Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-15, 18:15   #2431
kachulka
Raczkowanie

Dot.: prośba o radę

Cytat:
Napisane przez Chloestic Pokaż wiadomość
podkusilo mnie by samej pofarbowac ta nowa loreala i ryzyko jednak jest
kolor byl zblizony, prawie taki sam, a wyszedl mi bardzo ciemny braz i teraz to juz w ogole porazka, bede musiala jutro gdzies zasuwac i pasemka robic ehh :/
Może poczekaj z tydzień? Z doświadczenia wiem, że L'oreal sie spłukuje do koloru, który był na opakowaniu.
Tuż po farbowaniu zawsze wychodzą mi prawie czarne włosy, a po kilku myciach włosy wypłukują się do średniego brązu.
kachulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 22:53   #2432
katiem
Wtajemniczenie

Nie wiem czy to dobry moment na takie pytanie, ale potrzebuje fryzjera, który przedłuży mi włosy. ma wyglądać naturalnie i gdyby cena nie była kosmiczna...
pomóżcie please

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 23:33   #2433
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

moja koleżanka ostatnio w kenzo przedłużała, wyszło bardzo ładnie i naturalnie, ale ceny zdradzić nie chciała... więc najlepiej przejdź się i spytaj ile musiałabyś zapłacić
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 06:14   #2434
aussie31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chloestic Pokaż wiadomość
podkusilo mnie by samej pofarbowac ta nowa loreala i ryzyko jednak jest
kolor byl zblizony, prawie taki sam, a wyszedl mi bardzo ciemny braz i teraz to juz w ogole porazka, bede musiala jutro gdzies zasuwac i pasemka robic ehh :/

u mnie L'Oreal sie szybko wyplukiwal i kolor byl zawsze jak na opakowaniu a wrecz jasniejszy wiec tez bym poczekala jeszcze

"You're every line, you're every word, you're everything" _________________________ ________________
aussie31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 07:13   #2435
kinga8888
Raczkowanie

[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;10098426]moja koleżanka ostatnio w kenzo przedłużała, wyszło bardzo ładnie i naturalnie, ale ceny zdradzić nie chciała... więc najlepiej przejdź się i spytaj ile musiałabyś zapłacić [/quote]
Potwierdzam,w Kenzo robią pięknie przedłużane włoski.Moje służyły mi 2 lata,były to prawdziwe słowieńskie włosy,miękie,delikatne,ci enkie,niekłopotliwe w noszeniu i pielęgnacji.Niestety cena bardzo wysoka 2.500...Choć dziś uważam że popełniłam głupote wydając tyle kasy ale efekt był,mój facet dopiero po dwóch latach gdy mu powiedziałam dowiedział się że to przedłużone włosy,teraz śmieje się że poderwałam go na włosy...sztuczne.
kinga8888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 07:37   #2436
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka
Dot.: Fryzjer Poznan

Cytat:
Napisane przez kinga8888 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że na forum rozgrywa się "wojna"?!"przechwałki czy chęć nałapania jak największej liczby dziewczyn na idealnego fryzjera.Wiem dobrze że fryzjerzy z GAWW śledzą to forum,zresztą proszono mnie o pochlebną relacje z wizyty jak będe zadowolona,ale całe to zamieszanie zraziło mnie do tego salonu i nie mam zamiaru już tam kiedykolwiek się pojawić.Panowie z GAWW pokażcie co potraficie nożyczkami i farba a nie żałosnymi postami bo dziwczyny są mądrzejsze niż myślicie.
podpisuję się pod tym ręcyma i nogyma
Cytat:
Napisane przez kachulka Pokaż wiadomość
Może poczekaj z tydzień? Z doświadczenia wiem, że L'oreal sie spłukuje do koloru, który był na opakowaniu.
Tuż po farbowaniu zawsze wychodzą mi prawie czarne włosy, a po kilku myciach włosy wypłukują się do średniego brązu.
racja L'oreal juz tak ma. A jeśli sie nei wypłuka- róznie to bywa - to na pzryszłość brać farbę nawet o 2 tony jaśneijszą

hiszpański A2->B1
Tomorrowland lub UltraMusic Festival
dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów
kocimietka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 11:42   #2437
Chloestic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aussie31 Pokaż wiadomość
u mnie L'Oreal sie szybko wyplukiwal i kolor byl zawsze jak na opakowaniu a wrecz jasniejszy wiec tez bym poczekala jeszcze
nieee, bo rano jak wstalam i zobaczylam to dzielo, przerazilam sie.....jasny braz bardzo mocno mi przyjal, zahaczal o 2 ostatnie odcienie z palety jesli chodzi o kolory, takze bieglam wczoraj do Lenki z Le Grand, ktora mnie uratowala i zrobila piekne cieniutkie pasemka. ma prawde polecam ja w 100% jesli chodzi o farbowanie wlosow!

