| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-02-11, 15:52 | #3241 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII

Znalazlam jakis salon guerlain w Katowicach (sasasasasa   ) ale poki co udam ,ze nie wiem gdzie to jest  Zosiaa swiezy chlebek  Umowilam sie z Rzyrafunia ze do mnie przyjedzie z mufinkami a ja zrobie siakies dobre jedzonko.To moze ty przyjedziesz z chlebkiem i objemy sie jak kulki?  Isa:masz bardzo madrego tate! on wie ze nei wolno ci sie odchudzac     
				__________________ Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-11 o 15:53 | 
|     | 
|  2009-02-11, 15:56 | #3242 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: Londyn/Bielsko-Biała 
				 | 

Cytat: 
  ja mam bardzo marne rzesy i gumkowce jakos w ogole ich nie zaznaczaja. Nie lubie miec tak strasznie rozdzielonych rzes  Tak to sobie mozna rozdzielac, jak sie ma dlugie  Zastanawiam sie nad Too Faced Lash Injection - mialam juz i mi sie bardzo podobal, tylko to zmywanie  nie cierpie, jak tak kawalkami tusz schodzi. Alez ja jestem wybredna  EDIT: i Too Faced baza pod cienie wyglada niezle: http://www.toofaced.com/product_temp...id=3&cat_id=37 Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2009-02-11 o 15:57 | |
|     | 
|  2009-02-11, 16:05 | #3243 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: dzikie południe 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  inaczej szlag mnie trafia  Cytat: 
  demakijazowal sie paskudnie, rano jak sie malowalam to robilo mi sie slabo na mysl o wieczorze   
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | |||
|     | 
|  2009-02-11, 16:06 | #3244 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Big Roads :D 
				 | 

Gajunia taaaa, tata mi dogadza, kupuje takie smakołyki a potem ja nie mogę tyłka podnieść z krzesła    
				__________________ | 
|     | 
|  2009-02-11, 16:10 | #3245 | 
				 | 

__________________ Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... | 
|     | 
|  2009-02-11, 16:24 | #3246 | 
| Zakorzenienie | 

Super   Co do odbioru to bardzo miłe z Twojej strony, ale będę jechała autem  Jeszcze nie wiem, w którym hotelu śpimy. A ja byłam w fryzjera i ścięłam się sporo   
				__________________ Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. | 
|     | 
|  2009-02-11, 16:39 | #3247 | 
| lipiec na maksa!!! :) Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Czy jutro jest spotkanie warszawskie, bo jestem nie na bieżąco?    
				__________________ what defines us is how well we rise after falling biegam   | 
|     | 
|  2009-02-11, 16:42 | #3248 | 
| Zakorzenienie | 

Nie ma, może zrobimy w przyszłym tyg    
				__________________ Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. | 
|     | 
|  2009-02-11, 16:47 | #3249 | 
				 | 

Gajuś   Madzia a jak bardzo się ściełaś? Bo ja odkładam moją wizytę u fryzjerki cały czas i liczę na to, że na moje końcówki pomoże olej Monoi, który wczoraj zamówiłam z BU i nie będę musiała pozbywać się zbyt dużej ilości moich kłaczków   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-02-11, 16:55 | #3250 | |||
| Przyjaciółka KWC  Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Południe 
				 | 

Cytat: 
  Dzisiaj znowu rpzeglądałam lakiery, tym razem u innego sprzedawcy, i może jeszcze coś zamówię. Tylko TŻ podejrzanie dziwnie na mnie patrzył.  Cytat: 
 Cytat: 
  Ale byłam wczoraj w Zarze i nie widziałam takich.  A ja byłam dzisiaj z TŻ w centrum i zapomniałam go wyciągnąć do H&M po moją bluzeczkę.  Teraz się wściekam i chyba jutro po nią pojadę. I po coś walentynkowego pasowałoby iść.   
				__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | |||
|     | 
|  2009-02-11, 16:59 | #3251 | 
| Zakorzenienie | 

Sporo, ponad 5 cm i dość mocno wycieniowałam. Niestety, na zniszczone włosy nic nie pomoże - już to przerabiałam wiele razy

|     | 
|  2009-02-11, 16:59 | #3252 | 
				 | 

Ja kupilam Krecikowi jabluszko z napiszem kocham cie    zreszta ja mu juz robie walentynki od tygodnia bo kupilam takie karteczki fajne i mu je podrzucam  a Krecik mi kupil rozyczke   Wcinam sobie makaron z lososiem   
				__________________ Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... | 
|     | 
|  2009-02-11, 17:11 | #3253 | 
| Zakorzenienie | 

Hej   Ale u mnie sypie śniegiem fuj! przyszłam do domu cała mokra, zaraz wskakuję pod kocyk i muszę sie przespać, jestem taka zmęczona jakaś dzisiaj .... A na obiad zjadłam tylko sałatke z selera bo innego nic nie było ;/ 
				__________________ I'm woman in love !!!!   | 
|     | 
|  2009-02-11, 17:12 | #3254 | ||
				 | 

Cytat: 
  Oby tylko nie kosztowały za dużo  Ale z drugiej strony są takie śliczne, że muszę je mieć. Cytat: 
  Mimo wszystko jak pójdę się podciąć to postaram się żeby nie było za krótko, bo potem znów będę zapuszczać rok. I będę bardziej o końcówki dbać. 
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-02-11, 17:15 | #3255 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: dzikie południe 
				 | 

Cytat: 

__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | |
|     | 
|  2009-02-11, 17:15 | #3256 | |
				 | 

Cytat: 
   i zjedz cos cieplego;* chocby jajecznice  i herbatke ciepla wypij   Isa zapomnialam ci napisac ze butki ladne  szkoda tylko ze na obcasie   
				__________________ Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... | |
|     | 
|  2009-02-11, 17:28 | #3257 | 
				 | 

Gajuś   ja lubię obcasy. Z płaskich butów noszę tylko balerinki, japonki i zimą mukluksy. Resztę obuwia mam na obcasach większych i mniejszych   Te zarowe buciki mi się bardzo spodobały, są takie rockowe, mrau   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-02-11, 17:30 | #3258 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | ||
|     | 
|  2009-02-11, 17:30 | #3259 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  Moje włosy też są strasznie zniszczone i wiem że obcięcie to jedyny ratunek dla nich   
				__________________ Trust the lust. Go deeper. | |
|     | 
|  2009-02-11, 17:33 | #3260 | 
				 | 

A ja dopiero za miesiąc pójdę do fryzjera.  A już bym tak chciała odświeżyć fryzurę, jakoś średnio mi się od kilku dni włosy układają, chyba potrenuję znowu z lokówką, bo po pierwszym razie rzuciłam ją zniechęcona do szuflady.   
				__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | 
|     | 
|  2009-02-11, 17:34 | #3261 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Dokładnie! Nawet najlepsze maski tu nie pomogą , nawet nakładane obficie, a jedynie obciążą  Trochę szkoda było mi ścinać aż tyle, ale szybciej odrosną, no i zdecydowanie teraz ładniej się układają i są takie cudownie miękkie  Teraz dopiero maski mogą pokazać , co potrafią   
				__________________ Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. | |
|     | 
|  2009-02-11, 18:01 | #3262 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
  A co do tego co nie lubi, to dokładniej chodzi o to, że nie wszystko opd każdą postacią: bo np. ser na pizzy lubi, ale kanapki z serem nie zje  Tez ją dostałam. Nawet spoko. Takie psikadło  Cytat: 
  Nie lubie takich wycudaczonych butów (ani wogóle niczego). Gdyby nie miały tych ćwieków czy co to jest, to by były ładniejsze. Przestudiowałam opisy WSZYSTKICH olejów z mazideł  Zrobiłam listę i całość wyszła za ... ponad 250 zł  Postanowiłam więc rozłożyć na 2-3 zamówienia. Maski trójalgowej (a co za tym idzie koncnetratu pod nia) narazie nie biorę, bo mam sporo masek. Oleje tez rozłoże (tylko ciężko się zdecydować które chcę w pierwszej kolejności wypróbować). Planowałam zrobienie 2 olejków myjących - na rano (czyli nawilżający, łagodzący) i na wieczór (antybakteryjny, oczyszczający). Póki co ogranicze sie jednak tylko do porannego, bo na wieczór mam jeszcze 2 żele w zapasie  , a poranny mi się kończy  I tu pytanie do HEX: czy olejek z Cromollientem z olejem z amarantusa i komosy będzie dobry?   
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | ||
|     | 
|  2009-02-11, 18:21 | #3263 | ||
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
   No, ale też nie wiadomo jak będą się prezentować na żywo te buty. Mam jednak nadzieję, że tak jak na fotce. Obżeram się czipsami, ech...  Jestem chyba od nich uzależniona. EDIT: Dowiedziałam się, że są na wirtualnym dziekanacie wyniki z mojego niedzielnego egzaminu a ja nie mam tam oceny i ex też, bo sprawdziłam  Ciekawe czemu. Mam nadzieję, że nie dlatego, że mieliśmy te same odpowiedzi, bo to był przecież test   
				__________________ Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-02-11 o 18:29 | ||
|     | 
|  2009-02-11, 18:35 | #3264 | 
				 | 

Hosenko mój eks był taki wybredny jeżeli chodzi o jedzenie.  Prawie nic mu nie odpowiadało poza słodyczami, rosołem i kotletem schabowym.   
				__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | 
|     | 
|  2009-02-11, 19:17 | #3265 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Ice, czy można się dziś spodziewać ziorów na pielęgnacji?  A propos wizyt u fryzjera: wczoraj byłam na próbie dekoloryzacji, tylko kilka cienkich pasemek w celu sprawdzenia czy da się ściągnąć starą farbę którą mam na dolnej części włosów. Kilkucentymetrowe odrosty wyszły złociście ale te niżej pomarańczowo-czerwono  Więc dziś przyciemniłam je czekoladą ale te jaśniejsze pasemka są nadal widoczne   
				__________________ We live and we learn. Then we forget and do it again. | 
|     | 
|  2009-02-11, 19:19 | #3266 | 
				 | 

Nie, dziś nie.  Za dużo świadków do robienia zdjęć mam w domu.  Akcpetuję tylko obecnośc psa i kota.  Jutro zrobię i wrzucę, chyba że coś mi pokrzyżuje plany. 
|     | 
|  2009-02-11, 19:28 | #3267 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

ja byłam wczoraj u fryzjera. straciłam 100000km włosów    
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | 
|     | 
|  2009-02-11, 19:29 | #3268 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: Londyn/Bielsko-Biała 
				 | 

to jeden z tych co tak podcinają koncówki?   Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2009-02-11 o 19:30 | 
|     | 
|  2009-02-11, 19:31 | #3269 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

nie. ja po prostu przezywam kazdy ścięty włos. na długość nie dałam. podciełam trochę grzywkę i boki. żeby się lepiej układały. ale dla mnie to 10000000000km   jakies takie za krotkie mi sie zrobily. tak samo nie lbie byc swiezo po farbie, jestem zbyt blond. czekam na male odrosty   
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | 
|     | 
|  2009-02-11, 20:17 | #3270 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-09 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Cytat: 
  Oj chudzinka to chyba nie bardzo   Balsam orzech brazylijski jest bardzo fajny. Ma świetną konsystencję, a zapach mnie niesamowicie relaksuje. Poza tym naprawdę dobrze nawilża, na pewno kupię go ponownie. A ta reszta.. No może nie aż takie cudeńka  Ale mam te mini-masła z TBS, musy Kolastyny, wielkie Emolium, masło Eveline, itp.  Znudziły mi się od samego patrzenia i mam ochotę na coś nowego  Gajuś kochana wiem i strasznie Cię przepraszam, że to tyle trwa!!!  Mam nadzieję, że się na mnie nie pogniewasz  A czy mogłabym Ci wysłać listę jako fotkę z opisem? Mnie byłoby łatwiej i szybciej, wysłałabym Ci jeszcze dziś, tylko podaj maila na PW, oki?  Cytat: 
  Słaba czerń i słabe podkreślenie rzęs. Cytat: 
  Podobały mi się właśnie Nail Prisms  Chyba sie skuszę, no i skoro jesteś taka zachwycona to ten Mesmerizing też bym wzięła...   | |||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.