|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Grali wczoraj, jakby pierwszy raz piłkę zobaczyli
![]() ![]() Shewa, mogę też dostać fotki? Dziewczyny Ci niezłą reklamę robią ![]() Jeszcze dwa dni do ferii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mojej koleżance nie pomaga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Facetka wysłała mi wyniki z próbnej esem ![]() ![]() Polak 58%, Matma 50% i Angol, ku mojej radości 91% ![]()
właśnie tak! ![]() Edytowane przez Mandarynkia Czas edycji: 2009-02-12 o 07:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Flames na mnie działają albo 2 tabletki Gripexu od razu, a później po jednej, albo Teraflu... I zawsze pare razy moczę sobie stópki w cieplutkiej wodzie. No tak. Najpierw latał za jedną koleżanką (chyba coś się ujawniło) łaził za nią nawet do toalety... A później jak kazali mu usiaść to się potknął i wywalił... Dobrze, że to wszystko było w końcu sali i za takim winklem jakby... Ale i tak mama kolegi zob i go odwieźli, żeby sobie kłopotów nie narobił.
![]() |
#2914 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Idę czytać "Cudzoziemkę", potem historia i nauka na sprawdzian z matmy (byle dostać 2... ) ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Rozeznanie
|
Wam dopiero wyniki z matur oddali?
![]()
#2916 |
Zakorzenienie
|
Cherry90, z TŻtem to jakiś postęp jest, ale czy na długo? Swoją drogą, na Twoją korzyść przemawia to, że pomimo, że tyle lasek za nim latało, on najwidoczniej nie chce Cię stracić, więc może wszystko się ułoży.
Ale jak zacznie sie walić - uciekaj. Jakby coś, to zawsze pocieszymy. ![]() Jejuuuu, jak u mnie szaro za oknem. Ale to chyba taki urok wczesnowiosennej pogody. Mam nadzieję. ![]() Siadam dziś jeszcze do prezentacji i do czegoś jeszcze, chociaż mama wczoraj kupiła Zmierzch i najchętniej to bym siadła i czytała... Ale chyba nie da rady. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Rozeznanie
|
Te szkoły to sobie normalnie w kulki lecą, teraz to te wyniki można sobie w sumie chyba wsadzić głęboko w poważanie.
/Muszę czytać Dżumę, ale nie mogę jej znaleźć, co robić? ;D musiałam edytować, bo to samo mi sięnapisało na początku, wiadomość nie chciała się łądować ![]()
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć. ~P.Coelho <3 Edytowane przez sonnerin Czas edycji: 2009-02-12 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
U nas na przykład dopiero we wtorek dostaliśmy wyniki z biologii, bo przed feriami pani była chora, a z angielskiego mamy takiego faceta, że żal tyłek ściska. Sprawdziany nam miesiąc nosi, więc na matury czekamy i optymistycznie się nastawiamy, że 24 kwietnia nam je da -.-'
W drugiej klasie zrobił nam kartkówkę w październiku, a przyniósł w styczniu, bo znalazł jak porządki na święta robił. Ocen nie wpisał, bo stwierdziliśmy, że powinien dawno oddać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Masz już prezentację napisaną? Wow ;P Ja doczytałam "Cudzoziemkę", teraz biorę się za ksiązki do prezentacji, w sumie to nie wiem nawet od czego zacząć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Moja szkoła pisala mature tylko z polaka.. Nie mam sie czym chwalic bo zaledwie 45%, poległam na czytaniu, z wypracowania jestem zdowolona ![]() Ja prezentacje pisze z panią, do której chodze na korki.. dzisiaj juz bedzie skonczona bo zostało mi tylko zakonczenie ![]() Hehe dzis byłam w kosciele, pierwszy raz od pasterki, wstyd :p jutro ostatni dzien i FERIE! ![]() ![]() Edytowane przez marcia1003 Czas edycji: 2009-02-12 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
miałam dziś tylko dwie lekcje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Cherry90 Czas edycji: 2009-02-12 o 11:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Cherry piszemy razem na lekcjach. Ona ma rózne materiały pomocne do pisania i bardzo duzo prezentacji gotowych, nawet jeden temat wrecz identyczny jak mój tylko ja troche zmieniłam
![]() Ferie wkoncu, tylko ja nie bede az tak bardzo leniuchowac.. w dzien mam zamiar sie pouczyc troche bo mam cholerne zaległości a wieczorem relaks z tZ lub ze znajomymi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mialam spalone wlosy, jak wsadzilam grzebień miedzy wlosy to stal ![]() wygladalam jakbym miala wlosy murzynki tylko biale, kruszyly sie a pol mi odlecialo. Ale za pomoca kosmetykow i w dwa miesiace byly w lepszym stanie niz przed ta katastrofa ![]()
![]() |
#2927 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Też chciałam znależć taką babkę, ale jakoś nie wyszło. Jeszcze nie zaczelam prezentacji, ale w sumie jeszcze dużo czasu... lepiej by było gdybym się za nią zabrała, ale jakoś ostatnio nie mam natchnienia. W ogóle dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę z feriami, mi się już kończa, a nic praktycznie nie zrobiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Rozeznanie
|
xxboo a jakimi kosmetykami to sprawiłaś
![]() ![]()
#2929 |
Zadomowienie
|
Dzieeeeeń dooooobry
![]() Ehh, jutro zaczynam ferie bardzo optymistycznym akcentem: spr z fizy ![]() Coś czuję, że polegnę... Ludzie z klasy aż boją się na niego iść... A tak odnośnie ferii. Wypowiedź mojej koleżanki: "Ale się cieszę na te ferię. W końcu będę miała czas, żeby się uczyć ![]()
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
to są takie makaronowe rurki jak w linku: http://farm3.static.flickr.com/2350/...dfb9d6ef93.jpg nadziewa się je wedle uznania i zapieka w jakims sosie. mama robi wersję z serem białym, przyprawami - (farsz), a na to ser żółty i przecier z pomidorów. tak w skrocie. pychota
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narobiłaś smaku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 |
maszyna, nie człowiek
|
Za***iscie ;D Jutro studniowka (~80 dni rpzed ale zawsze) a ja dzis dostalam okres. Życ nie umierac ;>
Chyba zdecyduje się na pończochy.
#2935 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() teraz lece pisać ściąge na historie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj na tych wynikach konkursu fotograficznego, o którym swojego czasu tu pisałam. Wręczenie nagród odbyło się na korytarzu
![]() ![]() Pula nagród miała wynosić 3000zł a sobie wyliczyłam, że nie wydali więcej niż 1000zł. ![]() ![]() ![]()
#2937 |
Zakorzenienie
|
hmm ja piszę właśnie certyfikat dla mojego Tz-ta z okazji odebrania dyplomu - za tydzień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
własnie zwykle pije ze szklanek, ale sie najwyzej przestawi
![]() ![]() tylko teraz patrzę że realizacja trwa 3 dni, nei wiem czy zdążę ![]() pomóżcie mi coś wybrać stąd: http://www.allegro.pl/item545289130_...i.html#gallery http://www.allegro.pl/item550740634_...r.html#gallery http://www.allegro.pl/item548446528_...y.html#gallery |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Red mnie się ten drugi podoba, tylko tam nie ma takiej opcji jak potrzebujesz. Chociaż "kubek wykształciucha" też by w sumie pasował. ![]()
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-02-12 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.