|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Książka z życzeniami na specjalne okazje !!
Nela księgi świetne, dzieki za wprowadzenie czegos nowego do odwaznych swiat nalezy...masz ciekawe ozdoby i przyuwazyłam, nie jestes z Polski, prada?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
normalnie zapaliła mi się przed sekundą żaróweczka...mam te papiery 3D a wogóle nie pomyślałam żeby użyć ich do księgi...ale głupek ze mnie...dzięki za pomysł...świetne prace...
![]() |
#1683 |
Zadomowienie
|
tak bewix niejestem z polski aleczy to warzne?takie cuda wszedzie mozna zrobic co nie? SMIALO dziewczyny wykorzystujcie wszystko co sie da przyznam sie szczerze rynek z samymi kwiatami jako ozdobyjuz zapelniony powrzucajcie cos nowegodo tych kartek,ja zaczne cos tez dokladac z nowu nawet juz mam pomysly
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
Raczkowanie
|
Wreczylam taka ksiege na slub i raczej niepodoba sie niemcy niemaja gustu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
Zadomowienie
|
Bilika moze i masz racje ztym brak gustu ale niewszyscy bo sprzedaje te ksiazeczki na ebayu i nawet niezle mi schodza coprawda czesciej z tytulu narodzin i urodziny ale schodza a i na sluby mam zamowienia jedne tylko co stwierdzam ze wiersze i zyczenia sa doslownie pokopane bez sesu skladu i ladu tlumaczac na polski a takiego slicznego zyczenia na 18 urodziny jakiegos wesolego tu juz calkiem niepotrafie znalesc moze ktoras z was cos ma ciekawego po niemiecku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
Przekopanie sie przez cały wątek w jeden wieczór graniczy z cudem. Doszłam do 25 str. Juro ciąg dalszy.
Piękne te księgi. Mam zamiar też taką zrobić. Chciałabym tylko, żeby to było z jakiejś wyjątkowej okazji, wyjątkowy prezent, dla wyjątkowej osoby. Co prawda pewnie zrobie wcześniej, zeby poćwiczyć. Aczkolwiek wątpie, żeby mi wyszło coś tak pięknego jak wasze. P.S. Pokazałam dziś wątek TZ i powiedziałam , że chciałabym coś takiego zrobić dla mamy. A on zrobił krzywą minę i stwierdził:"A nie lepiej coć praktycznego?" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
tylko jedno mi się nasunęło na język...FACECI...
powodzenia
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
nela, świetne ksiegi, kolorki super
![]()
![]() |
#1689 |
Zadomowienie
|
Jeszcze raz dziekuje dziewczyny,Scio co mozna odpowiedziec tobie hmm chlopki sa potrzebni ale nie do wybierania prezentow bo zakarzdym razem skwituja cie tymi samymi slowami cos praktycznego czego juz wlasciwie jest pelen dom zero zrozumienia do prac samemu zrobionymi.
dziewczyny teraz ja mam dowas pytanie co wy powiecie na moje nowe pomysly gotowe do realizacji z nowa obrubka kartek. a wiec przeszperalam pare watkow na tym forum czerpiac nowe pomysly i okazuje sie tego sporo np.do takiej kartki dolorzyc cos jeszcze z wlasnych prac np,jakas mala maskotke zrobiona na szydelku,filcu,masy solnej i innych zeczy? Inny przyklad zrobic serduszko na szydelku cos podobnego do tego http://forum.knitting-info.ru/index....ic=5218&st=100 no i dolorzyc kwiaty oczywiscie dla mamy np.samemu chusteczke do nosa zrobic lub serwetke bratu ktory lubi statki autka czy cos takiego zrobic maly model lub makiete zrobilam cos takiego juz z makieta ale niestety niezdarzylam zrobic zjecia teraz mam okazje urodzinki znajomej uwielbia delfinki juz zamowilam forme i zrobie jej delfinka z masy jakies lub mydelka i dokleje zamiast obrazka 3d pod delfinkiem posypie na klej piaskiem ktory przywiozlam z nad moza i obkleje gdzie niegdzie muszelki z mojej kolekcji co wy nato? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
CraftMod
|
Myślę, ze to dobry pomysł, sama swego czasu doklejałam własnoręcznie zrobione biedronki z masy solnej. Aga267 robiła wersję z muszelkami i łódką o ile dobrze pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1691 |
Raczkowanie
|
Pomysly masz super sama tak sobie myslalam a niedlugo mam w rodzinie roczek i cos wymyslic musze tylko co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Raczkowanie
|
Wysylam ostatnie moje prace z masy solnej male nadajace sie do ozdabiania np. kartki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Zadomowienie
|
bilika cos sie wymysli pytanie tylko w jakiej tematyce to juz jest klopot
ale do rozwiazania. widze ze mamy podobne zapotrzebowania ja tez szykuje sie do dojsc nietypowej imprezki i tu mnie zalamuje wszystko totalnie bo to ma byc slub mojej corki chrzciny a zarazem roczek w jednym dniu i tej samej rodzinki buu tu dopiero trzeba sie naglowic. muj syn wpadl juz na wlasny pomysl prezenciku dla Justinka bo tak ma wnuk na imie struga mu jacht luksusowy z drzewa a raczej balsy w jego rozmiarach jak sie urodzil nazwal go jego imieniem jak mi udostepni fotki tego co juz zrobil to wam pokarze,natomiast moja polowka chce mu zrobic podstawke z plexi oswietlona diodami z wygrawerowanym jego imieniem i danymi typu data urodzenia waga wzrost i jakis rysunek zachwile wam wkleje link widzialam cos podobnego na ebayu. Ja blinka mam te same zapytanie co to ma byc i wiesz co zrobie chyba kartke podobna to swoich prac niebieska oczywiscie z jakies masy utworze torcika z jedna swieczka a obok zrobie na szydelku misia maskotke cos przypominajacego knuta a do tego upieke torcik w krztalcie lokomotywy i ozdobie cukierkami co ty nato? ktos tez mial fajny pomysl i zrobil w ramce z obrazu spiacego niedzwiadka pod kolderka zwykla maskotka juz stara i bez lapki a wykorzystana to tez gdzies tu na forum przeczytalam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
CraftMod
|
bilika ale superowy samolot/rakieta. Normalnie bomba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Zadomowienie
|
tu jest link do tej lampki
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...MEWA:IT&ih=016 zrobilam corce na slub cywilny bukiecik zajelo mi to sporo czasu bo robilam go z perelek dolorzylam do niego gryzaki ozdobilam wstarzka i wyszlo super zdjecie dolorze nastepnym razem jak mu cora zrobi te zdjecie tak sie spodobalo to innym ze mnie ciagneli zeby im tez cos podobnego zrobic poszlam na ulatwienie i zrobila cos takiego. a co teraz na jej koscielny ktory sie odbedzie w przyszlym roku dac lub zrobic?oto jest pytanie pomocy pliss kto ma jakies pomysly |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Raczkowanie
|
Chciałam Wam pokazać księgi które zrobiłam w ostatnim czasie.
Dwie pierwsze to z okazji ślubu, ostatnia na chrzciny dla chłopca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Zadomowienie
|
sisgold sliczne ksiegi udalo ci sie po twoich postach widze ze niewiele ksiag zrobilas a wychodza ci doskonale no i takie inne niz pozostale swietnie oby tak dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
sisgold jestem pełna podziwu, piękne księgi stworzyłaś...
![]() |
#1699 |
Zadomowienie
|
ogladnelam te kartki jeszcze raz i wiesz co?w tych pierwszych dwuch cos bym dodala w rogi bialego np w pierwszej z tej samej masy zrob male biale rozyczki a w drugiej jesli posiadasz zbedny sztuczny bukiecik jakis drobnych kwiatow lub pnacza przyklej po jednym listku lub paczku i tez popstrykaj sprajej wtedy niebedzie takich pustych rogow sory niekrytykuje wogule twoich kartek bo sa naprawde swietne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Gdzie takie gołabki mozna nabyc? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1701 |
CraftMod
|
Prześliczne gołąbki
![]() Ksiażki jak widać są czyściutkie, aż miło popatrzeć, fakt, można by coś jeszcze dodać do dwóch pierwszych. Pięknie Ci wychodzą ![]() nela śliczna lampka i ciekawy bukiecik, tylko jakoś perełek nie moge sie dopatrzyć, moze na następnych fotkach będa lepiej widoczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1702 |
Zadomowienie
|
dziewczyny bukiet ktory przedstawilam jest ze zwyklych tekstylnych kwiatow resztek tiulu i zniszczonej bialej zaluzji materialowej no i wstarzka acha i gryzaki bukiet z perelek wrzuce zachwile postaram sie o zblirzenie zeby mozna bylo cos zobaczyc no i bukiecik slubny corki wlasnie mi przesyla zdjecia moich prac jest ich sporo wiec niewiem czy moge tu wam je zademonstrowac czy utworzyc nowy watek bo tematyka jest rozna a z nodow wiele prac wykonalam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
Zadomowienie
|
ok fretki nakarmione wybawione moge powkladac zdjecia a wiec obiecany bukiet z perelek i bukiet slubny cory tez przezemnie zrobionyuntitled8.JPG
untitled15.JPG untitled16.JPG |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 |
Zadomowienie
|
a to slubny sorki cos mi cora male zdjecia wyslala ale moze cos dojrzycie niewiem jak je powiekszyc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Zadomowienie
|
wrucmi do tematyki oto moje prace zainspirowane ksiarzeczka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Zadomowienie
|
i to
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Wtajemniczenie
|
Moja nowa ksiega
![]() |
#1708 |
Zadomowienie
|
sliczna ksiega
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
Kasiu sliczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Przyczajenie
|
a wiec tak witam was serdecznie ja jestem corka nela007 i przepraszam was za zdjecia jakie mamie dalam ale to wina @ pomniejszyl je niewiem czemu wyslalam mamie juz leprze wiec jak cos to piszcie a mama powkleja pozdrawiam i zasylam caluski dla mamusi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.