Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-06, 13:24   #2881
gayenka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
A co jest w tym zestawie matującym ?
Emulsja matujaca,masecka i serum zwezajace pory.
Emulsja jest fajna,pocztakowo myslalam ze za mocno wysusza ale to antybiotykow dzialanie bylo.. mi sie ostatnio tak dziobek swieci ze chetnie bym kupila
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Edytowane przez gayenka
Czas edycji: 2009-02-06 o 13:26
gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 13:25   #2882
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
A co jest w tym zestawie matującym ?
Taki zestaw chyba kupiły Estella i Madzia
krem matujący, miniaturka maseczki i serum zwężąjące pory
w GC w tej samej cenie.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 13:29   #2883
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Emulsja matujaca,masecka i serum zwezajace pory.
Emulsja jest fajna,pocztakowo myslalam ze za mocno wysusza ale to antybiotykow dzialanie bylo.. mi sie ostatnio tak dziobek swieci ze chetnie bym kupila
W wszystkie produkty pełnowymiarowe za 110zł?

Aaa, doczytałam info Noska to dziś zerknę w GC, choć ja w moim Clarinsa nigdy nie widziałam...
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 13:31   #2884
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ale nie takie miniaturki tylko wieksze opakowania -chyba nie duzo mniejsze nawet

ps.mam krem tonujacy nuxa i estee lauder do testow zbankrutuje jak mi sie spodoba ktorys
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-06, 13:33   #2885
noseknosek

Cytat:

Aaa, doczytałam info Noska to dziś zerknę w GC, choć ja w moim Clarinsa nigdy nie widziałam...
Na pewno miniaturka maseczki, a serum 15ml przy czym pełnowymiarowe ma 30 więc chyba się opłaca.

biegam
Stary 2009-02-06, 13:38   #2886
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Widziałam wczoraj w Rossmannie nowy żel Dove - brzoskwiniowy Ciekawy
W Naturze oparłam się nowym Fa - przemówiłam sobie do rozsądku, że przeciez jeszcze będą w promocji (majac nma uwadze, że rzuciłam sie na pierwszą promocje żeli Ziaja, a zanim zaczełam używać to ze dwa razy były jeszcze w promocji )
Mnie Fa nei kusi, moz eten Dove- nigdy żelu z Dove nei miałam ale to moz epoczekać jeszcze trochę
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Jak sie spisuje Sexy Curves?Czekam na relacje
Myślałam, że nie bedzie lepszego rozczesywacza od Volumetrixa a tu klops- ten rimmelek go bije i jak odrobinkę zgestnieje i zacfznie pogrubiac to aż się boję spojrzeć w lustro Na razie świetnie podkręca i rozdziela. To taki potrójny jeż G.
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Jeszcze rozważam męskie Hypnose,

Mnie mój Samiec też chce utuczyć i to aż o 7 kg. Póki co nawet mu nieźle idzie - od początku stycznia przytyłam 1,5kg.

Muszę się zabrać zaraz za naukę, wciąż nie wiem, czy iść jutro na egzamin. Nic nie umiem, ale mam duszę ryzykantki, więc może jednak...
Mi też się męskie Hypnose wczoraj spodobały, ale znajac życie na skórze TŻ wyjdą łokropnie się zobaczy.

Ja Ci oddam 7 kilo a nawet 12

Dzisiejsyz egz pogrzebałam na poerwszym pytaniu cała sesja w plecy

Wszystkiego dobrego
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
tusz MF jest nawet fajny, zrobil mi sliczne firany dzisiaj jest latwiejszy w obsludze niz Collagen

Cytat:
A ja zdalam czeska literature XXw na 4,5 dziekuje za kciuki
Super, gratulacje
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 13:45   #2887
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Masz racje bo mimo wszystko zapach jest roznie odbierany ale przekonalam sie,ze mozna sie przywyczaic do pewnych "aromatow"
Paczule z Logony uwielbiam,nie wiem co jest w tym zapachu ale moglabym miec nos wetkniety w zawartosc non stop
No mnie aż tak ten zapach nie porywa, ale faktycznie bardziej mi się podoba niż nie podoba.

Cytat:
Powinna byc miniaturka w sprzedazy,trzeba podpytac Gayenke i ladnie sie do Niej usmiechnac bo wiem,ze dawno temu ten olejek mial wersje mini w sprzedazy.

Namawialabym jednak na olej z Mazidel i zel HA do zestawu-mialabys fajne zestawienie na noc,zminimalizowane ryzyko podraznien i alergii
Zobaczymy co będzie mi łatwiej dorwać.

Cytat:
Bardzo dobrze bo przyznam,ze fajne opisy,grafika i....moznaby sie za bardzo wciagnac-tak jak podalas mi linka do balsamu Badger
No to dalej będę twarda i nie klikam A co do Badgera, to jak pierwszy raz wlazłam na ich stronę, to też wszystko chciałam. Póki co mój cynamonowy balsam mi wystarczy, bo i tak starczy na wieki. Niby taka mała puszeczka, ale tak w sumie to taka mała nie jest. O wiele więcej tego cudeńka tam niż np. w takim jajeczku Oriflame. Bo jeśli chodzi o przeznaczenie, to mają podobne. Szkoda tylko, że póki co nie ma u nas balsamów do ust w sztyfcie, szczególnie tych z serii kakaowej.

Cytat:
Zelowo nigdy nie czuje sie zaspokojona Ostatnio dorwalam plyny do kapieli z Apartu seria African o zapachu Daktyl i Boswelia jest boski,gdybym mogla dorwac perfumy o takim zapachu to bylabym przeszczesliwa.
U mnie wanny niet, więc płynów do kąpieli nie testuję. A i do Apartu jakoś przekonania nie mam i mimo iż jakiś żel z tej serii mi się podobał, to się nie skusiłam.

Cytat:
Trzeba dbac o siebie,nie ma zartow
Oj, ale dupcia mi nie marznie, bo mam kurtałę i ciepłą i długą, taką do kolan. Mój śpiworek kochany

Cytat:
Jezeli potrzebujesz kupic Redermica na gwalt to proponuje zakup masci Vita Pos-ona niby jest do oczu ale....ma vit.A - palmitynian retinolu,nie ma takich wlasciwosci jak retinol ale dla cer wrazliwych jest wystraczajaca i dobrze dziala.
Masc dobrze nawilza okolice oczu,rano widac roznice-skora jest jakby bardziej wygladzona i promienna.Polecam wyprobowac

Jak koniecznie chcesz tonik to skus sie na hydrolat rozany/oczarowy lub z kocanki-rewelacyjny dla naczynkowcow.
Bedzie ekonomicznie.
Nie mam sensu zamawiać hydrolatu, bo na samym hydrolacie by się nie skończyło, więc oszczędność byłaby żadna. Raczej więcej bym wydała niż na ten nieszczęsny tonik. A o maści pomyślę, popytam, poszukam. Dzięki

Cytat:
Eeee czemu glupio?Na pewno inaczej ale nie oznacza to,ze to niemozliwe ;-)
Zmobilizuj sie i sproboj
Nooo, tak jakoś dziwnie. Do września mam dużo czasu do namysłu, więc na razie nie mówię nie.

Cytat:
Jak sie spisuje Sexy Curves?Czekam na relacje
Użyłam do tylko 2 razy i na razie będzie leżał i czekał aż inne zużyję, bo on najświeższy. Przy jednej warstwie wygląda delikatnie, tak zalotnie i dziewczęco - podkręca, ładnie rozczesuje, wydłuża, a przy dłuższym wymachiwaniu szczoteczką efekt jest mocniejszy, rzęsy grubsze i długie. Tylko jakoś dziwnie mi się tą szczoteczką macha, bo na prawym oku wychodzą mi zagęszczone, rozdzielone i pogrubione rzęsy, a na lewym długaśne i posklejane. Muszę znaleźć na nią sposób.

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Wąchnęłam tego Dove, jak kupowałam serum, ale mi się nie podoba Jakos nie mogłm odnaleźć tej brzoskwinii.
Ale za to Fa Chcem ten z hibiskusem na pewno i jeden z Cream i jeszcze Sensitive i Peach z Yogurth
Bo ten Dove to nektarynka, a nie brzoskiwnia. I ja ją tam czuję A Fa z brzoskwinią nie widziałam Brzmi ciekawie. A już mnie z nich kusi i ten kakaowy i ten z żurawiną...

