|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część VI:)
Cytat:
No i 2 pary botek, ale to na jesień. Akurat botki bardziej mi się podobają na takim grubszym. A jak byłam w podstawówce miałam na takich kwadratowych obcasach, jak Spicetki miały ![]() ![]()
![]() |
#2462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i wygodne, całą noc wytrzymałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
szukajaca tez jak bylam w Twoim wieku to nie chodzilam
![]() ale teraz czasem wypada ubrac obcas, czasem strasznie sie czuje, ze wzgledu na wzrost, a czasem mam maksymalnie wy***..... teraz przeczytalam jak ja nieskladniowo napisalam ![]() ![]()
Edytowane przez fiolek7317 Czas edycji: 2009-06-27 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Konto usunięte
|
Nie chce mi się cytować
![]() no więc jeśli chodzi o obcasy to nigdy nie miałam, ale myślę, że fajnie by wyglądało ![]() ![]() marzą mi się takie, oj marzą ![]() Fiołek, gratuluje roboty ![]() byłam pojeździć na rowerze, zimno i pada, ale co tam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
cześć pysie
![]() pozdrawiam Was z gór,brat przywiózł laptopa, więc wreszcie moge dowiedzieć się co sie dzieje na świecie ![]() ale mam zryty humor ![]() koniecznie chciała mi obciąć końcówki.. taa zryła mi grzywkę i obcieła mi takie szpice co miałam z przodu ;( ;( baaardzo nie lubie swojego wyglądu a teraz to w ogóle nie moge patrzeć w lustro! eh..
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nie płacz, odrosną ![]() ![]() zmiany często są dobre, chociaż czasami się tak nie wydaje ![]() ![]() moja życiowa mądrość xDD ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;12978110]heeeeeeeeeeeej ;** nie płacz, odrosną ![]() ![]() zmiany często są dobre, chociaż czasami się tak nie wydaje ![]() ![]() moja życiowa mądrość xDD ![]() fryzjer może wszystko ; > gorzej, żeby jeszcze bardziej nie zepsuł ; d. idę sobie kolor na włoski nałożyć i zaraz wracam. ; ***
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale pogoda do du.py... Chce mi sie tylko spac ;/ ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- co do szpilek, to ja mam wlasnie na takim grubym obcasie ![]()
#2469 |
Zadomowienie
|
Witam Zmierzchomaniaczki
![]()
#2470 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() właśnie, pokaż ![]() i klada kiecke pokaż też ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- dzień dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Olanina a dziekuje
w koncu zebralam sie i zaraz bede grala w simy :d tylko jeszcze musze zakupy rozlozyc i wyniesc smieci ;/
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2472 |
Wtajemniczenie
|
Hej ;* Co do książki to 'trudne powroty'. Nie jest taka zboczona, ale ma takie fragmenty ;p zboczona jest 'szalone życie Rudolfa'
![]()
![]() |
#2474 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ohydne ![]() Edytowane przez 70dd468e07eb673ab65e89e138309c61dced7434_5f137f251019b Czas edycji: 2009-06-27 o 17:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;12979073]zboczona książka? coś tam ze Śpiącą Królewną autorstwa Anne Rice... przeczytałam pare stron i wyrzuciłam do kosza (e-booka miałam xD)
ohydne ![]() też ją mam, nawet 3 części, ale jeszcze nie czytałam. koleżance się podobało ![]()
#2477 |
Wtajemniczenie
|
oo tak pamiętnik nimfomanki to jest zboczone ;p jeszcze taka jedna ksiazka ale nie pamietam tytulu to co jeden rozdzial to seks, burdel, seks
![]()
![]() |
#2478 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zadomowienie
|
hej ; ***
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;12978317]jaki kolor? ![]() [/QUOTE] kasztanowy ; > miałam już dosyć brązu i rudego ; > więc zrobiłam mieszankę; d. a ja 3 razy tylko otworzyłam Simsy 3. jakoś nie mogę się do nich zabrać. ; > Cytat:
uwielbiam `szalone życie rudolfa` - wszystkie 3 części <3. no i `Idę w Tango` Fabickiej też jest niezłe ; > <333. [1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;12979073]zboczona książka? coś tam ze Śpiącą Królewną autorstwa Anne Rice... przeczytałam pare stron i wyrzuciłam do kosza (e-booka miałam xD) ohydne ![]() Śpiąca Królewna jest niezłaa ; dd.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2480 |
Wtajemniczenie
|
Czemu Olasia?
---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Lamb, nie e-booka.
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Olaninka.
Niby jest okej. Wyszłąm z moimi, chodziłśmy itd. Ale potem zmula była. I ta moja z tą swoją nową powiedzialy, ze idą do domu. A ja z drugą zostałam, ale tez poszłyśmy. I teraz się wszystko rozsypie. One na pewno nie poszły do domu. Ta co z nią zostałam, powiedziała, ze już jej nie zależy. A tamta to 0ogólnie nas ignorowała .. Ciągle z tą agą gadała. Albo we dwie umawiały się do miasta, a my szlyśmy za nimi i nic do nas. NIC. Czy chcemy itd. ![]()
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
wróciłam.
jestem tak zła ze za chwile wyjde z siebie i stane obok ; /////////////.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ej ja może dziwna jestem, ale nie lubie takich zboczonych książek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
ja jak juz pisalam kupiłam sobie szicowniczek :P
i narysowalam Robba ![]() ![]() ,chciałam jeszcze Kristen ale cos mi nie szło :P ale jak ktos jest baaaardzo domyślny (:P) to sie domysli,że to on ;P Jeszcze narysowalam Ashley Tisdale czy jakos tak(znaczy to z założenia miała być ona :P) ale ona juz nie jest podobna.. ![]() A we wtorek wylatuuuje jupii ![]() woolność!:p
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-06-27 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Zadomowienie
|
łeeee. ; <
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;12979321]kasztanowy śliczny, chciałabym mieć taki naturalny, bo farbować na razie nie zamierzam ![]() ej ja może dziwna jestem, ale nie lubie takich zboczonych książek ![]() [/QUOTE] moje włosy już tyle przeżyły, że żadne farbowanie im nie groźne ; dd. one mnie strasznie bawią, dlatego czasem jakieś czytam ; > Cytat:
teraz mi fajny kolor wyszedł na spodzie, bo tam miałam czarne. taki słit. a ten kasztan z wierzchuuu cudeńkooo <3. a refleksy takie wyszły, że normalnie umrę na te włosy ; p. już nie z miłości ; > gdzie wylatujesz?! i pokaż jakieś swoje dzieło ; )
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a gdzie lecisz?
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
moge zrobić zdjęcie
spróbuje dzisiaj wstawić edit:du*a nie wstawie bo nie mam kabelka do aparatu,jutro bede w domu to zeskanuje rysunek pseudo Roba ;P do Irlandii tam już sie wszyscy cieszą,że przylatuje,co tam ,że większości tych osób nie znam :P a ja taka jestem i..mimo,że tam jeszcze nie pojechałam sie już wstydze... ![]() znaczy strasznie sie boje,że mnie nie zrozumieją albo ja kogoś nie zrozumiem..łeee ;(
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
to normalne, że masz opory, ale szybko ci miną
![]() Nie wiem jak jest w Irlandii, ale jak ogladam niektóre filmy produkcji GB, to wkurza mnie ten ich akcent ![]() A do rodziny jedziesz czy na jakiś obóz?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.