![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Nasz album dla rodziców
lea35
właśnie Ci wysłałam mój adres mailowy na PW ![]() lea dzięki bardzo, mail dotarł! Nie wiedziałam, że tego aż tyle jest ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-02-12 o 18:21 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasz album dla rodziców
Witaj Lea35.Czy i ja moge rowniez prosic o wzor takiego albumy.Pytalam wczesniej,ale moze nie zauwazylas mojego postu.Mam nadzieje,ze sie nie narzucam.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Konto usunięte
|
wilwia, przepraszam, ale rzeczywiście wczesniej jakoś Twój post umknął mojej uwadze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Lea35dziekuje Ci bardzo,bardzo.Wlasnie bede sie zabierac do tworzenia albumu,wiec bardzo mi pomoglas.Jeszcze raz bardzo dziekuje za pomysl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie do dziewczyn, ktore juz taki album zrobily- ile czasu Wam to zajelo? Czy to bardzo pracochlonne? Ja zastanawiam sie kiedy mam zaczac. Musze strasznie sie konspirowac, zeby mama nie podpatrzyla, bo chcialabym zeby to byla kompletna niespodzianka. Tylko jak to zrobic, kiedy mama jest ciagle w domu i korzysta z komputera...
![]() |
![]() |
#186 |
Konto usunięte
|
Zależy, jakiej wielkości album, czy masz narzędzia pomocnicze (naprawdę dobre nożyczki, linijkę dwustronną, dobry klej, punchery, przyrząd do embossingu, nitowniki i nity - to tylko przykłady), czy chcesz poszaleć z kolorami, czy też stonowany, czy użyjesz wielu dodatków czy nie...
![]() Jeśli masz już przygotowane rzeczy i obmyśloną koncepcję, to zrobisz album w kilka wieczorów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Konto usunięte
|
cannabis, z Twojego suwaczka wynika , że do ślubu ponad pół roku, więc z pewnością zdążysz.
![]() Znacznie więcej czasu zajęło znalezienie odpowiednich fotek, cytatów, wierszyków, wymyślenie koncepcji, wyobrażenie sobie tego w myślach: co, jak i gdzie... potem poszło z górki. Życzę owocnej pracy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
No wlasnie jesli chodzi o wierszyki i cytaty to zaczynam powoli szukac i gromadzic. Ale obawiam sie, ze bedzie tego tyle, ze potem trudno mi sie bedzie zdecydowac ktore wybrac
![]() Musze tez popracowac nad zdjeciami, nie wiem czy skanowanie i drukowanie wypali czy trzeba bedzie robic reprodukcje. W kazdym razie pocieszylyscie mnie i narazie nie bede sie spieszyc.
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
![]()
Moja pierwsza myśl - zrobie album sama, bez pomocy
![]() ale im więcej czytam Wasze posty tym myslę, że może warto zerknac do "helpa" ![]() Więc LEA jesli jeszcze nie masz dosyc wysyłania maila, to ja tez bym poprosiła ![]() dla chętnych - zerknijcie tutaj, może Wam także sie przyda (p.s. jeśli juz ktos tego linka tu wrzucał a ja przegapiłam to przepraszam ![]() http://decorisus.pl/index.php?p=text...id=5&cat_id=11 http://decorisus.pl/index.php?p=text...id=6&cat_id=17 mój mail: fuego6@wp.pl Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Konto usunięte
|
Fuegoo, mail poszedł.
![]() cannabis, jeśli chodzi o fotki, to ja robiłam reprodukcję gdy nie miałam oryginalnego nośnika. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
![]()
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;6588682]Fuegoo, mail poszedł.
![]() LEA jesteś WIELKA!!! zaraz zabiorę się za oglądanie ![]() ![]() UROCZYCH WALENTYNEK DLA WAS I WASZYCH UKOCHANYCH!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
LEA a czy ja mogłabym podłączyć się do prośby?
![]() Dzięki wielkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Nasz album dla rodziców.
Cytat:
Gratuluję!!!! I chciałam się dowiedzieć, jeżeli możesz podać, ile kosztowała ta oprawa albumów??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
Witam. LEA czy mogłabyś mi podesłać tego maila.
