|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Hosenko,
Życzę Ci dobrego dnia, dnia bez gonitwy i stresów, dnia, w którym słońce czas odlicza i nikt nie wylicza sukcesów. Życzę Ci odwagi być sobą, bez zakłamania i picu, unieść się dumnie ponad krzesło i pewnie wziąć udział w życiu. Życzę Ci słońca i deszczu, na przemian, żeby się nie nudzić, kiedy Ci słońca będzie za wiele, to deszcz Cię może ostudzić. Życzę Ci bezpieczeństwa, ostoi w rodzinie, prawdziwego domu, azylu, który Ci da schronienie i nie powie o niczym nikomu. Życzę Ci fantazji, ozdób Twe niebo skrzypcami, zatańcz ze szczęścia na ulicy i marząc rozmawiaj z kwiatami. Życzę Ci zdrowia dla ciała, miej zdrową duszę, bo kiedy dusza jest chora, to ciało przeżywa katusze. Życzę Ci kolorów, czarownych barw wesołej tęczy, barw letnich pachnących ogrodów, czegóż można chcieć więcej? Życzę Ci dobrego jutra, przyjaciół, szczęścia, zapału, uporu, dużo czasu, pewności siebie!
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko wszystkiego najlepszego
|
#2583 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, wszystkiego najlepszego, wymarzonej pracy i spełnienia marzeń.
A to nie tak źle. Mysłałam że 1000 albo i więcej. Baw się dobrze. Cytat:
Ja jeszcze do niedawna nie wyobrażałam sobie siebie za kółkiem a teraz już Cytat:
I jaki porządek. ![]() Cytat:
![]() I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin również dla Ciebie. Cytat:
----------------- Doleciała do mnie waniliowa czekoladka. Boska jest.
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, fuksjo, jakoś nie doczytałam wczoraj- wszystkiego najlepszego również dla Ciebie kochana!!
Coś mi się nie chce do Ikei dziś (mam taaaak daleko- 500 m ![]() No to zbieram się, walnę sobei makijażyk cieniami Bell, nie ma jakiegos wielkiego upału więc jak nie wytrzymają min. pół dnia to pójdą w świat ![]() I niech już wróci Ice z drobiazgami dla mnie bo zostało mi trochę kasy z wyjazdu i już mnie korci żeby wydać na pierdoły
|
#2585 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo dziękuję Wam za życzenia Jesteście kochane
|
|
#2586 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hosenko, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, pogody ducha i samych kosmetycznych cudowności.
O tak, niespodzianki to jego specjalność. Cytat:
Dziękuję za życzenia. A co do czekoladki to się zgadzam, właśnie się nią wypsikałam. Cytat:
Zazdroszczę, że masz Ikea tak blisko siebie. Ja uwielbiam robić tam zakupy, kupować różne bzdurki do mieszkania, ba, nawet zwyczajne oglądanie sprawia mi przyjemność. Chyba się wczoraj czymś zatrułam, bo czuję się fatalnie. |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2588 |
|
|
A jeszcze zapomniałam napisać - w sierpniu chciałabym trochę poodwykować i jednak kupować jak najmniej. Chcę zużyć trochę kosmetyków, bo planuję kwasy na jesień (jeszcze dokładnie nie wiem jakie) i chcę zrobić też zamówienie z YR i maski z Himalayi. Przyda się też nowy podkład, bo mam nadzieję że w końcu zużyję płynnego Maybelline. Mam nadzieję, że uda mi się wytrwać w moim postanowieniu.
I pochwalę się, że na wadze dziś mniej niż kilka dni temu pomimo tego, że mam okres. Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-08-03 o 14:14 |
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko wszystkiego najlepszego
|
|
#2590 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie wiem czy była już o tym mowa, bo nie dałam rady nadrobić całego wątku zaleglości - zakupiłam tusz SpectraLash z Avonu i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona - sądziłam, że będzie to kolejny bajerancki badziew, a tu się okazuje, że całkiem fjny tusz... HOSENKO: STO LAT, SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ I UŚMIECHU NA CO DZIEŃ!!!
|
|||
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, no i nic nie kupiłam w Ikei, spodobały mi się takie pudełeczka na żywność, ale nie wiedziałam czy zmieszczę w nim pudry na wysokość
![]() Jejuu, dostałam okres w sobotę wieczorem i nadal sie fatalnie czuję, a tu jeszcze oba przylegające do mojego mieszkania mają remont
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem padnięta
Wykończyl mnie dzisiejszy dzień w pracy a tu jeszcze jutro trzeba iść żeby dopiąć wszystko na ostatni guzik i musimy z drugą koleżanką zdecydować która bierze ze sobą komórkę służbową na pozostałe 2 tygodnie(co oznacza cały czas bycie w gotowości, bo w razie jakichkolwiek problemów ze szkoleniem trzeba interweniować) Powoli zaczynam mieć dość i jak się wkurzę to po prostu będę sama chodzić przez te 2 tygodnie do pracy a potem sobie jakoś te dni odbiorę o ile będzie taka możliwość, ale tak byłoby chyba najlepiej ![]() Wpadlam dziś jeszcze rano do Orsaya zobaczyć na sukienki, ale nie ma nic fajnego a poza tym zostały same rozmiary powyżej 40 a ja muszę mieć 36, bo nawet 38 na mnie za wielkie. Miałam iść do Solvaya jeszcze, ale wyczytałam już, że nie ma kolorówki My secret u nas jak narazie. Idę się położyć i odpocząć.
|
#2593 |
|
|
Ja z Ikei porzebuję trochę pudełek, lustro, trochę ozdób, pościel i nie wiem co jeszcze, ale pewnie się znajdzie.
Poczekam chyba aż znowu będzie akcja "Wietrzymy magazyny" czy jakoś tak, w każdym razie nowy katalog. Jutro chyba wybiorę się do Obi po doniczki, bo muszę przesadzić jeden kwiatek. Może też dokupię jeszcze jakiś inny.
|
|
|
|
#2594 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Hosenko, fuksjo wszystkiego najlepszego!
|
|
#2595 |
|
|
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa też teraz doczytałam, że też miałaś swoje święto, więc wszystkiego najlepszego
![]() Muszę się pożalić na Antidral Niestety, ale w porównaniu do Etiaxilu jest raczej kiepski. Po Etiaxilu przez prawie tydzień miałam spokój z poceniem nawet w upały a po Antidralu po 3 dniach już czuję dyskomfort pod pachami(nie tyle pojawia się pot, co jego zapach ). Użyłam jeszcze wczoraj wieczór A. na stopy a dziś poszłam do pracy w japonkach i niestety stopy też się zaczęły pocić. Chyba jednak zostanę przy Etiaxilu, mimo że jest droższy.
|
#2597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fuksjo, dla ciebie również najlepsze życzenia urodzinowe
|
|
#2598 |
|
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, chciałabym dołączyć. Kupiłam sobie kilka piękności ostatnio choć już mam sporo.
|
|
|
|
#2600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z drugiej strony ozdóbek i pierdółek kurzących się na półkachi szafkach też nie trawię ![]() A, mam jeszcze stołek i męczę się na nim od 7 lat i mam ochotę go wyrzucić przez okno ![]() Cytat:
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubię Ikeę właśnie za pudełka, koszyczki i inne bzdety do przechowywania. Drobiazgo do kuchni też mają fajne.
|
#2602 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
ależ mi szybko weekend minął.... a jutro zaczyna się praca, dobrze że lekka i bardzo przyjemna(przynajmniej dla mnie )- bedę prowadzić wakacyjny kurs dla licealistów.Udało mi się nadrobić wątek i przeczytać ostatnie strony. Cytat:
Cytat:
Niestety brak przegrodek daje się we znaki gdy trzeba wyciągnąć coś z samego dna i wszystko przemieszać...Cytat:
![]() Spóźnione życzenia i buziaki urodzinowe Cytat:
![]() witaj po przerwie off-wietrzko
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-08-03 o 21:15 |
||||
|
|
|
#2603 | |||
|
|
Cytat:
A mówiąc o ozdobach miałam na myśli jakieś fajne antyramy, świeczki (uwielbiam Uwielbiam kupowanie rzeczy do domu! Cytat:
Cytat:
Świetne to Twoje pudełko, piękny porządek masz w nim. Jutro też wrzucę zdjęcia mojej kolorówki w koszyczku, w którym ją trzymam. Niewiele tego, ale mnie wystarcza. Muszę wreszcie się wybrać na poszukiwania tego mojego GlamWear'a 407 bo ostatnio znowu go nie było. Przy okazji pewnie kupię jeszcze ze 2 maty Bell bo na moich powiekach świetnie się trzymają, a jakoś ostatnio wolę zdecydowanie matowe makijaże, do tego szminka nude Clinique, tusz na rzęsy i jest bosko.
|
|||
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm jestem zdecydowanie poważnie uzależniona od kupowania, każda nowa rzecz sprawia mi przyjemność. Ale chcę czerpać przyjemność z posiadania ograniczonej ilości kosmetyków a nie z kupowania setnego. No i chcę wiedzieć że nie jestem wariatką
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Isa, lizzie dziękuję za opinię dot. Antidralu. W takim razie pozostanę przy Etiaxilu.
Na chwilę obecną kusi mnie czerwień z Bell Glam Wear i chyba na nią zapoluję. Poza tym po tym krótkim odwyku uzbierałam trochę kasy ale muszę ją spożytkować niekosmetycznie- karta do telefonu no i soczewki ![]() fuksjo, ja też jakoś nie doczytałam, spóźnione życzenia również dla Ciebie! ![]() off-wietrzko, witam serdecznie po przerwie! loverynko, witaj! Jutro urządzam sobie dzień rolniczenia, bo ostatnio trochę się zaniedbałam Pazurki pomaluję na pomarańczowo
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza okresowymi maniami (ostatnio na tapecie lakiery do paznokci i wanilie sephorowe) to panuje tu względne dążenie do minimalizmu
|
|
#2607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() jadę polować na mini lakierki Viperki, po zamówienie Oriflame i po siostrę na dworzec ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- a, i zuzylam wczoraj maseczkę
|
#2609 | |
|
|
Hosenko, a jak z nastrojem? Lepiej już?
Cytat:
Ja dziś idę polować na puder sypki Vipery (ale jeszcze nie wiem czy odbijający światło czy matujący), bo ostatnio pomalowałam się nim u koleżanki i miałam twarz jak z photoshopa. Jeszcze poza tym to po maty i lakier Bell, ale o tym pisałam już wczoraj. Gratuluję zużytej maseczki. Ja zużyłam ostatnio żel pod prysznic Nivea i kończy mi się peeling Ziai. Właśnie wzięłam prysznic, wysmarowałam się i czekam aż mi wyschną włosy, bo potem jadę zawieść CV i po drodze wstąpię do H&M i Sephory, zobaczę czy jeszcze zostało moje mango.
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Coś ostatnio tutaj pustki....ja wróciłam niedawno z pracy i chyba byl to wreszcie ostatni dzień a resztę urlopu spędzę w domu. Żeby jednak nie było tak pięknie zgodziłam się wziąć ze sobą komórkę służbową i nadzorować szkolenie z domu Mam nadzieję, że nie będzie problemów dużych, bo pan, który prowadzi szkolenie już robił dla nas 2 inne, więc wie o co chodzi i nie będzie co chwilę wydzwaniał w razie kłopotów.Co do kosmetyków - mam zamiar dziś wykończyć jeden balsam i wreszcie otworzyć masło waniliowe Joanny
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

Ja jeszcze do niedawna nie wyobrażałam sobie siebie za kółkiem a teraz już
(pudełka Chaneli bez przerwy czyszczę, a i tak wszystko na nich widać
I jaki porządek. 
od 5 już burze i ciągle mają się utrzymywać, dobrze że przynajmniej chwilowo nie pada :/