![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kolorówka, perfumy :)
Może coś u mnie za podkład Gosh, Lasting Performance MF i olejek KillyS?
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Witaj,
Juz kiedys troche pertraktowałyśmy odnośnie wymiany, podoba mi sie podkład shiseido. Shimmera Diora raczej nie oddam ale mogłabym zaproponowac Ci odsypkę meteorytów Beige chic (poł opakowania)- sa praktycznie nowe, kupiłam i moze uzylam 5 razy, albo na zbyciu mam kompkat prisme foundation Givenchy najjasniejszy kolor shaping ivory, zuzyte ok 15%. Napisz czego szukasz to moze moglbym Ci zaproponowac jeszcze cos innego.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Na pewno nie oddam, musze go wycofac z watku. Chorowalam na maczka almond ale po przetestowaniu w Sephorze okazalo sie ze daje niemal taki sam efekt jak shimmer wiec wole uzywac to co mam. Napisze czego jeszcze szukasz to moze moglbym Ci zaproponowac jeszcze cos poza watkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
2. Shiseido, Sun Protection Liquid Foundation SPF43, odcień 30 33. Bioderma, Sebium H2O, 250 ml
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak poza tym to szukam głównie rozświetlaczy, różów, ewentualnie odlewek/próbek ciekawych perfum. jagabrz dziękuję, nic nie znalazłam ![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2008-12-09 o 08:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
2. Shiseido, Sun Protection Liquid Foundation SPF43, odcień 30, wersja z Truskawy, nabytek sprzed ok. miesiąca, zużycie - 4-krotne umalowanie buzi ![]() // 30. Collistar, Podkład płynny Perfekcyjnie trwały, odcień nr 1 - użyty ok. 10 razy, kupiony w październiku w Douglasie. Mam jeszcze kartonik. Na życzenie mogę zrobić zdjęcie obrazujące zużycie. / 37. Artdeco, Perfekt Stick (Korektor do twarzy) - 01 - beżowy /jedna z dwóch opcji kolorystycznych, drugą był zielony/, dwa razy maźnięty pędzelkiem. Kupiony końcem listopada w Galerii Centrum. 38. Max Factor, Lasting Performance - kolor 105 Sand Beige, nowy, sprawdziłam jedynie kolor. Zeszłotygdniowy zakup w SuperPharmie. Coś u mnie za te rzeczy?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
[quote=Soso;10018115]Beige chic mnie kuszą, tylko jesli możesz napisz jaki one dają efekt? Mam mythic i generalnie efekt jest praktycznie niewidoczny, czy beige chic dają mocniejszy efekt? No i do czego bys je odsypała?
![]() A tak poza tym to szukam głównie rozświetlaczy, różów, ewentualnie odlewek/próbek ciekawych perfum. Porównując beige chic i mythic (miałam też winter radiance). To mythic faktycznie nie zachwycały efektem i w zasadzie ciezko bylo ocenic czy one cos daja czy nic, moje wrazenie jest takie ze na podklad jakby ociupine rozjasnialy. Natomiast bezowe maja napewno wiecej drobinek rozswietlajacych i na bardzo jasny kolor podkladu jakby ociupine przyciemnieją, ocieplaja karancje, ale napewno nie nadaja sie zamiast rozu czy brazera. Natomiast winter stosuje okazjonalnie na duze wyjscia. Daja mrozny efekt, duzo drobinek, rozjasnieja. Mi to w zasadzie w ogole nie pasuje bo jestem brunetka o cieplym typie urody, takze jakbys chciala przetestowac winter to moge tez oddac kilka kulek (ale byly juz troche uzywane). Jesli chodzi o odsypanie moze jakis pojemniczek po kremie? Z różow mam jeszcze na zbyciu shiseido jeden z lepszych - link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...blush-duo.html ale jest to tester bez opakowania, odcien 1 tangerine, zuzycie 40%. Z zapachów na zbyciu: Eden Cahcerel GF Ferre Oui lancome Eternity moment Powinnam tez miec jeszcze gdzies podklad rozsiwetlajacy revlon skinlight. Czekam na odpowiedz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
mamamichałkadziękuję, mimo, że chętnie bym się zdecydowała na jakąś większą wymianę, to jednak nic u ciebie nie znalazłam
![]() Dorota myślałam, że beige chic to własnie taki brązer będzie ![]() ![]() Róż rzeczywiście ma dobre recenzje, nie udało mi się jednak znaleźć sensownego opisu Twojego koloru. Zapachy albo znam i nie chcę, albo mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
Witaj, poszukuję perfum, znalazłabyś u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=295756 Edytowane przez Tunisia Czas edycji: 2008-12-10 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie za:
23. Isispharma, Aquaruboril, płyn micelarny, 250 ml, nowy - wrzesień tego roku, SP, był dodatkiem do kremu Płynów micealrnych używam z Biodermy, ten jest mi w sumie niepotrzebny. Dla osób z problemem pękających naczynek. 33. Bioderma, Sebium H2O, 250 ml - nowy, nie otwierany, trochę przesadziłam z zapasami. Zakup w SP - w opcji 2 w cenie 1. Polecam, to mój ulubiony płyn micelarny; jest rewelacyjny. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Hej soso
![]() interesuja mnie molekuly. i ewentualnie (co by wymianka wieksza byla ) olejek i baza killys (ta baza to pod czy na lakier?). znajdziesz cos? znajdz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
43. Escentric Molecules, Molecule 01 - odlewka 5 ml z wspólnych wizażowych zakupów
39. Deborah, Colour Copy, dla tłustej i mieszanej skóry - odcień 0, zużycie max 10%, podane na wyrost, kupiony w październiku w Douglasie za zapachy mogę zaoferować odlewki czegoś z tego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294363 lub np. Flowerbomb, Flowerbomb Extreme, NR edp, NR edt, Poeme, Miracle, Euphoria, Lacoste Femme, Betsey Johnson edp, Acqua di Gio, Cool Water, Be delicious... a także próbki Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-12-11 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
najbardziej mi się podoba- Shiseido, Sun Protection Liquid Foundation SPF43, odcień 30
![]() ![]()
![]() |
#262 |
Rozeznanie
|
20. Paco Rabanne, Pour Elle EDP, 50 ml - zużycie minimalne, maks 10 psików. Również tegoroczny zakup, chwilowa namiętność ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Mirra77
![]() ![]() Mektarynka wszystkei zapachy, które proponujesz /poza NR/ znam i raczej mi nie podchodzą, nie wiem co chciałabyś oddać za Deborah? Angel - A8 - odpisałam u Ciebie ![]() Mcherub - moja wina, nie zaznaczyłam czytelnie, Pour Elle poleciały wczoraj do Kapryski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze cienie isa dora? za molekuly +killys. od razu uprzedzam ze nie znam dokladnie cen preparatow killys, wiec tak na szybko mysle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na sam podkład się na razie nie zdecyduję (rozpatrywałam go w duecie z molekułami) pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
coś umnie za molekułkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nic u Was nie znalazłam, Molekuły to raczej za coś mocno kuszącego
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.