|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: :*:*:*Dla tych, które się doczekały... (z wątku zazdrośnic:D):*:*:*
Cytat:
skąd ja te paranoje znam ![]() moj Tz chce isc na kurs tanca a ja stanowczo mowie:uczymy sie sami
|
|
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
no bo jak tak zaczęłam oglądać tańce na YouTube, to te sale takie wielkie, a moja taka mała, ale Tż mówi, że się pomieścimy
Tylko czy wierzyć facetowi???
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja to mam jeszcze inne mysli jan ie lubie brata mojego Tz i moj Tz tez go nie lubi, bo to lizus, falszywy itp, itd. Znalazl se na szybcika jakas lale jak sie zareczylismy i chodza na kurs tanca. Juz mojemy Tz mowilam, ze chodza zeby sie nauczyc tanczyc na naszym slubie co mysli, ze beda wymiatac czy nie wiem co....juz nerwka zlapalam na niego
|
|
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
eeee olać
Nauczcie się 1 tańca i walnijcie na wstępie, a poza tym to tylko na Was będzie zwracana w ten dzień uwaga:d A brachola, to można w zad kopnąć Ja niesubordynowanych będę na tarasie zamykała ![]() Ja swoją salę wybrałam w dużej mierze dlatego, że w drugiej która nam się podobała były takie automaty do gier i znająć rodzinkę Tżta, to spędzili by tam połowę imprezy
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-01-05 o 21:37 |
|
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i bardzo dobrze, trzeba wszytskie za i przeciw brac, skoro oni sa zdolni pdczas zabawy do gry w automaty no moj szwagier kiedys pracowal w tej restauracji, gdzie my robimy wesele, wiec znalismy opinie od wewnatrz, ale nie lubimy sie z nim. Ja wiem, ze on mnie nie lubi, on chyba tez wie, ze ja za nim nie przepadam, moj Tz go nie trawi, bo to cwaniaczek, lizodupek. Podobno jak pracowal w tej restauracji to rozbaiwal gosci, bo on mysli, ze ma poczucie humoru. Ale jest taki falszywyze szok dzis wszedl do "naszego"pokoju i ani be ani me jak mi sie Tz oswiadczyl, to on sie nam skarzyl, ze nie moze nikogo znalezc (jest rok starszy od nas) a za pare dni podłapal sobie kolezanke o dwa lata starsza od niego i ta juz zaczela zostawac na noc u niego w domu my z Tz sie smiejemy, ze ona go zlapie na dziecko, bo juz ma swoje lata i beda miec wesele szybciej niz my
|
|
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
a kto wie kochana, kto wie! możesz wykrakać
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
a najsmieszniejsze jest to, ze jak ona przychodzi to ciagle siedza z tesciami na dole i ona gada i podlizuje sie
przychodzi niecaly miesiac a zachowuje sie jak pelnoprawna synowa![]() na noc tez zostaje oczywiscie, ja zostalam pierwszy raz u Tz po prawie roku "chodzenia" |
|
|
|
|
#398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na teneryfie bylo bardzo bardzo bardzo pieknie... Poprostu klimat cudowny, pogoda tez. Nie bylo co prawda upalow ale slonce naprawde ostre, no i tak opalilam sie. A co myslicie o slubie gdzies na Sycylii??? |
|
|
|
|
|
#399 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!!!
Gratuluje świeżo zaręczonym My jeszcze daty nie mamy Wszystko zależy jak sale będą wolne, a w mojej okolicy, z tego co wiem jest z tym od paru lat problem. Chcielibyśmy najpóźniej w lecie 2010, ewentualnie wczesną jesienią. Niestety co rusz pojawia się jakieś ale- największy problem jest z noclegami,bo za nie bardzo dużo wybulimy (prawie 60 osób przyjezdnych z daleka po ostrych cięciach ), no i trzeba znaleźć albo salę, która ma duże zaplecze hotelowe, albo jakieś noclegi blisko niej. Najgorsze, że tym muszą się zająć moi rodzice, bo ja nie bardzo mam kiedy jechać w rodzinne strony (TŻ tym bardziej), a jestem osobą, która uwielbia mieć wszystko pod kontrolą. Glowa mnie od tego boli, bo bym chiacał juz coś mieć ustalone, a tu gips. W dodatku czeka nas jeszcze zapoznanie rodziców, na razie z róznych względów niemozliwe.Chyba założe wątek- zazdroszcze dziwczynom których narzeczeni są z tej samej okolicy... (żarcik)
|
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mozesz zalozyc ja sie zapisze |
|
|
|
|
|
#401 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki,
własnie trafiałam na ten wątk Krótko udzielałam sie na wątku zazdrośnic jakos później tego nie potrzebowałam Wątek tameten przyniósł mi szczęscie po moim wpisie na nim po trzech dniach Tż-cik mi się oświadczył. Dopiera teraz zobaczyłam ten watek CZekam na resztek dziewczynek, aby nidługo wszystkie z tatego wątku mogły się przenieść tutaj
|
|
#402 |
|
Zadomowienie
|
w sumie to ja też tego zazdroszczę, chociaż my nie mieszkamy od siebie aż tak daleko
|
|
#403 |
|
Zadomowienie
|
też się zapiszę
choć nie zazdroszczę, aczkolwiek byłoby miło, gdyby mój Narzeczony mieszkał 'ciutkę' bliżej
|
|
#404 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to tak raczej po 4-5 miesiącach.Cytat:
Cytat:
My np zamiast poprawin to organizujemy nocleg ;/ No neistety trzeba coś wybrać. Poprawiny może tydzień później z przyjaciółmi gdzieś..Cytat:
My także czekamy na kolejne dziewczyny, a Wy macie już coś ustalonego?Cytat:
|
|
|
#405 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety jeszcze nic ustalonego
kasy brak... a po drugie ja na ostatnim roku jestem(licencjat) wiec chyba po obronie pracy dopiero... Narazie ciesze się z tego ze mam narzeczonego...
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
eee kasa... kasę się zorganizuje, kasa zawsze daje się jakoś zorganizować
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
A my szukamy z Tz fotografa. I tak jeden bierze 1600 zł, inny 1100 zł, mamy jeszcze w planie odwiedzic dwóch, którzy robia reportaze slubne i popytac o wszytsko. W tym tygodniu wypadaloby zaklepac juz jakiegos
![]() Myslelismy na poczatku, zeby osobno miec kamerzyste i fotografa w jednym, bo nasz kamerzysta tez robi albumy, jednak wolimy profesjonaliste ![]() Chilanes- Madzia Wy zakleplasicie juz swoja sale, tzn. wplaciliscie zaliczke?
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
zaliczkę wpłacamy pod koniec miesiąca, jesteśmy wpsiani w kalendarz i w razie, jakby ktoś był tym terminem zainteresowany przez ten czas, to zadzwonią, że należy uiścić zaliczkę. W weekend jedziemy jeszcze zobaczyć pokoje nad tą salą, bo nie wiem, czy goście się pomieszczą. W niedzielę chcę też na targi ślubne pojechać, ale nie wiem czy coś ciekawego tam będzie, a chcemy się za muzyką rozejżeć. Ojj Dominisiu zazdroszczę, ze Wy macie tylko 9 miesięcy
Ale mam nadzieję, że nam też szybko minie ten czas ![]() Ahhh no i nie mam pojęcia gdzie wetknełam zaświadczenie o odbuciu nauk ;( Nie mogę znaleźć ;( A co macie w tych kwotach? Tzn cały dzień czy np tylko plener?
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-01-06 o 21:23 |
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli chodzi o tego fotografa za 1100 to chyba plener jest w tym wliczony, ale nie wiem dokladnie. Napewno podczas przyjecia fotograf jest do oczepin, a nam zalezy wlasnie tez na takich zdjeciach z przyjecia. Z kolei ten fotograf za 1600 zł skupia sie glownie na zdjeciach studio, a mi to nei bardzo odpowiada
|
|
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj studio mi się kompletnie niepodoba
![]() Ta którą znalazłam robi od przygotowań, po oczepiny, a w inny dzień (ustalony wspólnie) jeszcze plener i to podobno za 1500 zł Zdjęcia wg mnie całkiem ładniutkie jej wychodzą http://www.sylwiastarzecfotografie.pl.tl/
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak na kobiete, to rewelacyjne, bo zawód fotograf kojarzy mi sie głownie z facetami nie zastanawiaj sie tylko ja bierz
|
|
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna ta babka, podoba mi się prócz zdjęc opis w "ofercie" widac ze elastyczna to mi się podoba
edit: Sliczną sukieneczkę ma ta panna młoda, przepiekna
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-01-06 o 22:05 |
|
|
|
|
#414 |
|
Zadomowienie
|
A jak dziewczyny z samochodem?
My właśnie zastanawiamy się nad kilkoma, wysłaliśmy maile no i jest w czym wybierać. Myśleliśmy też nad stylową bryczką zaprzężoną w dwa białe rumaki, ale ciężko o takową w mojej okolicy. Przeważnie są jakieś stare powozy, zielone, z czarnymi budami. Może macie namiary na kogoś kto powozi? Ze Śląska, albo ktoś kto działa na całą Polskę.
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
chiante, gdzie ja tam jeszcze do szukania auta
Na początku myślałam też o bryczce, nawet znam kolesia, który ma i powozi (ale działa tylko lokalnie), ale że nasze weselicho wyniknęło troszku daleko (20 min autem), to napewno będzie jakieś auto.
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A My już się rozglądamy, bo mój akurat przyleciał do mnie, więc trzeba to wykorzystać
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Noo to pewno, szukajcie
Ja wiem, ze napewno nie chciałabym jakiegoś lincolna czy innej limuzyny. Skoro na codzien nie stać mnie na jeżdzenie takim autem to nie rozumiem po co w tym dniu robić taką szopkę. No chyba, ze ktoś by mi chciał zasponsorować albo po znajomości to ewentualnie
|
|
|
|
|
#418 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm.. tak czytam o tych waszych przygotowaniach... i ehh...
ja moze keidys tez bede o tym myslec.. moj narzeczony jest taki... no dla niego na wszystko jest czas.. wiec daty slubu nie mamy i raczej nic nie planujemy, zadnych spotkan rodziców itp. zadnych fotografów, i innych... a ja bym chciała ... no ale cóż poczytam jak Wam idzie i bede wiedzec na zaś ![]() a teraz zostaje mi cieszyc sie ze juz mam własnosciowego narzeczonego i juz nikt mi go nie zabierze... a spróbowała by tylko jaka... ojoj
|
|
#419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciesz się, ciesz, to takie fajne uczucie mieć własnego, osobistego narzeczonego, prawda?
|
|
|
#420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też takie chcem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

Tylko czy wierzyć facetowi???
co mysli, ze beda wymiatac czy nie wiem co....juz nerwka zlapalam na niego
no moj szwagier kiedys pracowal w tej restauracji, gdzie my robimy wesele, wiec znalismy opinie od wewnatrz, ale nie lubimy sie z nim. Ja wiem, ze on mnie nie lubi, on chyba tez wie, ze ja za nim nie przepadam, moj Tz go nie trawi, bo to cwaniaczek, lizodupek. Podobno jak pracowal w tej restauracji to rozbaiwal gosci, bo on mysli, ze ma poczucie humoru. Ale jest taki falszywyze szok
dzis wszedl do "naszego"pokoju i ani be ani me

Wszystko zależy jak sale będą wolne, a w mojej okolicy, z tego co wiem jest z tym od paru lat problem. Chcielibyśmy najpóźniej w lecie 2010, ewentualnie wczesną jesienią.