![]() |
#301 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]
Cytat:
![]() marny kontrargument. co do sikania w sklepie - jak? przy ludziach?
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
moja babcia miała mieszkanie trzypokojowe.
kidy przyjeżdzaliśmy do babci,zawsze nas kładła w ostanim pokoju,żeby odespac trudy drogi (12 godz). do dzisiaj tak mam,że nie lubię witać się z dawno niewidzianymi ciotkami,ale jako dojrzała baba,wiem,że czasem trzeba. jednak wtedy jako dorastająca i zbuntowana nastolatka,nie chciałam sie całować z ciotkami przed odespaniem uciążliwej drogi.a siusiu trzeba zrobić. wpadłam na genialny pomysł i wyjęłam z babci kredensu ozdobny kieliszek,nasiusiałam do niego na raty i wylewałam za okno.potem położyłam się spać i wyspana witałam sie z ciotkami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Wtajemniczenie
|
Ja będąc małą dziewczynką miałam taką wpadkę: bardzo chciało mi się siku, ale spałam. I ŚNIŁO MI SIĘ, że poszłam do toalety i zrobiłam, co trzeba, podczas gdy spałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zadomowienie
|
ja też tak uciekałam przed ciotkami!
![]() miałam w pokoju jakąś starą butelkę po mineralce - odcięłam czubek i no.. ![]() i też za okno ![]()
![]() |
#306 |
Raczkowanie
|
Raz w szkole na klasówce,chyba w 2 klasie.Nauczycielka mnie nie chciała puscić,a ja głupia zamiast wstać i wyjść ,to myślałam ze wytrzymam.Naiwna byłam
![]() Kolejny raz gdy miałam znany wszystkim sen,o tym jak bardzo chce mi się siku i że dopadam do toalety.Poczułam cudowną ulgę,potem miłe ciepełko i wtedy się obudziłam.Już nie było tak różowo. Zdarzyło mi sie też popuścić,gdy siostra mnie łaskotała.
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() okno miała od śmietnika,więc jeden smrodek więcej ![]() a na raty? ![]() no sory babcia nie miała wtedy kieliszków do szampana ,ani kufla do piwa. ![]() edit.do operacji pęcherza,znałam wszystkie toalety,znałam rozmieszczenie miejskich kibelkow,a pierwsze o co sie spytałam w nowym miejscy to:-PRZEPRASZAM,GDZIE JEST TOLATETA DLA KLIENTÓW"-po operacji nie mam juz tego problemu Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-01-02 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Byłam z Przyjaciółką na piwie latem w ogródkach na Pietrynie. No i nie było toalety a zachciało nam się siusiu... Ja dawałam radę ale Przyjaciółka nie bardzo, to weszłyśmy w bramę, tam jakieś komórki to ona za tą komórkę i dawaj gacie w dół, nagle z okna wychodzącego na "podwórko" z pierwszego piętra wyłania się elegancki pan w garniturze i zaczyna się drzeć: "Pod swoim blokiem też tak sikasz?!" Myślałam, że padnę że śmiechu, zaczęłyśmy ciekać, ona ledwo spodnie podciągnęła i do niego: "Przepraszam" a on do niej: "Proszę".
Normalnie dziękuję za mocne zwieracze bo myślałam, że popuszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
MUSEarka
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#311 |
Wtajemniczenie
|
A ja potrafię wstrzymywać siusiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 | ||||
Raczkowanie
|
Zaintrygował mnie ten temat – nie chciałam się wypowiadać na ten temat w końcu to sprawa indywidualna każdej z nas niemniej …… poruszyło mnie to siusianie do zlewu czy na klatce schodowej. Jeśli potrafię zrozumieć jeszcze piwnicę czy klatkę to zupełnie nie rozumiem już siusiania do zlewu na naczynia jakby nie można było znaleźć miski w tym domu i tam wysiusiać się a potem wylać to do toalety choćby nawet wiązało się to z odkupieniem tej miski ale to już tutaj daje znać o sobie wychowanie
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Aby nie wyglądało, ze tylko zanudzam zdarzyło mi się wracając do domu (gdy już bylam pod klatką schodową) nie wytrzymać. Wiedziałam, ze jeszcze muszę wejść do windy i zaraz potem w domu do toalety ale przed drzwiami do klatki schodowej zaczęłam szukać kluczy w torebce a tu już czuję, że nie wytrzymam no więc zlałam się – a było to zimą, późny wieczór na szczęście miałam długi plaszcz więc sądziłam, ze i tak nic nie będzie widać – w koncu wyciągam te nieszczęsne klucze i kogo widzę? Sąsiadkę wracającą ze spaceru z psem, nie wiem czy się pokapowała o co chodzi ale w końcu obok mnie mokra plama na cemencie ……. Czy wiecie też czym grozi powstrzymywanie moczu? Niektóre z Was piszą, ze potrafią wytrzymać i nawet kilkanaście godzin – w późniejszym wieku dośc często z tego właśnie rak jelita powstaje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiałam się, żeby w ogóle nie wsiadać do autobusu, ale o to chodzi, że zdarzyło się to podczas mojego powrotu po całym tygodniu z miasta, w którym studiuję do domu. Połączenie jest baardzo kiepskie i niestety jest to jedyny autobus, który jechał w tym dniu... Gdybym go przepuściła, nie wróciłabym do domu na weekend. Wolę "zrobić ściemę" niż się rozchorować przez pęcherz, bo już pod koniec było ze mną kiepsko
![]() |
#315 |
Wtajemniczenie
|
Bo jeśli chodzi o sikanie, to mam bardzo słabe zwieracze.
Nie lubię trzymać moczu i staram się tego nie robić, ale są czasem takie podbramkowe sytuacje, że już nie mogę wytrzymać, a jestem parę kroków od domu. Trzeba się spiąć i dawać do domu, żeby się nie posikać ![]()
plączę się w zdradzieckie supły. Czasami pękam, bo mnie przerywa niecierpliwość życia. Edytowane przez Arethaf Czas edycji: 2009-01-03 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zwieracze - to konkretnie mięśnie wokół odbytu - tam i tylko tam Mięśnie Kegla - mięśnie dna macicy, dzięki nim możemy przerwać w połowie robienie siusiu i ogólnie zacisnąć pochwę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wstyd, ale jestem w klasie biol-med. Już z przyzwyczajenia mówię zwieracze, bo zawsze się w towarzystwie używa tego fajnego słówka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
A ja mialam taka przygode ze az wstyd opowiadac hehe
![]() to bylo dawno temu wracalam z kolezanka z takiej malej impezy i bylam bardzo wstawiona.I pod moja klatka zachcialo mi sie siusiu zdjelam spodnie i zaczelam sikac kolezanka byla w ciezkim szoku i zapytala "co ty robisz?" a ja:"jakby kto pytal to jest w ubikacji" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#320 |
Przyczajenie
|
moja przyjaciolka kiedys jechala ze mna samochodem, bylismy na autostradzie i byl straszny korek, bo byl wypadek. zauwazylem ze jakos jak rozmawiamy nie moze sie skupic to pytam, co ty taka rozkojarzona jestes, a ona ze od jakiegos czasu juz chce jej sie mocno siku i nie moze przestac o tym myslec. powiedzialem ze chyba ten korek sie jakos rozladuje niedlugo wiec jak tylko bedzie zjazd to zjade. rozmawiamy dalej a ona sciska nogi i mowi ze jest coraz gorzej i ze czuje ze nie wytrzyma. to ja pytam co chce w takim razie zrobic? a ona ze chyba wysika sie na poboczu jak zjade tylko ze wszyscy ja beda widziec. wtedy przypomnialo mi sie ze mam na tylnym siedzeniu zakupy i miedzy innymi pampersy dla mojej coreczki. zaczalem sie smiac i mowie ze mam z tylu pieluszki wiec jak chce to moze wysikac sie w nia. tez sie zaczela smiac i mowi ze to chyba lepsze niz wiele ludzi ogladajacych jej goly tylek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Przyczajenie
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=BrW8e...eature=related niewiarygodne, zeby tak w bialy dzien...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Zadomowienie
|
nosz kur.. de;/
co za ludzie
Edytowane przez Costynuuna Czas edycji: 2009-03-22 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Przyczajenie
|
Ja tez mialam kiedys wpadke z sikaniem. Nie bylo to wcale tak dawno temu. Bylam w szkole po 6 lekcji. Siedzialam z kumpelami na korytarzu i gadalam, bylo to dokladnie w 3 gimnazjum. W pewnym momencie kolezanka do mnie powiedziala zebysmy poszly na lekcje b ozostala minuta do dzwonka a bylysmy na drugim kozcu szkoly
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Konto usunięte
|
Ja miałam taką nieprzyjemną sytuację w zerówce.
Byłam bardzo nieśmiałą dziewczynką, więc gdy chciało mi się jednego razu siusiu, a było blisko do końca lekcji, to pomyślałam, że wytrzymam. No ale tak z 10 minut przed dzwonkiem stwierdziłam, że już nie mogę i zapytałam czy mogę pójść do toalety. Oczywiście w odpowiedzi usłyszałam, że za chwilę dzwonek i że wytrzymam. Zostałam zbyta mówiąc krótko, nawet mówiąc, że już nie mogę. No i stało się, popsikałam się w majtki ![]() ![]() Wracałam zimą w krótkich spodenkach do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zadomowienie
|
ja nie miałam żadnych wpadek ale dwie były z moim udziałem.
pewnego dnie na lekcje j. niemieciego mieliśmy z koleżanka i dwoma kolegami zrobic plakt jesieni i podopisywac jakies niemieckie słówka. Ogólnie rzecz biorąc drzewo jesienne było już prawie zrobione, gdy moja koleżanka i jeden z kolegów zaczęli się siłować i coś żartować, w efekcie koleżanka usiadła pupą na nasze drzewo i ze śmiechu posikała się na nasz obrazek. szkoda nam było roboty - po wyschnięciu podoklejaliśmy kuleczki z bibuły i git ![]() ![]() druga sytuacja była dosyć chamska, ale nie wynikła z premedytacji, że tak powiem. Z tymi samymi dwoma kolegami byliśmy w pobliżu naszej wioski na spacerku, zrobiło się ciemno, wiec stwierdziliśmy że trzeba złapać stopa do wioski. zatzymał się jakiś pan maluchem i pojechaliśmy, ja z przodu a oni z tyłu. podczas jazdy ogólnie było głośno - samochód głośno pracował, jechaliśmy po dziurach. z tyłu na siedzeniu było podejrzanie wesoło. gdy wysiedliśmy okazało się że chłopaki wymyślili że siedzenie z tyłu maluchu to tak samo jakby się biegło i z tej wesołości jeden z nich popuścił. wiem że chamskie ale wtedy wszystkich ogarneła głupawka - dzisaj mi głupio .
![]() |
#327 |
Rozeznanie
|
Haaha świetny wątek
![]() Ja też miałam kilka wpadek, ale to jak bylam mała ![]() 1) Spałam sobie smacznie i zaczęła śnić mi sie pustynia, byłam strasznie spragniona, spocona, strasznie gorąco, nie miałam siły, czołgałam się w poszukiwaniu jakiejś oazy. Nagle wylania się przede mną kibel, po prostu muszla klozetowa na środku ogromnej pustyni. Jak ją zobaczyłam to od razu poczułam ze chce mi się siku, ostatkami sił się na nią wczołgałam i, oczywista oczywistość, zaczęłam sikać. Z przerażeniem obudziłam się stwierdzając że właśnie zalałam całe łóżko jak cysterna ![]() 2) Pojechałam do cioci na ferie zimowe, byłyśmy w mieście - ja, moja ciocia i kuzynka starsza ode mnie jakieś 14lat (mogła mieć wtedy jakieś 17-18 lat). Miała takie ładne kozaczki, ale że była bardzo chudziutka to odstawały jej dosyć mocno od łydek. Zachciało mi się siku, więc poszłyśmy do publicznej toalety. Weszłyśmy do kabiny we trzy. Ciocia mnie posadziła na deske na kucaka, tzn że buty miałam na desce i kucałam. Nigdy wcześniej chyba nie załatwiałam sie w publicznych toaletach no i nie pomyslałam ze trzeba sikać słabszym strumieniem. A że sikać mi się chciało bardzo bardzo to gdy tylko się znalazłam w odpowiedniej pozycji to z impetem siknęłam i sikiem prostym nalałam kuzynce prosto do buta. Oczywiście ta odskoczyła jak poparzona ale było już za późno - w kozaczku miała piękne bajorko. Nie pamiętam jak się skończyła ta sytuacja, ale do dziś mi to wypominają :P Zdarzało mi się też popuszczanie ze śmiechu i inne takie ![]() ![]()
![]() |
#328 |
Rozeznanie
|
ja na koloniach zaspana pomaszerowałam w środku nocy do toalety, za ciekawa to ona nie była więc zawsze korzystałam z niej "na narciarza", panował półmrok, przykucnęłam jak to zawsze i od razu zrobiło się błogo
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#329 |
Rozeznanie
|
Kiedyś na koloniach strasznie sie strułam i mnie mdliło. Poszłam do łazienki z zamiarem włożenia sobie dwóch palców do gardła nad sedesem, żeby tylko mi wreszcie ulżyło! I co... Otwieram klapę, a tam niespuszczone siki. Palce w gardle okazały się zbędne...
![]() |
#330 |
Zadomowienie
|
Pamietamnocne picie piwa na laweczce na gorce w parku. No i zachcialo mi sie siusiu... Zobaczylam dwa krzaki juz na zboczu gorki. Podczas zalatwiania sie za bardzo przechylilam sie do tylu... Zrobilam 2 przewroty w tyl z tylkiem na wierzchu. Kolezanka popuscila ze smiechu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.