|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Cytat:
W salonie napewno ci psikną zamrażaczem. Jak oglądałam filmiki z przekłuciem pępka też za pieknie to nie wyglądało. A nawet nie poczułam kiedy mi igłe wbił. Wg mnie to ze teraz go nie zrobisz to tylko plus. Nie ucieknie ci ten kolczyk, a za jakis czas bedziesz wiedziała czy naprawde to jest to czego chcesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przekluwalam sie kilak razy i przezylam, to trwa naprawde ulamek sekundy, ja mialam zamkniete oczy zeby sie nie patrzec ![]() zamawiala z was ktora moze torebki z etorebka ?
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
Kurde, długo jeszcze będziemy wałkować temat Ilony i tego, czy zrobi sobie ten cholerny kolczyk czy nie?
![]() Wydrukowałam sobie ok 30 stron drobnym maczkiem z internetu o kotach i różnych utworach literackich. Zabieram się do czytania ![]() (wreszcie mam motywację, aby się czymś zająć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
Ale jak moze zbiore pieniadze w tym tygodniu to pojde do tego salonu.
Chce po prostu.
![]() |
#4446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edit: Chyba Sydunia ![]()
![]() Edytowane przez Alexia09 Czas edycji: 2009-02-24 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam pisać prezentację... ale jestem z niej średnio zadowolona... Muszę ją przepisać na czysto, trochę jeszcze pozmieniać i dam ją do przeczytania jakiemuś poloniście (oczywiście nie z mojej szkoły). Cieszyć się, że mam już to z głowy będę dopiero, jeśli powie, że jest wszystko dobrze.
![]() Dziewczyny nie ma się co kłócić. Ilona ma prostu taki charakter, więc chyba należy zacząć czytać jej posty z przymrużeniem oka (albo po prostu je omijać, tak jak napisała wyżej xxboo). Inaczej ciągle będę jakieś sprzeczki. Ilona ja nic do Ciebie nie mam, ale powinnaś przestać atakować dziewczyny i pisać chamskie teksty, tylko dlatego, że ktoś ma inne zdanie od Ciebie i chce Ci dobrze doradzić. Przecież nie musisz nas słuchać. ![]() To tyle ode mnie ![]()
#4450 |
Zakorzenienie
|
No nic dziewczyny ja lecę na Krwawe Walentynki 3 D a pozniej moze troche pobuszowac po sklepach
i nie klucic sie!!! ![]() ![]()
#4451 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja zamawiałam ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ledwo was nadrobiłam ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę w końcu jechać na lodowisko, bo już się wybieram od początku ferii i jakoś nie mogę trafić.
![]()
#4454 |
Zakorzenienie
|
Dobra ja wyciagam reke do zgody.
Nie chce mi sie klocic ![]() Jak to mowia moi znajomi(na bani) :kochajmy sie,niech zapanuje milosc ![]() W ogole to ogladam film ze studniowki..smieszny jest..nie obcieli scen %..
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
Bry, się naprodukowałyście :P Przeczytałam wszystko, oczywiście połowy nie pamiętam...
I dostaliśmy zdjęcia i film ze studniówki dziś. Klasa co dostała wczoraj mówiła, że cztery godziny oglądania... Wasze też takie maratony? |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
Ja mam w 2 czesiach-ze 3 godziny razem.
Jeszcze prezentacja klasy w tym jest i inne filmy..
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka już widziała, bo dostała próbną płytkę. Ja nie mam wcale ochoty tego oglądać. ![]() Podobno nasz polonez wyszedł beznadziejnie, widać błędy i ktoś się nawet potknął niby. I zaraz musze na angielski jechać, a najchętniej poszłabym spać.
![]() |
#4461 | ||||
Pani Buka
|
ojeeej, dziewczyny, nie było mnie zaledwie od wieczora, a wy już tyle napisałyście O.o
Cytat:
![]() Ilona - wydaje mi się, że ogólnie dziewczyny na tym wątku są cierpliwe i wyrozumiałe, i rzeczywiście, to jest miejsce, gdzie każda z nas może sie wygadać, wypisać, i jeśli ma jakiś problem, to na pewno nie pozostanie on bez odpowiedzi. po prostu chodzi o to, że temat Twojego kolczyka wałkowany jest już od dobrych kilkunastu stron i tak naprawdę do niczego nie doszłyśmy ![]() Cytat:
![]() shewa - rozumiem, że czasem poniosą emocje, mój TŻ też mnie czasem denerwuje jakimiś pierdołami, ale samo w sobie to na pewno nie jest powodem do rozstania. chodzi o to, czy poza tym wszystko jest ok? czy Twoje uderzenie go po prostu było tym gwoździem do trumny? bo nie wiem jaka jest sytuacja ogólnie... ale mam nadzieję, że wam się ułoży ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
KAsiencja może rewelacyjnie nie było... on miesiąc temu wrócił z UK z pracy. Jak był w UK to przez te ostatnie tygodnie nie układało sie. Czulam sie zaniedbywana... ale on sie tak starał ze sie wystarał... OD tego czasu jest dużo lepiej. Pewnie że są sprzeczki... nawet o głupie pierdoły ale w jakim związku ich nie ma? Z reguły od razu sie godzimy... Idealnie może nie było, ale widziałam że mnie kocha...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Zakorzenienie
|
My jeszcze nie dostaliśmy filmu... również będę się bała to oglądać!!!
![]() Czytam, czytam... zaraz się okaże, że będę miała za dużo tworów do ustnej ![]() Orientujecie się ile książek tak mniej więcej warto jest mieć? Pięć? Dziesięć...? (mam na myśli o tematy typu "przedstaw motyw czegoś tam w literaturze, sztuce..."). |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Pani Buka
|
shewciu rozumiem... tak czy siak jego wyjazd na pewno był jakimś sprawdzianem dla waszego związku, skoro udało wam się przetrwać, to myślę, że nie może się to skończyć tak po prostu... będzie dobrze
![]() be - raczej nie więcej niż 5-6... mniej więcej na każdą lekturę przeznaczasz 3-4 minuty plus wstęp, zakończenie itd.
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2009-02-24 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |||
Zakorzenienie
|
łoo jeju się naczytałam ;p
Cytat:
![]() Cytat:
Grudniowa! gratuluję ![]() shewa - trzymam kciuki, zeby się ułozylo. mysle to samo co dziewczyny, nie bede sie powtarzac ![]() Cytat:
Ilona jak wycuiagnelas reke to bardzo pozytywnie ;]] też marze o wiosnie ![]() zmykam na Grey's Anatomy ;p juz kilkanascie razy widzialam ten odcinki co leca teraz w tv ale co mi tam, kocham ten serial ![]() a co do studniowkowego filmu to masakra ;p ogladalismy dzis na godz-wych i tragedia. mielismy zdjecia z dziecinstwa, a pozniej terazniejsze ze studniowki kazdy osobno i polowy osob, ktore daly te zdjecia w ogole nie ma, poprzekrecane nazwiska w tym one sa przewaznie na twarzy na zdjeciu ;| brawo dla tego pana. zdarzylismy obejrzec tylko poloneza i masakra, ujecia tylko na twarze z mega bliska. ii na filmiku klasowym okropnie wyszlam hehe <wstydnis>. ciekawe co bedzie dalej... oczywiscie cala plyta do poprawki, ciekawe kiedy ja zobacze w calosci;p Edytowane przez muchahahaha Czas edycji: 2009-02-24 o 15:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
Be ja myśle że najlepiej tak 3-4. Ja na próbnej miałam 4 książki. HP, Władce Pierścieni, Krolowa Śniegu i Zbrodnie i Kare i w domu zajmowało m i to 7 minut, a w szkole mowilam 15
![]() Mucha też kocham Grey's anatomy ![]() ![]() Dzieki dziewczyny za wsparcie ![]() Ogólnie cos kiepsko sie czuje, cycki mnie bolą, jakieś wrażliwe są, brzuch mnie boli, już od paru dni tak. Dzisiaj mi jeszcze doszedł ból karku. Ciągle chce mi sie spać. No i teraz mam jeszcze oczy opuchnięte. Ehhh |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 |
Zakorzenienie
|
Chcialam sie pogodzic- hop/hop?
![]() Zyjmy wg. milosc pokoj ..alkohol ![]()
![]() |
#4469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() weź pod uwagę jeszcze, że musisz mieć jakieś opracowania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj ideal mezczyzny jest w moim avatarze hehe ![]() ogolnie to jestem na 5 sezonie i czekac rzeba 2 tyg przeszlo na nowy odcinek co go dopiero w USA wyemituja... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.