![]() |
#1321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Cytat:
![]() ![]() Za komplemenciki dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1322 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1323 |
Zakorzenienie
|
NO to odrzuciłam leviroo
a teraz męczę sie między ROAN a BARTATINĄ! No i masz babo placek. Tak źle i tak niedobrze! |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oba sa fajne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1325 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gabriela - ja czytałam na temat tych wózków ze 4 dni.... najlepsze to, że producent ten sam.... I zdecydowałam się na bartatine zieloną, a mąż zaakceptował i podsunął pomysł że czerwona.... wkleję linka.... http://www.bobowozki.com.pl/product_...bdf710d2716a6d ostatni rząd kolorów - zieleń albo czerwień.... no i do tego fotelik. Bartatina Cllasic jaest moim zdaniem ładniejsza od Freeline, bo mniej "kanciasta", bardziej opływowa buda... ![]() Edytowane przez Małgosia:) Czas edycji: 2009-01-19 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miewam sie dobrze ![]() ![]() a co do myszy to nie zlapana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
a pakusiu wyspalam sie pewnie ze sie wyspalam wstalam po 11.. jednak zasnelam okolo 2 albo i nawet 3:P troche problemow mam ze snem ostatnio i te latanie ciagle siusiu
#1329 |
Zakorzenienie
|
bylismy na USG 3D ale nie jestem zadowolona potwierdzilo sie ze chlopiec wazy 525gr nie ma zadnych wad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
czemu wiec nie jestes zadowolona/?
![]()
#1331 |
Zakorzenienie
|
powiem tak ze nigdy nie mialam szczuplego brzucha i mam warstwe tluszczyku i nie bylo zbyt dobrze widac ![]() ![]() Gin mowil ze moge czuc slabo ruchy przez moj tluszcz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1332 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze zwracam uwage na to zeby ktoras os byla skretna bo nie chce mi sie wieszac na wozku, gdy bede chciala skrecic. Nadygalam sie tak jak moja siostra byla mala ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj o 18.00 ja mam 3D, nie mogę się nawet zebrać, aby coś napisać, tak się denerwuję, trzymajcie za nas kciuki plis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie stersuj sie i konecznie napisz jak bylo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
Zadomowienie
|
Nicola trzymamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Wtajemniczenie
|
Blondynkapoznań - gratulacje
![]() Ok, mam chwilkę wolnego w pracy, to Wam napiszę. Jak coś zapomnę, albo mnie blokada w pracy nie puści to dopiszę wieczorkiem: Polecam sprzedawcę justinex http://www.webwarper.net/ww/~av/www....hp?uid=5927936 Fajne ma ręczniki: za 19,90 ale w chwili obecnej nie widzę, pewnie wstawi za kilka dni. Ja zamówiłam czapeczkę: http://www.webwarper.net/ww/~av/www....ilotka_38.html i kilka innych rzeczy, ale w chwili obecnej widzę że sporo aukcji sie pokończyło, a nie ma jeszcze nowych, więc trzeba kilka dni poczekać ![]() Jedyny minus - na przesyłkę trzeba z 6 dni poczekać, ale przecież ja mam jeszcze ponad 4 miesiące to nie narzekam... ![]() Polecam też dorotabatko http://www.webwarper.net/ww/~av/www....hp?uid=6360023 Szybka, wręcz ekspresowa przesyłka... ![]() Ten komplet jest bardzo dobry jakościowo: http://www.webwarper.net/ww/~av/www....520338420.html i takie śpioszki: http://www.webwarper.net/ww/~av/www....524685721.html Uwaga! nie sugerujcie się nadrukami ![]() Te śpioszki też są ok, ale już sporo cieńsze. Na lato w sam raz ![]() Polecam tez tą panią: http://www.webwarper.net/ww/~av/www....hp?uid=4681408 przesyłka również ekspres ![]() A kupiłam u niej: http://www.webwarper.net/ww/~av/www....511965844.html jakość, tak jak te od poprzedniego sprzedawcy. I też się kolor wybiera a nie motyw... i jeszcze: http://www.webwarper.net/ww/~av/www....512046476.html tak zwykła koszulka kopertowa - jakość dobra. Jak to mój mąż stwierdził; "ooo, taką wizytową wziełaś..." ![]() ![]() A kiedyś zamówiłam u tego pana: http://www.webwarper.net/ww/~av/www....hp?uid=4222926 i też polecam. Ja zamawiałam pieluszki: http://www.webwarper.net/ww/~av/www....izka_ceny.html Ja mam nr 6 i 10 i jeszcze jedną której nie ma na tej aukcji... i tetrowe: http://www.webwarper.net/ww/~av/www....i_tetrowe.html http://www.webwarper.net/ww/~av/www....i_tetrowe.html ja mam Żółwiki, ZOO, Pingwiny i jeszze jedna nie pamiętam jaką.... A i jak dzisiaj przyjdzie paczka to wkleję fotki... Mam nadzieję że pomogłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Rozeznanie
|
Witam Was Moje Ciezaroweczki
![]() Dlugo sie nie oddzywalam,bo mialam pewne zaleglosci w czytaniu,wiec jakjuz je nadrobilam to postanowilam kazdej cos napisac-ale nic nie pamietam... Zazadroszcze Wam tego 3D-ja dopiero w polowie marca sie wybieram a narazie to chodze po sklepach i gladam ciuchy,nic nie kupuje bo nie wiem dla kogo a takie uniwersalne mysle ze dostaniemy od moich kolezanek.Wiec zakupy czekaja. Na basen wybieram sie juz od m-ca ale w ten weekend z mezem postaram sie juz na 100%wybrac.Kocham plywac,a ze leniuszek sie ze mnie w ciazy zrobil(przepraszam tak wogole to dbamy o sie siebie ![]() Ja tez wstaje bardzo pozno(nie wiem ale spac to od zawsze lubilam ![]() Wiczorami bardzo pozno chodze spac,po wypiciu kubka goracego mleka- wiec moze dlatego pozniej spimy dlugo -jak mezus wychodzi do pracy to przewracamy sie "na drugi bok" ![]() Obowiazkow w domku nie jest za wiele-ugotowa obiad,troszke ogarnac i tyle. Obecnie nie pracuje,wiec mamy duzo czasu na odpoczynek ![]() Pakusia-co mi sie przypomnialo w zwiazku z Twoja mysza ![]() kupcie sobie elektryczny odstraszacz gryzoni(na e'bayu)wpinasz do gniazdka i on dziala w obrebie danego pomieszczenia(pokoju).Na poprzednim mieszkaniu mielismy lokatorke i jedna zlapalismy na lep,po czym wywedrowala do ogrodu ale jak jest jedna bedzie i wiecej po tym zakupie(odstraszacza)nie bylo ich juz zadnej. Teraz (od ponad roku)na szczescie mieszkamy w nowym flcie i nie mamy takich problemow ![]() A gdzie moja "krajanka"Gosik sie podziewa? ![]() Jak zdrowko u Ciebie Kochana?czy wszystko w porzadku?dawno sie nie oddzywalas?Pytalas o zdjecie mojego brzuszka,wieczorkiem cos wkleje ![]() Kochane podajcie jakis ciekawy pomysl na obiad? Ostanio ugotowalam rosolek i jak go zawsze baardzo lubilam tak nie moglam zjesc..dopiero jak zrobilam z niego pomidorowke wrabalam chyba 2 miski od razu i na drugi dzien poprawka ![]() (to chyba przez Was narobilyscie mi smaka-podajze Piglot ![]() A tak z jedzeniem to bez zmian...ochota srednia-czasem mnie to martwi ale tak jak lekarz powiedzial w ciazy brak apetytu nornalny-pozniej moze sie to zmienic ale najwazniejsze ze wymioty ustapily i jest przyrost wagi(niewielki ale jest). Wazne ze maluszek dobrze sie rozwija.Za m-c USG polowkowe-ale sie boje-mam tylko nadzieje ze wyjde od lekarza jak zwykle spokojna i szczesliwa. Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-01-19 o 14:18 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 |
Zadomowienie
|
Czesć mamuśki
![]() dawno nie pisałam ale starałam się czytać na bieżąco jest mi bardzo smutno ![]() ![]() ![]() ten tydzień był super synek był szcześliwy ciagle chodził za tatą zresztą co tu duzo pisać życie bez TŻ jest do bani ![]() byliśmy na małych zakupach dla maluszka i mam juz 3 komplety śpiochy+ kaftanik 2 body z długim rękawem 8 body krótki rękaw 3 dresy 2 czapki rożek skarpetki 2 butelki pieluszki franelowe więc jestem ![]() ![]() ![]() poprałam też wstepnie już ubranka po starszym synku witam wszystkie nowe mamuśki ![]()
#1341 |
Zakorzenienie
|
poiglot91 ja nie chce zapeszac ale od 3 dni wstaje tylko raz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() blondynkapoznan ciesze sie ze wszytko okej z synkiem ![]() ja tez mam troszke duzo tluszczyku na brzuszku wiec slabo odczuwam kopniaki, chyba tylko raz poczylam takiego mocnego ![]() nicola2002 pewnie ze trzymamy ![]() ![]() Małgosia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DORIS0208 no wlasnie musze cos takiego kupic... na e-bayu nie patrzylam jeszcze, rozgladne sie po sklepach, jak nie znajde to zamowie.... ale dziekuje za informacje, co prawda ktoras juz pisala o tym ale mi to z glowy wylecialo ![]() ![]() ja dzisiaj na obiadek robie makaronik zapiekany ![]() robie w duzej brytfance i starcza na 3 dni ![]() makaron- sos pomidorowy z mieskiem- mozzarella- ser zolty- oregano-bazylia - makaron - znowu sos i dodatki ![]() ![]() ja na zupy nie mam wogole checi ![]() ![]() Bercia2000 biedactwo znowu sama zostalas z pociechami ![]() ![]() ![]()
#1342 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki, ja dziś u gina byłam więc dopiero nadrobiłam zaległości
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sashka, ja w moczu mam tylko pojedyncze nabłonki więc nie ma problemu. No i żadnego pieczenia. Brzusio śliczny, chyba nigdzie indziej Ci nie weszło ![]() ![]() ![]() Malutka, fajny już brzusio ![]() Esti, wymiękłam na widok tych worków... ![]() Selka, witaj ![]() Katrin, fajnie że się pogodziliście ![]() DORIS, jestem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Zakorzenienie
|
Bercia, trzymaj się kochana, teraz przez parę dni na pewno będzie Ci ciężko. Ja przed ślubem widywałam się z TŻ tylko w weekendy i też było mi strasznie źle. A co dopiero miesiące rozłąki...
![]() Pakusia, zapodałabyś te ćwiczonka na pęcherz. Ja się boję że jak mnie zmuszą do naturalnego porodu to się posikam w trakcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ile Wy piszecie
![]() ![]() Nie wiem komu czego gratulować, bo już mi się pomyliło ![]() Nicola2002 trzymam kciuki za usg 3D ![]() Mój wózek wymarzony, to taki który widziałam dzisiaj u jakiejś Mamy w sklepie ![]() ![]() http://www.bobowozki.com.pl/product_...3&%3CosCsid%3E Przeglądnęłam Allegro i chyba pokupię coś u tego sprzedawcy ![]() Ma przystępne ceny i dużo pozytywów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. stanac w lekkim rozkroku, nalepiej wlozyc miedzy uda poduche 2. raczki ulozyc na brzuszku, na wysokosci pepusia 3. wziac 5 glabokich wdechow (wciagamy noskiem, wybuszczamy ustami ![]() 3. zacisnac miesnie pipeczki ![]() ![]() 4. rozluznic pipcie i znowu wdechy (w sumie wdechy caly czas robic ![]() 5. cwiczenie powtorzyc 5-6 razy i tak co 3-4 godzinki ![]() mam jeszcze cwiczenia na poprawe krazenia na nogach, dzialajace tez na swietne krazenie na brzuszek cwiczenie to mozna wykonywac na siedzaco (przed komputerem) albo na stojaco chodzi o to zeby podnosci paluszku jak najwyzej a nastepnie piety uniesc jak nawyzej... i tak 10 razy w odstepach czasu jak najczestrzych ![]() bardzo wazne jest alby podczas np. gotowania, prasowania kiedy stoimy bardzo dlugo wykonywac takie cwiczonko ![]() przed snem i zaraz po przebudzeniu lezac na lozeczku z raczkami na brzuszku krecic stopami raz w jedna raz w druga strone ![]() ![]()
![]() |
#1346 |
Raczkowanie
|
witam was
![]() Blondynka fajnie ze ci się potwierdziło ze będzie synuś ![]() ![]() ![]() my dzisiaj byliśmy z mężusiem oglądać kuchnie i już sobie wybraliśmy bo w przyszłym miesiącu się przeprowadzamy na nowe mieszkanko i już się doczekać nie mogę ![]() ![]() ![]() a i wybraliśmy imię dla naszej córci i jednak będzie Nikolka ![]()
#1347 |
Raczkowanie
|
cd ciuszkow dla naszej niuni
![]()
#1348 |
Zakorzenienie
|
sliczne ubranka
![]() a ja dzis caly dzien spie taka jestem do niczego... ![]()
#1349 |
Zadomowienie
|
O rany i zas tyle popisałyście
![]() ![]() Esti - ale mi narobiłaś smaka tymi naleśnikami, i aż dzisiaj musiałam sobie zafundować, zrobiłam tylko kilka bo mój mężuś nie lubi tego typu dań. Mi też bardzo się spodobał taki kocyk, bardzo fajny z imieniem. Widziałam dziś w sklepie ten wózio bolder i powiem Ci że bardzo mi się podobał, jest leciutki i taki obrotny, była przecena ich z 1700 na 1400 w kolorze 207 i 209 (3 - kołowy), nie mogłam porównać do V4 bo go nie było ![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=524718432 Katrin1 - cieszę się że Tż zrozumiał swój błąd ![]() ![]() Kathi75 - i jak udały się zakupy? Ty to jesteś torpeda, ze wszystkim sobie radzisz błyskawicznie, zakupy, sprzątanko, gotowanie itd. Mąż musi być bardzo zadowolony. Jejku ja też mam już coś nie tak ze spaniem, budze się koło 6 i ręce na brzuch i czekam na mojego synka aż zacznie wojować, i zasnąc nie mogę. Małgosia ![]() ![]() manolita - ale świetne ciuszki i to dla chłopczyka, ja dzisiaj widziałam w penym sklepie jeansy dla mojego synka ale jak zobaczyłam na metce 89zł. to zwątpiłam, lekka przesada moim zdaniem. Ale wydaje mi się że w sklepach jest o wiele więcej ciuszków dla dziewczynek niż dla chłopców. Gabi - mi osobiście bardziej spodobał się wózio Leviroo, taki zgrabniutki i kształtny. blondynkapoznan - gratuluje potwierdzenia chłopczyka i tego że zdrowiutki jest. Bercia2000 - oj nie smutaj się, mężuś wróci do was szybciutko, Ty się rozerwiesz z synkiem i razem z nami. No się obkupiliście ![]() gosikk_s - mi już brakuje słów co do tych lekarzy ![]() pakusia86 - no to teraz wszystkie mamusie zaczynamy ćwiczonka 1,2,3..... postaram się czasmi poćwiczyć. DIDI84 - śliczne ubranka, i aż tyle ich już masz. Takie malutkie rzeczy a cieszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Wtajemniczenie
|
Ehh kochane ale dzisiaj zalatana jestem
![]() ![]() ![]() nie czytałam wszystkiego, tylko przelotem więc proszę nie bić ![]() wiem tylko że: Bercia kochana rozpacza po wyjeździe TŻ-ta ![]() ![]() kilka dziewczyn było na usg i wszystko ok ![]() no i reszty nie pamiętam, ale już nie dam rady nadrabiać ![]() było u mnie dwóch stolarzy ![]() ![]() chciałam łóżko 70x140 dla Julki komodę 5 lub 6 szuflad i 3 półki na zabawki, aha i jeszcze zaznaczę że to meble nie drewniane tylko płyta wiórowa z okleiną i wycenili mnie na 1650 zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() właśnie zjadłam lody i jestem głodna ![]() ![]() wiecie co? odszukałam kartę ciążową jak chodziłam w pierwszej ciąży i okazuje się że przytyłam 9 kg a nie 8 jak mi się wydawało ![]() to nie o to chodzi. wtedy w 23 tc miałam 7 kg na + a do porodu jak szłam doszło mi 2 kg więc cała ciąża 9 na + a teraz w 23 tc mam tylko 4 na + ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.