|  2008-12-11, 10:17 | #2461 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Biedna L_V   Mam nadzieję, że sprawy będą się ładnie układały, a nie komplikowały i sprawnie dasz sobie radę ze wszystkim. Cytat: 
 Tak Dorinko, zakupiłam  , za co bardzo Ci dziękuje  . Pewnie sama bym się nigdy nie zdecydowała, to były moje pierwsze zakupy na allegro   | |
|     | 
|  2008-12-11, 10:35 | #2462 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z każdego miejsca na Ziemi 
				 | 

Cześć Wam, zaraz jadę do ginekologa. Pierwszy raz do niego. Facet zresztą. Daaaaawno nie byłam, więc muszę iść. A odkąd się przeprowadziłam nie słyszałam o żadnym fajnym, a teraz polecono mi tego... Opowiem wrażenia... Cytat: 
    Cytat: 
  L_V, pytałam o cerę mamy i czy coś byś poleciła, ale chyba nie zauważyłaś pytania  Mama ma 52 lata, cerę bardzo naczynkową, suchą. Używała baaaardzo dużo Vichy, teraz trochę się gniewa na tą firmę. Kończy właśnie kolejny słoik Diora, ale stwierdziła, że ją ostatnio mocno wysuszył. Ostatnio ktoś jej podpowiedział, że po co wydaje tyle kasy na kremy jak nasza rodzima Ziaja ma jakiś tam super krem. Pyta Cię zatem, czy coś polecasz dla niej szczególnie?   
				__________________ | ||
|     | 
|  2008-12-11, 10:51 | #2463 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Później pimyśl,e musze sie zorientowac w ofercie dla 50+. | ||
|     | 
|  2008-12-11, 11:12 | #2464 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Kurka, ale tu cisza dziś. Wszystkie się przejęły Twin i pracują ciężko  Dziewczyny, wg Was, jak sobie najlepiej zaplanować garderobę? Mam długą i chudą, jak tramwaj   | 
|     | 
|  2008-12-11, 11:32 | #2465 | |
				 | 

Cytat: 
 Problem czasu wolnego w pracy został już tyle razy podejmowany i tyle razy tłumaczony, że chyba nikt się nim nie przejmuje.  Poprostu liczy się efektywność, nie w każdej pracy da się buszować w necie, jednak w niektórych to wychodzi.  Co do garderoby to najlepiej aby mogło tam być jak najwięcej półek, szuflad, tak aby każda część garderoby miała swoje miejsce. Im więcej tych półeczek tym lepiej   Zobacz na stronie Ikei jakie mają rozwiązania i może jakieś pomysły będziesz mogła zastosować u siebie.   | |
|     | 
|  2008-12-11, 11:35 | #2466 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

czesc. ale sie dorobilam  poszlismy wczoraj z TZem na spacer. ja bylam w dzinsach, nie pierwszy raz zalozonych, chodze w nich od jakis 3 tygodni. pod koniec spaceru zaczelam czuc ze pieka mnie nogi ale myslalam ze to moze z zimna czy cos. w domu patrze i masakra. dostalam jakiejs wysypki i obtarc na calych udach i z tylu jak zgiecia kolan  piecze okropnie... 
				__________________ | 
|     | 
|  2008-12-11, 11:49 | #2467 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Dzien dobry wszystkim   Rety wiosna jest normalnie  Zara jak ja Ci zazdroszczę tego wyjazdu jutrzejszego. Fajnie bo akurat przed swiętami naładujesz się prawdziwa zimowa atmosferą. Jak tak dalej pojdzie to ja snieg tez zobaczę dopiero w Alpach. Co za koszmar. Butter i jak Dex?....niezle Twin wykrakała ten wieczor kawalerski. Przyznam ze w szoku bylam  . 
				__________________ | 
|     | 
|  2008-12-11, 12:01 | #2468 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-12-11, 12:24 | #2469 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-12-11, 12:30 | #2470 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-12-11, 12:42 | #2471 | 
				 | 

Rzeczywiście głupota, skoro firma ma tutaj filię, a więc pewne struktury to dlaczego nie mogą podpisac umowy o pracę?? Przecież jest jakiś prezes/ dyrektor oddziału. A jeśli nawet miałby to zrobić "główny dyrektor", ten z Czech, to przecież można ją przesłać i Twój mąż podpisał by ją przy uczestnictwie szefa z Polski.

| 
|     | 
|  2008-12-11, 12:54 | #2472 | |
				 | 

Cytat: 
  , ja myślę że oni coś kombinują typu, że chcą negocjowac warunki tej umowy itp. bo to umowa na czas nieokreślony więc może być różnie  Ja go przyjmowali to przyjechał cały Prezes z Czech, a teraz mu się już nie chce i kazał przyjechać mężowi po umowę....Ponoć taka jest u nich dziwna procedura, bo inny kolega też jechał po umowe na stałe do Czech  No nic, trudno tylko mnie wkurza że to jutro a wróci w sobotę cholera wie o której, bo to kawałek jest   | |
|     | 
|  2008-12-11, 13:01 | #2473 | |
				 | 

Cytat: 
  Jednak rozumiem, że procedura jest troche irytująca. Zobaczysz szybko Ci minie, praca, wizaż, tańce, dom i zanim się obejrzysz TŻ będzie przy Tobie   | |
|     | 
|  2008-12-11, 13:15 | #2474 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Cytat: 
  ) | |
|     | 
|  2008-12-11, 13:18 | #2475 | |
				 | 

Cytat: 
  , ale może dlatego że oni są bardzo zależni od tych Czechów właśnie, dział w Polsce to mąż i jeszcze dwóch kolegów więc mało rozbudowany  Pozostanie wiżaż i Tv, tańce niemożlwe bo Tomuś ... a liczyłam, że w piątek wieczorem chłopaki sobie razem posiedzą a ja pobiegnę na tańce na godzinę, a tak to kicha  , czyli kicha podwójna  Dzisiaj za to idę na plotki z koleżanką, dobre i to   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-12-11, 13:22 | #2476 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  dziś chyba wracam po pracy do domu gotować obiad i sprzątać, taki jakiś mam dzień | |
|     | 
|  2008-12-11, 13:24 | #2477 | 
				 | 

Dorinko dziś już czwartek...do soboty wytrzymasz. Chyba już dawno nie miałas okazji zatęsknić za mężem. To też dobrze Wam zrobi. A z ta umowa to dziwne rzeczywiscie. Po co go fatygowac..jakby nie mogl umowy podpisać i przeslac. Moze mają dla niego jakąs mila suprajs...wyzszą pensję, nagrodę czy cos...a moze prezes chce osobiście poznac dobrego pracownika  ..i napić sie z nim alkoholu. Prezesi maja takie pomysły  ...mój brat tez tak jeżdził w blachych sprawach to siedziby firmy. 
				__________________ | 
|     | 
|  2008-12-11, 13:26 | #2478 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2008-12-11, 13:33 | #2479 | |
				 | 

Cytat: 
 Taki maly oddzial to trzeba czasem spotkac się osobiscie z pracownikami. 
				__________________ | |
|     | 
|  2008-12-11, 13:39 | #2480 | ||
				 | 

Cytat: 
 Tak dokładnie pewnie tak jest, ponoć chce z nim osobiście porozmawiać stąd ten wyjazd po umowę ... Haniu on wyjeżdza raz w tygodniu, na dwa dni zazwyczaj ale nie jęczę z tego powodu bo w tygodniu jakoś mi to nie przeszkadza, poza tymod kiedy mam swoje tańce to już w ogóle super  Weekendy mnie wkurzają i tyle, ale oczywiście że przeżyję, spoko  Cytat: 
 No dokładnie taka była argumentacja   | ||
|     | 
|  2008-12-11, 14:00 | #2481 | ||
				 | 

Cytat: 
  Ploty z koleżanką poprawią Ci humor. Wiesz jak chodziłam na zajęcia fitness to jedna babeczka przychodziła z córką taką ok. 6 letnia i ta mała ćwiczyła z nami,a jak już się zmęczyła to siadała na parapeciku i nas podziwiała  Jednak taki mężczyzna jak Twój synuś, pewnie nie zniósł by tego  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2008-12-11, 14:08 | #2482 | |
				 | 

Cytat: 
  na szczęście szef pomyślał o premiach świątecznych | |
|     | 
|  2008-12-11, 14:14 | #2483 | |
				 | 

Cytat: 
   Wiesz, że pomyślałam  o tym, by go zabrać ale jakoś głupio mi  , pogadam  z właścicielką przy okazji czy awaryjnie dałoby radę  Wytrzymam, już mam plan na przyszły tydzień- 3 razy zajęcia z fitnessu  , dzisiaj moje plotki są kosztem zajęć, bo dzisiaj mogłabym iść ale ....nie chcę tak zaniedbywać koleżanki, zwłaszcza że nasze koleżeństwo to come back sprzed lat tylko ze zdwojoną siłą, jakoś dojrzałyśmy, dostałyśmy po duupie od życia i teraz bardziej się rozumiemy niż kiedyś  Poza tym, nie chwalę się jeszcze ale chyba uratowałam im małżeństwo , z czego się bardzo cieszę. A oni jeszcze bardziej   | |
|     | 
|  2008-12-11, 14:16 | #2484 | |
				 | 

Cytat: 
  Ostatnio przy zakupie prezentu dla TŻ, przypadkiem weszłam do VeroMody i kupiłam koszule... Z drugiej strony jak czegoś naprawdę szukam, to wtedy niczego nie ma... A Ty co kupiłaś?? | |
|     | 
|  2008-12-11, 14:18 | #2485 | |
				 | 

Cytat: 
 Masz rację w tygodniu to luz. Jak moj wyjezdza w piątek i wraca w sobote to tez tego nie odczuwam. Ale jak go nie ma cala sobote i niedzielę to już jest ból. 
				__________________ | |
|     | 
|  2008-12-11, 14:21 | #2486 | |
				 | 

Cytat: 
  ja ostatnio świetną bluzę w Cubusie, piekna jest, taka o jakiej marzyłam  , szara z kapturem , motywem serca i I love life  , widziałyście ostatni katalog , gazetkę Cubusa, tam modelka jest w tej bluzie  i jest kupon na 25 % rabatu na dowolną rzecz do 24 grudnia.....mam zamiar skorzystać  Coraz bardziej lubię Cubusa   | |
|     | 
|  2008-12-11, 14:27 | #2487 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-12-11, 14:29 | #2488 | |
				 | 

Cytat: 
  Dziewczynce się bardzo podobało.... Super, że po dłuższym czasie odnalazłyście wspólny język, a do tego tak bardzo jej pomogłaś. Wiadomo najłatwiej porzucić stary związek i wejść w coś nowego, tylko czy ten dreszczyk emocji i motylki w brzuchu są tego warte? Wtedy trudno myśleć logicznie i nie można ocenić czy rzeczywiście jest się w stanie zbudować stabilny związek z nowym parterem. Dlatego tak ważna jest tutaj rada osoby obiektywnej, chcącej naszego dobra... Ja jestem na etapie tłumaczenia przyjaciółce, że jej obecny hmmm... "związek" nie ma sensu...   A tak poza tym, przysłowia mądrością ludów... "Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie..." | |
|     | 
|  2008-12-11, 14:33 | #2489 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2008-12-11, 14:41 | #2490 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 Ja też coraz bardziej lubię Cubusa. A ostatnio kupiłam śliczny długi fioletowy sweter w Greenpoincie   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

, bo mój mąż ma jechac do Czech po umowę o pracę ? Czy to jest normalne ? Jesli firma jest czeska ale ma przedtawicielstwo/oddział  w Polsce, żeby po umowę jechać do Czech, do siedziby ?
, bo mój mąż ma jechac do Czech po umowę o pracę ? Czy to jest normalne ? Jesli firma jest czeska ale ma przedtawicielstwo/oddział  w Polsce, żeby po umowę jechać do Czech, do siedziby ?