|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część VI:)
ja czy Pati?
![]() jak ja, to czarne szorty i czerwoną bluzkę na ramiączkach z jakimś chińskim znaczkiem w upsie (?????????????? albo yupsie, cholera ich wie xD) białą bluzkę na takich szerszych ramiączkach z napisem, w teensie czarną w butiku z tej serii for fitness ![]() taką koszulke zielono-białą w paski do spania (miałam już jedną taką, też zieloną tylko jaśniejszą, w sumie nie wiem czemu kupiłam tą xDDD) i kilka sztuk bielizny xD |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
ty
![]() Ej, a zrobisz kiedys zdj? Bo jestem ciekawa tych ciuchow:d Prosze, prosze, prosze <prosi>
#1203 |
Zakorzenienie
|
ja za chwile wrzucę, ale to nic ciekawego;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() gadaj jaki koszmar miałaś ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- a tam gadasz, daaaaaaaaaaaaaawaaaaaaaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Snilo mi sie, ze moja mama miala raka... A w tym snie bylo, ze gdy sie mialo raka, to sie zabijalo czlowieka poprzez danie do żył trucizny, bo ludzie nie mieli kasy aby utrzymywac chorego. I moja mama mi mowila, ze sie boi i wgl. A pozniej umarla... Pozniej bylam w jej pokoju, byly jej rzeczy... Normalnie obudzilam sie zalana lzami...
Nigdy wiecej takich snow... ![]() 4 100 post ![]()
Edytowane przez klada Czas edycji: 2009-06-15 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze takie kity wciskam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fiolek powrócił najważniejsze, że ogarniam ![]() od jutra przeprowadzam się na trzy dni do Oliwii ![]() łaaaaaa mama mi przywiozła chyba z 8 bluzek i 2 pary japonek ![]() a ja jupi jupi jaj ![]() w ogóle wchodze do domu, a moja mam to Ty dzisiaj w domu jesteś? ![]() mówię, że jutro się wyprowadzam do piąteku, w piątek najprawdopodobniej jade na balety więc mnie nie będzie a w niedziele jade nad morze to ta z taka mina ![]() w czwartek mówiłam, że jadę nad morze i czy się zgadza to teraz zajarzyła nagle i musiałam jej mówićm gdzie, co z kim i jak weź Ty się z taką dogadaj ![]() jakie sa teraz filmy fajne?
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() gratzzzzzzz ![]() a tu ciuchy, nic specjalnego jak mówiłam ![]() szorty z przosu i z tyłu. ale lepiej wyglądają jak się je ubierze, bo tak to takie zwykłe ![]() i w ogóle nic nie widać, tak jak mówiłam ![]() Edytowane przez 70dd468e07eb673ab65e89e138309c61dced7434_5f137f251019b Czas edycji: 2009-06-15 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Oliwka śliczna jest (musiałam to napisać, bo wcześniej nie pisałam ani razu) ![]() ![]() hehe, zakręcona ![]() chyba nie ma w kinach nic nowego fajnego ![]() ![]() Edytowane przez 70dd468e07eb673ab65e89e138309c61dced7434_5f137f251019b Czas edycji: 2009-06-15 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Fiolek, dobre to z mama
![]() A szpilki po czesci mam dzieki tobie, bo w wiekszosci argumentow uzylam twoich ![]() Ogladalas 'Marley i Ja', '7 dusz' ? Olanina, fajne te ciuchy ![]() Pati, jak tam idzie ladowanie zdjec? ![]()
#1210 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() thnx ![]() dawaj Pati dawaj !! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Proszę;D Mam taką bluzkę jak ta żółta, ale białą;D
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
tez na obu plakalam
![]() A ogladalyscie 'Jestem legenda' ? na tym tez plakalam... ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Pati, swietne ciuchy ![]() Gdzie kupilas te ostatnie buty i sukienke? ![]()
#1213 | |
Konto usunięte
|
faaaajna ta żółta
![]() ![]() kieca też super i te klapki zarąbiste ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() a ja zombiaków nie trawię ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- a tak w ogóle to mam kłopot, bo ja się w ogóle nie umiem malować i kupiłam dzisiaj eyeliner w takim pędzelku malutkim. i oczywiście wsadziłam to sobie do oka ![]() ![]() miałam część oka czarną od tego tuszu czy co to tam jest xDD szczypało jak nie wiem, myślałam, że zdechnę ![]() w związku z tym prośba- może mi ktoś powiedzieć, jak to się nakłada?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kieca też super i te klapki zarąbiste ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- nie oglądałam, bo to o zombiakach podobno ![]() a ja zombiaków nie trawię ![]() dzięki;P kiecę kupiłam w C&A, a klapki w CCC ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
