Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-31, 08:41   #2491
your Angel
czyli Endżi

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ano mam prawko i nie jeżdzę a najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że ja jestem wielką fanką samochodów, rajdów, F1 i w ogóle A sama się boję za kółko wsiąść, bo uważam, że nie umiem jeździć i stanowię zagrożenie na drodze
Iso, nikt za piękne oczy Ci prawa jazdy nie dał (chociaż piękne są bankowo )Na pewno umiesz jeździć. Jednak skoro miałaś taką długą przerwę w jeżdżeniu to trochę niedobrze. Musiałabyś się znowu trochę wdrożyć.
Cytat:

Przypomniałaś mi, że ja też mam ten krem do ciała Angel(małą próbeczkę dołączoną do perfum). Muszę go kiedyś użyć
Bossski jest, polecam z całego serca Masz tą starszą odsłonę (miniaturka jest w zakręcanym słoiczku) czy nowszą Art of Perfuming (miniaturka jest w tubeczce). Obydwa są świetne, ale różnią się trochę konsystencją. Kocham je

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Angel super! Cieszę się, że się przełamałaś ))) Ja też powoli realizuję. We wrześniu skaczę ze spadochronem W przyszłym roku też prawko na motor lub będę chciała zrobić kurs na pilota szybowca na pewno będę chciała, tylko kwestia co pierwsze )

Edit: byłam u fryzjera, ścięłam włosy na prosto do łopatek. a miałam dłuugie.. i mam asymetryczną grzywkę. wyglądam słodko hehe
Bosiak
Wow, to widzę że ekstremalnie Liczę na wieści jak przebiega proces uczenia

Ja z kolei wkręciłam się jeszcze w rycerstwo Tzn mega mi się to podoba i w następną sobotę kolega zabiera mnie na trening na zamek malborski Hihi.

Pokażesz foteczkę fryzurki ?

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Boooli, mam ją na szczęście usztywnioną, więc nie aż tak bardzo, ale utrudnia mi to codziennie życie.
(...)
Angel, gratuluję odwagi w spełnianiu marzeń.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Wysmarowałam się grapefruitem TBS, kto dziś nie kupił niech żałuje
Estello, a maziałaś się może tym kokosowym balsamem z drobinkami TBS? Też był na promocji. Cholera, podśmiardywał co często przewija się w kokosowych perfumach. Jakaś taka lepka, różowa landryna

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A prawka na samochód nie masz jeszcze?
Jak już pisałam, ja też chcę na motor ale bardziej kurs paralotniowy
Nie mam. Machnęłam sobie kurs jednocześnie na jedno i drugie. Egzamin samochodowy mam 14.08.
Uuuu... Paralotnie Nie znam się na tym kompletnie Liczę, że jak już będziesz na kursie to napiszesz czasem jak tam idzie

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2009-07-31 o 08:38
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 08:56   #2492
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
O, nieee, tak szybko?! jak ja zdążę uskładać na wszystkie zestawyy

Jutro po 15 jadę z TŻ do MagJi na weekend rano powinnam jeszcze wpaść na wątek ale jakby nie to życzę wszystkim udanego weekendu
Ale Ci fajnie bawcie się dobrze
Cienie będą dopiero we wrześniu, wiec masz jeszcze czas będzie też nowy mineralny podkład w musie.
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Hehe, czyżby to było do mnie Akurat tego nie żałuję, zanim zużyje swoje zapasy promocja w TBS będzie jeszcze ze 20 razy
To jest wielce prawdopodobne
Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Estello, a maziałaś się może tym kokosowym balsamem z drobinkami TBS? Też był na promocji. Cholera, podśmiardywał co często przewija się w kokosowych perfumach. Jakaś taka lepka, różowa landryna
Nienawidzę kokosu

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 09:44   #2493
Koshatka
Zakorzenienie

Cześć.

Ale naspamowałyście przez jedną dobę.

Byłam wczoraj w kinie na Epoce Lodowcowej. Ale nuuuudyyyy. Może ze 3 razy się pośmiałam. Przy okazji zajrzałam do jedynej Sephory w której nie byłam i na moje nieszczęście mieli tam wanilię z mango. No to teraz mam pół litra wanilii. A jeszcze czekoladka w drodze.

Em

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Nie wierze, że tak szybko poszlo mi pakowanie. Czekam na TŻ, mam nadzieje, że zaraz będzie i ruszymy w drogę.
Szczęśliwej podróży.

Cytat:
A w tym kadzidlanym jest choć trochę cynamonu?

Książka. Taka którą bardzo bardzo chciałam mieć, a wspomniałam mu o tym tylko raz zupełnie nie wgłębiając się w temat, nie sądziłam nawet, że to zarejestrował. Wrzucam foto. No i plus cała otoczka i pozostałe prezenty..
Nie pamiętam. Jak będę w okolicy to niuchnę jeszcze raz.

Ten Pałkiewicz fajnie pisze? Kupiłam Mamie jakiś czas temu jedną z jego książek ale jeszcze jej nie zdążyłam przeczytać.

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Niewiadomo czy TŻ przyjedzie 1.08. Obecnie w ogóle się na to nie zapowiada..
Mam beznadziejny nastrój przez to.
Biedactwo.

Cytat:
Donoszę, że dzisiaj po raz pierwszy byłam na ulicy na motocyklu Długo to się odwlekało, kosztowało mnie to wiele pracy (i troszkę przelanej krwi ), ale w końcu kiedy mknęłam na podmiejskich ulicach spokojnie 60km na godzinę, czułam że mam pełne panowanie na maszyną, wiem co się dzieje i co mam robić i ufam sobie samej to po prostu pękałam z dumy Gdybym mogła to bym się chyba troszeczkę rozkleiła Ale dobra widoczność była mi wówczas niezbędna Teraz już jestem pewna, że się uda z tym prawkiem
Gratuluję i podziwiam.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A sama się boję za kółko wsiąść, bo uważam, że nie umiem jeździć i stanowię zagrożenie na drodze
Zagrożenie na drodze powodują Ci co uważają że umieją super jeździć i jadą jak wariaci.
Stary 2009-07-31, 10:17   #2494
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Ten Pałkiewicz fajnie pisze? Kupiłam Mamie jakiś czas temu jedną z jego książek ale jeszcze jej nie zdążyłam przeczytać.
Mam dwie jego książki, ale jeszcze żadnej nie zdążyłam przeczytać w całości. Z tego co przeglądałam, mi się podoba.

Buu.. muszę się pakować..
Stary 2009-07-31, 10:19   #2495
martula13
Zadomowienie

GG do martula13

hej
noi znów się złamałam i kupiłam kolejny żel, ale jakosś nie mam za bardzo wyrzutów sumienia (
dbam o siebie
wytrwam w mych postanowieniach
martula13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 10:32   #2496
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dwie jego książki, ale jeszcze żadnej nie zdążyłam przeczytać w całości. Z tego co przeglądałam, mi się podoba.

Buu.. muszę się pakować..
To jak na razie wiesz tyle co ja. Mnie się spodobało to co przeczytałam na okładce. No ale mój TŻ ma teraz mniej czasu dla mnie to nadrobię zaległości czytelnicze.

A gdzie wyjeżdżasz bo coś chyba przeoczyłam.

Cytat:
Napisane przez martula13 Pokaż wiadomość
hej
noi znów się złamałam i kupiłam kolejny żel, ale jakosś nie mam za bardzo wyrzutów sumienia (
Jaki?
Stary 2009-07-31, 10:34   #2497
martula13
Zadomowienie

GG do martula13

luksja z tej nowej serii vitalise granat i figa
dbam o siebie
wytrwam w mych postanowieniach
martula13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 10:43   #2498
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie
ja nie wiem kiedy swój otworzę, chciałabym już, ale wolę nie napoczynać kilku smarowideł
Cytat:
Cienie będą dopiero we wrześniu, wiec masz jeszcze czas będzie też nowy mineralny podkład w musie.
ale szał teraz na minerały są wszędzie
Cytat:
Ale naspamowałyście przez jedną dobę.
yyy. nie spamujemy
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 10:59   #2499
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Nienawidzę kokosu
Rozumiem ból -moja siostra ma to samo

Cytat:
Gratuluję i podziwiam.
A ja gratuluję waniliowego polowania

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Doleciały do mnie wczoraj odlewki jednych z najpiękniejszych perfum na ziemi, w których rozkochałam się odpierwszego niucha i rozdzierałam szaty z rozpaczy, że nigdy nie będą moje, bo są drogie jak nieszczęście Dostałam sowite odpsiki od zaprzyjaźnionej dobrej duszy i tak teraz na biureczku uśmiechają się do mnie Musc Maori (mleczna czekoladka z piżmem ), pierniczek z bakaliami (Un Crime Exotique), wanilia z kokosem (Un Bois Vanille), dymna czekolada z wanilią (Hypnotic Poison Elixir) i grejfrutowa pralinka (J'aime)

Czy jest na sali lekarz ?
Stary 2009-07-31, 11:15   #2500
emememsik

Cytat:
Jaki?
Niestety nie wyjeżdżam, tylko wracam z akademika do domu.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
yyy. nie spamujemy
Jasne, że spamujemy. Cały czas.

