Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-31, 18:19   #2521
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
Hey Dziewczyny!! Witam po długaśnej przerwie!! To już chyba kilka miesięcy minęło, odkąd zniknęłam z Wizażu - a wszystko to spowodowane naszą przeprowadzką do nowego domku. Najpierw musieliśmy się wynieść ze starego mieszkania ( to dopiero była masakra popakować te wszystkie rzeczy - nie wiedziałam, że takie pojemne szafy mieliśmy) a potem w nowym to wszystko rozlokować... Nie dam rady nadrobić całych zaległości w tym wątku, zdołałam tylko przeczytać kilka ostatnich stron... Mam nadzieję, że wybaczycie mi moje zniknięcie i przyjmiecie na nowo do swojego wspaniałego grona...
Hej off-wietrzko

Wiecie co, po tym jak kupilam dziś ten blyszczyk i lakier z Essence coś mnie naszła ochota na dalsze zakupy kolorówkowe. W dodatku ciekawa jestem tej nowej kolorówki My secret, może jak będzie już u nas w Solvayu to się na coś skuszę
Stary 2009-07-31, 19:15   #2522
Koshatka
Zakorzenienie

Nosku,

Witaj off-wietrzko.

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Doleciały do mnie wczoraj odlewki jednych z najpiękniejszych perfum na ziemi, w których rozkochałam się odpierwszego niucha i rozdzierałam szaty z rozpaczy, że nigdy nie będą moje, bo są drogie jak nieszczęście Dostałam sowite odpsiki od zaprzyjaźnionej dobrej duszy i tak teraz na biureczku uśmiechają się do mnie Musc Maori (mleczna czekoladka z piżmem ), pierniczek z bakaliami (Un Crime Exotique), wanilia z kokosem (Un Bois Vanille), dymna czekolada z wanilią (Hypnotic Poison Elixir) i grejfrutowa pralinka (J'aime) ?
Brzmią rewelacyjnie. Ile tak mniej więcej kosztują, skoro zakładasz że nigdy ich nie będziesz mieć?

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Niestety nie wyjeżdżam, tylko wracam z akademika do domu.
To w akademiku można mieszkać tak długo? Ludzie z moich studiów wybywali na początku lipca zawsze, więc myślałam że gdzieś na wakacje śmigasz. No i moi znajomi nie mogli się doczekać wyjazdu do domu i odliczali dni.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja za to ostatnio nienawidzę zapachu ananasa w kosmetykach
A ja uwielbiam zapach ananasa. I strasznie musiałam ze sobą walczyć żeby nie kupić wczoraj sephorowego mini żelu z ananasem. Na szczęście rozsądek zwyciężył. 7 zł za takie maleństow to jednak przesada.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Oj nie wiem czy umiem, tzn. z punktu A do B zajadę, ale parkowanie, zawracanie i wszelkie manewry to dla mnie droga przez mękę Nie mam wyczucia do długości i szerokości samochodu i np. jadąc zawsze się boję, że zawadzę o inny samochód albo o rowerzystę, gdy go wymijam.
A to swoją drogą Ale ja uważam, że tak samo zagrożenie stwarza ktoś, kto jedzie cały czas 40 km/h, włącza kierunkowskaz pół kilometra przed skrętem i widać, że jedzie niepewnie.
Z tym parkowaniem to Cie rozumiem. Mam to samo. I z wymijaniem róznych rzeczy też. Już mi się wydawało że mam pojęcie gdzie mi się kończy samochód i zawadziłam o słupek przy parkowaniu.

Ja wolę takiego co jedzie 40 km/h. Jak widzę że jedzie niepewnie to jestem przygotowana na wszystko. Ale nie jestem przygotowana na to że ktoś mi przed nosem "śmignie" przez 3 pasy do skrętu/wyjazdu w prawo z pełną prędkością na dodatek bez kierunkowskazów. Albo na jechanie slalomem od bandy do bandy bo komuś się strasznie śpieszy i wykorzystuje każdą lukę.

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
A jeszcze mi się przypomniało - mam to pudełko z przegródkami Wymiary 24x19x7 Oczywiście jest za małe, chociaż tradycyjna kolorówka się mieści, muszę coś skombinować na proszki
Fajne to pudełko tylko szkoda że przezroczyste.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Jejciu, zasnę zaraz Jakiś ciężki dzień dzisiaj, nawet kawa z 3 łyżeczek nie pomogła.
Powinnaś sobie zbadać tarczycę, cukier albo przyjrzeć się jadłospisowi. To nie jest normalne że ciągle chce Ci się spać.

