|
|
#691 |
|
biegam dla Zabawy
|
Dot.: Nocne Marki :D
Dobranoc, w sensie dobranoc wam, ja siedze dalej
Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2009-02-12 o 05:29 |
|
|
|
#692 |
|
biegam dla Zabawy
|
A teraz już jasno więc : dzień dobry. Co wy tyle śpicie?
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc żeby działać musi mieć baterie (niektóre mają taką podstawkę do ładowania, ale ta akurat nie ma :P) ale baterie starczają na długo (tak samo do klawiatury) - no i mam te alkaliczne (?) do wielokrotnego ładowania, więc stratna nie jestem heheoj oj ale mnie główka boli do 2giej jeszcze w łóżku na komórce łupałam w bombermana
|
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
alkaxy: Ty czasami spisz?
![]() A jesli chodzi o onet, to czytam bardzo wybiorczo. Nie interesuje sie premierem, prezydentem, sportem i tym podobnymi. Raczej takie zyciowe tematy, ze tak powiem albo ew cos z gospodarki (ale tez wybiorczo). No i patrze na kursy walut, z nadzieja ze poleca w dol i bede mogla sobie pokupowac na zagranicznych stronkach, bo teraz to sie juz w ogole nie oplaca
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Widze że nie jestem sama w garniu przed snem
![]() A to teraz tokie cuda są, o Jezu ![]() Co do ulubionych stron to ja czytuje papilota, Pudelka, czasem Zeberke Kozaczka, czasem Egoiści i oczywiście Wizaż ![]() Któraś wypisała tyle ston plotkarskich a ja nawet nie wiedziałam o połowie że sitnieją
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
tańsze rzeczy można wyhaczyć między innymi.. tzn tak było przynajmniej rok temu jak te kursy walut były jeszcze w miarę ok - ja np napaliłam się przed wakacjami 2008 na kostiumy kąpielowe z Victoria's Secret - na allegro jeden strój 179zł
na wizażu znalazłam zamówienia zbiorowe, prosto z tego sklepu i za dwa stroje razem mnie wyniosło 180zł - więc jakby nie patrzeć jestem 180zł do przodu ![]() a stroje pięęęękne tak samo np z biustonoszami.. u nas w Polsce jest ciężki wybór i przede wszystkim kosztowny w stanikach z obwodami poniżej 70tki- tj. 65 i 60.. a na stronach brytyjskich takie rozmiary są bardzo częste, do tego staniczki są ładne i całkiem tanie.. tylko waluta... :/ dlatego z czasem coraz mniej się opłacają takie zakupy |
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Ah rozumiem
Że też nie wiedziałamo tym wczesniej
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
No poznajdywalo by sie nieco z ebaya. Ale ze stanow maja strasznie drogie przesylki do polski. Chyba nas nie lubia
Pragne tez wielu rzeczy z sanrio (bo wielbie hello kitty)I na modowymjest wiele kuszacych zbiorowych zamowien kosmetycznych. I zastanawiam sie nad wybraniem czegos z la senzy, bo maja obwod 70 i miseczki nie koncza im sie na d. Ostatnio jest jakas promocja 2 staniki w zestawie za 20 funtow. Wiec i tak sie oplaca. Albo 5 par majteczek za 12 funtow, taniej niz w polsce. W takim cubusie za byle bawelniane majtki we wzorek sie placi 20 zl (przy zakupie 2 par) Bo ostatnio mierzylam jakis stanik 75, no i wiem ze w 70 bym weszla. Poza tym jak sie kuouje stanik powinno zapinac sie na ostatnia haftke, by jak nieco sie rozciagnie zapinac na ta pierwsza. Jest tez spory watek o stanikach na modowym, warto przejrzec. Tylko, ze jak wezme obwod 70 to mi jakas wielka literka wyjdzie, mam nadzieje ze sie zmieszcze w rozmiarowce lasenzy. |
|
|
|
#700 |
|
Konto usunięte
|
Grr, uczyłam się wczoraj kilka godzin na historię, dziś facet zapomniał z domu arkuszy -.-
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica: A zdajesz rozszerzenie czy podstawe i jestes w 2 kl czy w 3?
Ja niby bylam na humanie, ale z moja wiedza z histori jest bardzo krucho
|
|
|
|
#702 |
|
Konto usunięte
|
Jestem w drugiej klasie, mam rozszerzoną historię, ale w ogóle nie chcę jej zdawać ^^'
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
historia to było moje przekleństwo (zresztą nie tylko moje- w 3kl na semestr było około 11 zagrożeń- takie z nas humany )aj lav matematyka
|
|
|
|
|
#704 |
|
Konto usunięte
|
a ja loff infa ^^' ale to raczej hobby niż jakiś widok na przyszłość...
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Byly pewne dzialy, ktore umialam, nawet dobrze umialam. Ale do dzis nic z tego mi nie zostalo...
Ale jakos nad tym nie rozpaczam, jeszcze nie znalazlam sie w sytuacji zagrozenia, gdzie uratowac by mnie mogla wiedza z historii. |
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie kochałam nic, ale zdawać coś musiałam. Padło na biologie
Ale i tak mi poszło 60 coś % miałam ![]() ![]() ![]() Matura to były najprostsze egzaminy w moim zyciu. Nie uczyłam się nic pzrez 3 lata, na każde półrocze miałam 5 zagrożen minimum i brałam na litość nauczycieli. Przed kazdym egzaminem uczylam sie tlyko w noc przed egz.. ![]() I tak: biol: 60 coś% polski 76% (nie przeczytałam ani jeden lektury )angielski 86% (DŁUGO zdawałam na 2 w 3 kl LO, nie chciał mnie cham dopuścić bo się bał że nie zalicze i zepsuje opinie skzole i jemu )
|
|
#707 |
|
Konto usunięte
|
Heh, chciałabym mieć takie wyniki
![]() Mam jeszcze rok czasu, na razie maturę mam gdzieś, o! :P |
|
|
|
#708 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że już od rana spamujecie
ja dopiero o 16 wstałam alkaxy śpisz coś czasem? Orlica maturą się nie przejmuj! Straszą, straszą, a wcale nie taki diabeł straszny jak go malują. Ja podeszłam na luzie też nie przeczytałam żadnej lektury - ustny polski 100% także nie bać się i nie zadręczać. Jakoś pójdzie przecież jesteśmy zdolne
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
ja zdawałam historię sztuki i polski rozszerzony, ale fakt jeden z prostszych egzaminów
z polaka miałam 91 procent a ze sztuki 90 , z tym, że polaka olałam i się nie uczyłam
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez biologie zdawalam, stwierdzilam ze prostsza od histori. I wos, haha. Na poczatku mialo go zdawac 4/5 klasy potem chyba polowa zrezygnowala.
Strasza ta matura, a nie jest tak zle. Sesja tez strasza, a nie jest tak zle. To znaczy jest zle dla ludzi co kuja na blache i nic skojarzyc nie potrafia. Jak sie ma nieco oleju w glowie+troche wiedzy+ fuksa jest ok. |
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu dziś cicho
|
|
|
|
#713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na tym polega studiowanie. Na kojarzeniu, logicznym rozumowaniu i umiejętnym wykorzystywaniu wiedzy, jeszcze jak jest ten fuks to jest to! ![]() edit:Wszystkie się uczą ![]() Edytowane przez _Lady_ Czas edycji: 2009-02-13 o 00:53 |
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Ta..
Ja mam w planie się uczyć a siedze i rozmyślam czy lepiej kupić sobie krem z Ziaji kakaowy czy oliwkowy
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Cos dla nas "Mareczki"
![]() Sen – pojęcie abstrakcyjne, szczególnie dla studentów/licealistów/uczniów . Człowiek generalnie nie wie kiedy zasypia, o tym że spał dowiaduje się jak się budzi. Czasem budzi się z mokrą plamą dokoła siebie (rączki na stół, świntuchy!). ![]() Ze snem to trochę jak z powietrzem. Wszyscy o nim mówią, a nikt nie widział.
|
#716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Olałam w maturalnej klasie i nic nie powtarzałam. No, poza fizyką, bo jej sie najbardziej bałam, a w rezultacie najlepiej mi poszła ![]() Sesja też nie straszna jak się ją ma za sobą Przed nią zawsze 10 kilo w gaciach, a po niej cwaniakuje, że to nic takiego ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaapsik! dziś 13sty piątek
![]() biało u mnie za oknem u was też? jak ja nie lubię ziiiiiiiiiiiiiiiimy
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
No ale ja chodzilam na zerowki wiec nie mialam 10 kilo w gaciach. Zreszta jak sie czeka 3 godz (albo i wiecej) by wejsc na egzamin to juz czlowiek jest tak wykonczony tym czekaniem w halasie, ze juz nie ma sily sie stresowac, chce tam wejsc dostac pytania zaliczyc albo nie i miec juz swiety spokoj. Przynajmniej ja cos takiego odczuwam.
Poprzedniej nocy przespalam niecale 3 godz, no i dzis mialam ochote lec na lozko o 21, ale to bylby grzech tak wczesnie sie polozyc, wiec posiedzialam jeszcze troche no i w efekcie pewnie znowu wyladuje w lozko o 3-4 :P |
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie ejst biało za oknem
Szczerze zreszta to nie wiem, nie patrzylam dzis przez okno ani nie wyszłam z domu![]() ![]() ![]() HAMALIELKA Cay no własnie jestem skłonna kupić sobie 'zestaw' kakaowy z ziaji: krem taki uniwersalny ten lekka formula cyz coś, żel/mydło pod prysznic i co tam jeszzce znajde bo zapach mi się poodba
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

na wizażu znalazłam zamówienia zbiorowe, prosto z tego sklepu i za dwa stroje razem mnie wyniosło 180zł - więc jakby nie patrzeć jestem 180zł do przodu 

ja dopiero o 16 wstałam
z polaka miałam 91 procent a ze sztuki 90 , z tym, że polaka olałam i się nie uczyłam 

- Serce mi mówi, że się mylisz...