Angel, gratuluję udanych perfumowych łowów. Już sobie wyobrażam jak pachną..
Stary 2009-07-31, 11:49   #2501
sleepy
Zakorzenienie

hej wszystkim

Cytat:

Jasne, że spamujemy. Cały czas.

Em, mam nadzieję że z Twoją ręką już lepiej.

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Doleciały do mnie wczoraj odlewki jednych z najpiękniejszych perfum na ziemi, w których rozkochałam się odpierwszego niucha i rozdzierałam szaty z rozpaczy, że nigdy nie będą moje, bo są drogie jak nieszczęście Dostałam sowite odpsiki od zaprzyjaźnionej dobrej duszy i tak teraz na biureczku uśmiechają się do mnie Musc Maori (mleczna czekoladka z piżmem ), pierniczek z bakaliami (Un Crime Exotique), wanilia z kokosem (Un Bois Vanille), dymna czekolada z wanilią (Hypnotic Poison Elixir) i grejfrutowa pralinka (J'aime)

Czy jest na sali lekarz ?
Jak smakowicie brzmi Dobrze, że ja wolę taki słodkości jeść niż nosić na sobie w postaci perfum
Stary 2009-07-31, 12:23   #2502
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Uuuu... Paralotnie Nie znam się na tym kompletnie Liczę, że jak już będziesz na kursie to napiszesz czasem jak tam idzie
Ja też się nie znam, jestem tylko pewna, ze sam spadochron to będzie dla mnei za mało więc Ale to sprawa bliżej nie określonej przszłości
Cytat:
Oo, brzmi ciekawie.

Ja za to ostatnio nienawidzę zapachu ananasa w kosmetykach

Zaraz się wymiziam nowym różykiem Essence, kolor ma taki jaki sobie wyobraziłam , pędzę do Avonu po katalogi, potem po kilka GreenUp'ów do rossmanna, do Em z Himalayą i so TŻ i z nim już do Mag przez babcię żebt wziąć kiełbaski na grilla od wujka

No to pa
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 12:43   #2503
emememsik

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Em, mam nadzieję że z Twoją ręką już lepiej.
Tak, lepiej, jednak niektóre maści działają cuda. Dziś nawet myłam naczynia, a to już sukces. Mam nadzieję, że szybko wydobrzeję do końca.
Stary 2009-07-31, 12:44   #2504
isa666
Zakorzenienie

Hej, jestem padnięta Pojechałam z samego rana do pracy po te dokumenty, o 8.30 byłam już w WUP a o 9 pod księgarnią naukową. Czytam karteczkę a tam czynne od 10 Połaziłam więc po rynku trochę a potem poszłam kupić książki. Mam aż 3 z tych, które chciałam, ale narazie lepsze to niż nic.
Po drodze do domu skoczyłam do Natury i kupiłam różowy błyszczyk i złoty lakier z nowej limitowanki Essence i krem na noc do twarzy Garnier dla wrażliwców(potrzebowałam jakiegoś smarowidła na noc)

Cytat:
Iso, nikt za piękne oczy Ci prawa jazdy nie dał (chociaż piękne są bankowo )Na pewno umiesz jeździć. Jednak skoro miałaś taką długą przerwę w jeżdżeniu to trochę niedobrze. Musiałabyś się znowu trochę wdrożyć.
Oj nie wiem czy umiem, tzn. z punktu A do B zajadę, ale parkowanie, zawracanie i wszelkie manewry to dla mnie droga przez mękę Nie mam wyczucia do długości i szerokości samochodu i np. jadąc zawsze się boję, że zawadzę o inny samochód albo o rowerzystę, gdy go wymijam.
Natomiast nie mam problemów ze skrzyżowaniami, rondami, auto mi zgasło jeden jedyny raz na kursie, potem już chyba nigdy. Mam wyczucie do silnika i pedałów, ale i tak uważam, że nie umiem jeździć i to już niestety wina mojej psychiki

Co do kremu Angel - mam tę wersję w tubeczce

Cytat:
Zagrożenie na drodze powodują Ci co uważają że umieją super jeździć i jadą jak wariaci.
A to swoją drogą Ale ja uważam, że tak samo zagrożenie stwarza ktoś, kto jedzie cały czas 40 km/h, włącza kierunkowskaz pół kilometra przed skrętem i widać, że jedzie niepewnie.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-07-31 o 12:59 Powód: dopisek ;)
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 13:19   #2505
Hosenka*
Zakorzenienie

Nie mam weny na pisanie

Alez mam dziś małego pecha od rano - ledwo wstałam, zdążyłam ubrać jakiś dres rozciągnięty a tu domofon - paczka. Szybko przebrałam tylko inną bluzkę (bo opan paczkonosz całkiem fajny jest ), ale i tak widać było, ze wstałam 2 minuty wcześniej (a wstałam kilkanaście minut przed budzikiem, który nastawiony był na 10.30). Znowu się ze mnie śmiał
Potem ledwo nałożyłam maseczkę - znowu domofon - listonoszka Musiałam szybko więc zmyć.

2 tygodnie temu obudziałam się po wieczorze panieńskim z brązowymi plamkami na skórze od nadgarska do mniej więcej połowy długości do łokcia (heh, ktoś zrozumiał? ) i nadal sa Chyba musze sie wybrać do dermataologa

Czuję się kompletnie rozbita, dodatkowo zbiera się na burzę

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 13:30   #2506
kochanie
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
Ja nie żałuję Posmarowałam się orzechem brazylijskim i co jakiś czas się wącham, cudowny jest ten zapach
Cytat:
No to pa
Pozdrów MagJę i powiedz jej, żeby częściej do nas zaglądała

Pomalowałam się dziś granatowym cieniem egm i błękitnym pigmentem od Estelli... Przepiękny jest ten kolor Jak przechodzę obok lustra i go widzę, to aż się uśmiecham Bardzo Ci dziękuję kochana, dawna się tak nie zakochałam w cieniu

A jeszcze mi się przypomniało - mam to pudełko z przegródkami Wymiary 24x19x7 Oczywiście jest za małe, chociaż tradycyjna kolorówka się mieści, muszę coś skombinować na proszki

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
2 tygodnie temu obudziałam się po wieczorze panieńskim z brązowymi plamkami na skórze od nadgarska do mniej więcej połowy długości do łokcia (heh, ktoś zrozumiał? )
Ja Ależ dzisiaj lotna jestem, chyba trzeba to wykorzystać do pisania pracy, zmykam
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 13:38   #2507
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Pomalowałam się dziś granatowym cieniem egm i błękitnym pigmentem od Estelli... Przepiękny jest ten kolor Jak przechodzę obok lustra i go widzę, to aż się uśmiecham Bardzo Ci dziękuję kochana, dawna się tak nie zakochałam w cieniu
Lejesz miód na moje serce cieszę się, że tak Ci się podoba jak masz wolne pudełeczko to mogę Ci odsypać troszkę pigmentu Tan - brązowego.

Fajne pudełko, w sam raz na próbki mineralne moje na razie siedzą tak jak przyniosłam je wczoraj - w foliowych woreczkach ze struną.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2009-07-31, 13:41   #2508
Hosenka*
Zakorzenienie

Kochanie: łał Koniecznie leć do pisania pracy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 13:46   #2509
isa666
Zakorzenienie

Dziewczyny, miała któraś może tą maskę do włosów Dove? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nym-serum.html
Opinie na KWC kuszące a ja akurat szukam jakiejś maski, bo mam tylko 2 Waxy

Kusi mnie jeszcze ta: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...asnianych.html

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-07-31 o 14:03
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 15:33   #2510
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dziewczyny przepraszam, że wczoraj się nie pojawiłam, ale trochę mi się pokomplikowała sytuacja rodzinna...

Co to za promo w TBS?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 15:36   #2511
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam, że wczoraj się nie pojawiłam, ale trochę mi się pokomplikowała sytuacja rodzinna...

Co to za promo w TBS?
Szkoda, że Cię nie było ale mam nadzieję, że ta sytuacja uległa już polepszeniu

balsamy w TBS są po 25zł
Double with me?
Stary 2009-07-31, 15:46   #2512
Estella
Zakorzenienie

Nosku za tydzień powtórka i tym razem informuję, że ZAPRASZAM na oblewanie mojej mgr, bo to co było wczoraj to jakaś kpina

Siegfried Obermeier
Stary 2009-07-31, 16:02   #2513
isa666
Zakorzenienie

nosku

Jejciu, zasnę zaraz Jakiś ciężki dzień dzisiaj, nawet kawa z 3 łyżeczek nie pomogła.
Stary 2009-07-31, 16:05   #2514
noseknosek

Cytat:
Szkoda, że Cię nie było ale mam nadzieję, że ta sytuacja uległa już polepszeniu
no niestety nie, ale mam nadzieję, że jakoś będzie..

Estello bardzo się cieszę że mnie nie ominęło
donoszę też że odwyk wykonany kupiłam tylko 4 rzeczy w lipcu

biegam
Stary 2009-07-31, 16:07   #2515
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Nosku za tydzień powtórka i tym razem informuję, że ZAPRASZAM na oblewanie mojej mgr, bo to co było wczoraj to jakaś kpina
jaka kpina
za to tym razem mnie nie będzie.. we wtorek jadę do babci, a wracam dopiero w sobotę

jaki piękny kolor lakieru https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=792 chyba takiego pomarańczu szukam
edit: jednak nie jest ładny ;( znalazłam lepsze zdjęcie i jest za ostry
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-07-31 o 16:11
Stary 2009-07-31, 16:17   #2516
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kochanie: łał Koniecznie leć do pisania pracy

Poleciałam... i zrobiłam sobie pedicure Ale za to coś poczytałam i teraz mam krótką przerwę

Cytat:
Jaka znowu kpina, super było

Cytat:
no niestety nie, ale mam nadzieję, że jakoś będzie..

Estello bardzo się cieszę że mnie nie ominęło
donoszę też że odwyk wykonany kupiłam tylko 4 rzeczy w lipcu
Nosku, na pewno będzie lepiej
(ale lipiec to się jeszcze nie skończył)
Cytat:
jaki piękny kolor lakieru https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=792 chyba takiego pomarańczu szukam
Piękny, na moim monitorze taki sam jak chanel A on już w sephorach jest, wiesz może?

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:

edit: jednak nie jest ładny ;( znalazłam lepsze zdjęcie i jest za ostry
;(

Stary 2009-07-31, 16:22   #2517
noseknosek

Cytat:
ale lipiec to się jeszcze nie skończył
dla mnie lipiec się skończył, bo dzisiaj na pewno nie idę do żadnego sklepu

widziałam ten lakier na żywo i on jest bardzo żarówiasty..
wyszalałam się z Siostrzeńcem, ledwo żyję

biegam
Stary 2009-07-31, 16:22   #2518
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Piękny, na moim monitorze taki sam jak chanel A on już w sephorach jest, wiesz może?
no właśnie na moim też taki jest.. ale tu już zupełnie inny może jest wśród tych lakierów jakiś odcień bardziej podobny do Chanelka..
chyba ta kolekcja już się pojawiła
Double with me?
Stary 2009-07-31, 16:29   #2519
off-wietrzka
Rozeznanie

Hey Dziewczyny!! Witam po długaśnej przerwie!! To już chyba kilka miesięcy minęło, odkąd zniknęłam z Wizażu - a wszystko to spowodowane naszą przeprowadzką do nowego domku. Najpierw musieliśmy się wynieść ze starego mieszkania ( to dopiero była masakra popakować te wszystkie rzeczy - nie wiedziałam, że takie pojemne szafy mieliśmy) a potem w nowym to wszystko rozlokować... Nie dam rady nadrobić całych zaległości w tym wątku, zdołałam tylko przeczytać kilka ostatnich stron... Mam nadzieję, że wybaczycie mi moje zniknięcie i przyjmiecie na nowo do swojego wspaniałego grona...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 18:15   #2520
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
dla mnie lipiec się skończył, bo dzisiaj na pewno nie idę do żadnego sklepu
Ja też już nie, to chyba też już mogę świętować Kupiłam tylko 8 kosmetyków w lipcu, z czego 7 przed rozpoczęciem odwyku a jeden wczoraj, przez dziewczyny

Cytat:
no właśnie na moim też taki jest.. ale tu już zupełnie inny może jest wśród tych lakierów jakiś odcień bardziej podobny do Chanelka..
chyba ta kolekcja już się pojawiła
No na tym jest ordynarnie pomarańczowy Chyba sobie kupię jasnoróżowego glamweara i tyle...

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
Hey Dziewczyny!! Witam po długaśnej przerwie!! To już chyba kilka miesięcy minęło, odkąd zniknęłam z Wizażu - a wszystko to spowodowane naszą przeprowadzką do nowego domku. Najpierw musieliśmy się wynieść ze starego mieszkania ( to dopiero była masakra popakować te wszystkie rzeczy - nie wiedziałam, że takie pojemne szafy mieliśmy) a potem w nowym to wszystko rozlokować... Nie dam rady nadrobić całych zaległości w tym wątku, zdołałam tylko przeczytać kilka ostatnich stron... Mam nadzieję, że wybaczycie mi moje zniknięcie i przyjmiecie na nowo do swojego wspaniałego grona...
Hej A jak nałóg?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości