|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
ja także poproszę o namiary. http://www.suwaczek.pl/cache/6c5083c2d8.png[/img][/url] Edytowane przez gorzata9 Czas edycji: 2009-01-16 o 21:24 |
|
|
|
|
#3662 |
|
Zadomowienie
|
Suknia ładna tylko ten kwiat.. ja to bym zaraz powyrywała ;p Nawet jak kupowałam sukienke np. na wesele czy inna okoliczność to nie chciałam z takimi kwiatami. Dlatego sukni ślubnej też będę szukać bez tej ozdoby
Mam nadzieję, że na Stawkach nie będzie żadnych dywanów. Wolałabym płatki róż rozsypane lub usypane na kształ dywanu Będę tam po niedzieli także dopytam jak nie zapomne ;p Mam upatrzone fryzurki ślubne i chyba do tych niektórych pasuje ten diadem..muszę zastanowić się, czy nie za dużo to by było i kwiat we włosach i to. Naszyjnik musiałby byc bardzo skromny Daisy co to za pani co polecasz? Z jakiegoś salonu ostrowieckiego? Korzystałaś z jej usług czy słyszałaś tylko, że dobrze wykonuje te usługi?
|
#3663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obecnie mieszka w warszawie, i dojezdza do klienki do domu, mnie uczy w szkole kosmetycznej i jest naprawde dobra - pokazywała nam nagrody z konkursow itp Jest szalenie ciepła i przyjemna osobą
|
|
#3664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widziałam i testowalam na własnej skórze :P Jest z Warszawy wiec jak sie domyslasz ma o wiele wyzszy poziom usług niz nasze kosmetyczki ostrowieckie
|
|
#3665 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3666 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzis zastanawialam sie nad oczepinami.....chcialabym je troszke okroic.... napewno chce rzucanie welonu, muszki, taniec o tzw wozek..... Nie chce zabaw o zabarwieu erotycznym czyli przekladanie jajek w spodniach itd. A wy dziewczyny co planujecie?
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia23 suknia cudna i nie droga
![]() Mehja jeśli chodzi o Twoje sny to znaczy, że wszystko będzie w porządku gorzej by było jak by we śnie ślub odbył się na tip top to wtedy były by przeszkody.A jeśli chodzi o rękawiczki to jest to sprawa gustu i nie zawsze pasują one do sukni, ja raczej nie będę mieć ich bo ślub mam w sierpniu więc za gorąco na nie ale podobają mi się jak ktoś je ma. Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-01-16 o 23:15 |
|
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie już nie mogę. Często mi się sukienka śni, może to znak, że powinnam się już konkretnie rozglądać
|
|
|
|
|
#3669 |
|
BAN stały
|
co do wizazystek to jakby ktos byl zainteresowany to ja moge podac pare namiarow na bardzo dobre specjalistki, pracujace rowniez przy sesjach fotograficznych.
|
|
|
|
#3670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystko ok, tylko ona jeśli sie na nią zdecyduję to przyjedzie z Warszawy do mnie do domu, aby mi makijaz ślubny zrobić?????? Coś to podejrzane jest. Choćby przyjechała ta Pani to pewnie słono sobie za dojazd policzy. |
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
karolina403
suknia sliczna jest tylko ten kwiatek duzy,ale ogolniemoze byc
|
|
|
|
#3672 |
|
Rozeznanie
|
Byliśmy dzisiaj zamówić obrączki.Ostatecznie najbardziej spodobały nam się takie jak na zdjęciu.Na żywo wyglądają jeszcze dużo śliczniej
I w dodatku trafiliśmy tak,że do końca lutego jest rabat 15% i para wyszła nam za 715zł,czyli całkiem przystępnie.Gdybyśmy mieli własne złoto to byłoby jeszcze taniej,ale akurat nie mamy.
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3674 |
|
Zadomowienie
|
Estrella obrączki sa super ;p
My nie robimy zadnych zabaw dla nas tylko Oczepiny i zbieranie na wózek. Zabawy beda dla gosc ale nie jakies oblesne i chamskie ;p
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to ja wam opiszę moje wrażenia po oglądaniu ostrowieckich sukni ślubnych. Prawie nic mi się nie podobało, jedynie w tym salonie na rogu jak się wychodzi z wąskiej uliczki podobały mi się 3 sukienki. Jedna jest na wystawie w kolorze ecru z koronki i tiulu, podoba mi się niezmiennie od 1,5 roku. Kosztuje 1950zł. Dwie pozostałe też w tym salonie, po 1650zł. Można przymierzać.
Nie chciałam iść do tego salonu w wąskiej uliczce, ale mój Misiu się uparł, że chce zobaczyć tą jedzę co tam sprzedaje. Weszliśmy a babka dosłownie (!) wyrzuciła mnie za drzwi, popchnęła mnie i powiedziała, że zamknięte już i zatrzasnęła drzwi. Mój narzeczony był zszokowany, bo myślał, że to tylko takie plotki, że ta baba taka wredna jest. Była godzina 12.05 a na drzwiach pisało, że czynne jest do 13. Jak można tak traktować potencjalną klientkę brak słów ale moja siostra miała rację, mówiąc żebym tam czasem nie szła.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3676 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziś kupiłam sukienkę (tzn. zamówiłam i zapłaciłam zadatek), wklejam linkż ebyście mogły ja zobaczyc - to tak zwana "hiszpanka". Bardzo jestem ciekawa waszych opinii, mnie bardzo sie podoba i jest idealna dla mojej figury. Kupiłam ja w kielcach w CH Tęcza na ul. Sienkiewicza w MS Moda.
moja to terzecia od lewej- model Lorein http://www.msmoda.pl/kolekcje/kolekcja-2009.html |
|
|
|
#3677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak tak wogóle można!!!! Już teraz wiem, że napewno tam nie pójdę
|
|
#3678 |
|
Rozeznanie
|
Nie.W Krakowie,w salonie Węca,w tym miejscu o którym rozmawiałyśmy tutaj niedawno.Sprzedają też online.
|
|
|
|
#3679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak bo ona tutaj pracuje w weekendy w szkole poza tym ma nie daleko rodzine i bedzie sie tutaj przenosic, ale jak Ci to nie odpowiada to idz do kogo chcesz ja nie zmuszam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3680 |
|
Raczkowanie
|
Ja też na pewno nie będę chciała mieć żadnuch zabaw z podtekstem erotycznym. Dla mnie to jakaś masakra z tymi jajkami i trafianiem kiełbaską do butelki czy pompowanie balona przez siadanie na popmce, która leży na kolanach chłopaka. Fuj. Rzucanie welonu, muchy, zbieranie na wózek i ewentualnie bieg po łyżeczkę, marynarkę itp.
|
#3681 |
|
Raczkowanie
|
Mehja wlasnie na Reja mozna zamowic suknie z Emmi Mariage i np ta co pokazalam jest z kolekcji 2008 i kosztuje gdzies 2150 czy jakos tak.
No w sumie ten ja tez nie chcialam z kwiatem i zawsze odrzucalam wszystkie sukienki z kwiatkiem ale ta nawet mi sie podobala, ale w sumie niwiem czy moja napewno bedzie tak wygladac tylko tak mniej wiecej chce zeby miala taki fason. Domelowa1 bardzo ładna suknia, ale ja raczej bym sie nie widziala w niej jesli chodzi o dól sukienki wolalabym w innym fasonie, ale ogolnie fajnie wyglada ![]() U mnie tez nie bedzie takich zabaw bo sa niektore takie oblesne ze loj, najwazniejsze welon, muszka no i tradycyjnie |
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja poproszę namiary. domyślam się że czasem współpracujecie więc może i tym razem uda się zgrać termin domelowa sukienka bardzo ładna. widziałam ją już kiedyś w necie i też przykuła moją uwagę. na pewno będziesz wyglądała ślicznie
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-01-17 o 19:00 |
|
|
|
|
#3683 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#3684 |
|
Raczkowanie
|
Martusia dzięki wielkie
Mehja o ktorym dokładnie salonie mówisz w waskiej bo są chyba dwa |
|
|
|
#3685 |
|
Przyczajenie
|
Dzewczyny a powiedzcie jak wczesnie trzeba zamawiac termin u makijazystki i fryzjera?? Macie namiary na kogos fajnego kto robi ciekawe koki?? Takie zeby sie nie rozlecialo w polowie imprezki
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Na allegro znalazłam takie zawieszki na alkochol, tylko zastanawia mnie jedna rzeczy czy one nieprzeszkadzają przy nalewaniu? Może któraś z was była na weselu gdzie takie zawieszki były i wie jak to w praktyce wygląda?
http://www.allegro.pl/item522163922_...szt_tanio.html |
|
|
|
#3687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3688 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzis wyruszylam na podboj tej jedynej sukienki. I co? wszystkie ktore mi sie podobaly zupelnie nie pasowaly do mojej sylwetki. Zaproponowali mi w salonie abym przymierzyla jedna suknie i slicznie mi w niej, tylko jakos tak dziwnie bo inna sobie wymarzylam..... Ma na sobie duza ilosc brylancikow prze co sie swiecie. Co o niej myslicie? ja mam wielki dylemat...
Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-01-17 o 22:04 |
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedni od razu ściągali, żeby sobie na pamiątkę zabrać a inni przy nalewaniu trzymali zawieszkę razem z butelką. Poniżej nasze zawieszki
|
|
|
|
|
#3690 |
|
Raczkowanie
|
My będziemy mieć alkohol w takich butelkach, więc nie potrzebne są nam na szczęście zawieszki
Edytowane przez gorzata9 Czas edycji: 2009-01-21 o 19:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

Normalnie już nie mogę. Często mi się sukienka śni, może to znak, że powinnam się już konkretnie rozglądać