olanina, to nie jest o zombi... Troche tam jest, ale bez przesady... I nie sa tacy jak w innych filmach
![]() prosze ![]() http://uroda.onet.pl/1384485,2050,19...em,makeup.html specjalnie od Klady ![]()
#1216 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() podziękował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
Pati, tak myslalam ze te klapki to w CCC
![]()
#1218 |
Konto usunięte
|
dobranoc Wam
![]() idę spać, bo jutro będę nie do życia ![]() aleeee pada za oknem... będzie się dobrze spać ![]() paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa xD |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Ładne zakupy zrobiłyście. ;D
Ja bym wstawiła może spodnie te, ale nawet nikt nie zauważył, że się witałam. ; ) A nie ! Olaninka ;* heh. ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Ja jeszcze na próbę idę na 7:30 xDD
![]() |
#1220 | |
Konto usunięte
|
no dobra, wcale jeszcze nie poszłam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dawaj te spodnie i idę spać ![]() i te prezenty też pokaż ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- hmmmmm, jakby to powiedzieć.... POWODZENIA ![]() ja jutro nie idę do szkoły, dzisiaj konferencja była więc nie mam po co iść ![]() Edytowane przez 70dd468e07eb673ab65e89e138309c61dced7434_5f137f251019b Czas edycji: 2009-06-15 o 22:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;12776672]wow, aż 8
![]() ![]() Oliwka śliczna jest (musiałam to napisać, bo wcześniej nie pisałam ani razu) ![]() ![]() hehe, zakręcona ![]() chyba nie ma w kinach nic nowego fajnego ![]() ![]() a dziękuję dzisiaj w Oliwce to się juz zakochalam na zabój była tak przurocza u lekarza, że siedziałam z nią jak zaczarowanaa ^^ Cytat:
![]() ![]() oglądałam marleya a jna 7 duszach w polowie filmu wymieklam i do konca nie obejrzalam, bo usunelam a teraz bym cos sciagnela do obejrzenia chociaz mam chyba z 4 plyty DVD z nagranymi filmami i nie mam kiedy ich obejrzec ![]() ooooo ![]() ja szukam jakiś normalnych i9 nigdzie nie moge znalezc ![]() [QUOTE=klada;12776747]tez na obu plakalam ![]() A ogladalyscie 'Jestem legenda' ? na tym tez plakalam... ![]() ogladalam, calkiem fajne ![]() klada to rozumiem, że dzisiaj był lans na miescie z braciszkiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
To jutro wam pokażę wszystko ;D
Bo też się zwijam. Dobranoc Laskiii ![]() ![]()
#1224 |
Konto usunięte
|
też idę. tym razem na serio
![]() papa : *** |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
ostatnio bylam i nic nie widzialam
w h&m podobaly mis ie, ale byly fioletowe
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo bialych mam 3 pary, ale czarnych tylko jedne i one sa malo ogarniete ![]() też już idę spać i nie wiem kiedy do was zawitam postaram sie jak najszybciej, ale moze tez byc ze dopiero w piatek wiec sie trzymajcie moje Bursztynki ![]() re re kum kum re re kum kum ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
ładne zakupki, szczególnie podobają mi się szorty i klapeczki z kwiatkiem
Cytat:
![]() [1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;12776766] [/COLOR]a tak w ogóle to mam kłopot, bo ja się w ogóle nie umiem malować i kupiłam dzisiaj eyeliner w takim pędzelku malutkim. i oczywiście wsadziłam to sobie do oka ![]() ![]() miałam część oka czarną od tego tuszu czy co to tam jest xDD szczypało jak nie wiem, myślałam, że zdechnę ![]() w związku z tym prośba- może mi ktoś powiedzieć, jak to się nakłada?? ![]() Ja eyelinerem też nie umiem się pomalować. W sumie to się pomaluję, ale nie tak jakbym chciała, więc mam specjalny pędzelek i używam do kreski cienia ![]()
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
wstawać śpiochy!
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
ja byłam tylko na 3 pierwszych lekcjach :P
idziemy do wychowacy czy nas zwolni bo 4 osoby zostały (reszta uciekła kilka minut przezd tym:P) a ten na wysmiał :/ idziemy do wice dyra,wysoooki, poważny człowiek,aż strach sie bać:P i do nas ,ze on nas bron boże do nieczego nie namawia,ale żę mozemy sobie iść i ,że nam rodzice usprawiedliwią,ale polew xD marley i ja nie widziałam ,a takie smutne ? ![]() jestem legendą widziałam i było troche smutne ale nie płakałam :P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.