|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
A pachnie słodką pomarańczą, bardzo fajnie.Cytat:
![]() Ja straszliwie pragnę czegoś nowego... Ale biorąc pod uwagę fakt że większość róży kupionych w tym roku była zakupem raczej nietrafionym(źle dobrany kolor do karnacji, mimo że w opakowaniu wyglądały cudnie ) teraz przed kupnem nowego różu muszę porządnie pomyśleć.
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wracam do żywych ![]() Serdecznie wszystkim dziękuję za życzenia, jesteście przekochane! Faktycznie jestem b. szczęśliwa i tylko czasem się zastanawiam jak długo może trwać taki stan ![]() Widzę, że tu akcja odwyk w pełni a ja mam taką chcicę na coś kosmetycznego, że szok! A najgorsze, że nie wiem co tu kupić ![]() Najbardziej chciałabym kolejny róż z MACa, w mojej matowej brzoskwince jestem zakochana Ale drugi róż w m-cu to chyba przesada ![]() W ogóle nie ciągnie mnie do oglądania nowych kolekcji, wiem już, że jeśli róż to tylko Mac Mam kupon do YR, chyba zaspokoję dziś swój głód kupując szampon i żel u nich ![]() A teraz czas zejść na ziemię i zacząć szykować się do wyjścia, bo dziś idę do pracy
|
#3543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio zminimalizowałm zbiór cieni, zostały mi chyba tylko trzy małe paletki i jeden pojedyńczy cień.Mimo tego małego używania cieni kusi mnie złożenie jakiejś trójeczki w Inglocie ![]() Cytat:
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam ładną bieliznę A jakie kolory preferujecie w tej dziedzinie? U mnie zdecydowanie króluje czerń i ciemny fiolet
|
|
#3545 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Moja bielizna musi być ładna, nie znoszę takich zwykłych staników. Jedynie sportowy na fitness jest ok, bo to konieczność.
|
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowanie jest tam czarno Czasem czerń z fioletowym, czerwonym haftem/ wyszyciem itp. Poza tym granat, róż i biel. Ale to już mniejszość
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię bieliznę w ciemnych kolorach
A majtasy ostatnio kupuję tylko bokserkowate i najczęściej w jakieś śmieszne wzorki typu biedronki czy krówki ![]() Ach, zachciało mi się przez Was teraz jakichś bieliźnianych zakupów
|
#3548 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale też się wczoraj wyrolniczyłam, umyłam włosy, wypeelingowałam się i ogoliłam i posmarowałam tylko łydki i ręce, bo inaczej bym się znów przykleiła do pościeli A mejkapa zaraz sobie muszę strzelić, bo po obiedzie jadę do TŻ, a jeszcze w międzyczasie chciałam pazurki w końcu zrobić.Cytat:
A Garniera z mocznikiem to ja bardzo lubiłam, ale to było w sezonie i zaraz po sezonie grzewczym. Cytat:
Cytat:
A tak serio to naprawdę u mnie dzięki wolnemu netowi, przeprowadzeniu się z powrotem na stare śmieci, gdzie w całym województwie o Sephorze możesz pomarzyć, no i konieczność wyjścia z długów spowodowały, że chcąc nie chcąc baaardzo ograniczyłam moją kosmetyczną manię. Większość kosmetyków, które mam, mam jeszcze sprzed tych czasów, ewentualnie kupioną już teraz, ale na jakichś super wyprzedażach i promocjach. No bo jak tu nie wziąć kremu do stóp Neutrogeny za 3-4zł, a do rąk za 2-3zł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-09-06 o 12:35 |
|||||||
|
|
|
#3549 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie mogę się doczekać, aż będę mogła nosić ją na dłoniach.![]() Cytat:
Wybieram się teraz po zakupy dopiero w środę, bo wcześniej nie będę pod żadnym Rossmannem, więc mają czas żeby poprawić promocje.![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Za wcześnie mi się wysłał post. ![]() Jeszcze chciałam zapytać, czy któraś z was testowała nowy błyszczyk Givenchy Interdit? Bo strasznie dawno nie kupowałam nic z kolorówki, a oglądałam go w S. i ma takie ślicznie kolory.
|
|
|
#3550 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Do jasnej Anielki, nic jeszcze nie napisałam w ten weekend Upiekłam dziś swoją pierwszą ciabattę... i to również pierwszy raz, kiedy smakuje mi własne pieczywo Jest taaaka pyszna, że wcinam gorącą, zaraz będzie bolał mnie brzuch... Ale muszę ją zjeść - zrobiłam trzy i dwie wyrosły przepięknie, a jedna jakaś taka zakalcowata wyszła. No i muszę ją zjeść, żeby nikt jej nie widział Ale mimo tego małego zakalca jest taka dobra , gdyby zaczynu nie trzeba było robić tak długo to zaraz bym piekła nową![]() Ale na pocieszenie robię od wczoraj croissanty, więc jutro będę je piekła, nie mogę się doczekać![]() ![]() No a po tych wypiekach zacznę zastanawiać się nad dietą albo przeproszę ze skakanką ![]() Kosmetycznie nie szaleję w ogóle, nic mnie nie kusi No, oprócz lakierów, ale na opi muszę jeszcze poczekać kilka dni![]() Dobra, pochwaliłam się ciabattą to idę teraz pisać, proszę o kciuki
|
#3551 | |||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co ostatnio kupiłaś? ![]() coś długo te urodziny świętowałaś Cytat:
![]() więc spokojnie Co do tematu bieliźnianego to ja jestem chyba dziwna, bo moim ulubionym rodzajem majtek są bawełniane z postaciami z kreskówek
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-09-06 o 14:26 |
|||
|
|
|
#3552 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Jeżeli chodzi o bieliznę, to ja najbardziej lubię czarną, w panterkę i białą i nie jestem fanką nadmiaru koronek.
Za to chronicznie nie cierpię czerwonej bielizny i bielizny z podobizną Hello Kitty i Snoopy'ego (wywołują u mnie uczucie obrzydzenia ).Zróbcie mi coś. Przeczytałam 15 stron i zaczęły mi się zamykać oczy. A tu jeszcze 40 zagadnień do opracowania.
|
|
#3553 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() choć bieliznę mam niemal w każdym kolorze, chyba żaden znacząco nie przeważa.. Cytat:
podoba mi się kremowa brzoskwinka, ale na real foto żaden kolor takiego nie przypomina ![]() wczoraj mi położono panele, dziś zamówiliśmy meble, a w BRW okazało się, że czekać na nie można do 3 tygodni mam nadzieję, że w tym tygodniu jednak się wyrobią jedynie wiadomo, że łóżko będzie w piątek
|
|
#3554 | ||
|
po prostu Em :)
|
Czasem jednak warto wierzyć w cuda.
Nie wiem skąd mi się wzięły pokłady tej wiary, że jednak się uda. ![]() Cytat:
