|
|
#1081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Nie jestem z tych, którzy łzami się dzielą.
Gonię marzenia i wierzę w to, że kiedyś się spełnią. Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2009-01-17 o 17:55 |
|
|
|
#1082 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyn
Chciałbym poprosi was o opisy o tym ze zapóźno powiedziałam pewnej osobie ze ja kocham i wiem ze może jej nie odzyskam , ale i tak mam nadzieje na to ze będzie dobrze… i ze jeszcze dla nas zaświeci słońce….![]()
|
|
|
|
#1083 | |
|
xoxo
|
Cytat:
a do próźb jest osoby watek więc tam się z tym skieruj. (poszukaj w tym watku gdzie był dodany link do tamtego) _________________ jeszcze raz zatańcz ze mną. dlaczego taki gołąb wie,że nie może się zakochać w orle a ja nie ? ta noc nigdy więcej się nie powtórzy. prozaiczne uczucie
|
|
#1084 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale z tego co wiem mieliśmy juz nie prosić o opisyi nie spełniać próśb Cytat:
możesz taki watek założyć jeśli chcesz a założono watek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=301976 gdzie można składać prośby Cytat:
..`Kiedys znow zaswieci slonce ..prawda..?!
|
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Rozeznanie
|
Romeo, weź mnie gdzieś, gdzie będziemy samotni
To jest Love Story kochanie, więc tylko powiedz: tak. będę czekać, całe to odejscie jest zorganizowane Byliśmy oboje młodzi kiedy ujrzałam cię pierwszy raz. kiedy mówisz, to chcę całować Cię !
|
|
#1087 |
|
Rozeznanie
|
Zrozumieliśmy
trzymając dłoń w dłoni że trzymamy w nich szczęście. Ciało z ciałem się spotkało. Pośród kłopotów odnaleźć sens. Przejść wielką rzekę Bez bólu i wyrzeczeń Żeby zawsze mieć przy sobie, czyjeś ramiona.
|
#1088 |
|
Raczkowanie
|
Nie zamierzam Cię truć pigułkami ze słów ...nie potrafię uchronić od smutku
Jeżeli piękno zasługuje na potępienie Jeżeli mądrość potęguje jedynie zło Jeżeli szczęście jest przeszkodą dla zbawienia To osądzi mnie bezduszna wieczna noc... Owszem, można sobie wybierać drogę, ale nie ludzi, których się spotyka... i mimo to, że nikt mnie nie rozumie.. oddycham szybko tak.. naprawdę jaka jestem...nie wie nikt... ostatnio są to moje najczęstsze opisy bo jakoś mi smutno
|
#1089 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bosko, BOSKO ! ![]() :zakochana: kocham normalnie ! kradnę te na czerwono .
|
|
|
#1090 |
|
Zadomowienie
|
* Stłumiony szept.
* Ty sam o sobie tyle wiesz, co nic. * Pasjans samych serc. * Poczuj smak miłości. * Chmurna, jak burza pod koniec lata. * Siedem mostów, siedem ran. * Za krokiem krok. * Z kąta w kąt. * Nie pierwszy raz zawiodłam się. * Strach obudził mnie. * Zabrakło słowa 'przepraszam'. * Wtedy świecił księżyc, pamiętasz? * Każdy ma swoją gwiazdę, mówiłeś mi. * Jej usta pomalowane szminką Chanel wyglądały nieziemsko. * Tak po prostu. * Choć najmniejszy daj mi znak. * Żal zostawić przeszłość. * Wciąż miała nadzieję, że ponownie ją pokocha. * Na horyzoncie uczuć wielka mgła.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#1091 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziewczyny jestescie boskieNarzuconą moralność sprzedajesz jak towar To gra emocji, w której wypadasz blado Nie odczuwam strachu, nie wiem co to gniew Krzyk zamieniam w szept, lecz to nie gra roli Nie zadaję bólu, mnie też już nic nie boli, Otrzyj z twarzy łzy, ja i Ty to krew z krwi, Uśmiech zaginął gdzieś zalany łzami, nieszczęście krąży wciąż pomiędzy nami, Widzę cierpienie, słyszę płacz w oddali Gdy głośno płaczę, Ty już nie słyszysz, to chwila ciszy tnie życia nić, Stoję i zaciskam swe pięści do krwi W sercu mam ogień, ogień żłobi mi łzy Los wspomnień mroczna moc Gdzie dziś marzenia nasze są? Blizny po szczęściu, oko zaszło mgłą Cisza krzyczy szeptem, którego nikt nie umie słyszeć Do końca tańczysz, chociaż to smutny bal Dla niektórych karnawał Dla Ciebie nawał kar Życie to marny żart śmiałeś się, chociaż pętla na szyi spijała łzy Powiew wiatru, gdy Twój los się tli Gotowy do upadku, w oczach błyszczą łzy Niespełnione marzenia, snu ostatni akt
|
|
#1092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pihu ![]() _ jestem wariatką, komu ufać jak nie sobie?? xd
|
|
|
#1093 |
|
xoxo
|
yoUrNightMare
czy możesz nie cytowac całej wypowiedzi tylko jak już naprawde musisz to te opisy,które kradniesz ? nie będzie taki zasmiecony wątek. ukradnij mnie dzisiejszej nocy pobawimy sie w chowanego ? powiedz mi tylko dlaczego tak strasznie za tobą tęsknie
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-01-17 o 21:55 |
|
|
|
#1094 |
|
BAN stały
|
Właściwie to wcale mi nie do śmiechu.
