|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
wklajełam ja jakis czas temu i kosztuje chyba 2.600Cytat:
Cytat:
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
ufff pierwsze 15 minut już za mną hehehe ale nieźle się zmachałam ja nie umiem ćwiczyć normalnie heh uwielbiam sobie włączyć muzę na full i tańczę sobie przed lustrem wszystkie mięśnie na raz ćwiczą a nie jak np przy brzuszkach tylko brzuszek![]() dobra idę na drugą serię i możę jak mi się uda to postanowię do piątku nie tknąć słodyczy ciekawe czy się uda?? dziewczyny pomożecie w razie czego co??
|
#4203 |
|
Zadomowienie
|
Witam narzeczone
![]() u mnie też odwilż jak wszędzie... A mój TŻ wczoraj się jeszcze ze mną założył, że do wtorku będzie wystarczająco śniegu na igloo Już nie ma, więc przegrał... Stawka jest nagroda, którą sama sobie wybiorę... Tylko co by tu sobie wymyślić... cyba to będzie godzinny masażyk ![]() i Lain, współczuję tej łazienki... ale tak czasami bywa, że Ty zrobisz remont, a tu ci rozwalać wszystko będą... Tancerko, ja tez lubię ćwiczyc przy muzyce ![]() Przypomniałąś mi, że ja też mogłabym się trochę poruszać
Od dawna nie korzystam z tego profilu na wizażu tylko z innego. Edytowane przez kasia083 Czas edycji: 2009-02-23 o 11:44 |
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy mam już wypłate na koncie
|
#4205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jej, strasznie dużo Ja sie na razie nie patrzę na ceny obrączek...
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ale spałam wczoraj padłam jak dziecko taka byłam zmęczona, ale dziwnie mi sie samej spało a raczje budzilo i nie było już dziś buziaczka na dzien dobry tak jak zawsze jak Tż do pracy wychodził ![]() ale nic, trzeba się wziąsc w garść i już ![]() miłego dnia |
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Onaella
|
#4209 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak myślisz,może stanieć? tzn,wiem to już nie jest dużo wg innych no ale fajnie by było i dobrze trafiłam,że Ty ją wklejałaś hehe![]() ta też jest łądna http://www.we-dwoje.pl/piekna;white;...html?foto_id=1 ale chyba dużo droższa jest nowa co? Cytat:
![]() ja zamiast ćwiczyć tak jak Ty to se wcinałam śniadanie drugie a teraz mam smaka na wafle ryżowe posmarowane czekoladą ![]() Onellciu już niedługo pewnie znowu się zobaczycie,teraz on Ci pewnie zrobi niespodziankę tylko czekaj aż zapuka do drzwi Cudownie,że Wam się wszystko poukładało !
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-02-23 o 11:53 |
||
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4211 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
narazie mam 3 faworytki, z czego 1 nawet nie wiem jak się nazywa ani gdzie jej szukać![]() Kasieńko ale jak to możliwe,że TY-nasza guru od sukni nie przeglądasz sukni?
|
|
|
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc po co tracić czas pójdę do salonu kupię suknię a po tygodniu będzie dla mnie brzydka
|
|
#4213 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widzialam ze czesto mowicie o aparcie i wlasnie nie wiedzialam czemu ![]() ja mam zareczynowy z kruka ;] ale obraczki mi sie tam nie podobaja ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aha tak zrobie!!!
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Onaelka
![]() Cytat:
co ty opowiadasz tak podrożało???????? 600zł drożej na takich samych obrączkach to strasznie dużo!!! czyli jedna nie kosztuje już 500zł tylko 800??? matko moja skarbonka chyba zasłabnie jak się dowie ile ma nazbierać 5-złotówek...dobra poskakałam troszkę, umyłam wannę w łazience i dalej nie mam co ze sobą zrobic.. mam opcję czytać książkę na zajęcia albo wymyślić sobie cos innego do roboty... hmm.. chyba muszę się zmobilizować i coś wymyślić bo czytać mi się nie chcę.. wieczorem sobie poczytam
|
|
#4215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i bez czarnych myśli! chyba masz racje,że musisz odpocząć od szukania a potem pewnie przyjdą Ci nowe pomysły i nowa siłą na to![]() Młoda to głupia a masz już jakikolwiek typ czy pójdziesz na żywioł?
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-02-23 o 12:06 |
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo muszę zamawiac najpóźniej na początku grudnia
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-23 o 12:07 |
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już nie oglądam sukien w necie bo i tak przecież nie zdejmę sobie sukni z monitora.. lepiej poczekać i przejść się do salonów i poprzymierzac a jak przyjdzie co do czego to wtedy juz na serio pójść i kupic. a jak już kupię to żadnych innych nie będę oglądać tylko będę się gapić w zdjęcie swojej i myśleć nad resztą image'u
![]() Młoda to głupia nie musisz szykować bata bo ja się nie odchudzam tylko troszkę zadbać o siebie postanowiłam.. no w sumie ze 2 kg mogłabym schudnąć ale to nie na gwałt heh 55kg to w sam raz więc skupię się raczej na tym żeby nie przytyć i dlatego chcę ograniczyć słodycze... Kaśka kurna ty już w tym roku będziesz miała suknię- jak ja ci zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! wczoraj się zastanawiałam czemu nie zaklepałam daty ślubu miesiąc wcześniej?? bym miała miesiąc krócej czekania...