Jakbym wiedziała, to bym Cię mocniej przekonywała do kupienia tych Bell. ![]() Oj, dodało, choć nie obyło się bez przygód.. Cytat:
![]() Jestem taaaka zmęczona, a zaraz muszę się ubrać i jechać szukać jakiejś apteki otwartej 24h/7.
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się muszę pozbyć z połowy lakierów bo i tak ich nie będę używać...
A bieliznę, hmm, najbardziej lubię ttakie zwykłe majtki z intimissimi, ale nie wiem czy je jeszcze robią, od 2 lat przynajmniej nie kupowałam. |
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się przemeblowałam totalnie- nie przyszła mi do głowy zadna inna alternatywa dla nauki
![]() zużyłam krem do twarzy wykopków w końcu wczoraj nie było przez pogodę ale wuzyta z TŻ u babci była fajna a potem impreza u znajomych- było cudownie ![]() A egzamin we wtorek ![]() Na bieliznę to i ja mam ochotę a raczej potrzebę- od półtorej roku mam 3 staniki (czarny, beżowy i pastelowy w kwiaty) i trochę się już zużyły (chociaż i tak cud, ż eżaden się jeszcze nie rozpadł )A co do majtasów to ja kocham stringi i chodzę w nich także w zimie- no chyba, że jest naprawdę zimno to wkładam zwykłe albo gatkowe. Ale od jakiegoś czasu nie mogę znaleźć nic fajnegow sklepach- bardzo lubiłam je kupować w Reserved i od kilku miesięcy nic mi się nie podoba :/
|
#3557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przestań natychmiast! Albo przynieś mi jednego na zlot
![]() Cytat:
![]() Uff to mam jeszcze trochę czasu ![]() Aaa i oczywiście nie odpuszczę Wam wypicia % za moje zdrowie, więc szykujcie się ![]() Cytat:
![]() A koronki też raczej jako wstawki a nie całościowo. Wróciłam z roboty i padam na twarz Jutrzejszy dzień to będzie prawdziwy hardcore
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zaszalałam kosmetycznie bardzo. No i mam już puder prasowany. A wszystko przez głupi @. Zawsze jak mi się zbliża to szaleję kosmetycznie.
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Tja, na razie spisuję co kupiłam i co zużyłam i czego się pozbyłam.
Chcę mieć kolorówkę idealną Teraz muszę jeszcze fixer
|
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłyście ostatnio rachunek sumienia i liczyłyście kosmetyki z pielęgnacji więc ja też rzuciłam okiem na stan mojej łazienki i muszę przyznać że jest nieźle- wszystkich kosmetyków mam maksymalnie 2 sztuki
więc taki stan jest dla mnie optymalny.
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-09-06 o 23:36 |
|
|
|
#3562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ostatnio mam jakiś kryzys kosmetyczny, niewiele mnie kusi ale też niewiele chce mi się używać rzadko kiedy użyję balsamu albo zrobię maseczkę, jak patrzę na te swoje wolno ubywające zapasy mam ochotę wywalić wszystko za okno to chyba jakaś chandra jesienna. Ale muszę zużyć zapasy w ciągu kilku miesięcy bo potem nie będę miała gdzie ich schować
|
|
#3563 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A trudno się robi takie ciabattki? Potrzebne jakieś specjalne oprzyrządowanie czy coś? Jak nie, to proszę o przepis Cytat:
Ciekawe co wymyślisz następnym razem Malowanie może Cytat:
Cytat:
Zmykam zaraz. Spędziłam dziś bardzo miło dzień u TŻ, więc na zakończenie dnia walnę sobie Logonę na pyszczek, bo mam dobry humor i wenę Idę myju-myju kąpiu-kąpiu i lulu pać Dobranoc wszystkim. I miłego dzionka |
||||
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Przyszłam się wyżalić. Znów mam problem z zębem Jadłam rano śniadanie i nagle trach: wyleciała mi cała plomba z zęba, którego miałam robionego w marcu! Ledwo pół roku ją miałam i teraz mam dziurę głębokości rowu mariańskiego a obok wystający kawałek mojego zęba, bo resztę dentystka musiała usunąć poprzednio Nie wiem czy uda się tego zęba odratować, bo wtedy w marcu mi już mówiła, że jak mi ta plomba wypadnie kiedyś, to chyba trzeba będzie chyba sztucznego wstawić Na dodatek z dwóch innych zębów też mi się ukruszyły małe kawałeczki plomb, więc ja nie wiem już co robić. Każdy dentysta mi mówi, że takie mam po prostu zęby, że plomby się ich nie trzymają a jak wypadają to razem z kawałkami zębów
|
#3565 | |||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
przez Ciebie mi teraz będzie wstyd, że mój odwyk i minimalizacja w lesie wklej swoje zbiory ![]() Cytat:
ale obawiam się, że to miejsce szybko zajęłyby nowe, równie niepotrzebne kosmetyki.....Cytat:
o rany, współczuję ![]() Uciekam na rundkę po sklepach z AGD
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo współczuję ząbków. Mam takiego kolegę który ma plombą obłożone całe zęby, plomba od góry i po bokach. I przy każdej kontroli co pół roku coś mu wykrywają. |
|
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,koziolki
![]() jak sie spalo? moja wczorajsza randka byla super ![]() ![]() juz prawie zapomnialam,jaka to frajda spedzanie czasu z facetem ![]() mam nadzieje,ze bedzie chcial sie jeszcze ze mna spotkac, bo ma do mnie 2 godziny drogi! ![]() ma wyglad,ktorego dzisiaj brak- sexy zarost i bokobrody, wzrost i poczucie humoru i jest dzentelmenem ![]() w sumie to mam nadzieje,ze juz sie we mnie zakochal ![]() milego dzionka
|
|
|
|
#3568 |
|
po prostu Em :)
|
isa, bardzo Ci współczuję.
Miałam podobną sytuację, tylko że przy zakładaniu plomby bolało mnie tak, że łzy ciurkiem lały mi się po twarzy, wymęczyłam się strasznie, a plomba rozwaliła się po miesiącu.. Na szczęście mam nową, a zęba udało się odratować, więc bądź dobrej myśli. Jeśli Twoja dentystka spisze go na straty, najlepiej idź jeszcze do kogoś innego, żeby się upewnić, czy na pewno nic nie da się zrobić.
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wsparcie dziewczyny
![]() Wizytę mam we czwartek o 16. Późno trochę, ale na dziś i jutro moja dentystka ma już zajęte terminy a we środy nie przyjmuje w ogóle. Już się boję
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim ![]() Witam wrześniowo, i jeszcze ciepło, u mnie taka piekna pogoda i ma tak pozostać do 25 września Isa Współczuję problemów z zębami, mam nadzieję że uda sie to jakoś zaleczyć i załatać.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

Żelu Palmolive nie kupiłam, bo jak weszłam do Rossmanna, to w promocji były wszystkie poza tymi nowymi, więc zbuntowana wyszłam, bo coś mi świtało, ze wg gazetki tak być nie powinno. 

) teraz przed kupnem nowego różu muszę porządnie pomyśleć.

Ale drugi róż w m-cu to chyba przesada
Ale może to i lepiej, bo zgarnęłabym co najmniej kilka.

A mejkapa zaraz sobie muszę strzelić, bo po obiedzie jadę do TŻ, a jeszcze w międzyczasie chciałam pazurki w końcu zrobić.
A Garniera z mocznikiem to ja bardzo lubiłam, ale to było w sezonie i zaraz po sezonie grzewczym.
A tak serio to naprawdę u mnie dzięki wolnemu netowi, przeprowadzeniu się z powrotem na stare śmieci, gdzie w całym województwie o Sephorze możesz pomarzyć, no i konieczność wyjścia z długów
lubię mocniejszy kaliber 
Ale mimo tego małego zakalca jest taka dobra
, gdyby zaczynu nie trzeba było robić tak długo to zaraz bym piekła nową

No, oprócz lakierów, ale na opi muszę jeszcze poczekać kilka dni
mam nadzieję, że w tym tygodniu jednak się wyrobią
więc taki stan jest dla mnie optymalny.