|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy macie swojego sobowtora???
Hej Iwciunia No zgadzam się z natii 86 że jesteś podobna do Evy Mendez na Avatarku
)) A teraz moja kolej...hm...w mieście też mam gdzieś sobowtóra -często znajomi mi również mówią że mnie gdzieś widzieli ))a mnie akurat nawet w mieście nie było )) Zresztą często mi ludzie mówią że mają wrażenie że skądś mnie znają...hm...przyzwyczaił am się już...a co do sławnej osoby do której podobno jestem podobna to jest to(w co troszkę wierzyć mi się akurat nie chce-może jedynie te jasno błękitne oczy są podobne) a więc tą panią jest Tiffani Thiessen (chyba najbardziej znana z roli w Beverly Hills 90210-garała nam Valerie) A więc wklejam fotki oceńcie same )))A może wam się nasunie że jestem do kogoś podobna? Pozdrówka
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam
W ogóle to nawet do rodziców nie jestem podobna Kiedyś znajoma babci porównała mnie do Edyty Górniak, ale to niezbyt udane porównanie:PEdit: a fotek już zapomniałam dodać
Edytowane przez Voodia Czas edycji: 2006-06-21 o 12:31 |
|
|
|
|
#153 |
|
Wtajemniczenie
|
Voodia ,nie wiem ale moim zdaniem jestes podobna do Alicji Bachledy Curus.Ale jestem zmeczona moze sie myle
|
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Patrze i patrzę i nie mogę wyjśc z podziwu! Niesamowite... Ja nikogo nie przypominam. Mówią mi tylko że mam "oryginalne" rysy twarzy no i że w ogóle jestem "oryginalna". Czyli to by podchodziło pod Tofika.
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale Alicja to ładna dziewczyna, więc miło mi Choć charakterek ma podobno nieładny.Ginchy,
|
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale jak Izunia podsunęła taką myśl i fotki to widzę podobieństwo .
|
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
Różnica wieku pomiędzy mną a moją młodszą Siostrą wynosi 3,5 roku.
Pomimo to, jesteśmy do siebie podobne w takim stopniu, iż mylą nas nie tylko sąsiedzi, znajomi, ale także dalsza Rodzina ![]() Zanim moja Siostra rozpoczęła studia, wysłałam ją "w zastępstwie", na uczelnię, na wykład (by mogła zaobserwować jak to wygląda)- przez większą część mojego roku nie została rozpoznana ![]() W małej piekarni, w której zaopatrujemy sie w pieczywo, pracuje mój kolega z roku. Pamiętam jak Siostra (która o tym nie wiedziała), wybrała się tam pierwszy raz na zakupy. Mój kolega powitał ją w drzwiach słowami: "Aneta, czy to prawda, ze dzisiejszy wykład odwołano??" Takich historii wydarzyło się wiele...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oooo, do Keiry bardzo bym chciała być jak najbardziej podobna I żeby nasze brzuszki były bardzo podobne, nawet identyczne![]()
|
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
Mi nikt jeszcze nie powiedział że jestem podobna do kogoś sławnego....
Usłyszałam kilka komplementów że mam oryginalną urodę ![]() Zamieszcze fotki to może znajdziecie mojego sobowtóra
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ciągle s łyszę, że do kogoś jestem podobna szkoda, tyko, że sama jeszcze nigdy nie spoykałam nikogo podobnego do mnie
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
zgadzam się z wami dziewczyny
Tak się dzisiaj przyjrzalam Voodi i rzeczywiscie jest podobna do Alicji Bachledy Curuś
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Prowokacjo narazie mi nikogo slawnego nie przypominasz
, a jaki masz kolorek na wlosach to farba czy natural? chcem na taki wlasnie sobie wloski pofarbowac
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Hihi Kiedys pewien chlopak stwierdzil ze podobna jestem do Angeliny Jolie...hahahahahahahahah a nie wiem gdzie koles mial oczy
bez komnetarza:P fotki na dole tylko nie peknijcie ze smiechu
Edytowane przez crazy-in-love Czas edycji: 2005-12-22 o 14:55 |
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. mi bardzo podobasz sie na pierwszym zdjeciu - bez grzywki, z tym makijazykiem |
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#171 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chłopak miał trochę racji,rzeczywiście jestes nawet podobna do Angeliny
|
|
|
#172 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam sobowtóra. I nawet nie chciałabym mieć- przynajmniej z twarzy, bo mieć takie ciałko jak niektóre sławne osoby też bym mogła mieć.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam podobno w liceum... w zyciu jej na oczy nie widzialam bo skoczyla szkole akurat jak ja sie tam pojawilam... a dowiedzialam sie o tym od fizycy... tamta dziewczyna byla bardzo zdolna jeszeli chodzi o fizyke i byla ulubienica nauczycielki, ktora zreszta byla postrachem i wykanczala wszystkich na swoich lekcjach. I ja mimo, ze jestem totalna noga z fizyki mialam sie calkiem dobrze... fizyca przelela swoja sympatie do tamtej na mnie... dzieki temu udalo mi sie przezyc
...
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
ja co prawda nigdy niewidziałam mojego sobowtóra,ale podobno go posiadam i to nie jednego
kiedyś kolega mi opowiadał,że stał sobie na mieście i zobaczył 'mnie' po drugiej stronie ulicy,więc zaczął mnie wołać.był przekonany,ze to ja hehe ale ta dziewczyna tylko się popatrzyła na Niego i poszła dalej hehe
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
wiele osob mowilo mi, ze jestem podobna do umy thurman (ale tylko z "pulp fiction"), do natalie portman i winony ryder (ale tylko z takiego filmu, w ktorym jezdzi taksowka - tytulu nie pamietam)
|
|
#177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wg mnie tez jestes do niej bardzo podobna
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba na mojej uczelni mam sobowtora, bo kiedys jedna dziewczyna mi wmawiala, ze bylam na wykladzie razem z nia i podobno jakas prezentacje robilam
Tylko, ze ja nic o tym nie wiem Kiedys przegladalam z kolezanka strone Wizazu i bylo tu zdjecie dziewczyny do jakiegos artykulu (fotke wklejam nizej). Jak je zobaczyla, to spytala mnie co tu robi moje zdjecie i ile mialam wtedy lat Zapisalam sobie ta fotke i pokazalam kilku osobom, ktore mnie znaja od dawna i wszyscy mysleli, ze to ja w wieku ok. 16 lat Bo prawie tak samo wygladalam
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba sobowtóra żadnego nie mam, przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo,
Kilka lat temu na wakacjach poznalam pewną dziewczynę. Wszyscy w około myśleli że jesteśmy bliźniaczkami. W pewnym momencie to zaczęło się robić uciążliwe, to ciągłe tłumaczenie że nie jesteśmy. Zaczęłyśmy więc mówić jak się nas ktoś zapytał. Tak, tak jesteśmy siostrami bliźniaczkami ![]() ![]() Ale teraz to raczej nie mam. Zamieszczam swoje foto, stwierdźcie same
|
|
|
|
|
#180 |
|
Rozeznanie
|
ja mam wiele "sobowtórów"..eh:d
1.miś Fazzy z mapetów(zdanie mojego brata )2.moja mama i jej siostra bliźniaczka(ale to chyba dosyć normalne )3.dwie koleżanki...z klasy!(ludzie nas mylą i czasem nauczyciele,ja zbytniego podobieńsktwa nie widzę..) 4.kiedyś rodzina mówiła mi,że jestem podobna do Torbickiej;/ 6.mój pies..tez jest rudy (największa chluba![]() )
Edytowane przez Perwati Czas edycji: 2006-05-28 o 20:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.

)) A teraz moja kolej...hm...w mieście też mam gdzieś sobowtóra -często znajomi mi również mówią że mnie gdzieś widzieli

W ogóle to nawet do rodziców nie jestem podobna

)