Mój adres: anwi10@wp.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
MARTKA 7
Ile kosztowała Ciebie ta oprawa tych albumów w introligatorni? Powoli zaczynam się zabierać za zrobienie swoich albumów i też właśnie chcę je zrobić na papierze wizytówkowym i dać do introligatorni do oprawy. A tak w ogóle to ile stron liczył Twój album? Jeżeli możesz to wklej jakieś zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, maile zostały wysłane.
![]() martka, wklej fotki, wszystkie tylko gadają, a nikt nie pokazuje owoców swojej pracy. A to trzeba zobaczyć, bo czasem trudno sobie coś wyobrazić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Przyczajenie
|
Lea... i ja bym poprosiła o podesłanie tego maila, jeżeli możesz oczywiście.
emila84@interia.pl Pozdrawiam... i Dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Rozeznanie
|
Witam, ja jak swoje zrobię to napewno wkleję fotki
![]() ![]()
![]() |
#199 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam!
Lea35 chciałabym, również prosić o przesłanie wzoru takiego albumy. Z góry dziękuję. Podaję adres: epkazielinska2@interia.pl |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
LEA serdeczne dzieki za przeslanie schematu albumu, z taka pomoca na pewno sobie poradze, a wyniki mojej pracy przedstawie pozniej na watku
![]() jeszcze raz dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Lea jeżeli jeszcze nie masz dosyć wysyłania tego schematu to ja bym też pięknie poprosiła
![]() karolcia_24@interia.eu Lea dziękuje za maila ![]() Edytowane przez balaloum Czas edycji: 2008-02-18 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Witajcie,
ja postanowiłam zrobic taki album swojej siostrze w prezencie śłubnym - jako księga gości i jako podarek dla rodziców, a także tak takie same zrobić dla siebie. Moja siostra wychodzi za mąż w czerwcu a ja we wrześniu tego roku. lea35 - moglabym też prosić o przeslanie wzoru na maila. Jezeli masz to byłabym wdzięczna za pare zdjeć. Mam jeszcze pytanko: jak zszywacie same te albumiki w całość? Robicie to na stałe czy jest możliwość dołożenie stron? Ciekawa jestem jak ten problem jest rozwiązany w tych drewnianych albumach - jeżeli któraś z Was go kupila to byłabym wdzięczna za informacje. Pozdrawiam i życze wszystkim owocnej pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Konto usunięte
|
madziczek, podaj adres mailowy, a chętnię podeślę Ci materiały.
A fotki mojego albumu sa na pierwszych stronach wątku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Lea...Moge tez prosic o materialy na maila???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
lea35 - podałam Ci maila na pw. Z góry dziękuję
![]() I dodam jeszcze, że Twój album bardzo mi się podoba. ![]() Mi się marzy taka "drewniana" okładka na zawiasikach, z okładką taką jak zaproszenia ... moja siostra ma śłiczny pejzarzyk malowany-rysowany piórkiem i myśłe, że super by to wygladało i twoerzyło całość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Konto usunięte
|
madziczek, cieszę się, że ci się podoba mój album.
![]() Kolejne zainteresowane osoby dostały maile. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
Witam,
ponieważ też chcę wykonać podobny album tylko, że w formie księgi wpisów gości weselnych, chciałam prosić o radę. Mam w domu okładkę <taka jak oprawa na pracę dyplomową, ale bez nadruku w kolorze bordowym>, chciałabym stworzyć jakąś oprawkę i nie wiem co kupić zeby to ładnie wyglądało i czy takie oprawianie jest w ogóle możliwe? czy na taką oprawę da się coś naklejać np. jakiś materiał czy papier . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich! ap ropo albumów chciałam zrobić sama album,ale znalazłam coś co widziałam w myślach:"drewniany album "z metalowymi okuciami i zdjęciami mocowanymi jak za starych czasów. Moi rodzice takie coś mieli.Cudeńko!! To doskonały sposób na prezenty ślubne dla wszystkich znajomych.
wycięta reklama Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-02-19 o 20:32 Powód: wycięta reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Ja w sieci znalazłam (nie wiem czy nawet nie na wizażu - teraz niestety nie umiem znaleźć tego wątku) opis zrobienia drewnianego (ze sklejki) albumiku. W środku mocuje się mechanizm z segregatora (4 kółka). Bardzo mi się to spodobało i chyba postaram się wg tych wskazówek zrobić - mam nadzieje, że mi się uda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.