|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część VI:)
hej hej moje ;**
nie chodzę do szkoły. nie chce mi się xd PS. tak się zastanawiałam, że Miss Dramatique też nie ma ![]()
#1232 |
Wtajemniczenie
|
u mnie sen dzis spokojny;p
snil mi sie Edward ale jako zwykly czlowiek nie powiem tez mily sen ![]()
#1233 |
Zakorzenienie
|
o dup za przeproszeniem!
jaki bezsens! z ciekawosci przeczytałam w necie jak zakończy sie film Marley i ja bo zastanawiało mnie dlaczego na filmie,ktory wydaje mi sie ciekawy wszyscy płaczą teraz juz wiem! i mimo ,że mam ten film na kompie nie obejrze go! ;( zbyt bym to przeżywała, już teraz to wiem.Dlatego oglądam tylko komedie romantyczne bo tam są praktycznie zawsze happy endy! goldeny i labo to moje ulubione rasy.Ble brzydki film! aż sie zbulwersowałam :P a przed chwila zaczęłam ogląac Alice upside down. Tylko głupio bo bez napisów :/ a film wyszedł 2 lata temu,dziwne. Nie ważne,trzeba sie podszkolic w angielskim :P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Zakorzenienie
|
ja I am a legend oglądałam w sylwestra xd smutno mi się tylko psa zrobiło
![]() ogólnie ściągam sobie właśnie Underworld 3 i X-men'a Origins Wolverine ![]()
#1236 |
Zakorzenienie
|
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-06-16 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | ||||
Konto usunięte
|
Siemanko
![]() ![]() ja dziś w szkole nie byłam, tylko na miasto z koleżanką poszłam (chociaż padało jak cholera ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja w dalszym ciągu próbuję się nauczyć lucid dream ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
heeej; **.
tak się wlasnie zastanawiam, czy isc jutro na 3:00 z Niemcami połazić czy nie. Bo nikt z mojej klasy chyba nie idzie ; // a tak samej to dziwnie ze starszymi ; DD.
![]() |
#1239 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() idź, najwyżej powiesz, że musisz szybciej wrócić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Wtajemniczenie
|
a ja sie wcale nie staram by mi sie snil sam tak jakos chce;p
![]() |
#1242 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uwaga, Spoiler! (Nie czytac, jezeli nei chcecie znac fabuly!) Bo nie moge wytrzymac, gdy wiem ze jakies zwierze ginie. Na smierc czlowieka moge patrzec, ale nie na zwierzecia... A na 'jestem legenda' plakalam tylko wtedy, gdy pies umarl... Ej, kurcze, niepotrzebnie cieszylam sie na zapas, ze mama kupi mi szpilki... Dzisiaj bylam z nia i nic nie kupilam, bo' te sa zbyt powazne', 'te maja zbyt duza szpilke...'. Normalnie szla.g mnie trafia! ![]() ![]() ![]() Odwoluje to, ze lubie zakupy z moja mama! ![]()
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
ja na szczęście za szpilkami nie przepadam ; DD
a jak kiedyś ubrałam mamy too się chwiałam ![]()
![]() |
#1245 |
Zakorzenienie
|
też mam mase filmów nagranych i to od dawna a nie miałam czasu ich obejrzeć
ostatnio obejrzałam z koleżanką 2 raz (ja przynajmniej:P) Zmierzch i Madagaskar 2 po raz pierwsza,ale świetny jest xD pomógł by mi ktoś znaleść polskie lub nawet angielskie napisy do filmu ALICE UPSIDE DOWN? Bede bardzo wdzięczna bo ja szukam i jakoś slepa chyba jestem ![]() edit:uu Olasia szpanuje conversami ![]() nie jestem pewna ale były chyba na allegro rózowe conversy z kryształami svarowskiego czy jak sie to tam pisze:P jakoś ponad 1000 złot kosztowały o ile nie 1500..ale śmieszne były xD
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-06-16 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
ja chodze wszedzie w conversach.
czy to sukienka czy spodnie ; D i tak je zakladam ; pp
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
ja mam rozne. ale najczesciej chodze w czerwonych xD.
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
ja nie lubie conversow xd
a w szpilkach lubie chodzic, tyle ze jeszcze nie mam swoich... ![]()
Edytowane przez klada Czas edycji: 2009-06-16 o 13:26 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1250 |
Zakorzenienie
|
ja nie lubie conversow xd
a w szpilkach lubie chodzic, tyle ze jeszcze nie mam swoich... ![]()
#1251 |
Zakorzenienie
|
ja bym w zyciu nie kupiła butów na allegro...musze przymierzyć,zobaczyc jak leżą i takie tam :P
edit: ale z ciekawości lukne sobie zaraz na conversy na al ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- łiii jakie słoodkie http://www.allegro.pl/item659964346_...37_nowosc.html ![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie moge kupywac ciuchow na all
![]() ![]() jedynie na stronach sklepow, ale wczesniej musze je zobaczyc w sklepie ![]()
#1253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ririir conversy muszę kupić też <3
![]() ![]() Edytowane przez Daiana Czas edycji: 2009-06-16 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Zakorzenienie
|
A ja mam bardzo dużo ciuchów z internetu, w zwykłych sklepach ciężko jest znaleźć coś oryginalengo, a ja nie lubię chodzić jak pół miasta. Poza tym często jest dużo taniej.
A jak w coś nie trafię, to przeważnie sprzedaję z zyskiem ![]() Kilka par butów z internetu też mam, z allegro i amiclubu. Ale najwięcej to chyba kupiłam biżuterii ![]() Zmykam do biblioteki. a taka brzydka pogoda:/
#1256 |
Zakorzenienie
|
ja mam 3 parr. i chyba jedne z sklepie a jedne z all. nie uzywane ; pp.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 |
Zakorzenienie
|
ja na allegro kupue kolczyki :P i mam zamiar ksiazke.. :P
wie ktoś czy w Kato sprzedają gdzies conversy ?xD co do zwierząt,mam tak samo haha pamiętam jak spoooro lat temu,był jakiś film(nie wiem czy na pewno dobrze go opisze,to był dawno temu) coś ,że byl pies,potem on umarł , zamienił sie w chłopca i poleciał do nieba(chyba tak to leciało),ryczałam na tym jak glupia xD na historii kopciuszka zawsze placze w momencie gdy sie całuja :P na raise your voise też płakałam...hm wiem! jakiś czas temu leciał w tv film most do terabithi.Rany jak ja na tym beczałam! szok.jeszcze było mi przykro przez kilka dni :P ja to zbyt przeżywam wszelakie filmy albo na filmie Flicka płakałam(jakby ktosnie wiedział,o koniu film ^^)jeszcze na szkole uczuć,ale to pewnie nie tylko ja ,na pajeczynie Charlotty. Pewnie jeszcze sporo filmów sie znadzie :P edit ![]() ![]() ranyy jakie wspomnienia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaz je ![]() ![]() ![]() Ja mam za kostkę czarne i przed kremowe ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Zakorzenienie
|
cherry, po prostu wrazliwa z ciebie dziewczyna
![]() ja plkalam na: -krol lew -titanic -zielona mila -jestem legenda -marley i ja -flicka Jak sobie cos jeszcze przypomne to napisze ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.