|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
ooo, to ja nie dam rady.
![]() Chociaż - muszę się pochwalić - nauczyłam się wczoraj stolic afrykańskich. Jak będę powtarzać co tydzień (taaa), to pewnie zapamiętam na wieczność. My też tańczyliśmy kilka razy walca, ale ja wysiadam. Na pewno nie mam zamiaru tego tańczyć na studniówce.
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
my tu przecież robimy zrzutkę na koparkę
zaraz dołków nie będzie ![]() Cytat:
a u nas tańczą wszyscy i praktycznie wszyscy nie umieją Mini, 9 stycznia to piątek później weekend i 12 języki
Je ne veux pas travailler Je ne veux pas déjeuner Je veux seulement oublier Et puis je fume Edytowane przez ksh Czas edycji: 2008-12-29 o 13:53 |
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja jestem wkurzona, bo umówiliśmy się z klasą na dziś na malowanie dekoracji studniówkowej (studniówka 31.01, a my mamy niecałą jedną ścianę namalowaną ołówkiem ) i jak zwykle, nikt nie przyszedł, o 11:30 zaczeli wysyłać smsy, każdy jakąś wymówką. Całym sercem nienawidzę tej klasy. ![]() Toteż wróciłam do domu, posprzątałam trochę, coby nie mówili, że nic nie robię i tylko mnie nie ma... Zaraz idę na spacer z psem ( a tak zimno na dworze! No to miłego dnia.
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
ojj nie wiem czy to coś pomożę, to musiałaby być naprawdę wielka koparka
![]() czuje się tak beznadziejnie że nie mam siły się ruszać a tu do Orange trzeba jechać bo coś za mało darmowych minut mi dali ![]() i do TŻta
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wiesz co, my co prawda sali nie dekorujemy, ale obawiam się, że podobnie będzie z próbami poloneza i scenek (bo studniówka kończy ferie), bo zwłaszcza chłopcy nie palą się do przychodzenia w ferie. ![]() Jak mnie dzisiaj gardło złapało... Za dużo zimnej coli piłam w świeta. Jak się rozchoruję na Nowy Rok, to cudownie. ![]() Ale w sumie sylwestra spędzam i tak z kumpelą u siebie, także co tam. W sumie miałam propozycję wyjazdu na rynek wrocławski, ale jakoś mnie nie ciągnie do stania na mrozie i słuchania Dody i Bajmu Gdyby koncertował ktoś, kogo lubię, to co inneeego.
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2008-12-29 o 14:34 |
|
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
to ja się do Was dołączę takiej to dobrze.. tak w ogóle to wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń Cytat:
![]() ![]() chyba faktycznie trzeba zakupić tą koparę ![]() dzisiaj znów miałam jazdy na 10:00 i jutro też mam-ostatnie bo w środę mam już egzamin ![]() ![]() ![]() byłam po jazdach chwilę na mieście, żeby pooglądać sukienki bo miałam pół h czasu na autobus.. widziałam 2 piękne-za 180 zł, ale śliczne były ![]() i inne poniżej 100zł też fajne, ale nie już tak jak te droższe ![]() zmarnowałam 1,5h bo brat mi się wpakował na kompa z kolegą.. a potem sobie gawędki urządzili tak jakby mój brat nie miał swojego pokoju wezmę teraz poćwiczę bo ostatnio tylko się opycham jedzeniem, że brzuch rośnie w oczach
|
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko czekać, aż trafisz na egzaminatora Sylwestra w świetnym, imieninowym humorze. Skoro taka data, to musi być dobrze. ![]() Będzie co świętować wieczorem.
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem ciekawa jaki mi się właśnie trafi ![]() zdam czy nie zdam pić będę tylko teraz albo oblewać albo zalewać.. wolałabym to pierwsze ![]()
|
|
|
|
|
#3161 |
|
Zadomowienie
|
Renia na pewno zdasz...takie daty są szczęśliwe jeśli chodzi o prawko.