kachulko, kolor wyszedl mi zbyt ciemny i do tego na jasniejszych pasmach przyjal bardziej, wiec byl nierownomierny, co szczegolnie bylo widac w swietle dzinnym, jak mnie fryzjerka zobaczyla, zalamala rece hehe

Edytowane przez Chloestic
Czas edycji: 2008-12-16 o 11:44
Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 12:26   #2438
katiem
Wtajemniczenie

[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;10098426]moja koleżanka ostatnio w kenzo przedłużała, wyszło bardzo ładnie i naturalnie, ale ceny zdradzić nie chciała... więc najlepiej przejdź się i spytaj ile musiałabyś zapłacić [/quote]

Cytat:
Napisane przez kinga8888 Pokaż wiadomość
Potwierdzam,w Kenzo robią pięknie przedłużane włoski.Moje służyły mi 2 lata,były to prawdziwe słowieńskie włosy,miękie,delikatne,ci enkie,niekłopotliwe w noszeniu i pielęgnacji.Niestety cena bardzo wysoka 2.500...Choć dziś uważam że popełniłam głupote wydając tyle kasy ale efekt był,mój facet dopiero po dwóch latach gdy mu powiedziałam dowiedział się że to przedłużone włosy,teraz śmieje się że poderwałam go na włosy...sztuczne.
czyli jednak cena kosmos myślałam, że może chociaż w tysiącu sie zmieszczę. no nic, pochodzę, popytam. w każdym razie bardzo Wam dziękuję.
Jakby ktos polecał jeszcze jakiś salon to będę wdzięczna.

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 22:12   #2439
Marzenka109
Przyczajenie

Cześć dziewczyny. Ta tytułem wstępu bardzo sie ciesze że powstało takie forum na którym możemy się swobodnie wypowiadać na temat salonów fryzjerskich, ja sama śledzę już to forum juz od dawna aczkolwiek teraz postanowiłam do was dołączyć.
Dzięki wizażowi trafiłam do GAWW a tam moimi włosami zajął sie Tymek i byłam po raz pierwszy zadowolona tak na maxa. Kolor urzymał mi się ponad dwa miesiące, grzywka na skos i mega wycieniowanie za co oczywiście zapłaciłam ponad 300zł bo włosy mam za ramiona.
Jakis miesiąc temu zadzwoniłam tam ponownie i chciałam do Tymka zapisać ale go nie było więc nie poszłam wcale ale kilka dni temu koleżanka z Opalenicy powiedziała mi że Tymek ma tam swój salon wiec zadzwoniłam umówiłam sie i pojechałam na podbój Opalecicy ( jedzie sie 30 nim z poznania) No i dziwczyny to był strzał w dziesiatke. Ten fryzjer zapanował nad moimi włosami. Kolor tym razem czarny włosy są lśniące łatwo się układają są znacznie podcięte no i ta grzywka totalna asymetria no i co najważniejsze usługa o ponad połowę tańsza niż w GAWW a fryzjer ten sam. Także ja już poznańskichh fryzjerów opuszczam i zapisuje sie do Opalenicy do Tymka. na prawde serdecznie polecam

Edytowane przez Marzenka109
Czas edycji: 2008-12-16 o 22:15
Marzenka109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 23:40   #2440
robiqw
Przyczajenie

a moze poda mi ktos namiar na dobrego ale MĘSKIEGO FRYZJERA??
gg 3823744
robiqw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-22, 09:01   #2441
zanka86
Raczkowanie

Witam Dziewczyny,

Pierwszy raz zdecydowałam sie umieścić komenatarz na Wizażu..... Byłam w salonie Gaww, wystrój super taki minimalistyczny, atmosfera też fajna..... Kawka, herbatka do wyboru, gazetki...... Ale Sebastian do którego byłam umówiona czysta PORAŻKA, wierzcie Mi naprawde byłam pozytywnie nastawiona, dziewczyny które pisały, że nie wygląda na fryzjera miały rację, ale się tym nie przejmowałam Zero wywiadu ( myślalm, ze facet ma juz koncepcje) .... chciałam cięcie i koloryzacja.... kolor ok, cięcie nie mial w ogole pomysly na nie ( ZAPYTAŁ TO JAK TNIEMY?) (i co było dla mnie trochę dziwne z żadnym salonów się nie spotkałam, ze najpierw Mi wyprostował włosy a potem ciął), więc zaproponowałam, że moze grzywkę na bok, a on do mie tekst Może sobie podarujemy dziś???? (Odczytajcie sobie to jak chccecie, ale moim zdaniem mu się nie chciało, bo w grzywkę miałam wczęsniej i wyglądałam ok). Niby miły, ale wydaję mi się gburowaty. Siedziałam tma dłuższą chwilk. I z żalem spoglądałam na wyczyny fryzjerskie Adama, Waldka i jego żony.... o Niebo lepiej ...... |Wiec niestey już nie zawitam w salonie, moze jak już to się zdecyduje na innego fryzjera z Gaww???

A Słyszałyście coś o salonie Maestro>>??
zanka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-23, 00:08   #2442
Chloestic
Zakorzenienie

ja szczerze polecam Lene z Le Grand, spojrzy na wlosy, twarz i od razu wie co z nimi zrobic, do tego ma spora wiedze na temat fryzjerstwa
Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 08:49   #2443
pau141
Raczkowanie

hej Poznanianki Umowilam sie na obciecie wloskow do Marzeny z GAWW...slyszal ktos cos o niej?moze ktoras z Was byla u niej?prosze o opinie, bo jeszcze mam chwile, zeby ewentualnie odwolac
pau141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 18:19   #2444
ciekawska27
Przyczajenie

Witam, chcę się obciąć na krótko jak na zdjęciach.Obecnie mam włosy do ramion. Mam dylemat miedzy poszczególnymi salonami fryzjerskimi,chodzi mi o salony:

- stylizacja i fryzjerstwo - Łukasz Nowicki- Poznań na Wierzbięcicach- nic nie mogłam znaleźć o tym salonie i fryzjerze
-salon z tradycjami-"Saga"-prowadzi go Rodzina Kamińskich- Poznań ul.Kanałowa tez nic nie ma na forum o tym salonie jak tam tną ,jakie ceny...
- zakład fryzjerski " Paulina" ul.Glogowska 48...słyszałam tylko,ze szefowa dobrze tnie, ale ciężko Ją złapać...

Jeżeli ktoś coś wie np.jak tną ,jakie ceny to proszę o info
z góry dziękuje za info
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryz1.jpg (25,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryz2.jpg (24,2 KB, 18 załadowań)
ciekawska27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-27, 21:19   #2445
zanka86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pau141 Pokaż wiadomość
hej Poznanianki Umowilam sie na obciecie wloskow do Marzeny z GAWW...slyszal ktos cos o niej?moze ktoras z Was byla u niej?prosze o opinie, bo jeszcze mam chwile, zeby ewentualnie odwolac
Hey pau 141, ja naprawde odradzam Sebastiana!!!! co mi zrobil to totalana masakra, wyszlam z takim obcieciem jak weszlam do salonu. Moze nie mial dnia, ale to go nie usprawiedliwia. Najlpeszy z Gaww jest waldek i adam, jak siedzialam tam kilka godzin widzialam marzene jak obcinela dziewczyna, zrobila jej fajna grzywke, innej dziewczynie zrobila super trwala normlanie szczeka mi opadla jak ja zobaczylam. Ja osobiscie odradzam Sebastiana!!!

A ktos wie cos wiecej o Lenie z Le Grand???
zanka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-01, 11:15   #2446
pako89
Przyczajenie

Chciałabym wybrać się do któregoś z salonów Trendy. Czy możecie mi polecić konkretnego fryzjera? Bardzo mi zależy na kimś sprawdzonym... moje włosy po nieudanej trwałej na to zasłużyły. Proszę o pomoc
pako89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 11:59   #2447
mauxionka
Przyczajenie

GG do mauxionka

Cześć, zadzwoniłam dziś do GAWW żeby umówic się na wizytę u Adama.... i lypa... już nie pracuje... ech śpieszmy się o prywatne numery telefonów naszych fryzjerów tak szybko zmieniają miejsce pracy!! Ktokolwiek widział?Ktokolwiek wie?
mauxionka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 17:00   #2448
kachulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mauxionka Pokaż wiadomość
Cześć, zadzwoniłam dziś do GAWW żeby umówic się na wizytę u Adama.... i lypa... już nie pracuje... ech śpieszmy się o prywatne numery telefonów naszych fryzjerów tak szybko zmieniają miejsce pracy!! Ktokolwiek widział?Ktokolwiek wie?
no co Ty? to mnie teraz podłamałaś a miała iść do niego jeszcze w tym miesiącu

aż zadzwoniłam się zapytać o Adama i dowiedziałam się, że najprawdopodobniej otwiera swój salon gdzieś na Wildzie, więc mam nadzieje że odnajedzie się w niedługim czasie

Edytowane przez kachulka
Czas edycji: 2009-01-03 o 09:12
Stary 2009-01-03, 13:39   #2449
redd
Przyczajenie

no to mnie teraz załamałyście. dziś chciałem się zapisać do Adama :/ ktoś w ogóle wie, jak Adam się nazywa? albo kiedy otworzy ten salon? :/
redd jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-03, 16:48   #2450
ciekawska27
Przyczajenie

Dot.: Sprawdzony Fryzjer Stylista - Poznań

Witam,
mam pytanie odnośnie fryzjera-stylisty Łukasza Nowickiego z Poznania,który przyjmuje na ul.Wierzbięcice...czy ktoś może korzystał z Jego usług????Proszę o pomoc bo nie wiem czy warto się tam wybrać.

Edytowane przez ciekawska27
Czas edycji: 2009-01-03 o 16:54
Stary 2009-01-03, 18:06   #2451
201607211724
Konto usunięte

ależ ten wątek ostatnio stracił na wiarygodności

wielka szkoda
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 00:36   #2452
ciekawska27
Przyczajenie

Witam,widzę,że nikt chyba nie korzystał z usług podanych przeze mnie fryzjerów czyli Łukasza Nowickiego, z usług salonu Saga ...hmmm szkoda o przydała by się jakaś opinia.
pozdrawiam.
Stary 2009-01-04, 01:24   #2453
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Cytat:
Napisane przez orenda Pokaż wiadomość

wielka szkoda
prawda?

hiszpański A2->B1
Tomorrowland lub UltraMusic Festival
dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów
kocimietka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-04, 09:32   #2454
magribi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez orenda Pokaż wiadomość

wielka szkoda
albo Pan WW coś kombinuje, a może ma innych expertów na oku ??
magribi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 20:45   #2455
kinga8888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magribi Pokaż wiadomość
Za chwile(albo uprzedziłam plany)będzie wychwalany na forum nowy,cudowny fryzjer z GAWW.Niestety ale w wyborze lepiej posuchać dziewczyn z dłuższym stazem na Wizażu,są bardziej wiarygodne.
kinga8888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 21:33   #2456
kachulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magribi Pokaż wiadomość
Ja tam nie wiem, nie ma Adama to tam juz nie ide
Sebastianowi nie byłabym skłonna oddać w ręce swoich włosów, sam WW mnie nie zachęca, a jedyna Pani obcinająca zawsze ma bardzo nie zachęcającą minę, więc też podziękuję
Zostaje mi czekać aż któraś z wizażanek odkryje salon na Wildzie, gdzie stacjonuje Adam, na razie jednak znów umówiłam się do Piotra z Pacykarni
Stary 2009-01-04, 22:01   #2457
magribi
Raczkowanie

kachulka - nie trafiłam w Pacykarni na Piotra, byłam kilka razy u Ani, odkopałam już nawet wizytówkę, i chyba tym razem do Piotra się wybiorę. Z Ani byłam zadowolona, jednak zawsze ugrzeczniała moje propozycje.

kinga8888 - nie mieszaj mnie do swoich teorii spisku, dziwi mnie taktyka WW i tyle.

Edytowane przez magribi
Czas edycji: 2009-01-04 o 22:04
magribi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 22:11   #2458
arletta22
Raczkowanie

Ja dzięki Wizażowi trafiłam do GAWW,do Adama,mimo tylu pozytywnych opinii na Wizażu zawiodłam się,nie dobrał ani koloru,ani fryzury...zresztą pisałam już o tym,w każdym razie chciałam ponownie wybrać się do GAWW,tym razem do Sebastiana,ale po wojnie,która się rozpętała na temat tego salonu-zrezygnowałam...już sama nie wiem co jest prawdą a co nie...Poszłam do studia Metamorfoz na ul.Koscielną do Magdy i wyszłam baaaardzo zadowolona i efektem i cenąPOLECAM!
arletta22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 22:13   #2459
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Od kilku miesięcy w tym temacie to tylko GAWW i GAWW Ja zadowolona z Adama nie była a mój facete przez to ścięcie kręci nosem jak tylko mówie o fryzjerze i ścinaniu.
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-04, 22:26   #2460
201607211724
Konto usunięte

Cruel a do kogo chodziłas wczesniej?

bo ja przyznam, ze ostanimi czasy cały czas sie na tym wątku opierałam (od jakis 2 lat). Byłam u Magdy - wyszłam zadowolona, ale bez szaleństw. U Krzysztofa z Victoria center - bardzo fajnie mnie obciał, ale co próbuje sie do niego zapisac to terminy strasznie odległe i nie moge sie zdecydować. U Piotra - ciężko mi ocenić bo właściwie naprawiał to co sama zepsułam.

Teraz mam metlik w głowie, a dodatkowo ostatnie wypowiedzi w tym watku jakos mi nie pomagają
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości