|  2009-01-14, 09:25 | #1261 | |
| Miss Pudernica Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat: 
  Na razie jestem mniej więcej zaspokojona żelowo, ale za to balsamy kuszą, och   
				__________________ Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. | |
|     | 
|  2009-01-14, 09:31 | #1262 | 
| Zakorzenienie | 

MNie kuszą ostatnio bardziej żele   Nosku, zapomniałam się Ciebie spytać - uzywam ostatnio tego toniku do włosów od Ciebie z Matrixa. Czy on cię obciąża? Bo mnie tak, takie mam pozlepiane i ciężkie te włosy po użyciu   
				__________________ Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. | 
|     | 
|  2009-01-14, 10:36 | #1263 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Kupiłam balsam garniera z mocznikiem   400ml  Zeby nie miec wyrzutow sumienia oddałam prawie wszystkie balsamy  zostawiłam sobie tylko ujedrniajacy, na rozstepy i do cycusiow. No i w tym wypadku MUSIAŁAM sobie kupic!!!!! Bo nie miałam już żadnego nawilżającego.. Prawda??????   
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | 
|     | 
|  2009-01-14, 10:51 | #1264 | ||
| Przyjaciółka KWC  Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Południe 
				 | 

Cytat: 
  Kupiłam wczoraj Organze, więc na razie nie mam wielkiej ochoty na nowe flaszeczki.  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2009-01-14, 11:08 | #1265 | ||
| lipiec na maksa!!! :) Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

a ja mam ochotę tylko na Grejpfrut z TBSu   więcej pomysłów nie mam  Cytat: 
 oj to życzę żeby Ci służył, bo dla mnie to jest tragedia.. Cytat: 
  Dostałam info, że leci już do mnie malinowe i grejpfrutowe masła TBSu   
				__________________ what defines us is how well we rise after falling biegam   Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-01-14 o 12:34 | ||
|     | 
|  2009-01-14, 12:34 | #1266 | 
				 | 

a pytałam się Ciebie jak Ci służy  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  koleżance   
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | 
|     | 
|  2009-01-14, 12:36 | #1267 | 
				 | 

ups   musiałam nie zauważyć  tzn. może on jest dobry, ale chyba trzeba lubić ten typ nawilżania, bo dla mnie on jest po prostu lepki. Za to fajnie wygładza.   
				__________________ what defines us is how well we rise after falling biegam   | 
|     | 
|  2009-01-14, 12:42 | #1268 | |
				 | 

Cytat: 
 mi konsystencja odpowiada. ja lubie takie. zanim wrzuciłam do koszyka przetestowalam se  ochorniarz na mnie lukal podejrzliwie ale nic nie powiedział  miałaś emolium? lub xeriala? 
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | |
|     | 
|  2009-01-14, 12:44 | #1269 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
   może i ja się skuszę  a to kupowałaś na stronie TBS? na allegro malinowe ma dobrą cenę  44zł to ja mogę dać   
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | |
|     | 
|  2009-01-14, 12:45 | #1270 | |
				 | 

Cytat: 
 ale jestem głodna  Organzzo kupowałam na Allegro, ale jeszcze przed świętami, tej aukcji za 40zł jeszcze nie było   
				__________________ what defines us is how well we rise after falling biegam   Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-01-14 o 12:47 | |
|     | 
|  2009-01-14, 12:49 | #1271 | |
				 | 

Cytat: 
 ja właśnie zjadłam serek danio sraczetelke z kruchą bułeczką  mocznik na rozstępy dobrze działa, dlatego go chciałam  bo nie chce mi się wydawac więcej na emolium lub xeriala, póki co  dalej jestem głodna. to przez to, że zjadłam 1,5 h później niż powinnam  byłam na misji w mieście   
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | |
|     | 
|  2009-01-14, 12:51 | #1272 | |
				 | 

Cytat: 
  zawsze się znajdzie ktoś, kto chce za dużo zarobić  nawet teraz jest jakiś sprzedawca, który ma to masło za 79,40 z przesyłką o_O chyba nie patrzy na aukcje konkurencji, skoro tak zdziera 
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | |
|     | 
|  2009-01-14, 12:52 | #1273 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-01-14, 13:02 | #1274 | 
				 | 

siedzę teraz na zajęciach i nie mam jak    
				__________________ what defines us is how well we rise after falling biegam   | 
|     | 
|  2009-01-14, 14:01 | #1275 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Howk siostry     Jestem przeprowadzona    nie mam jeszcze netu, pewnie jeszcze kilka dni tak będzie więc wykorzystuję chwilę wolną w pracy żeby się z Wami przywitać  Widzę, że Vibeska nam promienieje, to bardzo dobrze  reszty nie zdażyłam doczytać, nie mam czasu, przepraszam, ale jak tylko założą mi net i wszystkie kartony zostana rozpakowane to usiądę na dłużej. | 
|     | 
|  2009-01-14, 14:10 | #1277 | |
				 | 

Cytat: 
  gratuluję przeprowadzki i bardzo się cieszę, że z Wami wszystko dobrze   
|     | 
|  2009-01-14, 14:24 | #1278 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Cytat: 
  Na szczęście narazie wszystko ok mimo że troche się przedźwigałam w niedzielę. Nieszczęśliwy jest tylko kot, bo znów go w bloku zamknęliśmy, a przez ostatnie 3 miesiące iał wolność i swobodę na wsi   | |
|     | 
|  2009-01-14, 14:39 | #1279 | |
				 | 

Cytat: 
  nie przemęczaj się  biedny kociak, tak go ograniczyć   
|     | 
|  2009-01-14, 14:46 | #1280 | 
| Zakorzenienie | 

True   Cieszę się że wróciłaś  I już nas nie opuszczaj na tak długo   
				__________________ I'm woman in love !!!!   | 
|     | 
|  2009-01-14, 14:52 | #1281 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Powoli sie zbieram z pracy - wystarczy na dziś   Ide na zkaupy - bieliźniarskie - schudłam, a tym samym pupa mi schudła i wszystkie gacie mi leca albo właża nie dam gdzie trzeba  I musze jeszcze kupić najzwyklejszy stajniczek (jak mówi moja siostrzenica) bo podczas odkurzania wciągneło sie jedno ramiaczko którespadło wczesniej na podłogę i przy myciu "zapomniało" sie tacie wyciagnać  No i ten zmywacz musze kupić  (kupowanie tego co mi faktycznie potrzebne bo sie skończyło nie daje mi frajdy  - tez tak macie?  ) i waciki (wczoraj musiałam zmywac paznokcie ... papierem toaletowym  musiałam go tez użyć przy tonikowaniu sie, chwaął Bogu ze miałam chusteczki do demakijazu bo przynajmniej do demakijażu nie musiałam używam p.t   
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | 
|     | 
|  2009-01-14, 15:11 | #1282 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 True  Miło znów Cię widzieć   
				__________________ Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. | |
|     | 
|  2009-01-14, 17:00 | #1283 | 
				 | 

Mam awizo   A to znaczy że to paczuszka od Gayenki a w paczuszce ... BC  Byłam w Naturze, uległam pokusie  Kupiłam lakier SH - Sweet  - czyli przekrocze limit 6 sztuk/miesiąc   
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | 
|     | 
|  2009-01-14, 17:27 | #1284 | 
| Zakorzenienie | 

Widzę, że w tym roku odwyk kosmetyczny nam nie idzie   Ale tu dzis pustki   
				__________________ Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. | 
|     | 
|  2009-01-14, 17:30 | #1285 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Ja się z bólem serca zgłaszam... Aczkolwiek od tygodnia już jestem na odwyku!    | 
|     | 
|  2009-01-14, 17:45 | #1286 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Big Roads :D 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
    Jak tam samopoczucie Twoje i fasolki?  Ostatnio ciągle tu pusto jakoś   Pisajta coś dziewczęta, bo nam zamkną wątek   
				__________________ | |||
|     | 
|  2009-01-14, 18:23 | #1287 | |
				 | 

Cytat: 
  nie w styczniu, więc się nie liczą!   
|     | 
|  2009-01-14, 18:24 | #1288 | |
				 | 

Cytat: 
  Fajnie się prezentuje na paznokciach.  A ja kupiłam dziś kolczyki, w sklepie mnie urzekły, a potem przymierzyłam i okazało się, że chyba nigdzie w nich nie pójdę, takie są ciężkie.  Zmieniłam sobie hasło.   Tru   | |
|     | 
|  2009-01-14, 18:28 | #1289 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Big Roads :D 
				 | 

ice ja zamierzam na wesele założyć moje kolczyki te fioletowe, których fotkę tu kiedyś wrzucałam i obawiam się, że wrócę z imprezy z uszami uciągniętymi do ramion     No, ale czego się nie robi żeby ładnie wyglądać  A, zawiozłam dziś do PUP-u podanie o przedłużenie stażu, więc trzymajcie kciuki oby je rozpatrzyli pozytywnie  Pod koniec miesiąca będę mieć decyzję, bo staz mi się kończy 3 lutego. 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-01-14, 18:45 | #1290 | |
				 | 

Spoko spoko, ja sie nie dam nałogowi   [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10485066]Ja się z bólem serca zgłaszam... Aczkolwiek od tygodnia już jestem na odwyku!  [/quote] Witamy  Ale ... tu się nie wyleczysz  ooo dobrze kombinujesz    Więc nie przekrocze limitu 6 szt    Cytat: 
  Dziś mnie zauroczył, wiec musiałam się nim zaopiekować  Byłam na poczcie, odebrałam przesyłkę od Gayenki  Wrzucam Wam zdjęcia żeby sie pochwaliś pięknymi kolczykami naszych NKowych artystek  Zielone od Vibeski, czerwone i fioletowe od Gayenki  Biore sie za wrzucanie kolorówki na zbiory   
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.