![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Smackersy - zbiorczy :)
U mnie dziś się zmieniło na zrealizowane
![]() Ciekawe kiedy mi przyjdzie paczka nie moge się doczekać ![]()
![]() |
![]() |
#1442 |
Raczkowanie
|
Oczywiście nie mogłam się powstrzymać i otworzyłam resztę smackersów
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tymi otworzylam jeszcze: *Dubble Bubble watermelon - zapach-chińskie gumki(a jakże ![]() *Smackers Fresh Juicee - Strawberry Splash - to ten,którego dostałam omyłkowo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ to ile smackersy idą dni?
![]() |
![]() |
#1444 |
Moderator
|
Zamawiałam w czwartek wieczorem, doszło dzisiaj. Tak to idzie, sklep ma pewnie dużo zamówień, więc pomalutku. A jak zbyt długo idzie - piszcie do p.Ani. Bardzo fajny kontakt z nią jest
![]() Jeszcze paczki nie otwarłam bo czekam na koleżankę. Jak otworzę - dam znać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1446 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() A więc: Skittles Raspberry: niebieski sztyft mnie zaskoczył... nałożony w duuuuużej ilości zabarwia leciutko usta na trupio, jedna warstwa jest jak najbardziej niewidoczna. Zapach bossssski ![]() Skittles Lime: zielony sztyft ok. zapach dość intensywny, kwaskowy, jak takie orzeźwiające kwachy Skittlesowe. Świetny, ale gdybym miała jeden wybrać to raczej ten pierwszy zapach. Dr.Pepper: MIODZIO!!!! ![]() Lip Lites Strawberry Gelato: super!!! Ładny kolorek, taki różowawy, na moich ustach niezbyt widoczny, dopiero pod swiatło. Raczej moje usta nabłyszcza i rozświetla. Ale ten SMAK!!!! ![]() ![]() Tradycyjnego Raspberry oddałam koleżance. Także mam w sumie tylko 3 smackersy więcej ![]() Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2009-01-28 o 17:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
u mnie już pisze,ze zrealizowane
![]() wiec jutro - po jutrze moge spodziewac sie paczuszki w ogolne nie mialam statusu, ze w trakcie realizacji ![]() odrazu ze zrealizowany ![]()
![]() |
#1448 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj też dostałam swoją przesyłkę.Zamówiłam zestaw double bubble pachnie i smakuje jak guma do życia a najbardziej rozczarowana jestem dr.pepper berries&cream śmierdzi jak stara zjełczała szminka.Nic nie ma wspólnego z napojem dr.pepper który niedawno piłam.Ochyda.
Nie mniej jednak najbardziej jestem zadowolona z puszki na smackersy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1449 | |
Rozeznanie
|
quote=nienna;10688348]Hmm według mnie guma balonowa w ogóle nie ma smaku tylko śmierdzi niemiłosiernie
![]() ![]() no właśnie tak mi jakoś śmierdziuszkuje... uśmiałam się strasznie z tych "Twoich" gumek i dopiero(!!) potem załapałam że chodziło Ci o takie ołówkowe z dzieciństwa ![]() ![]() Cytat:
![]() to będę szukać skitelsa truskawkowego i zachwwycił mnie powyżej opis Lotta Luv Dubble Bubble original. gdzie ssie zaopatrujeie w sieci poza allegro? U Pani Ali czyli...?
![]() |
![]() |
#1450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 |
Zadomowienie
|
dostaałaaam!! <3
zaraz się podzielę wrażeniami, dostałam nawet dwa błyszczyki więcej i jedną puszeczkę więcej (prosiłam o dwie bo z koleżanką zamawiałyśmy a zamówienie i tak przekraczało 40 zł) i zaraz napiszę do p. Ani co mam z tym zrobić, bo może pomyłka jakaś . oby nie ![]() edit: 1. nie otwierałam jeszcze ale cudnie smakuje i pachnie, mój faworyt - używałam wcześniej <3 2. jeszcze stoi niewypróbowany ![]() 3. również czeka na rozpakowanie ![]() 4. ma śliczny zapach ale smak jakiś gorzkawy taki, ładnie nabłyszcza usta, raczej do niego nie wrócę / edit: dobra zmieniam zdanie, niesamowicie podkreśla i powiększa (!) moje mało wyraziste usta, kocham go ! nie ma smaku jako takowego, ale zapach i efekt cudny! ![]() 5. moja nieśmiertelna coca-cola, obłędny zapach, smak, tak jak te lody kokakolowe co kiedyś po 50gr w sklepach były, cudo! na ustach pozostawia posmak dopiero co wypitej coli ![]() ![]() 6. ma niesamowity zapach i jeszcze lepszy słodziutki smak owocowy, jest obłędny !!! ślicznie podkreśla usta ahh, czemu nie zamówiłam dwóch tych zestawów skittlesa ![]() Edytowane przez chooco Czas edycji: 2009-01-29 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
dostalam swoja paczuszke dzisiaj
![]() Smackers snap gloss Vanilla whip - ani w smaku ani w zapachu wanilii mi to nie przypomina ![]() Smackers snap gloss Sugar sprinkle - suuper slodki w smaku i zapachu ![]() ![]() Lip Smackers M&M's - powiem szczerze,że spodziewałam się czegoś innego . Jakoś nie przypadł mi do gustu i nie przypomina mi m&m'sów ![]() Lip smackers skittles banana berry - mega smacznyyy ![]() ![]()
![]() |
#1454 |
Zadomowienie
|
ja to ostatnip jak robiłam zamówienie na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ to właśnie same jakieś czekoladowe pozamawiałam, od tamtej pory obiecałam sobie że czekolada tylko w czystej postaci :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Rozeznanie
|
Ja też wczoraj dostałam przesyłkę z cupcake i jestem bardzo zadowolona!
![]() Zamawiałam: -zestaw Skittles- boski! Peach Pear i Strawberry liquid, fajnie pachną i maja przyjemna konsystencję; Banana Berry, bardzo intensywnie pachnie, ale chociaz nie przepadam za zapachem banana to jest on przyjemny i mój ewidentny faworyt Strawberry Starfruit- super wygląda na ustach no i ten zapach... - Strawberry Gelato- pachnie zgniłą truskawką jak dla mnie, ale jest bardzo smaczny i fajnie sie rozprowadza. -Chocolate Cake with Creamy Filling- ogolne niespecjalnie przypadł mi do gustu, szczególnie przez chemiczny zapach, ale mogło być gorzej Ogólnie, jestem baardzo zadowolona i juz mam ochotę na kolejne zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1456 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Mam prośbę - jak otworzysz ten Raspberry to napisz co o nim sądzisz? Nie zostawia Ci ust lekko zabarwionych na niebiesko?bo ja już nie wiem czy to złudzenie czy tak jest na serio... Cytat:
Banana Berry: ![]() impegata również gratulacje ![]() Dziewczyny cieszę się z Wami! Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2009-01-29 o 18:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
nalezy wam sie lanie!
na oslode sesji i wyjazdu Tz, waszego opisywania smackersow otworzylam i jeden ze swych zapasow. skusil mnie fanta pineapple, slodziutki ale nie tak jak bannana berry. smaczek taki malo wyczuwalny w sumie, ale zapach!! nie moge sie go nawachac, mi sie kojarzy z moim ulubionym malibu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
Też dzisiaj odebrałam swoją przesyłkę
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
właśnie chcialam zobaczyc ile jest balsamu M&m'sowego
i wysunelam go do konca i teraz nie chce wejsc spowrotem ![]() to inteligentna chcialam go wepchnac palcem a on jest bardzo miekki wiec kazda wie jak to sie skonczyło ![]() wie ktos jak go tam wlozyc spowrotem ?
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
hejYou w ciacgu ostatniego tygodnia pisalam jak sie z tgym uporac na tym watku wiec czasem wyszukiwarka sie przydaje.
poelcam wlozyc do lodowki neich stwardznieje i sie da za jakis czas spokojnie znow wkrecic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a zrealizowane znaczy wysłane i że w niedługim czasie przyjdzie? Wczoraj zmieniło się mi na zrealizowane i moge się spodziewać tego że jutro mi przyjdzie?
![]()
![]() |
![]() |
#1462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Boże jeszcze jednej paczki nie dostałam, a już mam liste co zamówie w następnej ![]() ![]() Mam nadzieje, że Pani Ania prześle mi próbeczki jakiś innych rzeczy ze strony, typu pudry balsamy, bo mam wielką ochotke na jakąś kolorówke stamtąd ![]()
![]() |
![]() |
#1464 |
Raczkowanie
|
A mi się marzą Smackersy Rolly
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1466 |
Zadomowienie
|
a ja zamawiałam smackersy na allegro.
jestem szczesliwa posiadaczka pomadek coca coli cherry (obłędny zapach i smak i kolor;d;d), sprite (pachnie ładnie, ale juz nie smakuje;p). Posiadałam jeszcze błyszczyki coca cola i fanta:P Ale pomadki są sto razy lepsze i wydajniejsze;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nieee, nie zostawia niebieskiego efektu, delikatnie przyciemnia ale to raczej nie na niebiesko, wydaje ci się, ale jest przyjemnie słodziutki i ma obłędny zapach. Na skittlesach jeszcze nigdy się nie zawiodłam <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
Rozeznanie
|
jezeli zostanwia lekko niebieski kolor tym lepiej
![]() ![]()
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
chooco prosze, korzystaj z funkcji wielocytuj, wtedy forum jest bardziej przejrzyste..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.