|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "10.000 tarzań" czyli...uczestnicy wątku egzaminacyjnego "na każdy temat" :)
Co za dupa. Nadal nie śpię
A położyłam się parę minut po drugiej, jak planowałam Kesly i jak?
|
#1112 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: "10.000 tarzań" czyli...uczestnicy wątku egzaminacyjnego "na każdy temat" :)
Ja też nie mogę spać
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo źle, i coraz gorzej.
|
#1114 |
|
Zadomowienie
|
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Papryka,bez przesady . -10 wystarczy.
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
kesly - nie rób głupot
![]() nie umiem ci powiedzieć nic pocieszającego, bo sama w mojej sytuacji też nie znajduję nic, co mogłoby dać nadzieję. wydaje mi się, że musisz teraz myśleć tylko i wyłącznie o sobie. zrobić coś dla siebie samej, nie wiem co to może być. wyżyj się w jakimś sporcie, wykrzycz, żadnej muzy, zdjęć, pamiątek na widoku. tylko Ty i Twoje potrzeby. ja żeby nie myśleć - sprzątam, to mi pomaga i jest dodatkowy plus w postaci porządku. znajdź sobie coś takiego "odmóżdżającego" i na tym się teraz skup. i trzymaj się cieplutko |
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mam nie mysleć, jak nawet w balsami do ciała widzę jego ... To juz jest chore !! ****a wszędzie ON ...;/
Nawet ten cholerny komputer wybieralismy razem, telefon również Wszędzie czuję jego dotyk ... Nie ma rzeczy, któr ma Go nie przypomina! Uzaleznił mnie ...
Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won't last forever. And if things are going bad, don't worry... It can't last forever either... Edytowane przez kesly1 Czas edycji: 2009-01-04 o 09:58 |
|
|
|
#1118 |
|
Konto usunięte
|
o kurde, co wy tu dzialaliscie jak mnie nie było, juz sie gubie
![]() kesly , trzymaj sie jakos nie jest Ci latwo ale pamietaj, mogło byc duzo gorzej! Twój świat, twoje zycie nie konczy sie na jednej osobie!
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały czas na nią krzycze. W ogóle na wszystkich bliskich
|
|
#1120 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ludzki rozum jest glupiutki, czasami, nasze morale, samopoczucie podnosza się kiedy widzimy inna osobe w takim samym polozeniu albo nawet duzo gorszym. Wiem ze cierpisz ale ludzie naprawde maja wieksze problemy.Nie wiem jaka jest obecna sytuacja ale napewno nie jest jeszcze stracona! W kazdej chwili mozecie pogadac, spotkac sie ze soba, postarac sie wszystko jeszcze ułozyc. Zastanów sie tylko czy po tym calym incydencie jest naprawde jeszcze tego wart! Pomysl sobie jak sie czuja ludzie ktorzy traca swoch partnerów w wypadkach drogowych. Juz nigdy nie beda mieli mozliwosci porozmawiac, spojrzec sobie w oczy. Wiem ze jestem jeszcze praktycznie dzieckiem i mało wiem o zyciu, ale gdyby była taka mozliwosc, oddał bym swoje zycie za zniwelowanie do zera cierpienia na swiecie. Nie nawidze patrzec na cierpiace dzieci, ktore pewnie co noc pytaja sie Boga, "czemu to własnie?jest przeciez tyle osob na swiecie" Tylko czy z tym niwelowaniem nie pojawiły by sie jakies skutki uboczne i nie urodziłoby sie jeszcze cos gorszego. ![]() kesly , badz dzielna! Jest mnostwo porzadnych mezczyzn!
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Umówiłam się z koleżanką na 12.00 w Galerii. Musze się komus wyplakać w rękaw.Mam ochotę krzyczeć, tak jak napisała margo.
Tyle tylko, że nie mam siły ...
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
"krzycz" w sobie, krzycz w inny sposób. może masz tam gdzieś jakiś las, park, pole - żeby pójść coś rzucić, kopnąć, wydrzeć się w pustkę...
najgorsze co można zrobić, to tłumić te wszystkie emocje w sobie (mam w domu fachowca od terapii, to co nieco wiem na ten temat...). najlepiej dać im upust i skierować je na coś innego. a ja... u mnie dominuje jeszcze szok, a jednocześnie obawa, co dalej i maleńka iskierka nadziei, że dalej będzie dobrze i wszystko się poukłada. tego się trzymam i czekam... |
|
|
|
#1123 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A opisy czytają na pewno wszyscy, którzy mają Cię w kontaktach, więc nie świruj ![]() Cytat:
![]() Bóg co najwyżej może go za to pokarać ![]() Jesteś młoda, mądra, inteligentna, wesoła(no nie mówię o chwili obecnej), ładna(widziałam na nk) i masz kupę innych zalet. Twoje życie nie może nagle się zawalić z powodu jednego niegodziwca, tak że odrzuć takie myśli-proszę Cię! Cytat:
![]() Cytat:
Z rodziną to najczęściej nasze układy są takie sobie-no nie czarujmy się ![]() Ja też czasem czuję się osamotniona, mam wrażenie, że na nikogo nie mogę liczyć i nie raz już się na kilku osobach zawiodłam ![]() Cytat:
dla jednej osoby poświęciłaś wszystko i dlatego teraz czujesz tak wielką pustkę. Podejrzewam, że Ty poświęciłaś dla niego nieproporcjonalnie więcej, niż on dla Ciebie. No ale trudno, stało się. Masz dwa wyjścia. Albo brnąć w to dalej-dalej rezygnować ze swojego życia, znajomych dla niego(a on dalej będzie Cię traktował jak...dobra daruję sobie określenia), albo odzyskać zdrową równowagę. O ile to pierwsze tylko pogorszy Twoją sytuację, o tyle to drugie może nadać Twojemu życiu sens ALE zupełnie inny, nowy...Nie żyjesz tylko dla jednej osoby. Żyjesz dla siebie i tych, którzy potrafią docenić Twoje starania. Żyjesz, żeby spełniać swoje marzenia-egoistyczne, ale prawdziwe. To nie jest fair, żebyś zawsze Ty była na zawołanie "jego" i zastanawiała się, czy takim czy innym swoim czynem nie obrazisz "jaśnie pana"-takie życie jest bez sensu. Cytat:
Cytat:
![]() Mnie pomaga "wygarnięcie" drugiej osobie swoich żali. Myślę, że i kesly powinna to zrobić. I to jak najszybciej. Pójść, powiedzieć co leży na sercu i zakończyć sprawę, bo w tym momencie jest ona niedokończona i nie zanosi się na to, by facet chciał cokolwiek zmienić. A Ty margo też trzymaj się dzielnie
|
|
#1124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A pozatym chciałabym, żeby sam na ten pomysł wpadł No, ale zobaczymy co będzie jak pojawi się samochód
|
|
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że wolałabyś, żeby sam to zaproponował, ale spróbuj się przełamać i jak on nie wyjdzie z inicjatywą, to Ty to zrób. Trzymam kciuki, żebyś w końcu mogła pojeździć ![]() W ogóle, to strasznie mnie martwicie-tyle problemów u progu nowego roku ![]() ALE! Będę to powtarzać zawsze i każdemu-nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Czasem nieźle się trzeba namęczyć, nacierpieć, ale zawsze coś dobrego z tego wyniknie-choćby jakaś nauka na przyszłość. Nie dajcie się więc
|
|
#1126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hmm myślę, że u mnie najgorsze już minęło Żal, sarkazm, ironia, szyderswto, złośliwość, plucie jadem i łzy, duuuuużo łez Teraz bardziej potrzebna pomoc Kesly
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dawno mnie tu nie bylo... ciekawe, czy ktoś zauważył moją nieobecność ![]() Droga kesly Nie powinnaś mówić "zaprzyjaźnionej" koleżace o zdradach jej TŻ. Oni się w końcu pogodzili, a Ty stałaś się najwiekszym wrogiem obojga - pędzej czy później przekonasz się o tym. Co innego, gdybyście byly PRZYJACIÓŁKAMI, a nie dziewczynami dwoch kuzynów, którym ze względu na nich "wypada" trzymać się razem. Odnośnie Twojego TŻ - popełniłaś kardynalny błąd. Nigdy nie wolno Ci zrezygnować z wlasnego życia dla drugiego czlowieka. NIGDY. Odnośnie Twojego wyjścia w innym towarzystwie. Umówiłaś się z TŻ, że po Ciebie przyjedzie, a tymczasem wyszłaś sobie z kimś innym. Ja będąc w jego sytuacji - gdyby mój TŻ umówił się ze mną, że po niego przyjadę, przyjechałabym w nocy po niego, a on wyszedłby ze swoim towarzystwem - WŚCIEKŁABYM SIĘ i też bym mu kazała wracać taksówką. Tak na marginesie, czy pomyślałaś przez chwilę, że mógł się bać, że w środku nocy wyszlaś w obcym towarzystwie i nie wiadmomo, czy coś złego Ci się nie stalo? Nie chcę, żeby to zostało źle odebrane, ale... na przyszłość masz nauczkę, że wszystko, o czym sobie mówicie, zwłaszcza jeśli to dotyczy innych ludzi, ma pozostać między Wami - i alkohol Cię nie usprawiedliwia. Edycja Jeszcze jedno. Wybacz, ale...kim on jest, żeby Cię wyzywać?? Księciunio się znalazł, który oczekuje, że będziesz za nim biegała. Jeżeli nadal Ci na nim zależy - serce nie sługa - powinnaś się z nim spotkać. Idź do fryzjera i kosmetyczki, ubierz się w najlepsze ciuchy i tak "odstawiona" wparaduj do miejca, w którym on będzie, a najlepiej, żeby też bbyli jego koledzy. Powinnaś mu powiedzieć, że takiego słownictwa to może sobie używać w rozmowach z kuzynem lub z podobnymi do niego kolegami. Nie życzysz sobie tego, nie będziesz tolerowała chamstwa, a jeśli ostatnie cztery coś dla niego coś dla niego znaczyły, to ma to sobie dobrze przemyśleć i ma dać Ci znać, do jakich wniosków doszedł. Choćby Cię skręcało, z podniesioną do góry głową masz wyjść wyprostowana z lokalu. Jeśli wybiegnie za Tobą - będziesz miała szanse budować związek na nowych warunkach, jeśli nie - będziesz wiedziała, że to nic nie wart palant. Na świecie aż się roi od takich, ale są jeszcze ci porządni i spotkania właśnie tego drugiego Ci życzę. Pozdrawiam
27.02.2019 Publikacja pierwszego utworu na forum wizaz.pl Edytowane przez elkiza81 Czas edycji: 2009-01-04 o 14:30 |
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
hm... tak patrzę na drogi i prognozę pogody i zastanawiam się, czy w ogóle jutro wybierać się pandą do pracy. nie da się ukryć, że brak mi doświadczenia i nie wiem, czy się po prostu nie przestraszę. do pracy to i tak pół biedy, ale wieczorem mam zajęcia w mieście oddalonym od mojego o jakieś 8 km. nie jechałam tam jeszcze ani po ciemku, ani tym bardziej białymi drogami...
|
|
|
|
#1129 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, gdzież ona?
![]() Cytat:
żart ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniało mi sie, że widziałąm wczoraj dziewczynę wysiadającą z czerwonego matiza. miała czerwone rajstopy, torebkę i chyba jeszcze jakieś dodatki. ładnie to wszystko razem się komponowało, a ja od razu pomyślałam o Tobie papryczko
![]() na szczęście nikt mnie nie zmusi, do ubierania się pod kolor samochodu, bo nie znoszę zółtego chociaż z drugiej strony - ostatnio na nk dostałam wiadomość od "życzliwej" koleżanki - "gratuluję prawka, fajny samochodzik, tylko ten kolor..." i tak się zagotowałam, że broniłam honoru pandy jak lwica
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Och dziękuję, dziękuję, matiz mógłby być czerwony ![]() No ja uciekam moi drodzy. Jutro powrót do pracy, koniec lenistwa ![]() Zajrzę tu wieczorem. Kesly odezwij się! Buziaki dla wszystkich
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się. Jestem, i jest w miarę ok. Spotkałam się z koleżanką. Ale znów zaczynam popadać w smutek ..
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja się właśnie zabieram za pisanie. Mam max 3 godz. o 2 się kładę.
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj kochana nie martw się dasz rade to jakoś znieść zobaczysz czas zagoi rany zima za oknem ![]() dobranoc Edytowane przez pusunia Czas edycji: 2009-01-04 o 23:20 |
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sukienkę, i jeansy. Niestety nie czyni mnie to szczęśliwą. Wymarzłam się na przystanku. i cała się trzęsę jeszcze z zimna... no i nie tylko z zimna.
Jak soebie pomyślę, że zero odzewu
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
3maj się
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w pracy samochodem, na głównych drogach leży błoto pośniegowe, a osiedlowe dróżki są całkiem białe, ale wszscy jeżdżą ostrożnie i poradziłam sobie bez problemu.
dlatego podjęłam decyzję, że na wieczorne zajęcia też jadę sama. pierwotnie (tzn. rano) zakładałam, że jadę pandą, ale z osobą towarzyszącą (czyli tatą), ale ostatecznie stwierdziłam, że nie będę go niepotrzebnie ciągnąć, bo poradzę sobie sama. uspokoili mnie też brat i mąż, którzy zdali mi relację z drogi dojazdowej do Gliwic. pozostaje mi tylko wsiąć i pojechać, a przy tym udowodnić samej sobie, że nie ma potrzeby się bać. wychodzę za pół godziny, wracam koło 21. i jeden mały optymistyczny akcent - mój fachowiec skończył remont mieszkanka, będzie można je wysprzątać i przygotować do wynajmu. od dzisiejszego popołudnia przeniósł się do domu i cieszę się, bo jestem przekonana, że teraz remont ruszy pełną parą i w końcu zacznie widać jakieś efekty. może dzięki temu, że część obowiązków przejmie on, mój mąż trochę odetchnie, odpocznie, inaczej spojrzy na wszystko i będzie jak dawniej... |
|
|
|
#1140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedź ostrożnie, a ja życze nieśliskiej drogi, malego ruchu i szerokiej drogi. I jak wrócisz to czekamy na relacje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

A położyłam się parę minut po drugiej, jak planowałam 

, trzymaj sie jakos

nie moge wyjsc na "babe"
powinnas do konca zycia latac na motle 

Dawno mnie tu nie bylo... ciekawe, czy ktoś zauważył moją nieobecność
3maj się