Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-30, 21:08   #4561
violisia
Zadomowienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
proste.....to nie dobrze?
to dobrze ze proste, ja mam falujace i bob mnie do szalu doprowadzal bo wywijaly sie i krecily w 4 strony swiata heheh
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 21:27   #4562
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Agus 87 widze, ze jestes z Ostrowa. Ja wypozyczam suknie wlasnie w Ostrowie. Mieszkam w Sycowie.
oo no to calkiem blisko w ktorym salonie wypozyczasz ?? ja kupilam suknie w kaliszu
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ale 500zł na zaproszenia?
wiesz.. my daliismy ponad 300 zl za same zaproszenia bez wypisania..sami projektowalismy wnetrze i je wypisywalismy i nie zaluje!
Stary 2009-01-30, 21:31   #4563
Daysy85
Zakorzenienie

Ranny Julian!!!!
15 stron za dzień to jakaś totalna masakra nie nadrabiam bo jestem padnięta!!!
Buuu buuu buuu z pracy poleciałam do szkoły potem do koleżanki pomalować jej pazury potem przyszłam do domu, zjadłam zupkę i wow nie mam siły na nic śpiąca jestem baaardzo!!!!
Na niedziele muszę zrobić projekt taki egzaminacyjny , sporo pisania itd. nie wiem kiedy i jak to zrobię bo jutro z pracy jadę prosto na egzamin z wizażu i w domu będę po 17 , nic mi się nie będzie chciało potem !!!!
Ale dziś miałam fajny dzień w pracy , miałam Pania na fajny zabieg , który wczoraj w prezencie wykupił jej mąż. Okazało się że ta Pani mieszka u mnie w bloku : P ale ja jej wcale nigdy nie widziałam :P
Była bardzo zadowolona i powiedziała mi tak "Widać że Pani lubi swoją pracę " itd
Jutro ma 2 makijaże zapisane jeden ślubny drugi imprezowy i egzamin w szkole z wizażu !!!!
Dlatego zmywam się dosłownie i w przenośni i zmykam na łoże me

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2009-01-30 o 21:32
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 21:46   #4564
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
oo no to calkiem blisko w ktorym salonie wypozyczasz ?? ja kupilam suknie w kaliszu

wiesz.. my daliismy ponad 300 zl za same zaproszenia bez wypisania..sami projektowalismy wnetrze i je wypisywalismy i nie zaluje!

Agus a w ktorym salonie w Kaliszu kupilas? ja i moj TŻ jestesmy stamtad choc teraz na stale mieszkamy we Wroclawiu, jednak do Kalisza do Rodzicow czesto jezdzimy

a jaka masz sukienke?

Ps. co Wy wszystkie spac poszlyscie?
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.

Edytowane przez jaguraaa
Czas edycji: 2009-01-30 o 21:52
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 21:50   #4565
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
zaproszenia, zawiadomienia, winietki i zawieszkii na alkohol... za 500 duzo? na 100 osob?
bo juz nie kumam duzo za wszytko czy duzo mi mama dala kasy?
Zdziwiłam się, że tak dużo kasy na to wszystko Wam poszło. Ja wolałam zaoszczędzić na zaproszeniach, winietkach i tego typu dodatkach, robiąc je samodzielnie. Ale to każdego indywidualna sprawa

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
A Wy jak wcześniej przed weselem dajecie, wysyłacie zaproszenia? Ile miesięcy przed?...
Jak zrobimy w lutym zaproszenia to chyba damy je już rodzeństwu i najbliższym. A reszcie gości zawieziemy w maju, czyli tak ok 3mce wcześniej.

A ja jutro znowu będę spać u TŻ, bo jego rodzice wyjeżdżają do rodzinki. Już nie mogę się doczekać!!
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 21:51   #4566
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

Dziękuje za przejęcie się moim stanem zdrowia Byłam dziś u mojego lekarza rodzinnego i jestem zła na niego przeokrutnie. Dłużej stałam przy okienku za wypisaniem L4 niż byłam u niego w gabinecie. praktycznie nawet do końca mnie nie wysłychał, mówiłam mu jakie mam objawy, nie skończyłam zdania, a on mi już patykiem do gardła celował. Poczyłam się jakbym była w fabryce, a nie w przychodni! Wszystko szybko, szybko nie ma czasu jak na taśmie produkcyjnej! ja rozumiem, ze wielu ludzi choruje, no ale bez przesady.
Do tego zapisał mi leki, które sama mogę sobie kupić w aptece, czyli gripex, ascorutical i jeszcze coś, w ogóle nie wykupiłam recepty, bo wszystko to mam w domu.
Chyba zmienię lekarza, bo jak tak ma mnie leczyć to ja dziękuję bardzo.
Mam zwolnienie do poniedziałku, a w pracy taki młyn, że hej no ale chora na pewno bym się w przedszkolu nie przydała
współczuję ja ostatnio widuję się niestety z wieloma lekarzami i często mam bardzo mieszane uczucia jeżeli chodzi o podejście niektórych z nich do pacjentów.
Słyszałam, że podobno kiedyś w Chinach było tak, że swojemu lekarzowi płaciło się wtedy, gdy było się zdrowym. Jak się zachorowało to kasy nie było i wtedy lekarz był o wiele bardziej zmobilizowany, żeby pacjenta wyleczyć. Chciałabym żeby u nas tak było

Cytat:

odebralismy obraczki
tadam tadam
śliczne, bardzo mi się podobają obrączki z brylancikiem

Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamówiłam suknie White One 411 pewnie Wam sie nie spodoba bo na pierwszy rzut oka szalu nie robi ale jest bardzo elegancka i o to mi chodzilo.
piękna, jak dla mnie cudowna

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hehe ale po teraz juz nie zakladam go, jakis strasznie luzny ostatnio sie zrobil i boje sie, ze jednak go zgubie...wiec na razie lezy na poleczce
a nie możesz po prostu nosić go na innym palcu? Moje palce ciągle zmieniają swoją szerokość i noszę pierścionek na tym, na którym mi akurat wygodnie

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 22:05   #4567
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
a co sie stalo z naszym kochanym jupiczkiem? jupik hop hop od 17 styczia jej nie ma....
a cc_chanel to nie wiem...
no wlasnie tez myslalam o jupiku dzis.pewnie zajeta w nowej pracy

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-30, 22:09   #4568
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Zdziwiłam się, że tak dużo kasy na to wszystko Wam poszło. Ja wolałam zaoszczędzić na zaproszeniach, winietkach i tego typu dodatkach, robiąc je samodzielnie. Ale to każdego indywidualna sprawa
no wlasnie dlatego pytam czy 500 zl to duo za zaproszenia zawiadomienia winietki i zawieszki za alko... mysle ze za to wszytko to nie jest duzo... niby chcielismy robic samemu ale to tez pochlonie duzo czasu a i efekt niepewny... wiec sie zatanawiamy... jeszcze nic nie kupilismy...

atomufka pewnie tak pewnie praca zajmuje jej teraz duzoo czasu...
Stary 2009-01-30, 22:11   #4569
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
Agus a w ktorym salonie w Kaliszu kupilas? ja i moj TŻ jestesmy stamtad choc teraz na stale mieszkamy we Wroclawiu, jednak do Kalisza do Rodzicow czesto jezdzimy

a jaka masz sukienke?

Ps. co Wy wszystkie spac poszlyscie?
kupilam suknie na ul. Fabrycznej w tym malym saloniku

oto ona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 253d_829.jpg (15,7 KB, 41 załadowań)
Stary 2009-01-30, 22:16   #4570
jaguraaa
Raczkowanie

agus nie moge otworzyc zdjecia a oni tam sami szyja? bo szczerze mowiac nawet nie patrzalam w Kaliszu co jest. A tak z ciekawosci w Ostrowie kolo kina i hotelu widzialam jakis salon cos tam jest ciekawego, bo na wystawie to nawet fajne byly jak patrzalam jadac autem

a gdzie masz przjecie weselne?

oooo juz widze bardzo ladna

Edytowane przez jaguraaa
Czas edycji: 2009-01-30 o 22:26
Stary 2009-01-30, 22:20   #4571
agus87
Zakorzenienie

mi osobiscie w komedzie nic sie nie podoba, bede stamtad jedynie zamawiala buty "witta"

nie szyja na fabrycznej to jest salon, maja suknie z Wroclawia, Radomia, nie wiem skad jeszcze
Stary 2009-01-30, 22:24   #4572
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
A ja mialam 2 dni wolnego i siedzimy z Tż u mamusi jutro i w niedziele niestety ide do pracy ale za to od poniedzialku mam urlop i najpierw jedziemy do Krynicy Górskiej a potem znow do mamusi wreszcie sobie troche odpoczne bo normalnie tak wykonczona jestem, ze szok ;/

kupilismy dzis z Tż nozyczki ozdobne do robienia zawieszek na alkohol

A teraz Tż zrobil mi francuski manicure z ozdobami ladnie mu to wyszlo chyba dostanie zatrudnienie hehehe a najlepsze jest to ze sam wpadl na pomysl ze chce mi pomalowac paznokcie teraz chodze i sie zachwycam

Cytat:
oj laski, ale sie zdygałam dzis... przyszłam do domu, wykapalam sie, zabieram sie do pracy, przychodzi TZ, siadamy ogladac tv a ja patrze zareczynowego na paluchu nie mam.... Ogólna panika, cala rodzinka na kolanach po domu biega i szuka w zakamakach... Dobra godzine szukalismy a on lezal i smial sie z nas w mojej torebce
heh....juz TZ chcial mi drugi kupowac
hehe ale po teraz juz nie zakladam go, jakis strasznie luzny ostatnio sie zrobil i boje sie, ze jednak go zgubie...wiec na razie lezy na poleczce
dobrze, ze sie odnalazl

Baja dobrze, ze wreszcie trafilas na normalnego lekarza to teraz pozostalo ci sie kurowac
a my wlasnie wrocilismy z Ikei zbieram "*******ki" do Polski ypu swieczuszki lampi i taki etam do naszego gniazdka hehe
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 22:30   #4573
agus87
Zakorzenienie

eee ja juz mam dosyc tej choroby mam tak zawalone zatoki, ze caly nos mam obdarty od smarkania, lacznie z jego okolicami biedny tz on ma gorzej, bo do tego ma kaszel niesamowity

a mielismy isc gdzies w wekend na impreze a tu d***
bedziemy miec seanse filmowe przy gyrosie, ktory jutro zrobie i herbatce z cytrynka

wesele mamy w "stylowej", ale jak narazie to ma rozebrane pol czesci bo ja remontuja, maja do marca zdazyc bo maja juz tam wesela, aah, wazne by do konca kwietnia zdazyli

ide spac, dobranoc

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2009-01-30 o 22:32
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 22:33   #4574
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
eee ja juz mam dosyc tej choroby mam tak zawalone zatoki, ze caly nos mam obdarty od smarkania, lacznie z jego okolicami biedny tz on ma gorzej, bo do tego ma kaszel niesamowity

a mielismy isc gdzies w wekend na impreze a tu d***
bedziemy miec seanse filmowe przy gyrosie, ktory jutro zrobie i herbatce z cytrynka

wesele mamy w "stylowej", ale jak narazie to ma rozebrane pol czesci bo ja remontuja, maja do marca zdazyc bo maja juz tam wesela, aah, wazne by do konca kwietnia zdazyli

ide spac, dobranoc

dobranoc i powrotu do zdrowia
Stary 2009-01-30, 22:46   #4575
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:

oto ona
bardzo ładnaŚPICIE?

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2009-01-30 o 23:11
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 00:20   #4576
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
...
ja tez myslalam ze ty chcesz byc pomoca pedagoga skolnego. u nas sie to naywa pomoc nauczyciela i tak dziewczyny maja zapisane wumowi i na kartach czasu pracy.. no ale skoro oni to rozumieja tak to nie wiem...
....
Kurcze do dwóch dzwoniłam, żeby się poprawić, ale i tak nie ma takiego stanowiska i tak. Jedna kobitka jak byłam w przedszkolu to mi powiedziała, że mi chyba chodzi o stanowisko woźna oddziałowa .

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ja jestem zatrudniona na stanowisku pomoc nauczyciela, tak to się własnie nazywa. szkoda, że nie mają wolnych miejsc, ale może za jakiś czas zadzwonią, że coś się zwolniło, nie trać nadziei. Mój staz trwał 4 m-ce.
Dziś właśnie wybieram się do tej nowej pani dr, podejrzeam, że mam anginę, aż dziw,że ten konował tego nie odkrył. Mam nadzieję, że dostanę porządne leki i szybko się wykaraskam, bo już do pracy chcę wracać, tak mi dzieci brakuje

super, że sprawa z restauracją już załatwiona

witaj

no dziś pojadę do tej lekarki, od razu sie do niej przepisze
nie martw się, po powrocie coś na pewno znajdziejsz, w końcu masz spore doświadczenie zawodowe. W najgorszej sytuacji są osoby, które nie mają żadnego doświadczenia
Aha Oni nie to, że nie mają wolnych miejsc, nie mają wogóle takiego stanowiska pracy i pieniążków żeby je utworzyć...

Biedactwo, zdrowiej nam tu szybko .
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 03:47   #4577
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

No rzeczywiście, o 5 raczej wszyscy śpią

no dokladnie ... jak ja chce z wami pisac .. to wy smacznie spicie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
ja przez ostatnie dni się kiepsko czuje, no mi sie troszke przytyło troszke sadełka przybyło cycyki mi podrosły i brzuch mi wywaliło cos zaczełam ostatnio duzo jeść, taka mam chęć jeść i jeść. Oczywiście nie jem za bardzo słodyczy jakis tam batonik może teraz tak bardziej przed miesiączką, no zawsze piersi mi podskakuja i brzuch mam taki wydęty. Źle się czuje jestem, bardzo bardzo zmęczona z nochala mi leci i cały czas mnie głowa boli, oczy to mam tak zapadnete że sie dziwie że coś jeszcze przeznie widze maskara
matko a ja dzisiaj jeszcze egzamin z matmy finansowej a jutro prawo
a moze Ty w ciazy kochana jestes?

Cytat:
Napisane przez kamila2100 Pokaż wiadomość
także dołaączam do WAs dziewczyny 21 marzec 2009
witam

Cytat:

odebralismy obraczki
tadam tadam
sliczne obraczki !!
a macie cos wygrawerowane?

Cytat:

mam pytanie za 100 punktow jak kupuje robie kartki na alko, i mam 180 flaszek :P to mam kupic 180 kartek cy moge 100 a potem podmieniac...?
my chyba bedziemy podmieniac

Cytat:
dzieki dziewczyny bo ja nawet sie zastanawiam czy 100 czy 80 ciac koszty trzeba a co bo wpadly mi w oko takie pieknosci :
wszytkie w kolorze ciemna zielen...

zaproszenia http://www.allegro.pl/item538525972_...ny_papier.html

winietki
http://www.allegro.pl/item542398605_...l_weselny.html

kartki na alko http://www.allegro.pl/item542402717_...8_kolorow.html

ciemna zielen

i jak obliczylam to by wszytko wyszlo nas 445,40... wiec calkiem fajnie biorac pod uwage fakt ze wczoraj mama dala mi 500 zl na zaproszenia.. tak sama od siebie

musze jeszcze tz o tym pogadac ale to jutro bo poszedl na piwo z przyjacielem (bedzie u nas swiedkiem)
woooooooooooooooooooooooo ooooow
kochana slicznie za zaproszenia !! zawieczi !! i winietki !!
500 za wszystko powiadasz? to wcale nie tak duzo moim zdaniem

p.s bedziesz zla jak odgapie od Ciebie?

Cytat:
oj laski, ale sie zdygałam dzis... przyszłam do domu, wykapalam sie, zabieram sie do pracy, przychodzi TZ, siadamy ogladac tv a ja patrze zareczynowego na paluchu nie mam.... Ogólna panika, cala rodzinka na kolanach po domu biega i szuka w zakamakach... Dobra godzine szukalismy a on lezal i smial sie z nas w mojej torebce
heh....juz TZ chcial mi drugi kupowac
ufff dobrze ze sie znalazl

Cytat:

oto ona
sliczna suknia !
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 06:54   #4578
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
martucha84 wg mnie to spokojnie możesz podmieniać etykietki na wódkę
sambadijaneiro ale masz zdolnego tz, tylko pozazdrościć. Mój farbuje mi włosy, ale paznokci to by pewnie nie umiał pomalować.

My właśnie szukamy zaproszeń na allegro. Pewnie większość z was już ma, ale czy ma któraś zaproszenia w rulonie? My myśleliśmy o czymś takimhttp://www.allegro.pl/item542243745_...4_ekspres.html
tylko nie wiem jak to później powysyłać do dalszej rodziny, chybaże jako mała paczkę
a nie myślałaś żeby zrobić sama zaproszenia?
Stary 2009-01-31, 06:59   #4579
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
a nie myślałaś żeby zrobić sama zaproszenia?

nooo wkonnncu ktos sie pojawil
czekam az sie pobudzicie w Polsce wszystkie
Stary 2009-01-31, 07:07   #4580
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
nooo wkonnncu ktos sie pojawil
czekam az sie pobudzicie w Polsce wszystkie
Dzień Doberek....
nie mogłam spać, bo wczoraj znowu poszłam do salonu z sukniami i przymierzyłam moją sukienkę
Mimo że dałam już zadatek w zeszłym tygodniu, to musiałam mieć 100% pewność że to TA!!! hi h kazało się nawet że ma piękną warstwę tiulu, o ktorym zawsze marzyłam i którego do tej pory nie zauważyłam
Stary 2009-01-31, 07:11   #4581
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Doberek....
nie mogłam spać, bo wczoraj znowu poszłam do salonu z sukniami i przymierzyłam moją sukienkę
Mimo że dałam już zadatek w zeszłym tygodniu, to musiałam mieć 100% pewność że to TA!!! hi h kazało się nawet że ma piękną warstwę tiulu, o ktorym zawsze marzyłam i którego do tej pory nie zauważyłam

o to juz teraz widze Twoje powody bezsennosci
a wklejalas moze zdjecia Twojej sukni?
bo chyba mi umknely

kurcze ja slubuje tydzien po Tobie a ....
za suknia sie jeszcze nie rozgladam

edit : kurcze chce dodac sobie date naszego slubu zeby misie wyswietlalo tak jak Tobie i reszcie dziewczyn i nie wiem jak ..

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-01-31 o 07:19
Stary 2009-01-31, 07:20   #4582
dekoderka
Raczkowanie

ale na zdjęciu wyglada zupełnie inaczej niż na mnie. Jeżeli mogę Ci coś doradzić, to trzeba mierzyć, mierzyć mierzyć.... Zupełnie inaczej sukienka wygląda na manekinie albo zdjęciu a inaczej na Tobie Chcesz szyć czy kupujesz, wypożyczasz? Skąd jesteś?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg susan labo.jpg (19,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg susan labo ty.jpg (19,1 KB, 16 załadowań)
Stary 2009-01-31, 07:21   #4583
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
o to juz teraz widze Twoje powody bezsennosci
a wklejalas moze zdjecia Twojej sukni?
bo chyba mi umknely

kurcze ja slubuje tydzien po Tobie a ....
za suknia sie jeszcze nie rozgladam

edit : kurcze chce dodac sobie date naszego slubu zeby misie wyswietlalo tak jak Tobie i reszcie dziewczyn i nie wiem jak ..
wejdź w ustawienia i podpis
Stary 2009-01-31, 07:29   #4584
kliwia
Zakorzenienie

na telewizji Trwam 0pojkazuja wlasnie torunskie targi slubne
!!!!!!!!!!!!!!!!!

terz jest makijaz i wskazkowki!!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 07:29   #4585
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
ale na zdjęciu wyglada zupełnie inaczej niż na mnie. Jeżeli mogę Ci coś doradzić, to trzeba mierzyć, mierzyć mierzyć.... Zupełnie inaczej sukienka wygląda na manekinie albo zdjęciu a inaczej na Tobie Chcesz szyć czy kupujesz, wypożyczasz? Skąd jesteś?

sliczna ta Twoja sukienka
bardzo mi sie podoba i tyl ma taki inny nie oklepany

bede kupowac wsumie to mam juz pare na oku ale jak piszesz ... nie wiadomo jak na mnie bede wygladac .... na modelkach wygladaja slicznie po tych wszystkich przerobkach i wogole ....

ja pochodze z Tarnowa ale od 4 lat mieszkam w stanach

wklejam zdjecie

1 mojej faworytka
2 podoba sie mojemy TZetowi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6[1].jpg (23,3 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DB-Dress-05[1].jpg (34,2 KB, 38 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-01-31, 07:34   #4586
kliwia
Zakorzenienie

zabcia super te kiecunie, ale ta druga mysle ze przesadzona ;> w sensie ze ma za duzo tych koralikow ihhih
pierwzsza cudniasta.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 07:35   #4587
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
sliczna ta Twoja sukienka
bardzo mi sie podoba i tyl ma taki inny nie oklepany

bede kupowac wsumie to mam juz pare na oku ale jak piszesz ... nie wiadomo jak na mnie bede wygladac .... na modelkach wygladaja slicznie po tych wszystkich przerobkach i wogole ....

ja pochodze z Tarnowa ale od 4 lat mieszkam w stanach

wklejam zdjecie

1 mojej faworytka
2 podoba sie mojemy TZetowi
śliczniutkie widziałam bardzo podobne w salonach w Warszawie a koleżanka nawet przymierzała Ta druga chyba lekko poszerza w biodrach, ale dopóki się nie przymierzy do do końca niewiadomo
Acha, wczoraj się okazało, że moją sukienkę będą sprowadzać właśnie ze Stanów
Stary 2009-01-31, 07:36   #4588
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
wczoraj bylo w koncu długooczekiwane spotkanie naszych (moich i TZ) rodziców. Od razu przeszli na Ty i było naprawde super. posiedzieli z 5 godzin i prze 24 poszli do domku ale tylko dlatego, ze TZ miał jeszcze jakies sprawy porobic przed naszym wyjazdem (cos tam z nawigacją). No wszytsko by było super tylko jest jedno ale...
Ojciec TZ nie przyszedł bo powiedzial, ze on nie moze patrzec na swoja "byłą" zonę i nie bedzie z nia siedzial w jednym pokoju ardzo nam sie z TZ przykro zrobiło, ale coż...
Ciekawa jestem tylko jak to bedzie na naszym slubie?? Moze tez nie przyjdzie bo jej obecnosc bedzie mu przeszkadzała?? Mi to w tej chwili wisi. bardzo mnie zawiódł i tyle. generalnie ostatnio bardzo wkurza mnie ten człowiek (poczynając od tej naszej czwartkowej wyprawy do warszawy)

ps. a dzis (a wlasciewie to juz bedzie niedziela) o 2 w nocy jedziemy juz do Holandii. Mielismy dzis wieczorem, ale TZ stwierdzil, ze im mniej w nocy bedzie jechał tym my bedzie lepiej wiec ok. w sumie to on jest kierowcą

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-31, 07:41   #4589
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam
wczoraj bylo w koncu długooczekiwane spotkanie naszych (moich i TZ) rodziców. Od razu przeszli na Ty i było naprawde super. posiedzieli z 5 godzin i prze 24 poszli do domku ale tylko dlatego, ze TZ miał jeszcze jakies sprawy porobic przed naszym wyjazdem (cos tam z nawigacją). No wszytsko by było super tylko jest jedno ale...
Ojciec TZ nie przyszedł bo powiedzial, ze on nie moze patrzec na swoja "byłą" zonę i nie bedzie z nia siedzial w jednym pokoju ardzo nam sie z TZ przykro zrobiło, ale coż...
Ciekawa jestem tylko jak to bedzie na naszym slubie?? Moze tez nie przyjdzie bo jej obecnosc bedzie mu przeszkadzała?? Mi to w tej chwili wisi. bardzo mnie zawiódł i tyle. generalnie ostatnio bardzo wkurza mnie ten człowiek (poczynając od tej naszej czwartkowej wyprawy do warszawy)

ps. a dzis (a wlasciewie to juz bedzie niedziela) o 2 w nocy jedziemy juz do Holandii. Mielismy dzis wieczorem, ale TZ stwierdzil, ze im mniej w nocy bedzie jechał tym my bedzie lepiej wiec ok. w sumie to on jest kierowcą
Nie martw sie, bo mi też będzie smutno....
Stary 2009-01-31, 07:44   #4590
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martw sie, bo mi też będzie smutno....
Powiem ci, ze juz mi przeszło. najbardziej smutno mi było wczoraj. TZ mowił, ze baaardzo namawiał ojca, prosił go aby choc dla niego to zrobil, ze jak nie chce to nie musi z nia rozmawiac, ale ten powiedział stanwocze "nie" i koniec
No coz choc tesciową mam super kobietke ktorej bardzo zalezało na tym spotkaniu.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości