|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bóle
witam wizażanki,
mam pewien problem otóż na początku współżycia wszystko przebiega prawidłowo, natomiast gdy robimy przerwe i po np. godzinie powtarzamy to mam okropne bóle. Nie moze 'we mnie wejsc'. Czym to moze być spowodowane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bóle
może jesteś za mało podniecona i penis nie może swobodnie wejśc do pochwy? stąd te bóle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Albo np. jeśli miałaś orgazm, wargi sromowe do tej pory mogą być nabrzmiałe, a nie koniecznie musisz w środku być wilgotna - to też bywa przeszkodą.
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
albo jesteś za sucha i poobcierana po poprzedniej akcji...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
miałam tak samo.
nie wiem czy zabezpieczasz się prezerwatywą, ale ja stosuje tabletki i gdy mój TŻ kończył we mnie, nastepny stosunek był po prostu niemożliwy, bo nie mogłam zniesc tego bólu. pani ginekolog powiedziała, ze to nadżerka moze sie odzywac, ale najprawdopodobniej to drożdżaki [włożyła mi taki papierek i zabarwił się na brązowo]. Przepisała globulki dopochwowe (nie pamietam nazwy) i masc clotrimazolum, a po 10 dniach moglismy się spokojnie kochac ![]() bylo to jakes 2 miesiace temu. teraz czasami tez mnie boli, ale tylko przez chwilkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.