jakie to dla Ciebie typowe: obwiniasz się o byle co. splot okoliczności. przytulić się do kaloryfera i popijać gorącą czekoladę. niepotrzebny Pan Idealny na zawsze. co najwyżej na teraz. ale miłość? miłość to bardzo przyjemna choroba. chwilowa utrata poczytalności. |
|
|
|
#1095 |
|
Raczkowanie
|
dawno już dokonałam wyboru,
jestem dyspozytorką własnych torów. wierzę,że każdy ma swoją gwiazdkę... prędzej czy później dostanę to czego chcę. zamieńmy się losem - przecież zamienianie się jest fajne. w ramionach twych odpłynąć. jesteś moim skarbem, wiesz? Ty i Ja będziemy żyć lajtowo. moje myśli. powoli zaczynam się ich bać. łzy w oczach. poprostu. bananowalaska, plotkaraaa, kissabble, agatte, dontlookdown, 12 Stonka i inne (; ubóstwiam i kradnę nałogowo ^^ Edytowane przez chocolatelady Czas edycji: 2009-01-17 o 21:49 |
|
|
|
#1096 |
|
Zadomowienie
|
Zanim znajdę przyszłość, przeszłość zgubi mnie
Niżej nie upadnę, teraz możesz zemścić się Celuj byle jak, uderz byle gdzie... lody podał jej malinowe. 'Strzelamy do siebie z serc, uśmiechamy się Alarmy chronią nas, lecz nikt nie słucha ich Musimy kochać, bo ktoś zapisał to w DNA Zaziębiać się oddechem Raz na tysiąc lat, codziennie' Bóg jej wybaczył czyny sercowe. Świat się zawalił a my wciąż do Słońca..
|
|
#1097 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [quote=DarlingForeverYours ;10531210] te opisy kradne dziewczyny jestescie boskieNarzuconą moralność sprzedajesz jak towar Widzę cierpienie, słyszę płacz w oddali Blizny po szczęściu, oko zaszło mgłą Cisza krzyczy szeptem, którego nikt nie umie słyszeć Do końca tańczysz, chociaż to smutny bal Dla niektórych karnawał Dla Ciebie nawał kar Życie to marny żart Niespełnione marzenia, snu ostatni akt[/quotak] kradne Cytat:
![]() ` Jedno Ci powiem ! Kocham sie w Tobie ;******* ![]() `na wszystko przyjdzie czas ! nawet na zemste ! `lubie jak tanczysz ksiezyc ma wtedy smak pomaranczy ;***
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-01-17 o 22:25 Powód: opisy :D |
||
|
|
|
#1098 |
|
Rozeznanie
|
Pozwól mi pieścić Twoje marmurowe policzki.
