![]() |
#3271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nastolatki
nie wiem dlaczego mnie nie było^ tak jakoś.. skupiłam się przede wszystkim na wątkach o włosach i brzuchu ;d nie miałam czasu na inne ;/
z nimi to tak niestety jest. mnie jeden chłopak też przepuścił kiedyś w drzwiach, potem słyszałam ploty, że mu się podobam i sama to odczuwałam po jego zachowaniu, ale jak przyszło co do czego, to okazało się, że on się zabujał w innej i już do niej startuje ^ to nie fair.
![]() |
![]() |
#3272 |
Zakorzenienie
|
nooo, jeju, jak oni się syzbko zadawalają innymi;/
![]() |
#3273 |
Zakorzenienie
|
No... Ostatni przypadek? Olasia... Chociaz przypomnialo mi sie, ze jak gadalam z kumplem z klasy na przerwie to on to widzial i pozniej sie dziwnie zachowywal... Wiec moze...?
![]()
![]() |
#3274 |
Zakorzenienie
|
to jest właśnie najgorsze. zanim na dobre spodoba ci się gościu, to on już ma dwie. i ja automatycznie tracę do kolesia szacunek ;p
w ogóle to nie lubię takich, co to do wszystkich zarywają i przelizali już pół miasta^ ale znowu tacy są najczęściej najładniejsi <lol> ja spadam, bo ledwo na oczy widzę. dobranoc kochane ;*
![]() |
![]() |
#3276 |
Zakorzenienie
|
klada bądz dobrje myśli
![]() Ja zmarnowalam ostatnio ejdna milosc... Gdzie chłopakowi się spodobalam, tlyko, zę ja nie bylam do neigo przekonana az tak ajk on do mnie, a gdy się juz przekonalam i stwierdzilam, ze jednak czuje coś do niego i ze mi sie wlansie podoba, to ten już zrazony tymi moimi jakimiś tekstami i zachowaniem znalazł inną... ![]()
![]() |
#3278 |
Zakorzenienie
|
ale ja tego tak cholernie żałuje....
I jeszcze(powiem to głośno) mam andzieje, ze da sobie z tamta spokoj(bo tamta go nie chce zbytnio) i przypomni o mnie sobie... Chociaz ot już jets kompletny brak szacunku mojego do siebie... Trudno.
![]() |
#3279 |
Zakorzenienie
|
ollifka, ma konto na nk, lae gg ma ukryte.. A nie da rady go znalezc na gg... Zreszta napisalam ze 2 miesaice temu na nk i zapytal sie czy sie znamy.. ;|
![]() |
#3280 |
Zakorzenienie
|
eee....
a masz go w znajomych?
![]() |
#3281 |
Zakorzenienie
|
nie..
![]() |
#3282 |
Zakorzenienie
|
to moze zapros
![]()
![]() |
#3283 |
Zadomowienie
|
E tam ja mam chlopaka od ponad roku i jakos nic sie nie zmieni. Czytałam gdzies,ze jak faceci sie do jakies innej usmiechna t tylko tak lub z grzecznosci,a w naszym przypadku jest inaczej ;p haha
że oni tlyko z grzecznosci,a my to zaraz ze flirt ;p
![]() |
#3284 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kurdę co ja mam zrobić. Tzn, jak pocisnąć zeby sie odwalili po kilku chłopakach (jkiedy jestem sama) a ich z 10?
![]() We wtorki jako jedyna klasa z dziewczyn mam wf z trzema klasami chlopaków. I jest jesdsna 3 klasa i dwie 2. No i w tej 3 znam (albo znałam) tylko jednego chłopaka z imienia , z gadu itd. A on powiedział dla calej klasy jak ja się nazywam i teraz na tym wf (we wtorki) drą się na całą salę "łola" "łola" i to te o z taki naciskiem na "ło" ![]() Ja tam wiem ze to dla jakiegoś żartu czy coś ale to mnie tak wkurza tym bardziej że jeszcze nauczyciele itd. są . A dzisiaj to normalnie łazili po sali cały czas za mną, jak serwowałam piłkę to jak na emczu jakimś klaskali i tak nogami tupali. Jak piłki nie złapałam to 5 za nią biegło i mi podawało ![]() Chociaż może .. jest jeden taki który keidyś się darłn a teraz tylko się gapi cały czasu ![]() Ale ja i tak dość mam. wr . a tak zeby nie bylo ze tylko narzekam, ja, zagrożona z fizyki, dostałam 4 na nowy semestr ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3285 |
Zakorzenienie
|
a sporobuj ich olewac?
Może wtedy się odwalą ![]() A ja dzisiaj się spotkałam z tym chłopakiem, któego mam olewac(co pisała wczenisje oliwka). No i fajie było;d Nie, ze ja zaproponowałam. Po rpostu napislam do niego na gg, bo mi sie cholernie nudzilo i tak sobie gadamy i aj psize, ze wlasnie nuda starszna, a ten czy bym nie wyszła na dwor, bo po cos tam musi sic dgzies i czy bym wlasnie nei chciala z nim. No to ja, ze ok, bo i tak wole to niz siedzenie w domu cąły dzien. No i pozniej na koniec on mnie odprowadzil na przystanek i ja się spytalam co robi w czwartek, a ten, ze nic no i się tak wstepnie umówiliśmy ![]() A na koniec jak juz przyjechał ban to mnie przytulił- oczywiscie moja mina zdziwienia była nieziemska. No i teraz jak wrocilam to wchodze na gg,a ten znów status jakby do tamtej... Ehh...
![]() |
#3287 |
Zakorzenienie
|
oni sa dziwni... ICh sie nie da rozszyfrowac
![]() ![]()
![]() |
#3288 |
Wtajemniczenie
|
ale dziecinada
![]()
![]() |
#3289 |
Zakorzenienie
|
tyy, to chodzisz do podstawówki?
Bo u mnie jakoś w gim takich rzeczy nie robią.. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3290 |
Zakorzenienie
|
Nie, do gimnazjum .. napisałam przecież że z III klasy, a nie sądzę zeby 9 latek tak się zachowywał .
![]() A dzisiaj drugi chłopak z klasy oświadczył na gadu, że chciałby mnie pocałować ![]() Taaa, chyba przestanę prostować włosy i będę chodzić z loczkami. Widać tak działam na facetów ![]()
![]() |
![]() |
#3291 |
Zakorzenienie
|
masakra z tymi facetami ;p ale jakoś trzeba sobie radzić- innego wyboru niestety nie mamy.
ja dzisiaj miałam taką dziwną sytuację: zawsze dziewczyny jak idzie ten, co się na niego napalam, to wołają : Aga, Aga, idzie! i dzisiaj on szedł, one wołają a ja na głos: *******ić go ;d i ten taki ban, spojrzał się na mnie zdziwiony <lol> nie wiem czy zdziwił się, że klnę, czy że to było do niego^ w sumie to mało mnie już obchodzi ;]
![]() |
![]() |
#3293 |
Wtajemniczenie
|
ja dzis gadalamz fajnymi z maturalnej he
![]() przysiedli sie do mnie :P
![]() |
#3295 | |
Zakorzenienie
|
tak tak, Agnieszka jestem ;]
Cytat:
o jaa, to u was jest połączone gim z liceum? ;d
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3297 |
Wtajemniczenie
|
hm nie, ja w lo :P
![]() |
#3299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa, zapomniałam, że to wątek dla nastolatek, a nie dla dziewczyn z mojego rocznika. i stąd to zdziwienie ;] ale w sumie.. fajnie by było, jakby lo było połączone z gim- ja bym na tym skorzystała np. ;d
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.