|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
W końcu widziałam lakiery Fashion Colours z Bell i nowa kolekcję
Nowa mi nie przypadła do gustu. Z BF jednak bardziej od 306 podoba mi się 307 wezme jutro mojego Astora i porównam. Em, w razie czego, dam znać ![]() Przed chwilą wróciłam z roweru - zaczęło padać więc śmigałam aż mi dech zapierało a teraz przestalo
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-07 o 20:52 |
|
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolekcja śliczna, rzeczywiście mocno zminimalizowana (choć dla mnie to i tak spora ilość ) Dużo zapachów mogłabym przygarnąć i pokochać szczerą miłością Wreszcie przyszły micelki, dostałam 3 próbki lipidowego kremu na zimę Iwostin
|
|
#1323 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() te środkowe mi się podobają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Em, śliczne kolczyki!I za tą kasę! Mi się podobają te za 2 zł ![]() Nosku, ale masz cudne perfumy! Widać że zminimalizowane, ale sama esencja została! Mnie zaczynają drażnić już moje avonowe badziewia! Ale się dziś napracowałam na działce! padam!
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skoro to limitowanka z zeszłej zimy to pewnie juz nie do powąchania nigdzie? szkoda
|
|
#1327 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() Moge sie przyłączyć do wątku? :P |
|
|
|
#1328 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam po przerwie. Czytać czytam sobie czasem, ale na pisanie weny i sił brak jakoś. Dziś mnie naszło, bo powinnam robić przesyłki, ale wymyśliłam sobie przyjemniejsze zajęcie
![]() W ogóle to znów z początkiem miesiąca zaczynam kupować kosmetyki, ale mam nadzieję, że skończę podobnie jak w czerwcu. 17szt. to niezły wynik, zwłaszcza, że część to były niezbędniki - żel Melon Grape Luksja - chciałam coś dla odmiany od kawowego i anyżkowego z YR - pianka do stóp Scholla - bo jest w promo w Tesco, a moja profesjonalna Bielenda praktycznie się już skończyła - tonik dla wrażliwców niebieski Garniera - bo dorwałam w Ross za 8,99zł w Cenie na do widzenia!! ![]() - brązer Maxi Terra Deborah - upolowany rękami kochanego zizka ( ![]() - balsam jogurtowy Eveline, Owocowy mix bodajże, ten z niby-gruszką - kupiony dziś, jeszcze nie wypróbowany; kupić musiałam, bo wszystkie inne mazidła mam za ciężkie i zbyt kleistogenne na teraz - lakier Eveline Crocus - tego zakupu chyba nie trzeba tłumaczyć I to by było na tyle póki co. Na pewno będę jeszcze musiała kupić żel do loków Kadusa, a co za tym idzie nie wiem czy nie zrobię zapasu szamponu i maski, korci mnie też scrub tropikalny z Avonu (ktoś wie czy to ten sam co kiedyś?), no i nowy tusz by się przydał, bo HI chyba już trochę ma i nie wiem ile jeszcze pociągnie. Cytat:
![]() A stópki i ja powinnam wymoczyć. Mam mietową sól Bingo, też fajna, tylko kurka jakoś mi się nie chce iść po miednicę ![]() Cytat:
A po ile teraz są w Ross? I do kiedy ważna ta promo? Gratuluję udanych zakupów. W takiej cenie faktycznie aż żal by było zostawić je w sklepie Te środkowe mi się b. podobają, bo za kołami jakoś nie przepadam.Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() *************** No to zabieram się za te przesyłki. Najwyższy czas Jeszcze trzeba spakować na jutro strój na fitness i w ogóle zastanowić się w czym iść do pracy, a co wziąć do chodzenia w pracy Miłej nocki |
||||
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętasz ![]() nosku fajny zbiorek perfum, ja wkleję niedługo mój Jejku jak mi się chce spaaać Przez 2 burze w nocy się nie wyspałam.
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Lizzie! Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, mnóstwa kosmetyków, spełnionych marzeń, samych sukcesów! cudownych ludzi na Twojej drodze i tylko pięknych dni ![]() ![]() ![]()
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam się do życzeń dla Lizzie
Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci .............(tu wstaw imię) nago tańczy A tak poza tym to wszystkiego dobrego, sukcesów, wspaniałych , kosmetycznych cudeniek i spełnienia marzeń
|
#1332 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, dziękuję bardzo za życzenia ![]() Niestety muszę już lecieć na wydział, ale wpadnę do was po południu. Buziaki
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Śniły mi się zakupy Takie mega zakupy W Rosji I co najlepsze - byłam z koleżanką i ona powiedziała, ze w Rosji nie trzeba płacić za kosmetyki Poprostu wkłada się do siatek i tyle. Mozecie sobie wyobrazić ten szał I dobrze. Zakupowo wyżyłam się w Rosji ( ) więc dalej sobie spokojnie trwam na odwyku.Lizzie: ja również życze wszystkiego najlepszego
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-08 o 10:46 |
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również przyłączam się do życzeń dla Lizzie, kochana spełnienia najskrytszych marzeń i samych szczęśliwych dni!
:winko :Ja też ze świętokrzyskiego(to chyba jesteśmy tylko dwie na forum ) mam 50km do Kielc i tam studiuję (nie chcę tu pisać miejscowości, bo za małe miasto i jeszcze mnie ktoś znajdzie)Ale mam dziś zakwasy!I czeka mnie ogromna góra prasowania! Poza tym strasznie przesuszyła mi się skóra i stała się szorstka. I nie wiem od czego to-od matującego kremu dermiki czy może od żelu do mycia twarzy z Avonu, bo ich zaczęłam dopiero używać.Muszę się podleczyć chyba galeniczkiem. ![]() Hosenko, jaki sen! Mi też by się taki przydał!A najbardziej podoba mi się to że nie trzeba w Rosji płacić za kosmetyki!
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-07-08 o 10:41 |
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap: lipiec Ci ładnie idzie
Gratuluje ![]() Chciałam iść na rower i Chyba sobie zaraz poskacze ![]() Moja Saga jeszcze nie dotarła ![]() Jesli przestanie, lub chociaz będzie mniej padać, to przejdę się porównać lakier Astora 343 do Bell FC nr 307. Lakier Oriflame Sunset Rose jednak nie dla mnie Kilka lakierów napewno odłoże - w końcu nie wypróbowałam jeszcze wszystkich kupionych ostatnio
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-08 o 10:50 |
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Liz wszystkiego najlepszego!
tak w ogole to czesc rozpakowalam wlasnie moja przesylke z maseczkami pan paczkonosz mnie zaskoczyl, nie moglam znalezc kluczy i stal biedak pod drzwiami jak ja latalam po calym domu i szukalam otwieraczy po wszystkich torebkach ![]() dzis moze w koncu dostane zdjecia w formie elektoronicznej. te albumowe sa piekne ale nawet nie zdazylam ich dokladnie obejrzec, bo jeden album wziela moja mama, drugi tesciowa i juz wedruja po ludziach... przedwczoraj wkleilam swoja kolorowke na zbiory, jak chcecie poogladac to wiecie gdzie
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Ziz, Ty juz lepiej nic nie pisz o swojej kolorówce
![]() ( A jakie maseczki? Himalayowe?
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maseczki Himalayowe, zastanawiam sie, ktora pojdzie na pierwszy rzut testowania
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Lizzie wszystkiego najlepszego
Zdrówka, szczęścia, pomyślności i oczywiście góry kosmetyków! Hosenuś jaki sen To co? Jedziemy do Rosji?
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owocową? Co jeszcze? ![]() Isa: jasne
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-08 o 11:04 |
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
miodle, owocowa i blotna. plus do tego plyn sciagajacy. i gratis dostalam kremik
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hosenko no to jazda do ruskich na kosmetyczne łowy
|
|
#1344 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki kochane za życzenia
Miło tak wpaść na nk po kilku dniach i je zobaczyć Liz, dla Ciebie też wszystkiego co dobre! Urodziny nawiasem mówiąc miałam wyjątkowo fatalne Pokłóciłam się z przyjaciółkami, zrobiłam ciężką awanturę niewinnemu facetowi i wydałam mnóstwo kasy. A rano kąpałam się w fontannie To akurat było super. Kosmetycznie obrodziły dopiero wczoraj, od przyjaciółki (niepokłóconej na szczeście) poza miłym wieczorem w ulubionej knajpie dostałam scrub cukrowy trawa cukrowa + kokos Pat & Rub (boski.... to nawilżenie, wygładzenie, zapach Nawiasem mówiąc, czemu Wy cały czas piszecie o lakierach do paznokci? Wariatki
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, no na razie Lipiec wygląda nieźle, ale od jutra wchodzi nowa gazetka Natury i zamierzam trochę zgrzeszyć-Organza i peeling Daxa, bo jeszcze go nie miałam
na te dwie rzeczy najbardziej się czaję, a resztę jeszcze rozważę. Oczywiście o ile będą.Ziz, jaką ty masz cudowną kolorówkę te meteorytki, te róże, szachowniczki! Ach.... a wszystko takie wyważone i nie ma tak, że każdy kosmetyk z innej parafii(jak to jest u mnie). Dojrzały zbiór, widać, że znalazłaś swoją kosmetyczną drogę i nią podążasz.Piękne!
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-07-08 o 12:19 |
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Mam do przekazania radosne wiesci-najslodszy na swiecie maly mezczyzna Adas syn Olenki jest od wczoraj na swiecie Adas wazy 3620 ,ma 54 cm i jak sie pewnie domyslacie jest przesliczny Olenka mam nadzieje niedlugo wpadnie i wam sama napisze ,opowie a moze nawet go pokaze
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie przyszlam zakomunikowac to samo ![]() Adam urodzil sie wczoraj, o 21:59
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla Mamusi Oli
Pierwsze NK-owe dzidzi ![]() To która następna? Ziz?
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj gayenko Mnie rano obudził deszcz ale teraz widzę że się przejaśniło i nawet widać trochę słońca. Wiec jak tylko skończę malować paznokcie to idę na spacer. lizzie, życzę Ci kosmetycznego spełnienia i mnóstwo słońca w sercu! ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

Nowa mi nie przypadła do gustu. Z BF jednak bardziej od 306 podoba mi się 307 

no ale za taką cenę i to w stacjonarnej Sephorze żal nie brać.

ale skoro to limitowanka z zeszłej zimy to pewnie juz nie do powąchania nigdzie? szkoda

Przez 2 burze w nocy się nie wyspałam.
Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci .............(tu wstaw imię) nago tańczy 
I co najlepsze - byłam z koleżanką i ona powiedziała, ze w Rosji nie trzeba płacić za kosmetyki
:winko :
) mam 50km do Kielc i tam studiuję
Chyba sobie zaraz poskacze
pan paczkonosz mnie zaskoczyl, nie moglam znalezc kluczy i stal biedak pod drzwiami jak ja latalam po calym domu i szukalam otwieraczy po wszystkich torebkach