Słyszałam dziś jak oddychają kwiaty. Ta nieujarzmiona cisza... Ból jest mi ojcem. Rany mą matką. Ona tęskniła za płomiennym rycerzem. Tęsknie za niespokojną miłością. Złota pani z baśni. Wrażliwość na ból budzi w Tobie demony. Jej zwiędłe policzki. I pomyśleć, że moje serce kiedyś pełne było melodii... Buduję sobie klatkę. Dotknęłam moich snów, ale ciągle krwawię. Niewinność i ironia. Nawet nie zdajesz sobie sprawy w jakim tkwisz gównie. Odkąd odszedłeś, zagubiłam się w sobie. Znów mówisz 'Weź przestań.!'. Więc biorę i przestaję. Ale aby naprawdę przestać muszę wziąć. Chciałabym wziąć Ciebie, a nie kolejny proszek uspokajający. Chciałabym abyś mógł dostrzec miłość w jej oczach. Przerażona, zawstydzona, w obawie przed potępieniem. Pytania krzyczą, a odpowiedzi się kryją. Dusza duszy nierówna. |
|
|
|
#1099 |
|
Przyczajenie
|
Looking outside at the sky, that had never been blue. / Spoglądając na zewnątrz na niebo, które nigdy nie było niebieskie.
|
|
|
|
#1100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() powyższe kradnę. ;D miało być ' na zawsze razem ' pamiętasz ? przemyślenia . prawdziwość emocji . niekończąca się historia .. tu jednym życie upływa jak słodki sen. toniesz w emocjach . tak na wytrzeźwiej - to mój hardcore i tempo . znów życia ironia .. rysowałam na piasku serca .. pisałam ' kocham ' wciąż czekając na miłość . Chciałabym Ci powiedzieć że tęsknie .. i zapytać od razu czy Ty też . - nienawidzę Cię .. - dlaczego ?! ;o - .. bo mnie koochasz. może komuś coś. ;>
|
|
|
#1101 |
|
Przyczajenie
|
MUZYKA DLA KTÓREJ WARTO ŻYĆ PUNK ROCK I NIE ZMIENIA SIE NIC
Prosta gra, prosty rytm, proste bicie , prosta gra , mam syfiasty głos nieumiem śpiewać - PUNK ROCK!" Pozytywni, negatywni na zawsze pozostaniemy inni!!!!!!!!! Punk's Not Dead!! Punk to nie tylko dźwięk muzyki… …to styl życia… Na zawsze punk takim chcę być... To tej muzyce oddałam serce. I na murach pisał w nocy,że Bóg zawsze jest z punkami....
|
#1102 |
|
Przyczajenie
|
Pamięć została [*] a miłość…miłość przeleciała
łzy…to co znaczy najwięcej.. Więcej grzechów już nie pamiętam... Myślami nie ma końca...co zrobic by nie zranic? w głuchej pustce gdzie zawsze można pomyśleć Jezeli chcesz o czmyś zapomnieć , oznacza to, że nie możesz przestac o tym Inna bo inna niż inni. Jaka jestem wiedzą ci co powinni! kiedy.byłem.mały.pytałem. co.to.życie....co.to.życi e.mamo In 197666 I was born a bastard and a son of a bitch And sick, sick Kto przytuli pocałuje i powie że mnie potrzebuje ? ***ac szwabow ***acy i się chujów nie bac !!!!!!!!!!! Tylko Tobie dam wszystko to co mam ;* Są osoby, które się pamięta, i osoby, o których się śni. When I fall in love It will be forever Or I'll never fall in love Kiedy się zakocham to będzie na zawsze...albo nigdy się nie zakocham Są trzy rodzaje kłamstw: kłamstwa, przeklęte kłamstwa i statystyki. Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. Dramatem naszych czasów jest to, że głupota zabrała się do myślenia. Jak wiele musimy powiedzieć, by nas słyszano w chwili, gdy milczymy. Dobry człowiek woli sam cierpieć, niż na cierpienia drugich patrzeć. Milczenie to przyjaciel, który nigdy nie zdradza Tylko człowiek, który kochał, umiera jak człowiek. Miłość prawdziwa zaczyna się wtedy, gdy niczego w zamian nie oczekujesz Gdy mówisz prawdę, nie potrzebujesz sobie niczego przypominać. Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi zawodu; przyjdzie - zrobi niespodziankę. Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne. Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. Iluż mężczyzn nie umie inaczej poruszyć serca kobiety, jak tylko je raniąc. Ludzie są szczęśliwi zanim dojdą do rozumu i kiedy znów go stracą. Ludzkie szczęście to nic innego, jak dobre zdrowie i słaba pamięć Uczynić kogoś szczęśliwym to jakby jego życie pomnożyć i pogłębić. Jeśli się jest martwym, nie można zrobić wiele, by być szczęśliwym. ...im dłużej panuje cisza, tym trudniej ją przerwać. ...oczy są ślepe. Trzeba szukać sercem Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to, co oswoiłeś. Można milczeć i milczeniem kogoś ranić. Była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt. (...) usta zamykają się wtedy, gdy mają do powiedzenia coś ważnego. A niebo zostawmy im - Aniołom i wróblom. Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać. Ktoś kiedyś powiedział, że w chwili, kiedy zaczynasz zastanawiać się, czy kochasz kogoś, przestałeś go już kochać na zawsze. ..dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu. Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem, i tak zawsze aż do końca. - Na pustyni jest się trochę samotnym. - Równie samotnym jest się wśród ludzi. [...] miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. (...) codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Zrozum jeśli nie będę umiał zmusić się do życia To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące.
|
#1103 |
|
Przyczajenie
|
Gdyby chociaż mucha zjawiła się,mogłabym ją zabić a później to opisać
Więcej niż słowo, więcej niż bym nawet chciał muzyka mi dodaje sił... i choć codziennie marzę o miłości to wiem, że ona wciąż omija mnie.. Nie to miejsce, nie ten czas, to nie tak, ja nienawidzę jak ... Każdy szuka swego celu, szukających tu zbyt wielu Ciesze Się Życiem, Nie Myślę Co Mówią Inni, Sama Żyję, Sama Decyduje zyj sekunda tu i teraz Bo zawsze mówię prawdę... nawet kiedy kłamie... My dzieci dekadentów. Córki synowie rozpusty. Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa - bez czy w pasach bezpieczeństwa... Chciałabym być tą struną w Twoich doskonałych palcach... Nie pojde do piachu, gdy ktos mi powie: Czas umierac brachu. Nie dam sie uspic smierci slowom, pojde do grobu z podniesiona glowa Głupia jestem.. będę byłam.. przepraszam was za to że się urodziłam. :[..::Tak to w żuciu bywa, raz peka serce, a raz prezerwatywa::.. xD JAK SIE BAWIC TO SIE BAWIC DRZWI WY***AC OKNO WSTAWIC Dopiero teraz mogę się uśmiechnąć Może w końcu mi się uda. Wypowiedzieć proste słowa[...] -Spodobałaś mi się!! -Tak?!.....Na 5 min? -Nie!!!.....Na 10 min !! ...Bo w życiu trzeba robić to co się kocha... Jeżdżę rowerem po pokoju i przyklejam plastelinę do ścian Żyje tylko dla Ciebie;*cofnąć czas by móc zaśpiewać to jeszcze raz KC To c***że nie wiemy jak się modnie ubierać żeWolimyWydawać niż zbierać ..Gdyby wszystko było tak dziecinnie proste.. Powiedz po prostu „Kocham Cię” i wszystko będzie jasne Coś się kończy a coś nowego się zaczyna..... Jeśli go nie znałeś to nie żałuj.... bo przyjaciela stracił byś Kupią ci zabawkę, gdy egzamin zdasz. Łóżko, krzesło, płyty dwie Samotność to taka piękna trwoga Ogarnia mnie, przenika mnie Tobie mogę poświęcać każda wolną chwile…i tylko Tobie;* Zwykły uśmiech, ludzki gest Łóżko, krzesło, płyty dwie I'm the Queen of the Sad... Ty pomyśl …a ja jak ten piękny sen się rozpłynę I żyje tylko dzięki słowom "Bo jesteś tylko moja" Nie ma nic trudniejszego od czekania... Mieć najważniejszą rzecz na świecie, ale jej nie posiadać. Love is gone! To dla takich chwil.całe życie wędrówką Jeśli mnie nie poznałeś to nie zaloj...bo czasu mam za mało …..Brakuje czasem słów, by mówić, jak smutno jest, gdy kogoś brak… Brak mi sił na nowy dzień.... Czasami warto dac na wstrzymanie zeby ktos zatesknil cisza...to jest to czego dziś mi potrzeba By mnie zrozumieć musisz mnie poznać i być obok mnie;] Alkoholikiem nie jest ta osoba która dużo pije tylko ta co codziennie pije. powinnam napisac...przepraszam?? ale to wiesz dzien za krotki a za duzo do zrobienia Jeśli mnie kochasz - fajnie, jeśli nienawidzisz- ******* się !!! musisz to wiedzieć że...Urodziłam się aby kochać Cię
|
#1104 |
|
BAN stały
|
Opściłam chyba z 2 wątki to nikt mie ty już bnie pamięta ;P:P
Troszkę z piosenki : Mówiłeś, że świat stworzony dla nas jest Mówiłeś, że miłość najważniejsza jest Więc powiedz, dlaczego teraz nie ma nas, nic nie widzę w Twoich oczach, czuję tylko strach Ktoś zbudował między nami nienawiści mur, ktoś nam zabrał nasze plany dając ból. nie jest łatwo mówić tak, kiedy wszyscy mówią nie... W myślach ciągle wracamy gdzieś do tamtych miejsc, Jestem królową własnego losu.księzniczką własnej bajki.! I trochę moich :P Bo rzadko was odwiedziam :P Wolałabym umrzć , niż patrzeć na was razem - Szczęśliwych ? To głupie przeznaczeniee :/ Nie mów mi jak mam żyć bo nie mam dla kogo źyć :/ Zapomnij o Niej masz przecież mnie ![]() CIesz sie chwilą tą chwila jestem ja .! CZemu myśliz o niej jak masz u boku swojego najwierniejszego przyjaciela ? - Mnie CZemu każesz mi cierpieć ze jej błędy ? Jest Ok , ale gdy wyjdzie dzień i tak wszysto sie spi****li >! Byłeś przyjacielem - ROzumiesz ten sarkazm ? |
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, że jest nowy wątek na prośby, ale gdzie jak nie tutaj najlepiej pomożecie. a mianowicie chodzi o opisy, że ja jestem jedna, ta najlepsza, a on może jedynie już patrzeć. [takie w miare subtelne] prosze ładnie ![]() _ O udupienie totalne Mózg kalkuluje, duch wzywa a serce wie swoje czekolada z cyjankiem poza przeszłością
|
|
#1106 |
|
Raczkowanie
|
Nie zapominaj, że Twoje serce jest tam gdzie Twój skarb...
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
: >
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śliczne !! piekne i wgl ![]() okradam !! ;D Murmolls - moglabys nie pisac post pod postem.. ?! dziewczyny .. ja nie chce żeby ktoś się zbuntował ze cos komus mowie.. sama nie jestem lepsza...wiem! przepraszam .!! juz nie bd ;* ![]() opisy .! `jutro.. Taaak! Jutro bedzie lepiej.. ` "...Już wiem,że od dziś Chcę dzielić z Tobą wszystkie moje sny..." Nie obiecuj tego, czego nie możesz dać` W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
|
|
#1109 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze zapamiętam kształt twoich oczu i dłoni.
Marzenia realiom są obce Niech smutek będzie dla nas wspomnieniem. W CCC różowe trampki. To już minęło ten klimat..ten luz ; D But everything is nothing if I ain't got You ... Smakulesz jak guma wielo owocowa ;* ________________ Kobietą jestem ponad miarę swoich czasów, nie bawią mnie umizgi bladych lowelasów... Edytowane przez zakichanakrolewna Czas edycji: 2009-01-18 o 09:30 |
|
|
|
#1110 |
|
xoxo
|
Promocja zła, łatwych pieniędzy, sexu
Pięć gram pomoże w Twojej drodze ku szczęściu Dawno już miłość do życia zamieniono na miłość do forsy Zastanów się, zrób rachunek, sprawdz wynik Szukam w tym mieście równowagi Pokazuję fuck you światu W imię tego który tlen wpuścił Ci w piersi Wypełniam przestrzeń jedząc poezje Nie musisz mówić mi że pamiętasz Ja również pamiętam Bananowalaska nie ma za co przepraszać. troche porzadku i dyscypliny musi być. bo wszyscy sie rozwydrzyli i robia co chcą w tych ostatnich częściach ;]
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-01-18 o 09:16 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

, ale i tak mam nadzieje na to ze będzie dobrze… i ze jeszcze dla nas zaświeci słońce….

ale z tego co wiem mieliśmy juz nie prosić o opisy
..