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

O rany. Mój sąsiad właśnie dostał ataku szału. Wydziera się i rzuca sprzętami.
Stary 2009-07-31, 22:31   #2523
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
O rany. Mój sąsiad właśnie dostał ataku szału. Wydziera się i rzuca sprzętami.
Współczuję. Nie znoszę takich sąsiadów. :/

Dziś miałam mega zalatany dzień. Jakoś nawet teraz jak znalazłam chwilę dla siebie to nie mam siły pisać, nastrój też nieciekawy..

Przeglądam sobie stronę Yves Rocher i zakochałam się w tym puderku:
http://www.yves-rocher.com.pl/product/show/pid/642
Może sobie go kupię. Kiedyś YR bardzo mi odpowiadało pod względem pielęgnacyjnym.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 22:42   #2524
Estella
Zakorzenienie

Fuksjo obejrzyj go w sklepie - ma drobinki, które mi nie przypadły do gustu, więc lepiej go sprawdz

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 08:48   #2525
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Powinnaś sobie zbadać tarczycę, cukier albo przyjrzeć się jadłospisowi. To nie jest normalne że ciągle chce Ci się spać.

Miałam zamiar jakoś rok temu iść na badania(takie podstawowe - krew, mocz), bo pamiętam, że późnym latem/wczesną jesienią chodziłam często jakbym lunatykowała - cały czas byłam zmęczona i senna. Ale po jakimś czasie mi samo przeszło i badań nie zrobiłam.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Fuksjo obejrzyj go w sklepie - ma drobinki, które mi nie przypadły do gustu, więc lepiej go sprawdz
Też zwróciłam ostatnio uwagę na ten puder, ale jak ma drobinki to ja dziękuję
Stary 2009-08-01, 10:05   #2526
kochanie
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Obudziłam się rano i leżąc w łóżku zastanawiałam się, na jaki kolor by się pomalować Dziwny będzie dzień, kiedy będę miała wszystkie miki i cienie wypróbowane i będę musiała się czymś pomalować po raz drugi

A ja jadę na Festiwal do Kazia Ależ się cieszę, czekałam na to cały rok (oczywiście na czwartek wrócę )
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 10:19   #2527
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Obudziłam się rano i leżąc w łóżku zastanawiałam się, na jaki kolor by się pomalować Dziwny będzie dzień, kiedy będę miała wszystkie miki i cienie wypróbowane i będę musiała się czymś pomalować po raz drugi
dobrze, że ja nie mam takich problemów
Cytat:
A ja jadę na Festiwal do Kazia Ależ się cieszę, czekałam na to cały rok (oczywiście na czwartek wrócę )
baw się dobrze
ja dziś idę z TŻ i jego bratem do zoo (już widzę jaka wrócę umęczona ) przynajmniej dobrze, że nie będzie aż tak gorąco
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 10:28   #2528
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
baw się dobrze
ja dziś idę z TŻ i jego bratem do zoo (już widzę jaka wrócę umęczona ) przynajmniej dobrze, że nie będzie aż tak gorąco
Dzięki
A w zoo jest super, bo jest taka tablica z pingwinami z Madagaskaru z dziurami na głowy i można sobie zrobić zdjęcie I jeszcze mały tygrysek i jego przyszywany brat - pies, nie widziałam ich, ale siostra chodzi regularnie z córeczką. Zwierzaki wychowywane są od początku i zachowują się jak rodzeństwo - tylko tygrysek zaczyna być za silny i mocno gryzie psiaka, więc niedługo chyba ich rozłączą...

