|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrołęka wita
Cytat:
hehekurcze juz sie nie moge doczeka kiedy bede miała z TZ tylko swoje mieszkanko, gdzie bedziemy mogli tak wąłsnie spędzac nasze wspólne , wolne dni. bajka![]() saslycku a ty w tym roku masz maturkę co?? i jak jest stres?? wiesz juz gdzie i na co idziesz na studia?? |
|
|
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matura, ojj jest stres czasami jak się położe i o tym pomyślę, to nie mogę usnąć! serce mi jak młot wali Studia, ojj nie wiem myślę o turystyce i rekreacji ale czy na pewno to chcę studiować ? nie mam pojęcia żadnych perspektyw.
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
ech tez pamietam jaki to był stres ta matura a potem takie same stresu miałam na kazdej sesji na syudiach
a co bys najbardziej chciała robic w przyszłosci?? w jakich zawodach sie widzisz?? |
|
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej to ja się widze w roli właścicielki jakiegoś baru Nie no, najbardziej kręci mnie praca za barem... ale wiadomo, że nie będe tego całe życie robić chociaz nie powiem... fajnie by było. Nie mam pojęcia w czym się widze... i to jest najgorsze
|
|
|
#456 |
|
Rozeznanie
|
Och dziekuje
Boszzz, nie mialam Netu przed swietami chyba ze 2 tyg ( ta cholerna neostrada! ) a w ta przerwe swiąteczna nie mialam keidy tu napisać, ale Was podglądałam co tam u Was słychać? u mnie wszytko fajnie, tydzien temu robiłam moja 18-nastke i bylo za***i*** a jutro juz do szkoly .....ja nie chce!! |
|
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wszystkiego najj najj !! z okazji 18stki spełnienia marzeń i wszytskiego co zapragniesz!U mnie na sylwku było fajnie mieliśmy lokal w strzałkach Święta tez fajnie A do szkoły to i mi się nie chce ale tylko 2 tyg i ferie ![]() Musisz tutaj częsciej zaglądać !
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() a aja 16 stycznia czyli w nastepny piatek od razu po pracu jade do... Polski dostałam z TZ 2 tygodnie urlopu |
|
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oo ale masz super!!! To spotkamy się na jakaś herbatkę ![]() Ja 17 stycznia mam 100dniówkę ![]() A jutro matury próbne
|
|
|
#460 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tam kiedys byłam na 18-nastce kolezanki![]() dzisiaj maturka była....(ciągle pocieszam sie to myślą że matura to bzdura ![]() Ło matko....zostły mi jescze tylko 4godz jazdy i egzamin na prawko ![]() P.s. masz juz wszystko na swoja studniówkę? Ja szukam butów i stwierdzam że w ostolece nie ma żadnych fajnych....;/ Edytowane przez sosik Czas edycji: 2009-01-09 o 19:25 |
|
|
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troche żałuję, że tak się pośpieszyłam z moimi... ale cóż :P moje i tak mi isę podobają ale te co widziałam też są boskie :P One są w sklepie w handlowcu na dziedzińcu. Tam gdzie jest bar kugiel. Takie ładne na platformach, ajajaj A jak Ci poszła maturka? który temat wybrałaś? Ja tam prawko mam już za sobą :P zdałam za 1 razem
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#462 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale ci dobrze jak masz juz prawko, ja tez bym chciała a gdzie chodziłaś? Ja chodze do ZNAK-u, czasami mnie instruktr wkurza (tak jak dziś) ale zapewne ja jego tez ale tak ogólnie to jest spoko![]() No a maturka to nie mam pojecia jak mi poszła, bo zawsze jak mysle ze cos mi dobrze poszlo, to wychodzi żle i na odwrót ale takie pierwsze odczucie to ze tak srednio pisałam na 2 temat, ale i tak chyba z 15 min zajeło mi zastanawinie sie na który pisać heh
|
|
|
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. 9-10 cm... chyba. Ja też pisałam na ten drugi, od razu go wybrałam... z 15 min patrzyłam w ściane i myślałam jak zacząć Ja chodziałam do PROMOTOR-u do znaku chodziła moja mama :P Ja tam p. Bałamuta znam :P uczył mnie informatyki :P i wiem, że coś tam w Znaku robi :P
|
|
|
#464 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No Bałamut to wykłady wykłada ale z nim nie mialam wykladów, ale kolezanki ktore z nim miały mówiły że fajny gość z niego![]() Pierwszy raz od tygodnia sie wyspałam
|
|
|
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aa ja w sobote pracowałam tzn. super
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Co tutaj taka cisza? Up Up Up
|
|
#467 |
|
Rozeznanie
|
kurcze ferie mamy!
AAAaaaaa....![]() czy mi sie wydaje, czy miałas w tą sobote studniówkę??
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Ci poszło? mój brat ma w piątek ![]() A no miałam 100dniówkę a ciooooooo?
|
|
|
#469 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczynki
Mieszkam 15 km od Oki, więc dołączam się do wątku![]() Łaaa, mój pierwszy post
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WitaJ!! NAPISZ COŚ O SOBIE
|
|
|
#471 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Jestem Monika, chodzę jeszcze do nieszczęsnego gimnazjum w małej miejscowości niedaleko od Oki (w kierunku Różana), od września będę chodzić (mam nadzieję!) do LO nr 2 w Oce. Jestem optymistką, lubię czasem zaszaleć , kocham hip hop, reggae i r&b. Często odczuwam silną potrzebę wyróżnienia się z tłumu (ech, nie znoszę nudnych i szarych ludzi!), stąd można mieć wrażenie, że cierpię na jakąś groźną chorobę psychiczną . Mam nadzieję, że tak nie jest, ale nie gwarantuję, bo się nie badałam . To chyba tyle
|
|
|
#472 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
opowiadaJ!! ![]() ![]() A egzamin zadłam ale mi sie trafił za******* egzaminator (na lepszego chyba nie mogłam trafić). Przyznaje sie, ze na egzaminie jeżdzilam o wiele gorzej niz na jazadch na środku ulicy zgasł mi samochód, sznurek samochodów za mna, a ja samochodu nie potrafiłam odpalić, ale w koncu jakos sie udało wogóle egzaminator mi pomagał, pokazywał reka za którym samochodem mam juz wyjezdzac, albo jak na zly pas wjechałam to tez mi reką pokazał zebym na drugi pas zjechała właczył mi spryskiwacze na szyby, bo ja sierota mialam brudna szybe, a wiedziałam jak sie wycieraczki włacza, bo jak spryskiwacze to juz nie, i sobie właczyłam wycieraczke i z brudnej szyby zrobiła sie jeszcze brudniejsza ale naszczescie sie nademna zlitował i mi wytarł te szyby wogóle nie iwem jakim cudem ja to zdałam....u innego napewno bym oblała![]() jeszcze łuk musiałam razy robic.... ale jestem haappy m0n14 witamy w naszych skromych progach ![]() Widze ze wybierasz sie do 2 LO, zapraszamy, zapraszamy ja tez tam chodze...
|
|
|
|
|
|
#473 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() To najlepsza szkoła w Oce, dla mnie nie ma innych Chyba jeszcze będziemy się mijać na korytarzu za rok, czy się mylę?
|
|
|
|
#474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak wyglądał egzaminator? i oczywiście gratuluje Cytat:
|
|
|
#475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
te 3 lata tak szybko zleciały....![]() Przyznaje szkoła fajna, ludzie też (nie liczać jednej klasy której nikt nie lubi ![]() Saslycek egzaminator taki starszy, grubszy i sie Lenkiewicz nazywał jesli dobrze pamietam To fajnie jak studniówka sie udała mam nadzieje ze i moja bedzie udana
Edytowane przez sosik Czas edycji: 2009-01-21 o 16:38 |
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#477 |
|
Przyczajenie
|
Na promocję zdrowia albo na ten "elitarny" (wszyscy tak mówią) matematyczno-fizyczny
Zobaczymy jak pójdzie egzamin. Ty na jakim jesteś jeśli mogę zapytać?
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
witam
a ja chora, kurcze od wczoraj mam ponad 39 stopni goraczki, ale ze jestem twara, to taka ledwo trzymająca sie na nogach pojechalam wczoraj do warszawy i... kupiłam moja wymarzona suknie slubną no i wczoraj z TZ kupilismy tez nasz pierwszy samochód seata leona. jestem przeszczesliwa
|
|
|
|
|
#479 |
|
Rozeznanie
|
Saslycek, ty szczęściaro!! hehe
![]() taki brunet, tak? Bo jesli tak to chyba go widziałam w jakimś samochodzie![]() m0n14, ja chodze na mat-fiz, ale niee do tej "elitarnej" D klasy, tylko do innej, na cale szczęście! )...naprawde...![]() Madzialenka, wracaj szybko do zdrowia!! |
|
|
|
|
#480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo super! a będzie można gdzieś zopbaczyć zdjęcie Twojej sukni? chociaż ja ją pewnie na żywo zobaczę Seat Leon to super auto! komforotowo się nim jezdzi mój przyszły teść taki miał Oczywiście wracaj prędko do zdrowia Cytat:
nie pamietam jak się nazywa tak mnie zagadywał i w ogóle ajjj cicho! hehehe
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

hehekurcze juz sie nie moge doczeka kiedy bede miała z TZ tylko swoje mieszkanko, gdzie bedziemy mogli tak wąłsnie spędzac nasze wspólne , wolne dni. bajka

czasami jak się położe i o tym pomyślę, to nie mogę usnąć! serce mi jak młot wali
myślę o turystyce i rekreacji ale czy na pewno to chcę studiować ?
nie mam pojęcia
chociaz nie powiem... fajnie by było.
) a w ta przerwe swiąteczna nie mialam keidy tu napisać, ale Was podglądałam
u mnie wszytko fajnie, tydzien temu robiłam moja 18-nastke i bylo za***i***

nie pamietam jak się nazywa