|  2009-01-06, 18:22 | #3601 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: kociewie 
				 | 

Dot.: Sabat Czarownic:)

Cytat: 
  A test zawsze warto zrobić, tylko nie za wcześnie   | |
|     | 
|  2009-01-06, 18:22 | #3602 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Lilstar: gratuluję   Malinko: będzie dobrze  och jak ja bym chciała żebyśmy i mogli podjąć tę decyzję.. tzn. podjąć możemy ale przydałby się chociaż "nasz" kąt.. tak, wiem i nawet znam przypadki, które mieszkają z dzieckiem w wynajmowanym i wcale nie zanosi się na kupienie, ale.. nie lubię motta: "jakoś to będzie"..a zresztą sama już nie wiem   
				__________________ nadzieja umiera ostatnia....  | 
|     | 
|  2009-01-06, 18:26 | #3603 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Jasiek  http://suwaczki.maluchy.pl/li-37374.png  Misiek  http://suwaczki.maluchy.pl/li-68374.png   | |
|     | 
|  2009-01-06, 18:37 | #3604 | 
				 | 

Strawberko, zgadzam sie z tobą w 100%. Też nie znoszę motta "jakoś to będzie". I też czekamy z meżem na odpowiedni moment. i wcale nie jest to wyczekiwanie na nie wiadomo co. Po prostu chcieliśmy mieć własny kąt (co udało się zrealizować we wrześniu) i musimy mieć oboje pracę na stałe (co może uda się zrealizować w sierpniu). Wtedy bierzemy się do roboty   Malin, to zaradnego masz męża  Się chłopak przejął, ale to dobrze, nie będziesz sama ze staraniami. | 
|     | 
|  2009-01-06, 18:41 | #3605 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Jasiek  http://suwaczki.maluchy.pl/li-37374.png  Misiek  http://suwaczki.maluchy.pl/li-68374.png   | |
|     | 
|  2009-01-06, 18:44 | #3606 | |
				 | 

Cytat: 
  A tu widzisz, takie okazy nie tylko mi się trafiają. A teraz mnie woła, żebym z nim poczytała sobie - chyba czuje się samotny czytając w pojedynkę   | |
|     | 
|  2009-01-06, 18:50 | #3607 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  no, mój to informatyk, ale czytać lubi, szczególnie książki o samolotach  Idę na chwilkę do rodziców, ale jeszcze tu dziś wrócę  Miłego czytania. 
|     | 
|  2009-01-06, 18:56 | #3608 | |
				 | 

Cytat: 
  ach, kochanego mam męża  z zawodem i rodzajem umysłu (humanista czy ścisły) chyba niewiele ma to wspólnego.. oni nas po prostu bardzo kochają     
				__________________ nadzieja umiera ostatnia....  Edytowane przez strawberka Czas edycji: 2009-01-06 o 18:58 | |
|     | 
|  2009-01-06, 18:59 | #3609 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Jak fajnie poczytać, że nie tylko ja mam takiego świetnego mężą  Ugotuje posprzata, we wszystkim pomoże, czyta mi ksiązki, najlepiej to jak robimy wszystko wspólnie, jest przekochany poprostu.. 
				__________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu. Moje anioły z masy solnej: | 
|     | 
|  2009-01-06, 19:06 | #3610 | 
				 | 

chyba rzeczywiście coś jest z powiedzeniu, że facet jest jak telefon:albo zajęty, albo pomyłka..    szkoda, bo znam kilka naprawdę wspaniałych kobietek i bardzo bym chciała żeby były szczęśliwe jak ja.. ale gdzie znaleźć takich facetów jak nasi?   
				__________________ nadzieja umiera ostatnia....  Edytowane przez strawberka Czas edycji: 2009-01-06 o 19:07 | 
|     | 
|  2009-01-06, 19:24 | #3611 | |
				 | 

Cytat: 
  ale coś w tym jest  ja przed chwilą gadałam z moją kumpelką.. fantastyczna dziewczyna, bardzo ładna, dużo atrakcyjniejsza niż np. ja.. a ciagle samotna.. spotyka jakiś soryyy pacanów, albo zajętych którzy szukają przygód.. masakra poprostu 
				__________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu. Moje anioły z masy solnej: | |
|     | 
|  2009-01-06, 19:27 | #3612 | 
				 | 

tak samo mam i ja z moją najlepszą przyjaciółką.. ale mam nadzieję, że i ona znajdzie tego jedynego   w przeciwieństwie do mnie ma dużo fajniejszy charakter niż ja.. ja nie wiem czasem co ten mój TŻ we mnie widzi.. naprawdę bywam nieznośna, marudna a nawet i może złośliwa 
|     | 
|  2009-01-06, 19:32 | #3613 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: Mazury 
				 | 

Hej! Wpadłam na chwilkę. A Wy o mężusiach gadacie  Męża to ja mam super, dziewczyny podkochiwały się w nim ciągle, ale teraz on mój  I nie oddam  Ale też mam przyjaciółkę, świetna dziewczyna i samotna  A chciałabym, żeby kogoś fajnego spotkała... Bo póki co, to tak jak Kulbit napisała, same gałgany na horyzoncie... szok. Idę zaraz prasować, czego nie cierpię robić.. | 
|     | 
|  2009-01-06, 19:36 | #3614 | 
				 | 

ehh.. ja też nie lubię, prasuję pojedyncze rzeczy jak mi potrzeba.. albo zakładam z lekka wygniecione (grunt to dobrze rozwiesić   ) i wmawiam sobie, że jest ok   
|     | 
|  2009-01-06, 19:40 | #3615 | 
				 | 

to witaj w klubie Strawberko   Mam to po mamie, mogę sprzątać, zmywać, a prasować nie ...  Ale muszę się przybrać, bo się nazbierało trochę  A mąż wybył, więc można wykorzystać tę chwilę do jego powrotu   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-01-06, 19:41 | #3616 | |
				 | 

Strawberka ja też sobie czasem myślę, co ten mąż we mnie widzi! Ani urody, ani figury, a charakter taki, że "bez siekiery nie podchodz", a on ciągle zakochany po uszy! Wczoraj np. z pół godziny rozwodził sie nad urodą moich stóp i palców   Cytat: 
  No ja też bym chciała by ta moje kolezanka kogoś fajnego sobie znalazła.. a tu doopa  Betig ja też nie cierpię prasowac!!!!!!!!!!!! 
				__________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu. Moje anioły z masy solnej: | |
|     | 
|  2009-01-06, 19:45 | #3617 | |
				 | 

Cytat: 
  i mężuś zmywa  napewno kupimy zmywarkę do swojego M  gospodyni domowa ze mnie żadna, nic, null, zero  o ile nie liczyć tego, że czasem ciś ugotuję, albo upiekę- brownie ostatnio np... ale to się nie liczy bo ciepłe jeszcze było ok, ale teraz twardy strasznie  chyba mąki za dużo mój 500. post  a jestem tu dopiero od sierpnia, chyba się uzależniłam   
				__________________ nadzieja umiera ostatnia....  Edytowane przez strawberka Czas edycji: 2009-01-06 o 19:50 | |
|     | 
|  2009-01-06, 19:45 | #3618 | 
				 | 

Przyłączę się do niecierpiących prasoniania! Omijam łukiem deskę, a jak już muszę coś wyprasować to wielce nieszczęśliwa jestem   A wiecie co, ja to nie mam już znajomych samotnych  Moje przyjaciółki są mężatkami i mają fajnych lub mniej fajnych mężów, ale ogólnie chyba wszystkie z grubsza zadowolone są. I tak sobie myślę, ze trudno jest już w pewnym wieku znaleźć takich super mężów, na jakich my trafiłyśmy  Ależ mam ochotę na naleśniki ze szpinakiem, no normalnie mnie nosi! | 
|     | 
|  2009-01-06, 19:55 | #3619 | ||
				 | 

Cytat: 
  Za to gotuje dobrze  Jak się chwalić to ja mam post 9000  Cytat: 
  W tym wieku? Czyli w jakim Pomidorku?   
				__________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu. Moje anioły z masy solnej: | ||
|     | 
|  2009-01-06, 19:58 | #3620 | 
				 | 

O to nas jest więcej niecierpiących prasowania  Ja namawiałam męża 2 lata na zmywarkę, no i kupił mi na rocznicę ślubu. I teraz sobie nie wyobraża, jak to można bez zmywary żyć  Kulbit, Strawberko - myślę, że to my skupiamy się na naszych wadach, ale nasi mężowie widzą w nas tylko zalety. Mój mąż ciągle mi tłumaczy, że mam piękne nogi, a mnie się wydaje, że są niezbyt piękne. On mówi, że nie widzi, jak mi pryszcz wyskoczy, to ja to widzę i robię z tego "tragedię". Faceci są inni, miłość zakrywa wszystkie wady i niedoskonałości. Ale ja, jak patrzę na meża, to też widzę tylko te dobre rzeczy i nie przeszkadzają mi jakieś tam niedoskonałości. Bo go kocham. Kulbit - fajnie, że mąż tak zakochany. I niech tak będzie zawsze  Ja mam kilka koleżanek samotnych, takich już po 30-stce. Wiem, że cierpią z tego powodu bardzo, są towarzyskie, chcą kogoś poznać, ale nie ma kogo... lecę, bo moje żelazko włączone   | 
|     | 
|  2009-01-06, 20:07 | #3621 | 
				 | 

Kulbit, no nie w starym bom ja dopiero niedawno 25 lat skończyła, a mężuś to trochę więcej   Ale mam na myśli to, że jak skończy się szkoły i zacznie pracę, to najczęściej wkoło pojawiają się już zajęci faceci. ale może to tylko moja obserwacja, bo znajomi to same pary z wieloletnim stażem  Betig, obyś miała rację, że nasi mężczyźni widzą nas inaczej, bo ja sama ze sobą to bym się raczej nie ożeniła - taka ze mnie wredna paskuda     | 
|     | 
|  2009-01-06, 20:11 | #3622 | |
				 | 

Cytat: 
  Tak to my wyolbrzymiamy często nasze minusy, a mężowie patrzą na nas z miłością i kompletnie inaczej widzą rózne rzeczy. Ja mówię, że mam zaczerwienioną cerę, on, że mam śliczne kolorki  Ja mówię, że mam krzywe zęby on uważa że mam przepiekny uśmiech  Ja mówię, że mam fałdy na brzuchu on go całuje i mówi, że uwielbia mój brzuch  itp itd  No ta moja kolezanka tez po 30 niestety.. bidulka   
|     | 
|  2009-01-06, 20:21 | #3623 | 
				 | 

Nie dziwię mu się  Zgódź się, ulżyj chłopakowi  Mój mówił mi, że on będzie moją zmywarką i zmywał... Ale po jakimś czasie zgodził się na zakup  No właśnie tak jest z naszymi mężusiami. I oby tak było jak najdłużej  Mój mi mówi, że będzie mnie mocno kochał nawet jak będę 80-letnią, pomarszczoną staruszką, siedzącą w bujanym fotelu  tak sobie zartuje   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-01-06, 20:29 | #3624 | ||
				 | 

Cytat: 
  Pomidora ja ze sobą też bym sie nie ożeniła  Cytat: 
  Przynajmniej w tej kwestii!  Mój mnie kiedys ujął jeszcze przed ślubem długo, opowieścią o tym jak bedzie wyglądała nasza starość.. Rozpłynełam sie   
				__________________ Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi cię do płaczu. Moje anioły z masy solnej: | ||
|     | 
|  2009-01-06, 20:40 | #3625 | 
				 | 

Moja przyjaciółka ma 37... A jest po prostu bombowa, zawsze uśmiechnięta, radosna (ma takie usposobienie), no kochana jest. Ale samotna  A znaleźć konkretnego faceta w okolicach 40-stki jest naprawdę ciężko. Chociaż w sumie czemu 40  Może być młodszy  A co Wy dziewczynki takie wredotki  Chyba wyolbrzymiacie  Ja tez lubię, jak mąż mówi o starości. Już wiem, że będę musiała go ogrzewać, bo jest zmarźlakiem, a na starość będzie jeszcze większym  Ale ostatnio to marzymy o domku na wsi i tak czasami leżymy i opowiadamy sobie, jak będzie ten domek wyglądał....  (ot nie maja innego zajęcia  ) | 
|     | 
|  2009-01-06, 20:54 | #3626 | |
				 | 

Cytat: 
  Może moje grube sztruksy uprasujesz jeszcze  Moze byc młodszy!!! Tak jak mój mąż i luz  Betig ja mam charakter na prawdę bardzo trudny i trzeba mnie mocno lubić, by ze mną wytrzymać.. i nie ma w tym ani grama kokieterii  Fajnie tak mieć wspólne marzenia i o nich rozmawiać my też tak z mężem robimy  Np gadamy o wspólnych wyprawach.. ostatnio o trekkingu do bazy pod Mount Everestem..   
|     | 
|  2009-01-06, 21:28 | #3627 | 
| Zakorzenienie | 

Hello! Wróciłam   
				__________________ Jasiek  http://suwaczki.maluchy.pl/li-37374.png  Misiek  http://suwaczki.maluchy.pl/li-68374.png   | 
|     | 
|  2009-01-06, 21:32 | #3628 | 
				 | 

ja też mam wredny charakter.. i chciałabym żeby mówienie o tym to była właśnie, jak to określiła kulbit, kokieteria.. niestety, nie jest.. szkoda, może wtedy miałabym więcej przyjaciół, a tak mam jedną przyjaciółkę, reszta to znajomi lub bardzo dobrzy koledzy/koleżanki

|     | 
|  2009-01-06, 21:40 | #3629 | |
				 | 

Cytat: 
   Ja mam 3 przyjaciólki, 2 "stare" i jedna nieco nowszą  co nie znaczy że "gorszą"  To dla mnie ważne by mieć obok osoby, na które moge liczyc   
|     | 
|  2009-01-06, 21:44 | #3630 | 
				 | 

ważne, jak nie najważniejsze w całym życiu chyba każdego człowieka.. "samotność to taka straszna trwoga"...

|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.