PS. ależ mam ładną liczbę postów

Stary 2009-08-01, 10:59   #2529
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Brzmią rewelacyjnie. Ile tak mniej więcej kosztują, skoro zakładasz że nigdy ich nie będziesz mieć?
Parfumerie Generale 430zł za 100ml a Lutens 350zł za 50ml
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
Hey Dziewczyny!! Witam po długaśnej przerwie!! To już chyba kilka miesięcy minęło, odkąd zniknęłam z Wizażu - a wszystko to spowodowane naszą przeprowadzką do nowego domku. Najpierw musieliśmy się wynieść ze starego mieszkania ( to dopiero była masakra popakować te wszystkie rzeczy - nie wiedziałam, że takie pojemne szafy mieliśmy) a potem w nowym to wszystko rozlokować... Nie dam rady nadrobić całych zaległości w tym wątku, zdołałam tylko przeczytać kilka ostatnich stron... Mam nadzieję, że wybaczycie mi moje zniknięcie i przyjmiecie na nowo do swojego wspaniałego grona...
Off-wietrzko,

Cytat:
PS. ależ mam ładną liczbę postów
Aż szkoda teraz coś napisać

Wracam od dermatologa. Taki lekarz to po prostu skarb. Ma tytuł profesora doktora habilitowanego i jest po prostu świetny w swoim fachu Obejrzał mi buzię (jeden antybiotyk na 5 dni, emulsja do mycia i Physiogel krem na zmianę z Sensibio AKN do maziania) oraz zmaltretowane po depilacji nóżki (dopatrzył się zakażenia więc i tam ten sam antybiotyk co do buzi i w dalszym ciągu Pilarix z mocznikiem). Wszystko już kupione - razem z moim ulubionym podkładem więc jestem happy i od dzisiaj zaczynam kurację
Do podkładu Vichy w zestawie było 15ml kremu intensywnie nawilżającego przez 24 godziny z wodą termalną. Nie chę tego, chętnie wymienię

A poza tym mam dołek, bo jestem gruba i brzydka

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2009-08-01 o 11:01
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 11:38   #2530
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:

Hej A jak nałóg?
póki byłam zagoniona i na nic nie miałam czasu, to i o kosmetykach nie myślałam - kupowa.łam tylko to, co niezbędne. a od czasu jak znowu zaczęłam zaglądać na wizaż, nałóg się na nowo aktywował ledwo weszłam na ten wątek, zostałam skuszona nowymi żelami Luksji (nawet kilka już obwąchałam, ale nie kupiłam żadnego, bo to w Makro było a tam tylko w paczkach po 3 szt można kupować - niby taniej niż w sklepie, ale po co mi 3 szt jednego zapachu? - wole mieć z każdego po jednym...)
Idę się opalać - miłego dzionka!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 11:47   #2531
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Aż szkoda teraz coś napisać
No i nie wytrzymałam Ale muszę wkleić swatche cieni edm, głównie dla Estelli, ale Wam też się może przydadzą Jak widać, mam ich mało, nadrabiam mikami i innymi firmami Pewnie w przyszłym tygodniu zrobię zdjęcia wszystkim, bo to fajna zabawa jest - wszystko brudne
Silver spoon jak nazwa wskazuje ma tylko złote drobinki Najbardziej błyszczące są in the garden i bird bath, mystic night błyszczy na fioletowo, bardzo ładny jest.
Wszystkie cienie nakładałam grubą warstwą metodą "pac-pac" na mixing medium

Cytat:
coś czuję, że nie jesteś gruba i brzydka tylko masz brudne lustro

PS. Przepraszam za te podpisy wszędzie, ale jak sobie pomyślę, że ja tu się tak wysmoliłam tymi cieniami, a ktoś miałby ukraść zdjęcie i wstawić je na allegro, to mnie krew zalewa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg słocze.jpg (117,5 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg podpisane_wizaz.jpg (118,3 KB, 37 załadowań)

Stary 2009-08-01, 11:48   #2532
isa666
Zakorzenienie

Angel a skąd taki dołek nagle?

Znalazłam dziś w szafce z lekami Capivit A+E, który jakiś czas temu kupiła sobie moja mama, ale łyknęła kilka tabletek, więc zostalo prawie całe opakowanie. Wzięłam sobie jedną, ciekawe czy jakbym piła regularnie to coś by to dało
Postanowiłam też znów zacząć pić pokrzywę, bo moje włosy jakby stanęły w miejscu i nie chcą rosnąć W zeszłym roku po pokrzywie rosły jak szalone i były o wiele grubsze i zdrowsze.
Stary 2009-08-01, 12:17   #2533
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
To w akademiku można mieszkać tak długo? Ludzie z moich studiów wybywali na początku lipca zawsze, więc myślałam że gdzieś na wakacje śmigasz. No i moi znajomi nie mogli się doczekać wyjazdu do domu i odliczali dni.
U mnie można mieszkać na okrągło cały rok, w większości akademików tak jest. Może wyjeżdżali na początku wakacji, bo chcieli jak najszybciej być w domu i nie płacić bez sensu za pokój? Ja tam uwielbiam akademiki, mogłabym tam mieszkać. (jakby ktoś mi powiedział rok temu, że coś takiego powiem, to bym mu się zaśmiała w twarz )