Raz jak czekałam żeby się zapisać na egzamin to taka kobieta opowiedziała mi o swojej koleżance, która zdawała praktyczny kilkanaście razy No ale w końcu zdała- w walentynki ![]() No a pozatym ty jesteś zdolna dziewczyna xxboo ![]() co się stało? nie martw się wszystko będzie dobrze
Edytowane przez gaia Czas edycji: 2008-12-29 o 15:53 |
|
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam na mieście. nadal nie mam bielizny studniówkowej. mam za to podwiązkę, spódniczkę (2 mini w przeciągu hmmm nawet nie 2 tygodni, ciekawe gdzie ja będę w nich chodzić ah te przeczeny
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Przyczajenie
|
cześc dziewczyny
jestem nowa na Wizażu jestem tegoroczną maturzystką, mogę dołączyć się do Waszego wątku ?
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się pochwalę, ale się nie śmiejcie - właśnie zrobiłam swojego pierwszego warkocza frncuskiego na mojej własnej głowie.
|
|
|
|
|
#3165 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupiłam tylko buty- teraz tylko muszę czekać aż się ciepło zrobi Cytat:
Co zdajesz? Cytat:
Zawsze marzyły mi się kłosy
Edytowane przez gaia Czas edycji: 2008-12-29 o 15:54 |
|||
|
|
|
#3166 |
|
Przyczajenie
|
polski podstawowy angielski podstawowy wos rozszerzony
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale u mnie jest jedno CH, gdzie jest nędza pod względem sklepów. więc tam było luźno. a Reserved nie jest w CH, tylko w centrum miasta i ludzie się naschodzili
|
|
|
|
|
#3168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby tylko na egzaminie tak samo było to może może ![]() Cytat:
uciekam do koleżanki na kawę i pogaduszki
|
||
|
|
|
#3169 |
|
Konto usunięte
|
ja mam 10 stycznia. miedzy studniówkami :|
dziewczyny umre z tym moim i jego kumplami. nie jade do heaven. jade do Flow. mała czarna obcasy i dancehall. zawsze takie rytmy skacze w adidasach. cieżko to widze. w ogóle to bedzie moja 1 impreza w obcasach. bo aj ejstem tym typem eyyyyyy luzacko sportowym ktory idzie do klubu poskakać a nie pokręcić tyłkiem.a teraz co? hehehe ja rpzedwiośnie rpzeczytałam. lepsze od ludzi bezdomnych. ide chyba pouczyć sie gegry |
|
|
|
#3170 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, zazdroszczę Wam, że macie próby poloneza czy walca, moja szkoła nic narazie nie wspomina o takowych a studniówka tuż, tuż
![]() Czy Wy też często kłócicie się z Tż, czy tylko ja tak mam? Dziś np. poszło o to, że on "zabronił" mi się spotkać z kumpelkami i dlaczego go o tym nie poinformowałam wcześniej
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ło mamo, cały dzień spędziłąm na zakupach, ale...kupiłam sukienkę!! Kompletnie nieprzygotowana byłam, bo poszłam po zupełnie co innego, ale jak ją zobaczyłam, to nie mogłam się oprzeć ![]() Pozostaje mi się tylko troszeczkę odchudzić to już w ogóle będzie jak marzenie ![]() ![]() I jestem z siebie dumna, od wczoraj ucze się wosu, po temacie,a el wchodzi do głowy może jeszcze coś ze mnie wyrośnie?
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
foto foto foto
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
nie pojechałam w góry
długa historia, ale wczorajszy dzień był przedni. Taki.. magiczny ![]() ![]() Ale dumna ejstem z siebie bo znalazłam nocleg na 2 i 3.01 co wydawało mi się z początku zadaniem awykonalnym. A jednak! Spędziłam dziś w sklepach 4 godziny... koleżanka kupiła bardzo ładne buty za niebotyczną sumę - cóż mogłam tylko patrzeć i podziwiać ale dla równowagi sprawiłyśmy sobie czerwone studniówkowe skąpe majtasy za całe 9,90 w moim ulubionym sklepie z bielizną ![]() Wogóle mam super humor ihaaa
|
|
#3174 |
|
Zadomowienie
|
Założyłam na glowę jakieś smieszne wałki- kwiatki
zobaczymy co wyjdzie
|
|
#3175 |
|
Zadomowienie
|
chyba wiem o jakich mówisz;> takie długie szpiczaste z gąbki na koncu kwiatek ?
fajne loczki po nich wychodza jak sie starannie nałozy
|
#3176 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja mam ciężki dzień. Staram się nie myśleć o głupich dołujących sprawach, mam w głowie myśli typu "ksiazka to obustronnie domknięty zbiór kartek... nie, bo uporządkowany. więc ciąg! książka jest ciągiem kartek!". Byłam na mieście i myslałam o wszystkim w stylu definicji ksiazki włąśnie, byleby nie myslec o zimnie :P A i tak przemarzłam, odmroziłam łapki i stopy, boli mnie głowa (zatoki)...
A materiał na sukienkę.. Niestety nie yłó koronki, którą chciałam ;| Miała być czarna, kwiatowy wzór, delikatnie obszyty koralikami. Była podobna, ale prócz koralików były dodatkowo cekiny i całość już wcale nie prezentowała się uroczo, tylko jakoś tak barokowo, no może raczej w stylu rokoko ;p Spasowałam i jutro będę się zastanawiać, co z tym fantem zrobić. Poza tym zrobiłam to, czego zwykle nie robię - spojrzałam rano w lustro ;| I nie chodzi to o twarz (okres => pryszcze xD), tylko ciało. Matko boska! W zimie widze siebie zwykle w dżinsach i swetrze (bo ciepło!) i wyglądam chudo ale normalnie. W obcisłych ciuchach wyglądam komicznie - jak kawał kościotrupa ;/! Muszę coś z tym zrobić. W sobotę znalazłam w New Yorkerze fajny tiszert, ale był tylko rozmiar M i L, przymierzyłam M i wyglądałam jak w prześcieradle (takie wielkie). Aaa! Koniec mojego piepszenia ;p Nie będę was dłużej męczyć.
|
#3177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tego co wiem to nie tyle zbiór co przedział (szczególny przypadek zbioru) moze byc domknięty lub otwarty np zbiór A : {0,1,2} wiec nalezy do niego tylko 0 1 2. a przedział A : <0, 2) wiec wszystkie liczby od 0 do 2 wliczając 0 ale juz bez 2;D taki jest sens otwartego/domkniętego przedziału ok, nie wymądrzam się taka mała powtórka z matmy ;D
moje życie to kupa ;p Edytowane przez LifeIsSoSad Czas edycji: 2008-12-29 o 20:29 |
|
|
|
|
#3178 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm ja nałozyłam byle jak Cytat:
![]() To może kup koronke a koraliki się doszyje? Cytat:
|
|
|
#3179 |
|
Zadomowienie
|
Ale miałam dzisiaj fajny dzień
![]() Pojechałam do mojego miasteczka zobaczyć czy są jakieś ładne sukienki. Nic nie było więc pojechaliśmy do większego miasta. Sukienki tam nie kupiłam, ale za to mam buty .Cały czas marudziłam mamie, że widziałam śliczną sukienkę w Orsay'u. A mama: "no to czemu nie kupiłaś?". Wsiadłam w autobus i pojechałam do Galerii i kupiłam Nooooo, to już mam skompletowany zestaw studniówkowy ![]() Jeszcze mi tylko zostało zamówić kryształki i zrobić sobie kolczyki i wisiorek. Aaaa i jakieś bolerko by się przydało. Widziałam fajne futerkowe . Chyba po nie wrócę ![]() Hihi, i wygrałam grę "Wygraj z maturą"
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny nie mam już doła bo znalazłam moje wymarzone czółenka na studniówkę!!!
![]() ![]() ![]() O ile TŻ mnie na nią zabierze bo ostatnio coś nie za ciekawie... ![]() ja mam jutro 3 godziny jazd i instruktor chce mnie zabrac do bielska-białej ![]() chociaz nie wiem wolalabym gdzies blizej, co proponujecie? ;>
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.

później weekend i 12 języki 
) i jak zwykle, nikt nie przyszedł, o 11:30 zaczeli wysyłać smsy, każdy jakąś wymówką. Całym sercem nienawidzę tej klasy.

68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60