|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
![]() Cytat:
mam ochotę zadrapać się na śmierć. Mam nadzieję, że Lysanel nie zrobi mi krzywdy, takiej jak GlycoA rok temu![]() Ja tak miałam po Skinorenie właśnie, na szczęście już się wszystko ładnie goi, mam nadzieję, że więcej wysypu nie będzie.
|
|
#4562 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Można sobie wybrać co człowieka bardziej interesuje. Ja niestety miałam to odgórnia narzucone. ![]() Cytat:
Myślałam że jak komuś przyznają pokój w akademiku to ma to pewne więc po co stać w kolejce? ![]() Cytat:
![]() Podajcie linka do tego soczewkowego wątku. ![]() Ale super. Cytat:
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja dziś mam wolne, bo nie ma angielskiego wczoraj na zajęciach nie było w sumie tak źle, ale nadal mnie przeraża ten cały bałagan związany ze studiowaniem co do kwasów, ja nie wiem czy zaczynać.. niby ten nowy Lysalpha mógłby być fajny, bo podobno bezpieczny dla naczynek, ale boję się wysypu, podrażnień etc.. a na razie moja twarz wygląda całkiem znośnie ![]() dziś idę na szczepienie przeciw grypie, a że Medicover blisko Arkadii to mam nadzieję, że wracając nie wpadnę po mini masełko TBS ostatnio wąchałam różane i się zakochałam
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ninuś nie będzie tak źle, początki są zwykle zakręcone, ale szybko się przyzwyczaisz do studiowania
|
|
#4565 |
|
Przyjaciółka KWC
|
A ja mam dzisiaj fatalny nastrój. Kupiłam sobie na pocieszenie żel Luksja z granatem i figą w promocji w Rossmannie, po weekendzie dokupię jeszcze gruszkę z avokado. Dzisiaj go nie wzięłam, bo nie miałam już miejsca w torebce, a nie lubię chodzić "z siatami". Wzięłam też w promocji krem dla niemowlaków rossmannowski, fajny i treściwy się wydaje, ciekawe jak będzie na twarzy się spisywać.
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj rozpoczełam wstęp do kwaszenia - użyłam toniku 15% na czoło, boki twarzy i brodę. Dziś użyję na ok 20 min kwasu też 15%. A za kilka dni zostawię na noc. Ale czekam aż wyzdrowieję, bo od tego kataru itp to mam pozdzierany naskórek przy nosie i górę ust
śmiesznie wyglądam. ![]() Więc narazie tylko czoło, boki i broda. a na resztę gruby krem w trakcie kwasu, żeby mi nie podrażniło. Nom ![]() Wykończyłam wczoraj mleczko do demakijażu garniera dla wrażliwców i micela iwostinu. Jakiś czas temu kupiłam sobie w carrefourze mleczko oczyszczające bez zmywania do skóry twarzy i ciała dla niemowląt, bio. z masłem shea i chyba miodem. w każdym razie pachnie migdałami i b.dobrze zmywa. kupiłam też tonik oczyszczający dla dzieci do twarzy i ciała z tej samej serii, pachnie cynamonem. po 6zł każdy był dobrze oczyszczają.teraz do pielęgnacji będę używała kremu z wit c, la roche, kwasy, filtr akn, krem nawilżający dermedic, normaderm vichy i to chyba wszystko. ah, i maskę mam tołpy. jezu, czemu ona tak śmierdzi. mam ochotę na algi. chyba kupię jakieś z bielendy lub ziaji. Ah! Dziewczyny. Kupiłam sobie peeling enzymatyczny Ziaja Pro. Po żadnym ziarnistym nie miałam tak gładkiej i jędrnej skóry. Jestem zachwycona. Użyłam już kilka razy. Nakładam go na twarz a po 5 minutach zaczynam masowac też przez ok 5 min. Rewelacja.
|
|
#4567 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziewczyny o 18 ma być u mnie paczkonosz, podejrzewam że to Inermis. Miałybyście czas spotkać się w weekend? Ja mam teraz beznadziejny plan kompletnie, w czwartek kończę o 19
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
W Naturze wypaćkałam się pudrem z nowej limitowanki Essence (są testery) i kurka no .... Nie wywarł na mnie wrażenia, ale co kuknę w lustro to coraz bardziej mi się podoba
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie poszłam zobaczyć czy jest nowa limitowanka, zresztą i tak nie potrzebuję póki co nic z kolorówki. Może tylko za jakiś czas kupię jakiś puder prasowany, bo mi się kończy sephorowy, który noszę w torebce do poprawek w ciągu dnia.
ice uszka do góry Nie smutaj się.Przyszłam do domu a tu w kuchni jakaś masakra - tata w niedzielę robi imprezę z okazji 50. urodzin i już z mamą napiekli tyle placków jak na święta! A jutro dalszy ciąg pichcenia, tylko kto to potem wszystko zje? ![]() MagJa wklejam zdjęcie mojego zegarka http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=853
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-10-02 o 17:55 |
|
|
|
#4570 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Do tego wybrałam się jeszcze po zwykłe czarne rurki i kozaki, także czarne. W planach zakupowych mam jeszcze etorebkę. Wreeeszcie weekend! (to nic, że mam masę roboty, a TŻa zobaczę dopiero w niedzielę. )---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Dziewczyny, używałyście może tego kremu Bielendy? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28524.htm Ma niezłe opinie w KWC, zapach kokosa bardzo mi odpowiada. No i w Rossmannie widziałam wczoraj 1+1 gratis za niecałe 18zł. Myślicie, że sprawdzi się na noc i na zimę? |
|
|
|
|
#4571 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem w tym, że mam teraz ochotę na 5 czy 6 nowych flaszek ale nie na wszystkie mogę sobie pozwolić... ![]() musiałaś przypomnieć? ciężko idzie... żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce.Cytat:
Cytat:
Kupiłam sobie za to dwie odżywki do włosów: Herbal Esssences i J.Frieda Brilliant Brunette; poza tym mój ulubiony zestaw do demakijażu tonik i micel fizjologiczny LRP. Promocyjnego zestawu Dermiki(krem+maska) w SP nie było ale zostałam poinformowana że w poniedziałek ma być dostawa więc spróbuje jeszcze go dorwać.
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak nie chcę tego brązera Essence
![]() Dla porównania zmyłam go z jednej strony i pomalowałam brązerem Pierre Rene i ten bardziej mi odpowiada: ma mniejsze drobinki, jest ciut jaśniejszy i chłodniejszy.
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się chwali.Ale się zapchałam: znów świeże orzechy + Prince Polo + Heineken Od poniedziałku się odchudzam(po urodzinach taty i wielkim obżarstwie jakie się szykuje) Wzięłam się za przeglądanie katalogu Avonu nr 14 i mam chętkę na kilka rzeczy: - balsam do ciała Jagody Goji (ładnie pachnie w katalogu) ![]() - peeling do stóp wanilia i brązowy cukier - również ze względu na zapach - maseczkę do włosów bardzo suchych i zniszczonych AT - na KWC ma dość dobre opinie.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-10-02 o 20:25 |
|
|
|
|
#4574 | ||
|
po prostu Em :)
|
Hosenko, dałabyś radę zrobić zdjęcie rozpinanych sweterków na sobie?
![]() Cytat:
). Piętro TŻa jest najlepsze. ![]() Soczewkowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336920 Cytat:
![]() Ja dziś objechałam pół miasta odwiedzając wielkie sklepy, więc kolejny wieczór jestem zmęczona ale jak na złość mimo wszystko gdzieś bym "wyszła", ale wszyscy chyba po wczoraj mają dość. Więc pozostaje mi film z TŻem i spać.. ![]() kolejny raz dochodzę do wniosku, że mieszkanie w akademiku jest fajne.. Nie cały czas, ale tak rok-dwa fajnie tu pobyć, wspomnienia na całe życie, a i do tutejszych wad szybko można się przyzwyczaić. No ale to pewnie zależy głównie od konkretnego akademika i ludzi. Szkoda, że nie mam szans na miejsce.
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-10-02 o 20:40 |
||
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Em: ale one sa takie jak na aukcji
Tyle tylko, że ja mam mniejsze cycki ( ) przez co sweterek nie rozchodzi się tak na biust jak na modelce (a szkoda ...).Modelka jest raczej wyższa ode mnie (ja mam 163) więc mi te sweterki troche niżej sięgają, ale to tylko na plus ![]() Co jeszcze? Ostatnio znowu schudłam (teraz waże 50 kg Najlepiej porównaj sobie wymiary tych sweterków z jakimś w którym chodzisz i bedziesz miała rozeznanie. A właśnie: widziałam te sweterki dziś w sklepie - za 45 zł.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-02 o 20:46 |
|
|
|
#4576 |
|
|
Mimo wszystko jakbyś znalazła chwilkę, to pstryknęłabyś po jednym zdjęciu jednego z kolorów tych dwóch rodzajów rozpinanych?
Nie musisz wrzucać na forum, po prostu jakoś łatwiej mi je sobie wyobrazić jak zobaczę na Tobie - bo widziałam Cię na żywo.
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaram się jutro.
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak na mojej uczelni było to rozwiązane ale moi znajomi przez całe studia mieli ten same pokoje. ![]() Myślałam że też mieszkasz normalnie w akademiku a piszesz że nie masz szans na miejsce... ![]() Dzięki za linka.
|
|
#4579 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle to dostałam dziś od babeczki od ćwiczeń jakiś spalacz tłuszczu MM4 i muszę coś o nim więcej poczytać, bo nawet nie zapytałam czy można go brać przy pigułkach ![]() Cytat:
Szkoda tylko, że pewnie jak zwykle peeling będzie delikatny, a krem też wcale nie nadzwyczajny.********************* Zamarzam w domu. Tata niby rozpalił w kominku, ale zanim się dom rozgrzeje to trochę minie. Chyba sobie pomoczę stópki i przy okazji wypeelinguję. Szkoda tylko, że przez tą moją wątpliwą regularność w pielęgnacji mam jeszcze mietową sól i zielonoherbaciano-mietowy scrub. Ale i tak jak sobie wleję gorącej wody, to powinnam się rozgrzać. Wypiłam już kubeczek gorącej czekolady, więc trochę mi lepiej. A propos kubków, zobaczcie jaki świetny mają w UK w Avonie http://avonshop.co.uk/product/bargai...nking-mug.html W ogóle to sprytny jest, szkoda że u nas takich nie ma.A tak w ogóle muszę sobie zapodać i maskę uspokajającą na twarz, bo jednak to policzkowe podrażnienie po wczorajszym peelingu nie minęło, a wręcz na policzku na którym spałam zrobił mi się czerwony piekący placek Także póki co z kwaszenia nici, z peelingów i glinek nici - trzeba ukoić te moje rumieńce
|
||||
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4581 |
|
|
Koshatka, no jak ktoś mieszka już kolejny rok to może sobie zarezerwować, ale mówiłam raczej o pierwszakach, których jest najwięcej.
TŻ był tak wcześnie bo i tak musiał przyjechać do Krakowa już we wtorek. ![]() No niestety, nie mieszkam tu bo jestem z Krakowa, więc nie mam szans na miejsce.
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
bossy, fuksjaa - wiecie coś na temat tego cuda http://www.bodypak.eu/MAPA/prod54.html
Bo to właśnie dostałam i nie wiem czy można łączyć z pigułkami czy nie. I czy w ogóle to brać Ukoiłam trochę moje poliki tą maseczką Ziaji, na noc zapodam jeszcze krem na zaczerwienienia YR i mam nadzieję, że jutro te rumieńce znikną. A tymczasem wracam do robienia pazurków - na stopach mam już piękną ![]() Tak w ogóle to bardzo pozytywnie mnie ten Bell zaskoczył, chyba się polubimy z serią Glam Wear
|
|
|
|
#4583 |
|
|
MagJa, niestety nie znam tego suplementu.
Więc niestety nie jestem w stanie Ci pomóc. W ogóle, pierwszy raz o nim słyszę. Od kogo go dostałaś?
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry, no i wstałam dziś z kompletnie zatkanym nosem i w gardle mnie drapie
Zaraz wskakuję pod kocyk i się grzeję, bo nie chcę być chora ![]() Cytat:
![]() A peeling domyślam się, że nie będzie rewelacyjny, ostatnimi czasy seria FW bardzo się skiepściła. No, ale może ten się okaże lepszy ![]() Idę zapodać ściąganie Dystryktu 9 i wskakuję pod kocyk. Miłego dnia wszystkim
|
|
#4585 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
U mnie w SP ta seria nie jest w promocji. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4586 |
|
|
Coś czuję, że słabo będzie u mnie w tym miesiącu z odwykiem..
Kusi mnie masa rzeczy, w sumie i z kolorówki i z pielęgnacji, więc dramat podwójny. W poniedziałek mam bardzo stresujący dzień na uczelni, jeżeli wyjdę z tego obronną ręką to w nagrodę sprawię sobie coś kosmetycznego. Myślę o jakimś kremie (chyba biorę jednak ten kokos Bielendy), brązerku, cieniach albo lakierach. Em. mogłabyś mi wklepać skład kremu z kokosem Bielendy? Widziałam, że masz go w zapasach, więc pewnie nie używałaś jeszcze.
|
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Em: wrzucam zdjęcie.
Morski: http://www.allegro.pl/item742772821_...ta_kolory.html Ciemny szary: http://www.allegro.pl/item744894840_...r_kolorki.html (w rzeczywistości jest troszkę jaśniejszy niż na zdjęciu z aukcji) Teraz zobaczyłam, że trochę mi się przekręcił w trakcie robienia zdjęć Nie jest taki krzywy ![]() Byłam na mieście. Wróciłam z 2 szaliczkami (cieniowany szary i cienowany fioletowy, bardziej ciemny wrzos) - takie, jakich szukałam: nie bardzo cieniutkie i nie przylegające jak bandaż do szyji . Kupiłam też 3 pary grubszych wzorzystych podkolanówek - czarne, szare i fioletowe. Będą fajnie wyglądać do tych czarnych butów na koturnie które kupiłam ostatnio (zwykłe cieliste i czrane "antysexy" niezbyt elegancko wyglądają ).Kosmetycznego: NIC
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-03 o 13:04 |
|
|
|
#4588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te JF to takie dobre są ? jak wróce do blondu [już za tydzień ![]() Cytat:
![]() ale wyglądają świetnie
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko są na nich takie ciemniejsze kreski - mam nadzieje, że to zagięcia i się wyprasują. EDYCJA; skoro już się tak chwale, to jeszcze wrzucę zdjęcia szaliczków Szary jest trochę ciemniejszy.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-03 o 13:34 |
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko fajne te sweterki
A Ty masz spięte włosy na zdjęciach? Bo na początku pomyślałam, że obcięłaś, tak jakoś wyglądają jakbyś miała krótkie.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

Ja to bym chciała, bo po tym mocnym peelingu jak już zlazła, to była taaak cudownie gładka
, a tak to muszę czekać kilka miesięcy z lysanelem na widoczną poprawę. A na razie jej brak, bo albo zeszłoroczny nie chce działać albo się tak długo skóra oczyszcza

Już go wczoraj położyłam drugą noc z rzędu, bo tak mnie moja nieszczęsna broda zdenerwowała. Cudownie szczypał
ale nie podrażnił. Ja chyba naprawdę mam przodka-nosorożca
Kusi mnie teraz ten skinoren, ale po co skoro mam zapasa lysanela

Myślałam że jak komuś przyznają pokój w akademiku to ma to pewne więc po co stać w kolejce? 
ostatnio wąchałam różane i się zakochałam 

Nie smutaj się.
A jutro dalszy ciąg pichcenia, tylko kto to potem wszystko zje? 
W planach zakupowych mam jeszcze etorebkę.
)

Tyle tylko, że ja mam mniejsze cycki (