| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-01-04, 22:00 | #1 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Opole 
				 | Borago Officinalis

Dobry wieczorek wszystkim Wizażaneczkom   Dzisiaj Borago Officinalis - czyli ogórecznik lekarski, roślinka (ziółko) której kolorki natchnęły mnie na stworzenie dzisiejszego makijażu. Niestety ogórecznik nie rośnie u mnie na parapecie, a jedynie w jednym z numerów magazynu o ogrodach który namiętnie czytam co miesiąc, a teraz w zimie oglądając kwiatki na papierze marzę o nadejściu wiosny i kwitnięciu moich piękności na rabatce przed blokiem  Ogórecznik niby to niepozorna roślinka, ale wiecie co? wykorzystywana w kosmetyce - właściwie przypadkiem się o tym dowiedziałam - do kąpieli i okładów aby przywrócić jędrność i elastyczność skórze, a także do zmniejszenia widoczności blizn czerwonych plam i w leczeniu trądziku  ... się rozpisałam...przejdźmy do rzeczy: Twarz: - Revlon ColorStay - korektor Shiseido - Rimmel Natural Bronzer Oczy: - baza ArtDeco - Revlon ColorStay Mineral Foundation - cienie z paletki Peggy Sage, z jakiejś bazarkowej oraz cień Look (no 4) - tusz Rimmel Extra Super Lash - kredka Bell Precision - eyeliner Constance Carroll ps. kreska wiem, wiem powinna być cieńsza, jednak ratowałam tym grubasem cieńką narysowaną wcześniej  pss. i znowu oczka mi zaczęły łzawić w kącikch, zawsze kiedy chcę się zabrać do zdjęć robienia to płaczę  psss. pobawiłam się dziś Gimpem i powygładzałam sobie trochę buźkę (hehe w końcu wyspane oczy mam  ), cieni i oczu broń boże nie dotykałam tylko twarz, widać to z resztą bo nie chciało mi się z tym za bardzo bawić , no i poza tym dostałam od wczoraj deportację na starego laptopa co ma pentium 3 w sobie  więc na nim to prawie po omacku obrabiam fotki  (zjada kolorki jeszcze lepiej niz moj aparat - wygłodniała bestia) 
				__________________ Kwiaty są pięknymi słowami i hieroglifami natury, którymi daje nam ona poznać, jak bardzo nas kocha. | 
|     |   | 
|  2009-01-04, 22:07 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Borago Officinalis

podoba się delikatnie i świeżo aczkolwiek mam wrażenie że kreseczka troszke nierówna

__________________ Panna Żelazny Zad  wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną  | 
|     |   | 
|  2009-01-04, 22:15 | #3 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

pięknie, taki delikatny makijaż...   | 
|     |   | 
|  2009-01-04, 22:26 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Dzierżoniów 
				 | 

baardzo ladny delikatny i kobiecy makijaz  podoba mi sie   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-01-04, 22:29 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza 
				 | 

Mnie się bardzo podoba, tylko kreseczka nie bardzo, jest ładnie wywinięta , równa, tylko postrzępiona u góry- do poprawki   | 
|     |   | 
|  2009-01-04, 22:41 | #6 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Małopolska 
				 | 

Ależ świetna inspiracja,pięknie,kresec  zka jest do poprawki jak już wspomniały dziewczyny,ale i tak slicznie   
				__________________ Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie... Kosmetologia i wizaż - moje życiowe pasje Blog | 
|     |   | 
|  2009-01-04, 23:05 | #7 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-09 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Ładny, delikatny makijaż   . Tylko jak dla mnie również ta kreseczka troszke zbyt "agresywna" - delikatnie do poprawki  Generalnie makijaż prezentuje się pięknie, a Ty w nim ślicznie wyglądasz   | 
|     |   | 
|  2009-01-04, 23:16 | #8 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Zgadzam sie z dziewczynkami jest pieknie i bardzo kobieco troszke popraw kreseczke i bedzie calkiem extra   | 
|     |   | 
|  2009-01-04, 23:17 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: miasto na W 
				 | 

o kresce już powiedziano, reszta super    | 
|     |   | 
|  2009-01-04, 23:25 | #10 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

ślicznie jeszcze tylko kwiaty we włosy...    ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | 
|     |   | 
|  2009-01-04, 23:32 | #11 | |||||
				 | 

Cytat: 
  kreska jest faktycznie nierówna, ale i tak ledwo ją odratowałam, bo było jeszcze gorzej  wciąż ćwiczę  dziękuję  cieszę się że Ci się podoba    Cytat: 
  o przeprawie z kreseczką napisałam już wyżej  a następnym razem poprawię się  Cytat: 
  kreska j/w  Cytat: 
    kreska j/w  Cytat: 
  dzięki    dziękuję cay'u  jak wychoduję na wiosnę ogórecznika to będzie z kwiatami we włoskach  
				__________________ Kwiaty są pięknymi słowami i hieroglifami natury, którymi daje nam ona poznać, jak bardzo nas kocha. Edytowane przez northwestpassage Czas edycji: 2009-01-04 o 23:34 | |||||
|     |   | 
|  2009-01-04, 23:38 | #12 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Tylko kreska do wymiany   Reszta super ! | 
|     |   | 
|  2009-01-05, 04:27 | #13 | 
| Organizatorka | 

o kreseczce już doskonale wiesz, więc ja tylko dodam to, co też już wiesz, że jest po prostu pięknie... Ślicznie wyglądasz w takich kolorkach, wykonanie też mi się podoba.  No, to tyle ode mnie   | 
|     |   | 
|  2009-01-05, 09:32 | #14 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Mnie też się podoba, świeżo i uroczo!

| 
|     |   | 
|  2009-01-05, 16:55 | #15 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

i co ja mogę nowego od siebie dodać, kiedy reszta ekipy napisała już wszystko?   Niczym nie zabłysnę i powiem tylko, ze jest naprawdę ładnie a inspiracja rzeczywiście piękna   
				__________________ Nie pozwalam kopiować i rozpowszechniać moich zdjęć!! Klikaj codziennie  http://www.pajacyk.pl/ http://www.polskieserce.pl/ http://www.okruszek.org.pl/ http://www.theanimalrescuesite.com/c...faces?siteId=3 | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-01-05, 17:19 | #16 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: tuż za Tobą 
				 | 

uroczy....   delikatny ale ma w sobie pazur!!!! śliczniutki | 
|     |   | 
|  2009-01-05, 18:30 | #17 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

ślicznie wyglądasz w tym makijażu   bardzo ładny odcień tego fioletu, świetnie pasuje do koloru Twoich oczu   | 
|     |   | 
|  2009-01-05, 19:09 | #18 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: aktualnie z Wrocławia 
				 | 

Cudnie...Uwielbiam jak cien nałożony jest w takim kształcie jak Ty to zrobiłaś...do tego jest bardzo subtelnie.Idealnie   | 
|     |   | 
|  2009-01-05, 22:10 | #19 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

MI SIE PODOBA    
				__________________ [vichy]192266[/vichy] być aktywną   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-01-05, 22:23 | #20 | ||||
				 | 

dziękuję   Cytat: 
    dziękuję    Cytat: 
   dziękuję Ci  Cytat: 
  a fiolecik to gdzieś wygrzebany w starociach kosmetycznych  Cytat: 
    a kształcik nałożenia to od Niryenki naszej kochanej z YT podpatrzyłam  dzięki   
				__________________ Kwiaty są pięknymi słowami i hieroglifami natury, którymi daje nam ona poznać, jak bardzo nas kocha. | ||||
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.