Lubelskie Żonki!! cz. II - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-16, 21:09   #1471
SELKA*
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II

Cały czas zastanawiam się, czy obarczać Was swoimi problemami W końcu każda z Was ma swoje mniejsze lub większe zmartwienia... Chociaż powiem szczerze,że naszą wizażową bandę żonek traktuję jak przyjaciół.
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 21:09   #1472
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Jestem, jestem Bardzo mi przyjemnie,że czasem o mnie pomyślicie. Musiałam przeczytać co dziś naskrobałyście.
U mnie nic dobrego, nieszczęścia jakoś mnie ostatnio nie omijają.
Bardzo mi przykroNiestety, wiem jak to jest Mam tylko nadzieję, ze z Twoim dzieciątkiem wszystko w porządku...
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 21:14   #1473
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Cały czas zastanawiam się, czy obarczać Was swoimi problemami W końcu każda z Was ma swoje mniejsze lub większe zmartwienia... Chociaż powiem szczerze,że naszą wizażową bandę żonek traktuję jak przyjaciół.
Kochana, jeżeli masz chęć i potrzebę podzielić się tym z nami, to my bardzo chętnie Cię wysłuchamy i w razie potrzeby przytulimy Ale nie chcemy też na Ciebie za bardzo naciskać, bo może nie chcesz się tym z nami dzielić, szczególnie, ze to forum publiczne. W każdym razie, pamiętaj, że w każdym przypadku, jesteśmy z Tobą A poza tym zawsze możesz do którejś z nas pisac na PW-może wolisz taką formę kontaktu, zapewniającą więcej prywatności?
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Stary 2009-01-16, 21:22   #1474
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Kochana, jeżeli masz chęć i potrzebę podzielić się tym z nami, to my bardzo chętnie Cię wysłuchamy i w razie potrzeby przytulimy Ale nie chcemy też na Ciebie za bardzo naciskać, bo może nie chcesz się tym z nami dzielić, szczególnie, ze to forum publiczne. W każdym razie, pamiętaj, że w każdym przypadku, jesteśmy z Tobą A poza tym zawsze możesz do którejś z nas pisac na PW-może wolisz taką formę kontaktu, zapewniającą więcej prywatności?
Po to jesteśmy by się wspierać nawzajem, więc nie obawiaj się i pisz jeśli tylko zajdzie taka potrzeba u Ciebie

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 22:34   #1475
martuko
Wtajemniczenie

uch, a gdzie was wszystkie wywialo????
selka, dobrze że się odezwalaś, pisz co tam u Ciebie, jeśli jedyną przeszkodą jest obawa przed zamęczaniem nas to jest to problem - jak widzisz - nieistniejący.

Wogole niektóre dziewczyny mam wrażenie że widze pierwszy raz od jakieos czasu...
Fajnie że się spotykacie, ja w poniedziałek śpię po nocy więc chyba się nie wyrobię do której zamierzacie siedzieć???

A w związku z coraz większą aktywnością kulinarną założyłam w końcu wątek na gotowaniu. Linik w moim podpisie, może któraś co częściej pisze też by dodala, żeby można było szybko sięgnąć. Moze byłybyście w stanie odgrzeać poodawane wczesniej przepisyu - może przy okazji korzystania z nich i przenieść je stopniowo tam? Wydaje mi się że tak bedzie je łatwiej znaleźć, można tez bedzie zamieścić zdjęcia. Mam nadzieję, że pomysł chwyci. Oczywiście zaznaczajcie tutaj że wklejacie jakiś nowy przepis, tam ewentualne pytania co do konkretów..

annabel - najlepsze życzenia z okazji niedawnych urodzinek !!! Tak mi tydzień zleciał, że w końcu nie przeslałam Ci życzeń, choć miałam taki zamiar
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 02:20   #1476
angemol
Raczkowanie

Prosze o pomoc w wyborze zespołu

Czesc! Mam nadzieje,ze nie zapomnialyscie jak to bylo w przygotowaniach do slubu. Bardzo prosze Was o pomoc! szukam sprawdzonego zespolu na wesele. Juz kolejna - piata- noc slecze przed kompem w przeszukiwaniu forow i znajdywaniu coraz nowych zespolow,opinii i postow na ten temat. Czas plynie ,a ja nie wiem co robic. Zespoly wymieniane tu czesto na forum np.Avis,Amigosi,czy Czaban Band maja juz zajete terminy.Zostaly mi do wyboru-Eden,Convert,Ok band,Orinoko,Volare ban,Gwinea,Kaktus,Irys,Fo rmat.Jesli cos o ktoryms wiecie-prosze nie trzymajcie tego dla siebie.Dziekuje za kazda odpowiedz
Dziekuje z gory!
angemol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 08:37   #1477
sija
Zadomowienie

Dzień dobry przyznać się, kto zamawiał opady śniegu?

Martuko dobry pomysł z tym wątkiem kulinarnym, bo jeszcze troche i zostałybyśmy tam siłą przepchnięte przez moderatora a spotkanko poniedziałkowe hmmm zaczyna się około 13, a czas mam do ok 16.30, tak jak pisałam żebym zdążyła coś przekąsić na spokojnie i dojechać na zajęcia

Andemol ja niestety nie pomogę, miałam u siebie DJ-a a o tych zespołach nic kompletnie nie słyszałam, bo po prostu się nie interesowałam. Nie siedź dziewczyno tyle po nocach bo narzeczony się wystraszy podkrążonych i przekrwionych oczu

sija jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-17, 08:39   #1478
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Dot.: Prosze o pomoc w wyborze zespołu

Martuko - b. fajny pomysł. Wrzucam tam parę moich przepisów - bez zdjęć.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 08:59   #1479
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
annabel - najlepsze życzenia z okazji niedawnych urodzinek !!! Tak mi tydzień zleciał, że w końcu nie przeslałam Ci życzeń, choć miałam taki zamiar
Dzięki, martukoNie przejmuj się, ja też zawsze zapominam A poza tym cieszę się, że już po, bo to były naprawdę smutne urodziny... Na ten dzień miałam zaplanowane USG, miało być tak pięknie...i w efekcie całe urodziny przepłakałam
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Stary 2009-01-17, 09:04   #1480
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, martukoNie przejmuj się, ja też zawsze zapominam A poza tym cieszę się, że już po, bo to były naprawdę smutne urodziny... Na ten dzień miałam zaplanowane USG, miało być tak pięknie...i w efekcie całe urodziny przepłakałam
a czemu płakałaś?
Stary 2009-01-17, 09:23   #1481
tola3804
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia! Kochane jesteście!

Ja tak na szybko, bo muszę Mikiemu pieluchę zmienić.

Zła jestem, bo nie wiem, czy dojadę w poniedziałek. Szczerze mówiąc, to są bardzo male szanse, bo zepsuł nam się samochód. Nawet nie wiem co się stało, bo dalej nie gadam z mężem, ale skoro do pracy nim nie pojechał, to na pewno coś poważnego. Tak więc nie będę miała jak dojechać raczej, no chyba, że coś się zmieni do poniedziałku, ale nie sądzę, bo Krzysiek teraz pracuje dziś i jutro. No, ale wrzuć mi Sija ten adres, może akurat.

No i przez ten samochód nieszczęsny, a właściwie jego aktualny pobyt w garażu nie mam jak się dostać do wózka, który został zastawiony. Niech to szlag! Moja jedyna rozrywka! Nie wiem, jak to zrobię, ale muszę go jakoś wyciągnąć, bo nie wyobrażam sobie gnicia w domu cały dzień.

Buźka!
Stary 2009-01-17, 09:28   #1482
skrzatek24
Rozeznanie

Dzień dobry
Jak dobrze tak dłużej poleniuchować w łóżku. Odpoczęłam za cały tydzień. Właśnie testuję iPlusa, bo wypadałoby w końcu podłączyć neta i sama nie wiem czy warto go brać. Momentami chodzi bardzo dobrze, a na niektórych stronkach strasznie się muli.

Co do spotkanka u Ciebie Sija ja też jestem chętna o ile znajdzie sie jeszcze jakieś miejsce w domku Co prawda zaplanowałam na poniedziałek po pracy załatwić parę spraw na mieście, ale co tam moga poczekać

Annabel

Tola ja akurat nie jestem jeszcze zmotoryzowana, ale może któraś z dziewczyn będzie akurat jechała do Siji własnym autkiem
(co za durny komp, nie ma znaków zapytania)

Edytowane przez skrzatek24
Czas edycji: 2009-01-17 o 09:33 Powód: dopisek
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 10:49   #1483
nicky_1981
Rozeznanie

Witam! Ja zanowu kolają sobote siedze w pracy! Ale nie jest źle.