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-02-23 o 12:09 |
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę we wrześniu kupic jakośa ja się odchudzam póki co elegancko mi idzie muszę dobić do 55-56kg i idę mierzyć suknie z mamitą
|
|
#4219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i ceny mnie interesują ale też tę jedyną wybiorę dopiero w salonie,bo inaczej się nie da tylko ,że ja się już doczekać nie mogę |
|
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia 87 stosujesz jakąś specjalną dietę czy sama sobie wymyśliłaś że np unikasz jakiś produktów np chleba itp?? bo w sumie mogłabym i ja troszkę przejść na zdrowsze jedzonko i nie jeść np ton chleba itp
![]() póki co na drugie śniadanko zajadam właśnie plasterek sera białego- chyba można spokojnie to zjeść bez obaw?? jeden plasterek a nie pół kilo
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedz ciemne pełnoziarniste pieczywo zamiast białego
|
|
#4222 | |||
|
Wtajemniczenie
|
heh... no jak mi sie jakas spodoba w salonie to przymierze i tyle... a typ mam... musze zobaczyc jak wygladam w tych bez ramion bo sa boskie a jak nie to inna znajde
![]() w ogole myslalam nad szyciem i sie zastanawiam, moja krawcowa powiedziala ze za calosc by wziela 1800 i tyle, ja nic wiecej nie place, ani za material ani za robote... Cytat:
to powodzenia zycze... tez juz chce suknie, najgorsze to bedzie wytrwac i nie pokazac jej Tomkowi ![]() ![]() :d bo ja mu sie zawsze wszystkim od razu chwale ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w takim razie spróbuję chociaż o połowę zmniejszyć jego konsumpcję ja to w sumie na żadną dietę nie chce wchodzić bo nie gotuję sama jeszcze codziennie tylko mama jak jadę na stancję to szykuje mi troszkę jedzonka jak np moje ukochane pierogi ruskie więc ciężko by było byc na diecie.. muszę sobie napisać gdzieś przed oczami że zdrowo się odżywiać mam i żadnych słodyczy do piątku tylko czy słowo słodycze przed moimi oczami nie sprawi ze ciągle będę o nich myślec?? hmm chyba gdzies indziej to musze napisac..
|
|
#4225 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tam jest mąka i ziemniaki-przekleństwo
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no właśnie... chyba mam kłopoty bo moje ulubione dania to sa właśnie takie mączne lub ziemniaczane.. w ogóle to pół biedy jak jestem sama to się jakoś trzymam ale mój tż to taki żarłok że co chwila by coś dobrego jadł i jak z nim siedze to tak razem z nim jem.. dajmy na to w sobotę robił domowe hamburgery- co z tego że były i zdrowe pomidorki, sałatka, cebulka jak między tym był kotlet, majonez i roztopiony ser żółty... taaaka pyszność że normalnie juz mi ślinka cieknie więc jak tu się powstrzymać jak tż mi takie pyszności serwuje.. boję się że jak wyjdę za mąż to będę tak siedzieć z tżtem i tyć
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4228 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ja już wczesniej Wam pisałam, że nasze obrączki kosztowały 1500zł a teraz 2100zł czyli 600zł więcej !!!!!!!!!!!! też czekam na wpływ na konto jak KasiaCytat:
ta Cymbeline jest sliczna, ale mi po głowie nadal chodzi Amour z falbankami (podoba mi się to połączenie materiałów, ciężkiego błyszczącego z cieniusią falbaneczką i ten krój ) ( ........ale lipanigdzie jej nie przymierzę eeehhhh ja tez od rana nie śpię...wyszykowałam się i na miasto pojechałam, może trafia mi się jakieś dyżury u nas jutro mam rozmowę z doktorkiem, wiem wiem, teraz się wstrzymują przez ten kryzys ale się cieszę, lubię rozmawiać z konkretną osobą i juz nie mogę się doczekać...achh ta adrenalinka
|
||
|
|
|
#4229 |
|
Zadomowienie
|
Młoda to głupia jeszcze trochę i będziemy biegać po salonach
ciekawe jestem czy wtedy nie będę żałowała tego,że się tak doczekać nie mogłamTancerko a ja mam tak,że moje Słońce lubi zjeść takie smakołyki tyle,że on nic nie tyje! a ja to co innego...narazie utrzymuje mi się moja waga,chociaż jem różne tuczące rzeczy ,ale kto wie kiedy nie podskoczy? i ani się nie obejrzę i będziemy z TŻtem wyglądać i jak szczypior z pączkiem
|
|
|
|
#4230 |
|
Wtajemniczenie
|
ehhh to u mnie jest inaczej... TZ zucil teraz palenie... to 8kg w gore mu poszlo, a tez lubi sobie podjesc niezdrowo... no nic...
ide sie polozyc spac, bo grype zoladkowa mam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

wkleję fotkę z zdjęciem jakiejś wizażanki(mam nadzieję,że mnie nie utłucze za to) bo bardzo mi się suknia podoba a mam wrażenie,że będziesz wiedziała ile może kosztować

ja nie umiem ćwiczyć normalnie heh uwielbiam sobie włączyć muzę na full i tańczę sobie przed lustrem

Już nie ma, więc przegrał... Stawka jest nagroda, którą sama sobie wybiorę... Tylko co by tu sobie wymyślić... cyba to będzie godzinny masażyk
jej, strasznie dużo

więc po co tracić czas pójdę do salonu kupię suknię a po tygodniu będzie dla mnie brzydka