|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: takie tam moje...
La Monica, AnulaPPP, KattiePL, Cdz - dziękuję
Bardzo mi miło, że tak wiele osób zechciało odwiedzić mój wątek Już sobie myślę co by tu nowego zmalować w najbliższych dniach
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dziś kwiotek
chciałam wypróbować kwiatki materiałowe, które kiedyś tam kupiłam... no i ![]() Kwiatek sam w sobie był dość miękki, ale chłonął lakier i sztywniał. W efekcie przykleił się tylko na środku, a boki odstają... ![]() Pewnie kwiatek wkrótce odpadnie, bo haczy strasznie :/ i wtedy albo coś dokleję w to miejsce, albo zmyję całośc bo mnie wpienia ![]() Przy okazji wypróbowałam też nowy lakier Golden Rose Diamonds 03. Nie powiem, przyjemny. Nie mieni się aż tak jak holo, tylko ma mnóstwo drobniutkiego brokatu jakby, z przewagą jednego koloru - w tym przypadku turkusu. Ładny jest. Malowałam 2 warstwy, ale pewnie przydałaby się i trzecia ![]() Do tego cyrkonie srebrne 1xss7 i 1xss5 oraz niebieska 1xss5. I co Wy na to?
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
rzeczywiscie odstają...No niestety tak nieraz jest. Nie wszystkie ozdoby nadaja się pod lakier. ale cyrkonie jak najbardziej. A efekt...bardzo przyjemny.
![]() Ten lakier super. Chyba też sobie taki sprawie![]()
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się. przyjemnie to wygląda.
kupiłam kwiatki materialowe jakies pół roku temu ( a moze i wiecej ) i do tej pory mam cykora zeby ich użyc. nie spominam juz o braku pomysłu na jakies ciekawe najklejenie...a po Twoim poście to nie wiem nawet czy próbować kombinowac z tymi kwiatkami...
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się. przyjemnie to wygląda.
kupiłam kwiatki materialowe jakies pół roku temu ( a moze i wiecej ) i do tej pory mam cykora zeby ich użyc. nie spominam juz o braku pomysłu na jakies ciekawe najklejenie...a po Twoim poście to nie wiem nawet czy próbować kombinowac z tymi kwiatkami...
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
W całości bardzo fajny efekt
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
anita2103, Cdz, ja85gusiek - dziękuję
kwiatki na razie nie odpadły, mimo, że haczą niemiłosiernie jeden się już do połowy oderwał ciekawe czy jutro rano wstanę jeszcze z kwiatkami czy już bez
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Małża mam "zagramanicą" w tygodniu
Niegrzecznie sypiam w weekendy ![]() a tak w ogóle to ja zawsze grzecznie sypiam
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
ładny lakier, zdobionko i ładne pazurki
![]() ale kwiatuszków takich raczej nie wyprobuje skoro tak haczą. Nie cierpie jak mi coś na paznokciu zachycza a nie powinno. no no z tym za ZAWSZE grzecznie sypiasz to nie przesadzaj ![]()
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Twoje pazurki po nocy? Kwiatki są jeszcze?
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Są
ale dziś wieczorem i tak zmywam całość bo mnie wkurza to haczenie. Więc pewnie po weekendzie coś nowego wrzucę
|
|
|
|
|
#73 |
|
La Moderatoiure
|
Bardzo ładne pazurki
![]() Mi nawet te małe materiałowe kwiatuszki odstają od naturalnych
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
No widzisz La Monica, a ja właśnie chciałam zasugerować, że to wina rozmiaru kwiatków. Bo ja miałam dość duże. A okazuje się , że małe też nie dają rady... szkoda
bo dość ładne są, a ja coś czuję, że mazane kwiatki to mi wychodzić nie będą. No, ale może kiedyś spróbuję :PA teraz nowy wzorek - postaram się w weekend zrobić jeszcze zdjęcie w dzień ![]() Znów wariacja na temat rombów i cyrkonii lakier podkładowy to taki satynowy, blady róż Inglot 163, romby białe i cyrkonie ss3 crystalAB.Niestety znów z braku czasu i z powodu wypadających gałek ocznych wzorek tylko na 2 pazurkach ![]()
Edytowane przez kate781 Czas edycji: 2008-12-12 o 22:49 |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ciekawa ta wariacja
Masz wszechwidzące paznokcie
|
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
bardzo urokliwe są
szzcegolnie te ostatnie
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Ja tak samo- nazamawiałam sobie jak szalona tych kwiatków materiałowych bo mi się bardzo podobały a tu przy zdobieniu ZONK
Identyczny problem jak u Ciebie I leżą w kącie takie samotne i niechciane![]() Ostatnie zdobienie super
|
|
#78 |
|
La Moderatoiure
|
Podobać mi sie
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
hmmm !! bardzo ładnie
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
ja85gusiek, JoOlc!a, kaskaj24, La Monica, aannuussiiaa1987
dziękuję dziewczyny mi też się podoba ten efekt - nieskromnie mówiąc ![]() robiłam tylko po 2 paznokcie na każdej ręce, więc nie zajęło mi to dużo czasu. Te romby są malutkie, więc ciężko je równiutko poukładać i z bliska widać, że idealnie nie są. ale z odległości nie jest źle
|
|
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
Ale mam zaległości
No to nadrabiam.http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1229118549 Super wyszło, bardzo starannie i równiutko a to wcale nie jest takie proste ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1228898729 Te już ciut mniej mi się podobają ale tylko dlatego, że sama nie umiem się przekonać do ozdób takiej wielkości, plus również za staranność, bardzo ładny srebrny lakierek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1228565600 Tutaj tez kolor bardzo mi się podoba, zdobienie skromne, ale całokształt miły dla oka ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1228565600 A tutaj mam wrażenie, że biały nie kryje wszędzie Ale dajesz radę Pozdrawiam Cię
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Ladne pazurki
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
efektowne zdobienia
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładne te oststnie zdobienie
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Trochę mnie nie było, bo mi się synek rozłożył dokumentnie i przez 3 dni nie można mu było wysokiej temp zbić
mieliśmy wizję szpitala ale jest już coraz lepiej Więc wpadłam na moment na wizaż :Pevciusia, AnulaPPP, Paati89, anick88, magdus89 - dziekuję za wasze opinie ![]() evciusia - to zdjęcie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=12285656 00 prezentuje moje naturalne pazurki i ich naturalną końcówkę :P frencha w życiu jeszcze nie malowałam bo nie mam aż tyle czasu na razie żeby się nad tym skupiać, a poza tym boję się, że wyjdzie straaaszliwie nierówno wiem wiem, trzeba ćwiczyć ![]() Wczoraj zmalowałam nowe pazurki - na szybko. Pierwotnie romby miały być otoczone ciemnozłotym bulionem, ale się okazało, ze ten ch****** bulion pokryty lakierem nawierzchniowym puszcza farbę i w rezultacie miałam srebrny bulion i rude smugi coś ostatnio monotonna jestem ![]() Użyłam: Inglot 867 (taki delikatny beż z drobinkami), złote romby i cyrkonie ss5 White Opal. |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Znów romby, ale całkiem inna kombinacja i równie ciekawa jak poprzednia
A co do Twoich białych końcówek, to bardzo zazdroszczę! P.S. Dużo zdrówka dla synka, mam nadzieję, że do Świąt całkowicie wyzdrowieje, aby móc wypatrywać pierwszej gwiazdki....
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Moje obecne
![]() Wesołych, Spokojnych i Zdrowych Świąt |
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny wzorek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

ciekawe czy jutro rano wstanę jeszcze z kwiatkami czy już bez

ale dziś wieczorem i tak zmywam całość