Co do wakacji to my własnie wybieramy sie na taką zwiedzanie + odpoczynek. Interesuje nas Turcja. Itaka ma fajna ofertę i "fajną cene", czy może któraś z Was korzystała z Triady? Nam większość znajomych odradza to biuro.

Martuko super pomysł z tym nowym wątkiem. Własnie go przeglądałam ale tylko zgłodniałam. Wkleje na tygodniu przepis na polędwiczki wiep. w jabłkach (pyszota) i piernik, którego nie da rady zepsuć.

Jodie, MotoStart, hmmm skąd ja to znam???

Tolu w "Miescie Kobiet" są takie zajęcia dla młodych mam od 6 tygodnia po porodzie Aktywna mama. Pogadaj z mężem i może uda Ci sie wygospodarowac troche czasu dla siebie.

Selka, wszystko będzie dobrze

A całą reszte paczki gorąco pozdrawiam i przesyłam buziole
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 10:49   #1484
bandola18
Zadomowienie

Hej, dzięki, że za mną tęskniłyście
Ja na szybkiego, bo zaraz pewnie się mały obudzi a ja jeszcze w szlafroku a muszę się wyszykować, bo chcę z nim wyjść na dwór.
Ja mogę pojechać po Tolę, ale to nic pewnego czy ja u Ciebie Sija zdążę, bo niby w pracy ale różnie z tym bywa, mam full roboty, będę wiedziała na bieżąco czyli pewnie koło tej 13-stej.
Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość

a ja jadłam dzis makaron z łososiem - jakis kiepski był, ehh

z pytań innych - robię kolejne podejście do zarezerwowania urlopu. gdzie jechac?ma być dużo do zwiedzania, termin 2 połowa września.
teneryfa??
Polecam Turcję, wykupić 1 tydzień wypoczynku i na miejscu jeździć na wycieczki.

Cytat:
Martuko nie musi byc egzotyczne, wszędzie nie byliśmy , ja najchetniej pojechałabym i lezała na leżaku na plaży ale pan S. chce zwiedzac , wiec musze to pogodzic jakos.
Do Włoch jedziemy chyba na wesele w tym roku wiec może zostaniemy na kilka dni i pozwiedzamy , Hiszpanie chcaiałabym zwiedzic ale jak już będzie przyczepa.ehh . poprostu potrzebuje urlopu. a na kilka dni obiecaliśmy sobie wyjechac po imprezie rozwodowej - prawda Bandola??
Taaak, impreza rozwodowa musi być!

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
Ja robiłam w jakims osiedlowym badziewiaku, którego nie polecam (ale chyba mam samorodny talent bo zdałam za pierwszym razem ), za to małż był w Rodmosie i był bardzo zadowolony, mam też paru znajomych którzy tam robili i polecają.

Kurde, krzyżują mi się plany, w pon o 13 idę na rozmowę w sprawie pracy. Sija, a jakie to jest osiedle, to może bym do Was dołączyła? ( tylko że o 15 zaczynam baletowanie z dzieciakami :/ )
Też robiłam w Rodmosie, polecam.

Tola ja bym postawiła męża przed faktem dokonanym, jeśli rozmowa nic nie da, ubrałabym się i wyszła. Dzieckiem zająć się musi, krzywdy nie zrobi, a Ty wrócisz za 2 h na karmienie.
Stary 2009-01-17, 10:58   #1485
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
a czemu płakałaś?
Chyba rzeczywiście niezbyt jasno to napisałam Po prostu na dzień swoich urodzin zaplanowałam USG mojego dziecka, a ponieważ juz go nie ma, więc żadnego USG nie było... A mi było akurat tamtego dnia bardzo smutno z tego powodu
Emilka 2. 12. 2008 (*)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-17, 11:01   #1486
jodie
Zakorzenienie

przepraszam ze przypomnialam , ale jakos coś mi nie pasowalo dlatego zapytalam.mam nadzieje ze sie nie zloscisz

ja sprzątam
Stary 2009-01-17, 11:08   #1487
SELKA*
Zakorzenienie

Dzień dobry
Pięknie dziś na dworze, słoneczko i śnieg Dla mnie niestety zostaje podziwianie zza okna Zaczynam kucie do egz na prawko, bo już niedługo zdaję; jeśli oczywiście będę mogłą podejść do niego.
Stary 2009-01-17, 11:57   #1488
angemol
Raczkowanie

Andemol ja niestety nie pomogę, miałam u siebie DJ-a a o tych zespołach nic kompletnie nie słyszałam, bo po prostu się nie interesowałam. Nie siedź dziewczyno tyle po nocach bo narzeczony się wystraszy podkrążonych i przekrwionych oczu [/quote]

Dziekuje,ale juz pozno i trzeba podjac jakas decyzje. Termin slubu na pazdziernik,a ja sie nie moge zdecydowac Mojemu T. podobaja sie wszystkie zespoly a ja wolalabym cos sprawdzonego
angemol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 12:03   #1489
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
A proszę bardzo:
Składniki na 12 muffinek:

SUCHE

• 250 g mąki
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • ˝ łyżeczki sody
  • 2 łyżki kakao dobrej jakości
  • 175 g cukru
  • 150 g drobinek czekoladowych (chocolate chips), można również posiekać czekoladę
MOKRE
  • 250 ml mleka
  • 90 ml oleju
  • 1 duże jajko
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii
W jednym naczyniu wymieszać wszystkie suche składniki, w drugim mokre. Wlać mokre do suchych i wymieszać szybko, byle się składniki połączyły. Nie mieszać na gładką masę, bo wyjda bardzo zbite.

Formę do muffinek wyłożyć papilotkami, wlać do nich ciasto, na górę każdej muffinki dodatkowo rzucić kilka drobinek czekolady.
Piec około 20 minut w temperaturze 200°C.
Polecam, są pyszne. Jutro wrzucę Wam kilka fotek moich muffinek

dla ulatwienia sprawy, zeby nie wazyc wszystkiego:

suche:
2szklanki maki
2 lyzki cukru (mozna dac wiecej jak ktos woli slodsze)
2lyzeczki proszku do pieczenia
1/4 sody (ja daje nawet 1)
2lyzki kakao

mokre:
1/2 szklanki oleju/lub roztopionego masla
1 szklanka mleka
1 jajko (jak male moga byc 2)

i do tego mozna wrzucic co dusza zapragnie: maliny, banany pokrojone w kostke, wisnie, truskawki, jagody co kto lubi

Cytat:
Dzień dobry
Pięknie dziś na dworze, słoneczko i śnieg Dla mnie niestety zostaje podziwianie zza okna Zaczynam kucie do egz na prawko, bo już niedługo zdaję; jeśli oczywiście będę mogłą podejść do niego.
Selka no co sie dzieje?
Powodzenia na egzaminie! do do prawka to ja nie mam,ale moj znajomy pracowal w Rodmosie wiec moge polecic zreszta slyszalam ze duzo osob go poleca a ja sie zebrac nie moge i jakos przelamac strach! jakos bede musiala bo jak dom wybudujemy to bez samochodu jestem udupiona, malz chce mnie uczyc a ja wole jednak z szoferem

dzis mega lenistwo! spalam do 10 do 11 lezalam w lozku a pozniej dostalam sniadanie do lozka az sie tescie nadziwic nie mogli a malz powiedzial ze skoro na tygodniu ja zawsze robie to chociaz on w weekendy

Martuko fajny pomysl z tym watkiem kulinarnym, zaraz zajrze i moze cos dorzuce od siebie

edit:
Angemol ja moge napewno odradzic Gwinea!!! bylismy na weselu (zreszta u szwagra) i oni grali jak zaspiewali: One way ticket- to wyszlo "łan łej cikiet" (musialam napisac fonetycznie) az sie wszyscy zaczeli smiac (zwlaszcza ze sporo osob bylo z emigracji i najgorsze bylo to ze nie mieli przygotowanego repertuaru i jak skonczyla sie ejdna piosenka to na ziemi wertowali kartki i zastanawialis ie co wybrac teraz! ogolnie nie bardzo....

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

Edytowane przez katey
Czas edycji: 2009-01-17 o 12:07
katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 12:12   #1490
SELKA*
Zakorzenienie

Ja kurs robiłam w Rodmosie- szkoła jak szkoła, instruktorzy różni- jedni lepsi drudzy mniej. Jazdy przed egz biorę u męża chrzestnej małża, bo okazało się, że ma swoją szkołę nauki jazdy. Zobaczymy czy w ogóle bedę mogła uczestniczyć w tym doszkalaniu ale strasznie zależy mi na podejściu do egz.
Stary 2009-01-17, 12:35   #1491
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

ANGEMOL ja polecam zespoł ALIEN.Grali u mnie i było ok,goście sie dobrze bawili a to najważniejsze!Podczas przygotowan do swojego weselicha zaglądałam na watek"Lubelksie panny młode"i tam jedna z dziewczyn chwalił aten zespol,dala mi namiary.Maja swoja stronke w necie,mozna posłuchac jak śpiewaja.Dziewczyna ma ładny glos,nie kaleczy angielskiego.Tylko u nich tez ciezko z wolnymi teminami szczegolnie na wesela w okresie letnim.

Dzis mamy wypad na piwko(ja bezalkocholowe)ze znajomymiZ niuniem zostaja dziadkowie.Miały byc kregle ale za drogo by nas to wyniosło.

SKRZATEK macie juz wszystko w swoim nowym domku?słyszałam ,ze meble maja potaniec(sa zapchane magazyny a jest mniejszy export) i sprzet AGD <RTV.To dobra nowina dla nasChociaz jakis plus tego kryzysu.

Edytowane przez alusia*
Czas edycji: 2009-01-17 o 12:38
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 13:57   #1492
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Ja mogę pojechać po Tolę, ale to nic pewnego czy ja u Ciebie Sija zdążę, bo niby w pracy ale różnie z tym bywa, mam full roboty, będę wiedziała na bieżąco czyli pewnie koło tej 13-stej.

Tola ja bym postawiła męża przed faktem dokonanym, jeśli rozmowa nic nie da, ubrałabym się i wyszła. Dzieckiem zająć się musi, krzywdy nie zrobi, a Ty wrócisz za 2 h na karmienie.
Dobra, to jeszcze zobaczymy do tego poniedziałku. Może zacznę rozmawiać z mężem i coś wymyślimy...

Miałam taki zamiar nie raz, ale powiem Ci szczerze, że nie wiedziałam gdzie mam pójść, bo tak nagle coś wymyślić, do kogoś się wwalić, to trudne, a do rodziców nie chciałam iść, nie chcę ich wtajemniczać w nasze problemy, bo jak zwykle musiałabym się osłuchać. Inaczej, jak coś jest zaplanowanego, np. spotkanie u Siji.

Zaparłam się, że muszę iść na spacer i poszliśmhy! Kobieta to jednak zaradne stworzenie! Odkręciłam jedno koło i przejechałam wózkiem!

Idziemy jeść!
Stary 2009-01-17, 14:03   #1493
martuko
Wtajemniczenie

ale zła jestem. Znów wszystkiom odpisalam i znów mialam pecha - od rana mialam jakieś probemy z dostepem do wizazu coś z serwerem ich chyba) NA dodatek mialam zamiar zapisać i w końcu tego nie zrobiląm - teraz nie mogę odnaleźc i musze od nowa.
angemol, ja ostatnio pisalam o weselu na ktorym bylam zespół ElTrans, nie wiem czy z lublina, bo to koło Pulaw było. Sami faceci i jak dla mnie znośnie - ale ja nie lubię zespoló - też mialąm DJa

sija, a nie wiedzialąm że Ty też? Kogo mieliście???

selka, ciągle zahaczasz temat i ciagle nam nie mówisz, ale nie wiem czy nie bardziej się martwimy niż jakbyś powiedziala

annabel, skąd ja to znam. A im dlużej taka sytuacja tym bardziej takie daty bolą..

Nie przypuszczałam,że wątek kulinarny znajdzie az takie poparcie Mysłałam,żeby tam wstawiać tylko sprawdzone przez nas przepisy, umówmy się że kopiować nie będziemy. Czy jesteście w stanie przenieść tam wpisane wcześniej przepisy czy mam je wygrzebać i dopisać z Waszymi nickami??? JA postaram sie tez coś wrzucić, ale na razie jem obiadek i wybywam na spacerek.
Stary 2009-01-17, 14:10   #1494
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
ANGEMOL ja polecam zespoł ALIEN.Grali u mnie i było ok,goście sie dobrze bawili a to najważniejsze!Podczas przygotowan do swojego weselicha zaglądałam na watek"Lubelksie panny młode"i tam jedna z dziewczyn chwalił aten zespol,dala mi namiary.Maja swoja stronke w necie,mozna posłuchac jak śpiewaja.Dziewczyna ma ładny glos,nie kaleczy angielskiego.Tylko u nich tez ciezko z wolnymi teminami szczegolnie na wesela w okresie letnim.

Dzis mamy wypad na piwko(ja bezalkocholowe)ze znajomymiZ niuniem zostaja dziadkowie.Miały byc kregle ale za drogo by nas to wyniosło.

SKRZATEK macie juz wszystko w swoim nowym domku?słyszałam ,ze meble maja potaniec(sa zapchane magazyny a jest mniejszy export) i sprzet AGD <RTV.To dobra nowina dla nasChociaz jakis plus tego kryzysu.
Wszystkiego jeszcze nie mamy. Dzis właśnie jeździliśmy za meblami do kuchni, ale jakos tak nic nam nie wpadło w oko:/ Z AGD kupiliśmy kuchenke i lodówkę. Została pralka - czekamy właśnie na jakąś promocję na model, który mamy zamiar kupić. No i TV już jest. Tak więc dużo tego nie zostało
Miłego spotkanka życzę

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Dobra, to jeszcze zobaczymy do tego poniedziałku. Może zacznę rozmawiać z mężem i coś wymyślimy...

Miałam taki zamiar nie raz, ale powiem Ci szczerze, że nie wiedziałam gdzie mam pójść, bo tak nagle coś wymyślić, do kogoś się wwalić, to trudne, a do rodziców nie chciałam iść, nie chcę ich wtajemniczać w nasze problemy, bo jak zwykle musiałabym się osłuchać. Inaczej, jak coś jest zaplanowanego, np. spotkanie u Siji.

Zaparłam się, że muszę iść na spacer i poszliśmhy! Kobieta to jednak zaradne stworzenie! Odkręciłam jedno koło i przejechałam wózkiem!

Idziemy jeść!
Tola, zdolna bestyjka z Ciebie. Koło jak rozumiem w samochodzie wykręcałaś. A niech mąż widzi, że sobie świetnie radzisz. Ale tak na poważnie, może lepiej rzeczywiście zakopać topór wojenny i szczerze pogadać

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
ale zła jestem. Znów wszystkiom odpisalam i znów mialam pecha - od rana mialam jakieś probemy z dostepem do wizazu coś z serwerem ich chyba) NA dodatek mialam zamiar zapisać i w końcu tego nie zrobiląm - teraz nie mogę odnaleźc i musze od nowa.
angemol, ja ostatnio pisalam o weselu na ktorym bylam zespół ElTrans, nie wiem czy z lublina, bo to koło Pulaw było. Sami faceci i jak dla mnie znośnie - ale ja nie lubię zespoló - też mialąm DJa

sija, a nie wiedzialąm że Ty też? Kogo mieliście???

selka, ciągle zahaczasz temat i ciagle nam nie mówisz, ale nie wiem czy nie bardziej się martwimy niż jakbyś powiedziala

annabel, skąd ja to znam. A im dlużej taka sytuacja tym bardziej takie daty bolą..

Nie przypuszczałam,że wątek kulinarny znajdzie az takie poparcie Mysłałam,żeby tam wstawiać tylko sprawdzone przez nas przepisy, umówmy się że kopiować nie będziemy. Czy jesteście w stanie przenieść tam wpisane wcześniej przepisy czy mam je wygrzebać i dopisać z Waszymi nickami??? JA postaram sie tez coś wrzucić, ale na razie jem obiadek i wybywam na spacerek.
Kurcze mam taki sam problem. Internet explorer nie obsługuje wizażu. Ale ściągnełąm firefoxa i jest ok.
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 14:37   #1495
martuko
Wtajemniczenie

też slyszalam o tych senach AGD i mebli, ze sprzętów już wszystko mamy. ale potrzebujemy kanapy i foteli/pufy więc rozsiądę sie i będe czekać aż mi ceny obniżą Zastanawiam się tylko na co się decydować - czy skóra (ew. ekologiczna) i pokrowce szyć bo sięprzykleja (zwląszcza w lecie) czy taknina i pokrowce szyć (bo sie brudzi) Prawda że fajny dylemat???

a co do przeglądarki to wląsnie mam firefoxa. Ja stawiam na problemy wizażu, bo przez jakiś czas tak bylo i wczoraj też, a teraz już OK. W sumie nie próbowalam na innej przeglądarce, następnym razem sprawdze...

Edytowane przez martuko
Czas edycji: 2009-01-17 o 14:38
Stary 2009-01-17, 14:40   #1496
omikrona
Raczkowanie

Selka - każda z nas ma lepsze i gorsze dni, problemy, dzielimy się nimi tutaj, bo wygadanie się pomaga nam.
A jak nie będziesz się od czasu do czasu odzywać to zdobędziemy Twój adres i osobiście zajrzymy i sprawimy lanie

Tola - dzielna i pomysłowa kobieta z Ciebie
Ja też po 3 godzinym spacerku z psem nad jeziorem Piesa śpi ja mi się oczy kleją

martuko - fajny pomysł z tym wątkiem kulinarnym, postaram się wrzucić coś od czasu do czasu
Ja bym postawiła na tkaninę i pranie albo tkaninę i narzuty. Nie chciałabym zaraz po kupieniu wymarzonych mebli zakrywac ich pokrowcami (no chyba ze takimi samymi jak tapicerka). A co do skóry to osobiście nie znoszę jej.

Edytowane przez omikrona
Czas edycji: 2009-01-17 o 14:45 Powód: dopisek
omikrona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 16:41   #1497
tola3804
Zakorzenienie

Skrzatek! No coś Ty! W wózku, gdzież w samochodzie! Nie dałabym chyba rady, a poza tym to by mi przecież nic nie dało.

Bandola! Coś Ty nagadała mojemu małżowi?!?!?!??! Dzwoni do mnie i mówi: "Nie podoba mi się to." Pytam się co? A on mi na to: "Jeszcze nie wiem co, ale mi się to nie podoba." Niezłe nie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-17, 16:56   #1498
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Jeju Tola, biedaku, musisz tego swojego mężulka doprowadzić do pionu, nie może być tak, że on ma życie jak w mardycie, a Ty będziesz odwalać wszystko przy dziecku i czuć się coraz gorzej z p[owodu braku czasu dla siebie. Musisz walczyć o swoje prawa w małżeństwie, średniowicze się skończyło, teraz oboje rodzice muszą uczestniczyć w opece nad dziećmi.

Co do poniedziałku, to jak pewnie wiecie, ja pracuję rano, więc lipa, nie zobaczę Waszych buziek.

A mój małż tez mnie trochę wkurza, tak to ma pretensje, że za mało miziania i takich tam, a ja w ciagu tygodnia jestem dętka i nie mam siły i ochoty. A dzisiaj, jak jest miły sobotni wieczór to wybrał piwo z kolegami. Cóż. Facet. Jeśli faceci są z Marsa, to niech tam wracają.

Co do urlopowych miejsc, ja uwielbiam Grecję. I zawsze będę ja polecać, zawsze można się polenić, albo pozwiedzać. Albo zjeść coś fajnego wieczorem w tavernie. Ach, jak marzę o tym, żeby w tym roku pojechać na jakąś grecką wyspę

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 17:00   #1499
tola3804
Zakorzenienie

No wiem Ruda, że muszę. Dziś się za to wezmę, skoro już jako tako się do siebie zaczynamy odzywać...

Co Wy mi tu o jakichś wyjazdach?! My to pewnie długo się jeszcze nigdzie nie ruszymy, a już na pewno nie tak daleko...
Stary 2009-01-17, 17:02   #1500
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
No wiem Ruda, że muszę. Dziś się za to wezmę, skoro już jako tako się do siebie zaczynamy odzywać...

Co Wy mi tu o jakichś wyjazdach?! My to pewnie długo się jeszcze nigdzie nie ruszymy, a już na pewno nie tak daleko...
ale ja widzę, że już Bandola zaczęła akcję edukacyjną, co? he he
znając ją to pewnie się nie patyczkowała...

a wyjazdy.... marzenia nic nie kosztują i nie wymagają wysiłku

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości