|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Dobry
![]() Proszę przestać kusić żelami pod prysznic Bo ja mam obecnie 5 w użytku i każdego tak do połowy zużyłam i nie mogę się zebrać żeby choć jeden skończyć ![]() Wczoraj wieczór zrobiłam sobie peeling cielska marcepanowym Daxem i muszę przyznać, że jest świetny Rano natomiast użyłam tego nowego szamponu Timotei(btw. chciałam go zgłosić do KWC, ale przekopałam internet i nigdzie o nim nie ma żadnej wzmianki ani fotki, a dam sobie rękę uciąć, że gdzieś widziałam zdjęcie ). Szampon fajnie pachnie i przyjemnie nawilża włosy, nie plączą się i są takie jakbym użyła szamponu z odżywką Idem teraz coś zjeść
|
#2852 |
|
Miss Pudernica
|
Isa żele pod prysznic to mój słaby punkt
Mam ich z 7, wolno się zużywają, więc na nowe jeszcze poczekam![]() Chyba, ze skorzystam z polecanych sposobow i przestane uzywac gabki i myc nimi podlogi
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jestem na dobrej drodze. Za to balsamów i maseł teraz z 8...
|
|
#2854 |
|
Miss Pudernica
|
U mnie 5 zeli
a balsamow tez 5, ale one szybko mi schodza, wiec juz niedlugo kupie sobie nowy![]() Ja daze do 1 zelu pod prysznic tu i 1 w domu Co do balsamow, to chce miec 1 ujedrniajacy i 2 smarowidla. Wydaje mi sie, ze taka ilosc mi wystarczy, a przy tym nie bedzie zalegac na polce. Nie mam polskich znakow
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę pozużywać szybko te żele, które mam, bo tyle nowości się teraz na wiosnę pojawia i chciałabym wypróbować wszystko
![]() Udało mi się znaleść fotkę tego szamponu Timotei, więc go zgłosiłam do KWC. Widzę, że jest też z tej serii maska i odżywka....mam ochotę na maskę
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Ice,
najserdeczniejsze życzenia imieninowe! Wszystkiego najlepszego, niech Ci się spełnią wszystkie kosmetyczne marzenia! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego kochana, przede wszystkim dużo miłości i radości w związku z TŻ no i do tego mnóstwa kosmetycznych cudeniek ------------------ Powinnam się uczyć a wiecie co robię? Czytam nasze poprzednie wątki
|
|
#2858 | |||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cześć
Otóż to Nosku. Czekamy.![]() Cytat:
Dawno mnie nic tak nie zmasakrowało - cała skóra piekła, była czerwona i gorąca przez kilka godzin.![]() Za to Galenic dobrze wspominam i kupię w końcu pełnowymiarową w przyszłym miesiącu. Razem z nawilżającą. Cytat:
Cytat:
![]() Mnie mój Samiec też chce utuczyć i to aż o 7 kg. Póki co nawet mu nieźle idzie - od początku stycznia przytyłam 1,5kg.![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję kochane. ![]() --- Listonosz-barbarzyńca mnie obudził o 10. A ja myślałam, że pośpię dziś do oporu, a tu niestety nie dało się. Przyniósł mi moją zawieszkę do telefonu, męczyłam się godzinę i nie udało mi się jej przyczepić. Muszę się zabrać zaraz za naukę, wciąż nie wiem, czy iść jutro na egzamin. Nic nie umiem, ale mam duszę ryzykantki, więc może jednak...
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Ice: ja również życzę Ci wszystkiego najlepszego
Niech dalej układa sie tak fajnie jak teraz Ja bez wahania brałabym Acqua di Gio ... gdyby nie Ex ![]() Sentiment jest fajny Widziałam w Marionaud po ostatniej sztuce z każdej pojemności - były 20% tańsze. Ale jednak zdecydowałam sie na Tokyo - Live Jazz YSL jednak zbyt świezy i zbyt oczywisty, a Eau Fraiche (Versace??) już zdecydowanie za swiezy ...
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-02-06 o 12:14 |
|
|
|
#2860 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Hosenko dziękuję
![]() Sentiment jest teraz przeceniony w Galerii Centrum, no ale nie wiem. Ciężko się zdecydować. ![]() Wklejam zdjęcie moich bucików specjalnie dla Tru
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech Ci się szczęści
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#2862 | ||||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
maseł mam tyle, że aż mi się słabo robi na myśl o tym ile będę je zużywać Więcej nie będę kupować na zapas ![]() Cytat:
Nie mogę niestety dzisiaj wracam do Warszawy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja swojemu chyba kupię Cytat:
![]() świetne!!! ice z okazji imienin życzę Ci żebyś zawsze była tak szczęśliwa i promienna jak teraz
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-02-06 o 12:50 |
||||||
|
|
|
#2863 |
|
Miss Pudernica
|
Ice ja też przyłączam się do życzeń
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie ukrywam, że ciekawie wyglądają.Ja tak bym chciala na jakieś ciuszkowe zakupy jechać, ale nie mam kiedy - zacznę znów pracę to nie będę mieć czasu ani siły na to ![]() W ogóle to coś się źle czuję, kaszle mnie, zimno mi jest i mam katar Oby to nie był nawrót choroby.
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam wlasnie z deseczki. warunki mocno srednie
szkoda tylko benzyny i pieniedzy wydanych na karnet teraz obzeram sie najlepszymi pod sloncem paczkami tusz MF jest nawet fajny, zrobil mi sliczne firany dzisiaj jest latwiejszy w obsludze niz Collagen iiiiii bylam w szmateksie, wrocilam z torba ksiazek ksiazki sa po angielksu, glownie powiesci. kupione za zawrotna kwote 1zl/sztuka ice wszystkiego co najlepsze [kosmetycznie, uczuciowo, zyciowo ]co do meskich zapachow - ja uwielbiam na moim Escade Magnetism [achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhh ] i Chanel Allure [meskiego kalsyka - i tu achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh do kwadratu ]
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-02-06 o 13:11 |
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Piękne Przeczytałam gdzies, że kobiety w ciąży chodza jak kaczki i wczoraj TZ niopatrznie powiedział do mnie "moja kaczuszko" (oczywiśćnie nieświadomy niczego), a ja wpadłam w szałIce pomyślnie zdanej sesji i coraz więcej miłości (jeśli to jeszcze możliwe
![]() |
|
|
|
#2867 | ||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Dziękuję.
Cytat:
![]() Postanowiłam potestować te zapachy na własnej skórze zanim się na coś zdecyduję. Dzięki. Jeszcze się waham, czy ich nie iść oddać, bo trochę duży ten otwór na palce i mi się stopa wysuwa za bardzo, ale w sumie to i tak nie są buty do chodzenia tylko do wyglądania, więc nie wiem czy to aż taki mankament.![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A szpilka mimo że cienka to bardzo stabilna.Wiecie, nie mogę się uczyć. Bo czekam na kuriera z paczką z Eskulapa i nie mogę się skupić. Ziz, Tru dziękuję
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-02-06 o 13:14 |
||||
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ups, przepraszam, miało być:
|
|
#2869 | |
|
|
Cytat:
nie trafił zupełnie
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, bo miało być dobrze, a wyszło jak zwykle
![]() Idę dziś o 15 na buszowanie sklepowe. Zamierzam zahaczyć o Naturę, Galerię C...jakies inne ciuchowe i oczywiście coś dla Adasia musze wyhaczyć
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo odlozylam sobei zestaw clarins w instytycie A masc mnie zaciakawila..potrzebuje czegos ciezszego pod oczy bo mi ostatnio szalaje skora i mam wrazenei ze jest sucha ciagle A ja zdalam czeska literature XXw na 4,5 Ice!kochana wszystkiego pieknego,kosmetycznego,pa chnacego ,duuuuuzo milosci i spelnienia marzen ![]() ps.szpilki sa piekne
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-06 o 14:11 |
|
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2873 |
|
Rozeznanie
|
Ice wszystkiegooo dobreeego
Gayenka gratulacje
|
|
|
|
#2874 |
|
|
gajuś gratulacje
|
|
#2876 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dagmara, Gajuśku dziękuję za życzenia.
I gratuluję zdanego egzaminu.
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Samoopalacz pelnowymiarowy,krem zluszczajacy (taki peeling
)i zelowy samoopalacz do twarzy i ciala zestaw kosztuje 160 zl a samsamoopalacz 110 wiec sie oplaca.Byly jeszcze te zestawy po 110 zl matujace (wcale mnei nie kusza ) a ze zostalo mi troche pieniedzy i odwyk donbrze idzie to sobie odlozylam pojde zaraz do bankomatu tylko sie przebiore w cos normalnego![]() ps.tusze clarins sa dobre?
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Gajuś gratuluję zdania egzaminu
![]() Jak mi się nic nie chceee...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

Bo ja mam obecnie 5 w użytku i każdego tak do połowy zużyłam i nie mogę się zebrać żeby choć jeden skończyć 
). Szampon fajnie pachnie i przyjemnie nawilża włosy, nie plączą się i są takie jakbym użyła szamponu z odżywką

i to tak wkurzająco, co chwilę w innym miejscu 
)
Póki co nawet mu nieźle idzie - od początku stycznia przytyłam 1,5kg.
A ja myślałam, że pośpię dziś do oporu, a tu niestety nie dało się. Przyniósł mi moją zawieszkę do telefonu, męczyłam się godzinę i nie udało mi się jej przyczepić.

i wczoraj TZ niopatrznie powiedział do mnie "moja kaczuszko" (oczywiśćnie nieświadomy niczego), a ja wpadłam w szał