Cytat:
Jest miniaturka za 12 zl 5 ml i chyba bede jechac na tych miniaturkach czasowo
Dziękuję, cena całkiem przyjazna.

ice - wszystkiego najlepszego
PS świetne butki

gayenko - gratulacje

Zmykam, zbieram się do TŻ. A wszystkim zlotującym NK życzę udanej zabawy. (Zazdraszczam strasznie... Następnym razem muszę się wybrać z Wami )

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2009-02-06 o 21:30
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 13:46   #2888
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja Ci oddam 7 kilo a nawet 12
12 to może nie, ale 7 chętnie przygarnę.

Cytat:
Wszystkiego dobrego
Dziękuję.

Mag dzięki
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 14:03   #2889
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Uciekłam już z pracy, ale nie zdąrzyłam na poprzedni ciopąg, bo za długo sie tam zasiedziałam. Ale za to zaszłam do sklepu z butami i nareszcie znalazłam czarne kolzki ze skórki, na obcasie, które mi się spodobały, wiec je wzięłam i zakupiłam, za całe 200 złociszy :cfaniak-okulary: Tak więc w buty zimowe jestem zaopatrzona Chociaz dopiero w domu zauważyłam, ze jeden z obcasów jest jakby ciupkę krzywo przyklejony, nie czułam tego jak je przymierzałam. No zobaczę, jak wszystko będzie z nimi ok, to je zostawię, jak nie, to oddam i już A teraz wpadłam tak w biegu, jem i pakuję się i spadywuję na następny ciopąg. Buziaki i miłego łikendu
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 14:06   #2890
iceflower
Przyjaciółka KWC

Mam jedne buty z krzywymi obcasami i nie da się w nich chodzić. Na początku myślałam, że się przyzwyczaję, po domu chodziło mi się ok, ale każde wyjście z domu to masakra. Odkąd je mam, zawsze dokładnie oglądam obcasy przy zakupie. Tak więc ja radzę te buty zwrócić, szczególnie jeżeli obcas jest wysoki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-02-06, 14:13   #2891
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Mam jedne buty z krzywymi obcasami i nie da się w nich chodzić. Na początku myślałam, że się przyzwyczaję, po domu chodziło mi się ok, ale każde wyjście z domu to masakra. Odkąd je mam, zawsze dokładnie oglądam obcasy przy zakupie. Tak więc ja radzę te buty zwrócić, szczególnie jeżeli obcas jest wysoki.
No to mnie zmartwiłaś Ale w jaki sposób te obcasy był krzywe? Bo te w pionie są proste, jeden jest tak jakby milimetr cofniety w stronę tyłu buta, dopiero jak sie przyjżałam w domu to to zauważyłam. Jak je stykam podeszwami to obcasy nachodzą na siebie, jeden tylko nieznacznie, dosłownie milimetr wystaje do tyłu...
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 14:35   #2892
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
No to mnie zmartwiłaś Ale w jaki sposób te obcasy był krzywe? Bo te w pionie są proste, jeden jest tak jakby milimetr cofniety w stronę tyłu buta, dopiero jak sie przyjżałam w domu to to zauważyłam. Jak je stykam podeszwami to obcasy nachodzą na siebie, jeden tylko nieznacznie, dosłownie milimetr wystaje do tyłu...
No to może nie będzie tak źle, chyba że to że obcas jest cofnięty wpływa na stabilność buta. Jeżeli będziesz mieć jeden but inaczej wyważony od drugiego, to ciężko Ci będzie chodzić, szczególnie po krzywych chodnikach, a nie wiem jak w u Ciebie, ale u mnie w mieście proste występują dość rzadko.

Ja mam krzywy obcas w pionie. Nieznacznie bo nieznacznie, ale czuje się to bardzo wyraźnie, kiedy trzeba balansować po krzywych płytkach chodnikowych albo kostce brukowej. No i jak się długo chodzi, to się to bardzo daje we znaki, bo trzeba uważać jak się stawia stopę.

Przyszła paczka z Eskulapa. Mam dużo próbek, szkoda tlyko że większość produktów znam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-02-06, 15:08   #2893
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie Fa nei kusi, moz eten Dove- nigdy żelu z Dove nei miałam ale to moz epoczekać jeszcze trochę
Myślałam, że nie bedzie lepszego rozczesywacza od Volumetrixa a tu klops- ten rimmelek go bije i jak odrobinkę zgestnieje i zacfznie pogrubiac to aż się boję spojrzeć w lustro Na razie świetnie podkręca i rozdziela. To taki potrójny jeż G.
Nie kusiaj nim gayenki ,nie wolnooo!!

Dziewczyny dziekuje za gratulacje jestescie kochane

Kupilam zestaw clarins i zestaw matujacy dla Agi Opolanki bo zadzwonilam i ja skusilo
I dostalam taka kosmetyczke gratis i maly krem do buzi ,peeling i maly balsamiczek do ust z kolorem taki jak mi sie podobal
Zalozylam tez karte klienta i zbieraja mi sie minutki na zabieg twarzy
Balsamik jest boskiiiii
Wogole to mam was wycalowac od Agi pewnie w weekend bedzie miala internet to sie odezwie

MagJus skusilas mnie nektarynka-jak skoncze moje 1,5 zelu to sobie kupie
a przepraszam 2,5 bo mam jeden czeski w zapasie

Hexxiu ja tez kocham te plyny afrykanskie jak mialam wanne w czeladzi to je kupowalam i sie zachwycalam bo pachna tak cudownie inaczej niz te wszystkie kwiotki
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-06, 15:17   #2894
noseknosek

gajuś daj znać proszę jak wypróbujesz peeling (do twarzy masz, tak?)

biegam
Stary 2009-02-06, 15:28   #2895
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
gajuś daj znać proszę jak wypróbujesz peeling (do twarzy masz, tak?)
Tak ,mam dwie miniaturki15 ml dostalam a 30 ml z zestawu

Wreszcie zostalam obsluzona jak czlowiek.NIe znosze tego ze przez moj typ urody jestem traktowana jak 15 latka... ja nie kupie niczego za mnostwo kasy jesli nei przetestuje a czesto proszac o probki czuje sie jak zlodziej
A tu jak przyszlam poogladac to pani wszystko mi pokazala,poopisywala i jeszcze odlozyla dla mnei zestaw.A teraz jak przyszlam to dala mi zestaw miniatur A w S.czy D czesto robilam wieksze zakupy (jak chocby po swietach ) i czesto nawet glupiej probki nei byloa juz nikt sie nei zapytal czy chcialabym cos wyprobowac
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-06, 15:39   #2896
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Hexxiu ja tez kocham te plyny afrykanskie jak mialam wanne w czeladzi to je kupowalam i sie zachwycalam bo pachna tak cudownie inaczej niz te wszystkie kwiotki
ja tez lubie bardzo te afrykanskie plyny

czy ja jestem jakas dziwna? mnie to w ogole nie kreca zele pod prysznic moge miec byle jaki, byleby myl

mam koszulke do spana z Kubusie Puchatkiem. jest piekna
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 15:40   #2897
noseknosek

Cytat:
Tak ,mam dwie miniaturki15 ml dostalam a 30 ml z zestawu
szczęściara daj proszę znać czy mocny kiedy przetestujesz?
Cytat:
Napisane przez gayenka
Wreszcie zostalam obsluzona jak czlowiek.NIe znosze tego ze przez moj typ urody jestem traktowana jak 15 latka... ja nie kupie niczego za mnostwo kasy jesli nei przetestuje a czesto proszac o probki czuje sie jak zlodziej
A tu jak przyszlam poogladac to pani wszystko mi pokazala,poopisywala i jeszcze odlozyla dla mnei zestaw.A teraz jak przyszlam to dala mi zestaw miniatur A w S.czy D czesto robilam wieksze zakupy (jak chocby po swietach ) i czesto nawet glupiej probki nei byloa juz nikt sie nei zapytal czy chcialabym cos wyprobowac
Ojj zgadzam się. Ale nauczyłam się już prosić o próbki, często potrzebuję konkretnych rzeczy, więc po prostu mówię 'Poproszę jeszcze próbkę tego i tego.'
I nie spotkałam się z odmową, chociaż wkurza mnie jak nie ma testera

biegam
Stary 2009-02-06, 15:46   #2898
Hosenka*
Zakorzenienie

Robie listę olejów jakie chcę z Mazideł Bardziej skomplikowane cudeńka sobie daruję

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 15:51   #2899
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
ja tez lubie bardzo te afrykanskie plyny

czy ja jestem jakas dziwna? mnie to w ogole nie kreca zele pod prysznic moge miec byle jaki, byleby myl

mam koszulke do spana z Kubusie Puchatkiem. jest piekna
MNie tez nie kreac zele..chyba ze pachna nektarynka za to peelingiii..
Testowalas baze?Wogole to przepraszam cie ,ale nie mialam za bardzo czego ci dolozyc do paczuszki i nie wiedzialam co bys chciala
Cytat:
szczęściara daj proszę znać czy mocny kiedy przetestujesz?

Ojj zgadzam się. Ale nauczyłam się już prosić o próbki, często potrzebuję konkretnych rzeczy, więc po prostu mówię 'Poproszę jeszcze próbkę tego i tego.'
Jak chcesz to dzisiaj przetestuje
Ja dlatego lubie moje apteki,zwlaszcza jedna w ktorej pani jest tak mila ze zawsze pokazuje mi wszystko,moge sie maziac i nawet-odklada mi probki! przyszlam po leki a pani mi mowi-odlozylam dla pani probki bo pani o to pytala ..albo mamy ten krem w zestawie ,wychodzi korzystniej a pani pytala o niego niedawno.Myslalam ze sie przewroce.
Jest bezbledna ,co z tego ze srednie ceny ale wiem ze nawet jak nei kupie to moge wejsc i spytac o probki i pani jak ma to zawsze daje
Dzieki temu zawsze kupuje w tej aptece (juz mnei dzisiaj pani skusila ze beda nowe karty stalego klienta nuxe )
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 15:55   #2900
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Mhh właśnie zrobiłam sobie budyń taka ochote miałam że

Gaja i Isa na NK to ja gdyby co szkoda kurcze że tylko was dwie rozpoznałam jakoś
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 16:04   #2901
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
ja też zawsze proszę o próbki, szczególnie podkładów, każdą stówkę oddam tylko na coś sprawdzonego panie konsultantki(wychwalające jakiś kosmetyk) mają u mnie bardzo ograniczone zaufanie

edit: zauważyłam że jestem już wtajemniczona

Edytowane przez sleepy
Czas edycji: 2009-02-06 o 16:05
sleepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 16:06   #2902
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Robie listę olejów jakie chcę z Mazideł Bardziej skomplikowane cudeńka sobie daruję
chce:

EKOLOGICZNY OLEJ KONOPNY 30 g 8,79
EKOLOGICZNY OLEJ ŻURAWINOWY 30 g 7,26
OLEJ ŚLIWKOWY 30 g 10,39
OLEJ JEŻYNOWY 30 g 7,15
OLEJ Z ORZECHA WŁOSKIEGO 30 g 10,54
MASECZKA TRÓJALGOWA 90 g 33,1
77,23
ale z zamówieniem poczekam do wiosny

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 16:08   #2903
noseknosek

Cytat:
szalona kobieta
Cytat:
Jak chcesz to dzisiaj przetestuje
chcę
Cytat:
Napisane przez gayenka
Ja dlatego lubie moje apteki,zwlaszcza jedna w ktorej pani jest tak mila ze zawsze pokazuje mi wszystko,moge sie maziac i nawet-odklada mi probki! przyszlam po leki a pani mi mowi-odlozylam dla pani probki bo pani o to pytala ..albo mamy ten krem w zestawie ,wychodzi korzystniej a pani pytala o niego niedawno.Myslalam ze sie przewroce.
Jest bezbledna ,co z tego ze srednie ceny ale wiem ze nawet jak nei kupie to moge wejsc i spytac o probki i pani jak ma to zawsze daje
No właśnie, jak się dba o klienta, to klient prędzej czy później i tak wraca

biegam
Stary 2009-02-06, 16:09   #2904
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
chce:

EKOLOGICZNY OLEJ KONOPNY 30 g 8,79
EKOLOGICZNY OLEJ ŻURAWINOWY 30 g 7,26
OLEJ ŚLIWKOWY 30 g 10,39
OLEJ JEŻYNOWY 30 g 7,15
OLEJ Z ORZECHA WŁOSKIEGO 30 g 10,54
MASECZKA TRÓJALGOWA 90 g 33,1
77,23
ale z zamówieniem poczekam do wiosny
jak spożywczo

ja też mam planowane zamówienie, tylko z BU, i też niekrótkie
ale muszę poczekać do marca bo luty na odwyku
Stary 2009-02-06, 16:15   #2905
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość

Gaja i Isa na NK to ja gdyby co szkoda kurcze że tylko was dwie rozpoznałam jakoś
Tak myślałam, że to Ty Zaakceptowałam zaproszenie
Fajnie Cię zobaczyć.

Hosenko kusisz tu Mazidłami, aż zaraz też zobaczę co tam fajnego jest

Kupiłam sobie pyszne chipsy Lorenz o smaku greckiej sałatki I się teraz obżeram nimi
Stary 2009-02-06, 16:19   #2906
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Zajrzyj sobie jeszcze na ZSK http://www.zrobsobiekrem.pl/?o-nas,1

Ice MOC buziakow

Gayenko gratuluje

Fajne zakupy zrobilas i mysle,ze bedziesz zadowolona

Ja wogole lubie wszelkie myjadla do ciala bez wzgledu czy zel to czy plyn bo obojetnie czy korzystam z wanny/prysznica to zastosowanie jest jedno a seria afrykanska Apartu wyjatkowo apetyczna
W sumie ta firma ma calkiem fajne plyny
Stary 2009-02-06, 16:28   #2907
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Tak myślałam, że to Ty Zaakceptowałam zaproszenie
Fajnie Cię zobaczyć.
Mnie również miło. choć te moje zdjęcie to tragedia

Nosku wysłałam zaproszenie
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 16:28   #2908
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hexx dzięki.

Nie mogę się skupić na nauce. W żaden sposób.

Za to w ciągu jednego przysznica wykończyłam żel pod prysznic, szampon, maseczkę do włosów i jeszcze serum Flavo C.

I pomalowałam pazurki i zrobiłam sałatke grecką.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-02-06, 16:31   #2909
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
chcę

No właśnie, jak się dba o klienta, to klient prędzej czy później i tak wraca
Ja staram sie wracac tam ,gdzie dostalam probke
Przetestuje i dam znaac tylko zrobie drapieznemu Krecisku obiad
Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość

Domyslilam siem
Cytat:
Zajrzyj sobie jeszcze na ZSK http://www.zrobsobiekrem.pl/?o-nas,1

Ice MOC buziakow

Gayenko gratuluje

Fajne zakupy zrobilas i mysle,ze bedziesz zadowolona

Ja wogole lubie wszelkie myjadla do ciala bez wzgledu czy zel to czy plyn bo obojetnie czy korzystam z wanny/prysznica to zastosowanie jest jedno a seria afrykanska Apartu wyjatkowo apetyczna
W sumie ta firma ma calkiem fajne plyny
Apart robi tez chyba zele i plyny dla bierdonki ale moge sie mylic
Ja tez mam nadzieje ze bede ,poki co balsam do ust sobie kupie..jeszcze mnie kusza takie cienie z tubeczkach fiolet jest cudnyyyy
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2009-02-06, 16:33   #2910
isa666
Zakorzenienie

Hexiu ja też lubię płyny Aparta, są baaardzo mocno pachnące(uwielbiałam swojego czasu migdałowy ). Z serii afrykańskiej miałam tylko jeden(bodajże ten w czerwonej butli), ale też byłam zadowolona. Naprawdę oryginalny zapach miał.

Znów mam napad kaszlu

EDIT: Testuję na twarzy próbkę kremu Kolastyna Glamour Skin - brązujący do cery jasnej. Jak narazie wchłonął się całkiem i ładnie pachnie tylko ciekawe czy mnie choć trochę "opali"

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-02-06 o 16:46
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości