|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 jednak nie balują na studiach cz. X
Ja też ostatnio ciągle noszę okulary i mi się przez nie zrobiła gula u nasady nosa :/ ale już znika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Zadomowienie
|
no to jeszcze ja o szkołach
![]() tak jak pisze Shir, wiele zależy od kierunku, jaki chcesz studiować. niektóre są dostępne tylko w szkołach prywatnych, bo w szkołach państpowych zwyczajnie nie ma warunków do ich nauki. dlatego nie można generalizować i stwioerdzać, że wszytskie prywatne uczelnie są beznadziejne. chociaż nie da się ukryć, że jest to powszechny pogląd. myślę, że w dużej mierze jest to związane z tym, że w ostatnich latach powstało wiele prywatnych szkól nastawionych na produkcję magistrow, stanowiących ucieczke przed wojskiem, czy ratunek przed zwolnieniem z pracy. idzie sie tam po to, żeby dostac papierek i tyle. czasem wystarczy tylko zapłacić i nie trzeba nawet chodzić na zajęcia. egzaminy w tych szkołach to też śmiech na sali w porownaniu do naszych sesji. i właśnie przez to cierpią osoby, które studiują na dobrych prywatnych uczelniach, które sa tam po to, żeby się czegoś nauczyć. niestety ludzie liubią generalizować. ![]() Cytat:
![]() chociaż wiem, że na poszczegolnych ywdziałach warynki są rozne.
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jóźwiak J., Podgórski J., Statystyka od podstaw, PWE, Warszawa 2006 (lub starsze wydania) 2.Sobczyk M., Statystyka, PWN, Warszawa 2005 tudzież : Sobczyk M., Statystyka. Podstawy teoretyczne, przykłady i zadania, Wyd. UMCS, Lublin 2000 3.Zeliaś A., Pawełek B., Wanat S., Metody statystyczne. Zadania i sprawdziany, PWE, Warszawa 2002 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Pretty a wy mieliście jakieś książki do gosp. przestrzennej z tym facetem
![]() czy tylko na podstawie wykładów się uczyliście?
#4475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi też już minęły 2 tygodnie i powinnam siedzieć i sie uczyć żeby później nie mieć wszystkiego naraz i super zaległości Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
-0,25 to maleństwa ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- kalioppe mam pytanie ![]() używasz książki "Wybrane zagadnienia z rysunku map" Kamila Kowalczyka (jeżeli dobrze zapamiętałam)?? bo to Twója uczelnia wydała tą książkę i mi jest strasznie potrzebna;/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ona potrzebna jest na cwiczenia [nie z nim] bo egzamin z tego przedmiotu jest tylko z wykladow, na ktorych juz jest roszeczke co innego ![]()
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Vill nie powiedzialas, ale zabrzmialo tak, ze tylko na panstwowych ludzie maja ambicje, zle sie zrozumialysmy.
macie racje, ze ludzie generalizuja i strasznie mnie to wkurza, bo czasem czuje sie jakby ktos o mnie myslal jak o debilu
#4480 |
Zakorzenienie
|
będa jak wrócę do Krakowa bo zostawiłam tam kabelek od aparatu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I do tego musimy mieć jeszcze jedną główną - geografia jakaś tam i jakaś dla ekonomistów. Oprócz tego podał jeszcze z 5 innych tytułów ale raczej nie skorzystam ![]() Cytat:
Za 2tyg nie wracam bo przyjeżdża do mnie przyjaciółka z chłopakiem i kumpela na weekend. Za 3 tyg chyba jakaś tam impreza urodzinowa jest ;P i za 4 tyg też nie wiem czy wrócę bo w poniedziałek będę miała koło z makro więc będę musiała się uczyć. No chyba, że koło będzie tydzień później to wtedy wrócę ![]() Czy ma któraś z Was może jakąś prezentacje, opisy jakiegoś zagadnienia ekonomicznego, gospodarczego itd po angielsku ? ![]()
![]() |
#4482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.gandalf.com.pl/b/podstawy...przestrzennej/ Ja potrzebuje tez jedna ksiazke mojego wykladowcy do geografii ekonomicznej, ale poki co bede licytowala na all bo tam jest za 19 zl (normalnie kosztuje 26 zl, wiec cale szczescie nie tak duzo, no ale to jest tylko skrypt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() Cytat:
![]() A ta druga geografie to pewnie chodzi o "geografie spoleczno-gospodarczą dla ekonomistów" T. Michalskiego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo oczywiscie ze u mnie tez sie niektorzy obijaja, ale to w malych ilosciach, i sa tak cholernie ineligentni ze i tak daja rade ![]() pretty, tak dokladnie ta, i chyba kupie ja nowa ![]() bo i tak sprzedam ja za rok, a za ksero tez zaplace kilkanascie zlotych, wiec na jedno wyjdzie ![]()
![]() |
#4488 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ale to chyba nie do końca tak, bo humaniści też mają ładny nowy wydział ![]()
#4489 |
Zakorzenienie
|
Napisalam wyzej, a co do przedmiotu to w pierwszym semestrze mialam przedmioty zwiazane z geografia fizyczna i srodowiskiem a teraz mam te aspekty spoleczno-ekonomiczne wiec mam przedmioty takie jak geografia ekonomiczna ogolna i Polski oddzielnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o właśnie! ;P tą książke muszę mieć jeszcze - to jakiś właśnie nasz podstawowy skrypt. ale do jakiego przedmiotu Ty ją teraz potrzebujesz? ![]() aha, i jakby co to ona będzie we wtorek u mnie w księgarni na wydziale też ![]() ![]() za cenę - bliżej 20zł niż 30zł ![]() EDIT już doczytałam co do przedmiotu ![]()
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2009-02-28 o 14:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
a gruba ona jest? i czy jest kolorowa czy czarno-biała;p? bo bym miała prośbę ogromną ![]() bo u mnie w bibliotece już jej nei można dostać wogóle, a podobno jest bardzo dobra, babka nam ją poleciła ostatnio i mówiła, że dobrze by było sobie ją załatwić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
we wtorek ok 13 mają się pojawić
![]() ![]()
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
no wiem, wiem :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
u nas mieliśmy wybór wdw i na geo ekonom zapisały się 342 osoby (I rok msg i ekonomii, IV rok msg i ekonomii) z tego co teraz widzę.
wątpię czy ktoś kupił tą książkę ze strony internetowej, którą on podawał ;P w biblio jej nie ma, więc spora część ją kupi we wtorek, reszta skseruje (chociaż podobno nie opłaca się aż tak bardzo kserować - ale nie wiem ile ma stron) więc może być niezły ruch w księgarni wtedy ![]()
#4498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może mogłabyś mi skserowac i przesłać a ja bym Ci przelała na konto potrzebną kasę ![]() ![]() jeżeli to będzie problem to pisz od razu, jakoś dam sobie pewnie radę bez niej albo poszukam tych 3 osób z roku którym się udało tą książkę dostac w bibliotece;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
właśnie zobaczyłam na n-k życzenia dla mojego znajomego od Angeliki i pomyślałam, że chyba już całkiem o nas zapomniała ;P
#4500 |
Zakorzenienie
|
a u mnie oprócz setek innych książek, każdy wykładowca zażyczył sobie, żeby korzystać z takiego podręcznika akademickiego, który został wydany pod koniec 2008, więc oczywiście nie ma w bibliotekach, cena to 300zł, a kserować nie bardzo, bo nie dosyć, że to jest kilkutomowe, to jeszcze obrazki są potrzebne kolorowe
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.