|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
Chłopak nie chce żebym się truła. Raczej o to tu chodzi. To wynika z Jego troski.
Faficzko ja przed Tobą tutaj jeszcze pisałam. Znam Tereskę, Blondynę20 ![]() Nie musisz mnie znać ;] Co do recepty. Dostanę Ją od lekarki, bo kiedyś mi ją wypisała. Mam nadzieję, że teraz się wezmę w garść i schudnę. 1. co do palenia papierosów- po tym wzrastało bardzo ciśnienie 2. przy alkoholu ![]() Nie namawiam, do picia ani palenia. Tylko podaje przykład na własnej osobie.
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2009-01-24 o 15:35 Powód: dodaję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3662 |
Wtajemniczenie
|
aha to teraz wszystko rozumiem
![]() ![]() ![]() skoro byłaś tu wcześniej to na pewno czytałam Twoje wiadomości bo przeczytałam cały wątek ![]() ![]() aa to dlatego się nie upiłam ostatnio... .hahaha nie wpadłam na to że to wina meridii, ale specjalnie 2 dni wcześniej jej nie brałam bo wiedziałam że idę na imprezę... a koleżanka wmawiała mi że mam mocną głowę ![]()
![]() |
#3663 |
Zakorzenienie
|
Schudłam około 6kg. Przez 3 miesiące. Więc sądzę, że prawidłowo
![]() Jednak z tego, co widzę, to nie mogę jeść samych warzyw i białka, bo niestety mam problemy z żołądkiem;/ grrr
![]() |
#3664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw się razem damy radę ![]() Ja nie przytyłam ale odchudzam się sama ![]() Gdyby Ci waga nie skoczyła to już byś tutaj nie wróciła ty wredotko moja ![]() Pozdrawiam ![]() Cytat:
![]() Teraz to już nie biorę tylko miesiąc to brałam i dietka już mi pozostała ![]() A jestem tutaj z sentymentu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3665 |
Zakorzenienie
|
Blondyneczko
![]() ![]() ![]() Oj i muszę dać radę!!! Bo już (znowu) się źle ze sobą czuję ![]() ![]() buźki Blondyneczko! ![]() ![]()
![]() |
#3666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tereski już dawno nie ma ale chociaż Ty wróciłaś... Noi Faficzkowa jest też bardzo miła ![]() Pisiaj tu a nie znikasz mi z pola widzenia ![]() A nie myślałaś zmienić sobie na zelixę? Ponowne branie meridi czasami nie zawsze skutkuje. I nie móff tak! Wyglądałaś i wyglądasz ślicznie ![]() Mojjja Ty ![]() Damy radę szybko schudniesz zobaczysz ![]() 5 kg i będzie dobrze ![]() A przecież tyle to nie tragedia ![]() buźka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
A co się stało z Tereską???
![]() Hm, wiesz Blondyneczko zelixy nie chcę brać. Bo jakoś troszkę się boję tego odpowiednika. Z resztą nasłuchałam się od siostry, że lepiej już M wziąć. Rok temu brałam M10. Znowu spróbuję. W wakacje jeszcze było ok. Jak potem się rozleniwiłam w pracy to niestety... i akademik style znowu na dobre nie wyszedł;/ ble. Oj ja brałam jedno opakowanie, więc nie wiem, czy na mnie nie zadziała. Ale mam wielką nadzieję. ![]() Postaram się tutaj częściej zaglądać ![]() ![]() <przytulaski> ![]()
![]() |
#3668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale sama zobaczysz ![]() A to zyczę powodzenia w sesji ![]() Tereska tutaj bywała a teraz nie wiem nagle coś nas nie odwiedza:P No to czekamy na wiadomości od Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
A Ty Blondyneczko chudniesz jeszcze, czy waga w miejscu stoi i ją utrzymujesz??
Na pewno zdam relację ![]() ![]() <buźki> I trzymajta kciuki!!! ![]()
![]() |
#3670 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja niestety brałam zelixe ale szczerze mówiąc w ogóle na mnie nie działała więc to chyba zależy od organizmu ![]() Cytat:
![]() Candy Killer też już tutaj była jak ja zaczęłam pisać (może ją znacie) ale niestety też uciekła ... nie wiem dlaczego... dasz radę ze swoimi kilogramami ![]() ![]() powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#3671 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Póki co mam mięśnie więc na wadze nie widać ale w tali coś już świta i w udach ![]() Jasne że dasz radę a libido to mnie też podczas brania się zmniejszyło:P A teraz nie narzekam:P Ale co tam niech faceci od nas odpoczną ![]() Cytat:
A Teresko to nie wiem co z nią może ma jakieś problemy? Muszę ją dorwać na gg bo tam też jej w sumie nie widzę ![]() A z Candy Killer nie gadałam zbytnio ale z widzenia na meridi kojarzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
Nie dziękuję Faficzko, bo lepiej nie zapeszać;P
![]() Blondyneczko z tym, to racja i nie tylko niech sobie odpoczną, ale i się pomęczą;P ![]() Ja to się mam z tymi dietami. W ogóle zastanawiam się, czy nie iść do diabetyka bądź dietetyka bo z moją chorobą żołądka (co dziwne, przy braniu M wszystkie dolegliwości uciekły ![]() ![]()
![]() |
#3673 |
Marudziara
|
Witam wa drogie wizażanki
![]() Jestem nowa na tym watku i chciałabym opowiedziec troszke o mojej przygodzie z M Brałam ją 1 miesiąć Meridia 15 i schudłam 8 kg ,niestety nie mogłam brać dłuzej bo bardzo źle sie czułam bóle głowy zawroty głowy problemy z sercem ![]() ![]()
![]() |
#3674 |
Zakorzenienie
|
mandragona a ile ważyłaś??? I jakiego wzrostu jesteś??
![]() |
#3675 |
Marudziara
|
Mam 175 cm wzrostu i wazyłam 106 kg
![]() Ale teraz juz duuuzzzoo mniej ![]()
![]() |
#3676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A może znowu meridia Ci pomoże? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3677 |
Zakorzenienie
|
Witaj, a ile schudłaś bez meridii? i jak się odżywiałaś? gratuluję spadku wagi
![]() tak sobie myślę, jak czytam niektóre posty: my kobitki, nawet jak nie mamy problemów z wagą, to często same je wymyślamy.. a znam facetów naprawdę grubych, co potrafią o 24.00 w nocy w piżamie do mcdonaldsa pojechać, bo im się chce jeść... kompleksów u nich dużo mniej.
![]() |
#3678 |
Zakorzenienie
|
MamoNiny (witam
![]() Ja nie mam problemów z jedzeniem z maca, bo nienawidzę go;P Nie wiem, czemu ale tak już mam. Niestety kebabowi nie odmówię ![]() ![]() Co do wymysłów z wagą... Zgodzę się. I powiem, że zazdroszczę szczupłym babkom, które jeszcze chudną... :[ A ja ma takie problemy, żeby schudnąć ![]() Może nie jestem aż tak gruba, ale kiedyś byłam 90 kg!!! :[ Samo zeszło, teraz jednak muszę sobie pomóc. Wszyscy mówią, że ładnie wyglądam teraz, ale ja wolałabym pójść do sklepu bez schiz, że znowu spodnie na d.upę nie wchodzą ![]()
![]() |
#3679 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(sama byłam u dietetyczki na początku było ok dała dietę oczyszczającą z toksyn piłam takie świństwa że głowa boli... sama się dziwię że to piłam,.... np wstawałam o 4 rano żeby wypić coś tam, bo potem miałam nic nie jeść przez np 2 godziny a trzeba było na uczelnie wstać ![]() ![]() również witam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nooo to ty baardzo ładnie schudłaś i super że nie było dużego efektu jojo! ![]() a ze sklepami mam to samo... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3680 | |
Marudziara
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co prawda, to prawda: dobry kebab nie jest zły ![]() ![]() to chodzenie do sklepów, to jest właśnie i moja bolączka.. od porodu kupiłam może ze 3 rzeczy (nie licząc bielizny), bo jak wchodziłam do przymierzalni, to wychodziłam zła i zdołowana.. ale MY DAMY RADę i do magicznego kwietnia, o którym wspominała kiedyś Faficzkowa, będziemy laseczki jak się patrzy ![]()
![]() |
![]() |
#3682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
Sos czosnkowy!! MNIAM!!!
Tylko potem mam problem ![]() Wielu rzeczy nie mogę jeść. I próbuję... a potem się męczę ![]() Ech, ćwiczenia. ![]() ![]() ![]() A co do basenu o którym pisała Nasza Blondyneczka ![]() ![]() ![]() Co do diety. Nie mogę jedzenia z duża ilościa błonnika... oraz mlecznych rzeczy, bo kichy mi siadają ![]()
![]() |
#3685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3686 |
Zakorzenienie
|
Mam niestety ZJN (Zespół jelita drażliwego). Gdy brałam M, kompletnie mnie brzuch nie bolał, czułam taaaką ulgę przy trawieniu, że nie mogłam w to uwierzyć.
![]() I nie wiem, co zrobić... Trzeba po prostu MŻ. Chyba, tylko to mi pomoże. Trochę ćwiczeń i z dala od słodyczy, i kebabów ![]()
![]() |
#3687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() <przytul> Wiesz ja miałam nogi jak słonisko i chodziłam na basen ![]() Ja się nigdy nie przejmowałam tuszą... zawsze jak mi ktoś dogryzał to ja sie sama z siebie śmiałam że jestem grubasek... No ale wkońcu zaczęło mi to przeszkadzać...nie chodzi tak nawet o szkołę... tylko wiecznie tylko się słyszało ja grubasek... W sumie mój facet lubi tęższe...ale wiecie...chciałabym bez skrępowania się no pokazać... Często miałam takie jakieś nie wiem...wstydliwości z tego względu że jak na mnie patrzy to sobie myśli Boshe jaki tłuścioszek.... Wiem że jak kocha to taką jaką jestem nigdy w to nie wątpiłam i faktycznie nic się nie zmienilo po tym jak schudłam... No ale jednak dla własnego komfortu wolę jeszcze schudnąć ![]() Poza tym jaka to uciecha jak zawsze nosiłam spodnie rozmiaru 32... A teraz 27 noi nie dawno nawet wpiełam się w 26 ale to już oddychać nie mogłam ![]() Nie chce byc jakaś chudzina ale...jestem bardzo niska i żeby wyglądać naprawdę szczuplutko musiałabym ważyć z 50 kilo albo i mniej...kiedyś ważyłam 52 a i tak nie byłam szczupła bo mnie przezywano klopsik:[ A to była 3 gimnazjum:[ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3688 |
Zakorzenienie
|
Blondynko
![]() ![]() ![]() Hm, to widzę, że nosiłaś ten sam rozmiar co ja. Ja mam marzenie, żeby wejść w 30, bo to naprawdę będzie CUD!!! Mam szerokie biodra, więc nie sądzę, żebym weszła w coś mniejszego. I musiałabym ważyć poniżej 60kg a nie chcę. Co do mojego brzucha. No niestety tak już mam całe życie. Przez studia pogorszyło się. I w sumie jem wiele... A potem żałuję. W pewnym momencie jak widzę, że przegięłam z jedzeniem, to mój brzuch już woła... ;/ wredny! Powiem, że jak brzuszki robiłam i jadłam mniej, to mniej bolało. Tylko te plecy;// Normalny stary rupieć ze mnie ![]() ![]()
![]() |
#3689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od 5 lat urosłam aż 1 cm:/ No a co do Ciebie Skarbie,to są różne ćwiczonka które nie naruszą ci kręgosłupika,poczytaj sobie na necie ![]() Ja ćwiczę dziennie tylko około 20 minutek ![]() I w sumie od razu widać różnicę. Będzie dobrze zobaczysz ![]() Wszystkie ślicznie schudniemy ![]() Edytowane przez Blondyna20 Czas edycji: 2009-01-25 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3690 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.