Jutro jadę nad morze.
Stary 2009-08-01, 12:29   #2534
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Jutro jadę nad morze.
Zazdroszczę.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 12:37   #2535
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
No i nie wytrzymałam Ale muszę wkleić swatche cieni edm, głównie dla Estelli, ale Wam też się może przydadzą Jak widać, mam ich mało, nadrabiam mikami i innymi firmami Pewnie w przyszłym tygodniu zrobię zdjęcia wszystkim, bo to fajna zabawa jest - wszystko brudne
Silver spoon jak nazwa wskazuje ma tylko złote drobinki Najbardziej błyszczące są in the garden i bird bath, mystic night błyszczy na fioletowo, bardzo ładny jest.
Wszystkie cienie nakładałam grubą warstwą metodą "pac-pac" na mixing medium
Musiałaś? Słocze oczywiście zakochałam się w Bird Bath, Mystic Night i In the garden...

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2009-08-01, 12:37   #2536
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć

Isa ja biorę Capivit A+E forte i Hydrocontrol już od dłuższego czasu, w tamtym roku też brałam regularnie przez kilka m-cy i szczególnie po Hydrocontrol widziałam efekty Skóra była wyraźnie nawilżona.

Ja właściwie mogę uznać, że wyleczyłam się z kosmetykoholizmu
Ostatnio kupuję tylko to co się kończy i najszybciej schodzi, czyli żele pod prysznic
Kupię jeszcze ten róż MACa i to byłoby na tyle. Nie mam ochoty na kolorówkę, pielęgnacja też już ustalona.

Za to oszalałam wczoraj na punkcie butów w Ryłko, w życiu tak boskich nie widziałam Boję się tylko, że nie dam rady w nich chodzić, bo są b. wysokie, ale czuję, że się skuszę w ramach prezentu urodzinowego, choćbym miała nosić je tylko w domu
Poszalałam też na zakupach bieliźnianych w Esotiq, ale nie mogłam sobie odmówić, takie przeceny, że żal było nie brać

TŻtowi kupiliśmy wczoraj GA Attitude i PI Givenchy w SP Śmiałam się, że będę musiała go trzymać teraz w klatce, bo jeszcze mi się ktoś na niego rzuci, tak pachnie
Bratu kupiłam szare Lacoste, Nosku dzięki za podpowiedź

Wszystkim życzę miłego weekendu TŻ pojechał szaleć na kite'a a ja ogarnę mieszkanie i jadę do przyjaciółki

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2009-08-01 o 12:46
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 12:42   #2537
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też i do tego jeszcze niczego i nikogo nie warta

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-08-01 o 12:43
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 12:58   #2538
Estella
Zakorzenienie

Muszę wyrzucić mojego ukochanego Soł laka strasznie zgęstniał, ledwo pomalowałam paznokcie, niektóre musialam malować kilka razy

Siegfried Obermeier
Stary 2009-08-01, 13:05   #2539
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Hosenko nie mów tak
Co to dziś jakiś dzień narzekania? Bo jak ja zaraz zacznę pisać o tym jaka ja jestem gruba i brzydka to mnie jeszcze ktoś za to zbanuje.

Karolinko ten mój Capivit też jest forte Nie wiem tylko czy jak będę go łykać to nie "pogryzie" się z cynkiem, pokrzywą i pu-erh na odchudzanie
Stary 2009-08-01, 13:35   #2540
emememsik

Ja nie będę dziś narzekać, bo jakbym zaczęła to już w ogóle wpadłabym w kompletnego doła.

Cieszę się, że wyjadę i się oderwę, ale chciałabym już znaleźć się nad morzem, ominąć całe pranie, pakowanie, załatwianie i podróż.
Stary 2009-08-01, 14:12   #2541
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Musiałaś? Słocze oczywiście zakochałam się w Bird Bath, Mystic Night i In the garden...
A te matowe to były gratis jakoś na święta, chyba je puszczę na allegro, bo w ogóle mi nie pasują, jakoś tak dziwnie mieć matową szarawą zieleń na oku...

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Cześć

[...]
Ostatnio kupuję tylko to co się kończy i najszybciej schodzi, czyli żele pod prysznic
Kupię jeszcze ten róż MACa i to byłoby na tyle. Nie mam ochoty na kolorówkę, pielęgnacja też już ustalona.
Coś czuję, że jesienią, może zimą wrócisz do nałogu Ja jak jestem z tżtem nie używam prawie żadnych kosmetyków - tylko żel, szampon i jakiś krem na twarz, nie żebym przed nim się ukrywała, po prostu szkoda mi czasu i nie mam ochoty. Aaale jak tylko zostaję sama, to nadrabiam z nawiązką, nie mogę się powstrzymać

Cytat:
Hosenko, przestań sama dobrze wiesz, że to nieprawda

Cytat:
Cieszę się, że wyjadę i się oderwę, ale chciałabym już znaleźć się nad morzem, ominąć całe pranie, pakowanie, załatwianie i podróż.
Skąd ja to znam Cały dzień chodzę po mieszkaniu, maluję się, robię słocze... Za kilka godzin po mnie przyjadą, a ja niespakowana, ciasto nieupieczone... Ech!

Stary 2009-08-01, 14:44   #2542
emememsik

Aha, zapomniałam się pochwalić, że jeździłam dziś w nocy autkiem pierwszy raz w życiu i zaowocowało to jedynie mocnym postanowieniem, że nigdy nie będę nawet próbować robić prawka. To zdecydowanie nie dla mnie.
Stary 2009-08-01, 14:57   #2543
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
ja też
Cytat:
Napisane przez karolina1985
Za to oszalałam wczoraj na punkcie butów w Ryłko, w życiu tak boskich nie widziałam Boję się tylko, że nie dam rady w nich chodzić, bo są b. wysokie, ale czuję, że się skuszę w ramach prezentu urodzinowego, choćbym miała nosić je tylko w domu
skoro takie piękne to bierz, żeby potem nie żałować najwyżej będą 'tylko do łóżka'
Cytat:
Napisane przez karolina1985
Bratu kupiłam szare Lacoste, Nosku dzięki za podpowiedź
nie ma sprawy też coś muszę zacząć kombinować, bo w środę mamy rocznicę, a ja totalnie nieprzygotowana

Co do wątkowego kusicielstwa to chciałabym zapytać czy któraś z Was miała balsam TBS mango? Czy jest bardzo tłusty?
Jeszcze mnie kusi olejek i sól Starej Mydlarni z najnowszej gazetki Natury...

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 15:41   #2544
bossy
Zakorzenienie

Dziewczyny ma któraś z Was telefon komórkowy z dotykowym wyświetlaczem?

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 16:24   #2545
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Dziewczyny ma któraś z Was telefon komórkowy z dotykowym wyświetlaczem?
Stary 2009-08-01, 16:51   #2546
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko, przestań sama dobrze wiesz, że to nieprawda

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 17:24   #2547
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Co do wątkowego kusicielstwa to chciałabym zapytać czy któraś z Was miała balsam TBS mango? Czy jest bardzo tłusty?
Magda ma ja mam różowy grapefruit; te owocowe balsamy w ogóle nie są tłuste.

Siegfried Obermeier
Stary 2009-08-01, 17:41   #2548
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko Nie myśl o sobie w ten sposób

Boszzz...zaraz chyba zwymiotuję, wypilam w ciągu kilku godzin jakieś 4 szklanki pu-erh i jeszcze teraz pokrzywę. Ja to zawsze muszę przesadzić
Stary 2009-08-01, 18:20   #2549
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Magda ma ja mam różowy grapefruit; te owocowe balsamy w ogóle nie są tłuste.
no to czuję się skuszona nie wiecie do kiedy ta promocja w TBS?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-01, 19:07   #2550
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
no to czuję się skuszona nie wiecie do kiedy ta promocja w TBS?
Pisało, że to "produkt tygodnia" więc pewnie do jutra, choć kto ich tam wie

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości