|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Witam wszystkie moje koffane skarby Przyznam się, że przeleciałam na szybko (taki szybki numerek z wizażem sobie stzreliłam dla relaksu i dyskusja na ten temat ja się pochlastam, czy ktoś ma brzytwę???? Tak siedzię teraz i niucham, niucham i to nie królica tym razem to moje kopytka po całym dniu w kozaczkach ..... hmmm a podobno w skórze nie powinny się tak pocić .... dobra idem do wanny bo zasnę odurzona wonią własnych stóp
|
|
|
|
#3722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad2. ad3. ale Cię wycałowała ![]() dobra, ja też "zmykam, umykam, dowidzenia, cześć" (tekst diabełka z jasełek nie no muszę iśc spać, bo mi dziś chyba "trochę" gorzej tak więc słodkich snów edit: ooo!!! Czekoladka się pojawiła na ciemną noc
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-04 o 22:37 Powód: dr Czekolada przyjechała ze szkolenia ;) |
|
|
|
|
#3723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Dzisiejszego wieczoru pobilysmy rekord. Mam nadzieje, ze coniektore nie pobija nas jutro jak beda nadrabiac czytanie Spij dobrze Lola. Dzasti ty tez sie poluz bo mozg ci paruje Ale mi sie przy was dobrze tworzy, wlasnie wojuje ze swoimi recznymi wyczynami ![]() No prosze prosze mamy Czekolade na dobranoc . Ekkkstra.....
Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-04 o 22:38 Powód: Zapomnialam Czekolade pogrubic |
||
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez uciekam...nie chce ale musze
malz rzekl: "Twoj czas na wizazu dobiegl konca,limit dnia dzisiejszego zostal wykorzystany" ![]() no nie wiedzialam ze mam jakies limity ![]() ale niech mu bedzie...niech sie chlopak cieszy ![]() do jutra kochane....i grzecznie mi tu |
|
|
|
#3725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad2. Mąż powiedział, że mózg mi jeszcze nie paruje, ale niewiele brakuje ![]() no widzicie co zrobiłyście, nie mogę się odkleić od Was puścić mnie, ale już!!!
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-04 o 22:44 Powód: ale zaszalałam z "będą" ;) |
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
no proszę, czeoko wróciła na szybki numerek i od razu dała czadu
|
#3727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja niestety komp mam w innym pokoju a TV w innym. Zapatrzyłam się na YCD a tu aż 3 strony wątek się poszerzył
Macie tempo laseczki ![]() Cytat:
![]() Przystojniak ![]() Mnie tez to drażni najbardziej. Zamiast więcej pokazywać zakręconych z castingów ![]() Agurola się musiał nieżle podniecić To nasze motto Dziewczyny na dzisiejszą noc - "bo miednicą trzeba ruszać, nie?" ![]() :rotfl :Chyba nie wszyscy do spania się już kładą ?? Bo ja właśnie winko otworzyłam ![]() Mój małż niestety dziś w pracy więc chata wolna i Mysica szaleje
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-03-04 o 22:46 |
|
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Lecę do spania robaczki moje, słodkich snów
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-04 o 22:58 |
|
|
|
|
#3731 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja też zmykam, dobranoc
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Zescie naskrobaly ze ho ho, idem meza z lozka zrzucic bo jego 5 minut snu juz 3 godziny trwa.
|
|
|
|
#3733 |
|
Zadomowienie
|
No widzę, że tu imprezka na całego i jakieś nocne ruszanie miednicą z winkiem w tle
![]() Anusia_piekniusia witaj na naszym zlocie czarownic Ja muszę jeszcze zapłacić za torbę kupioną na allegro .... w ostatnim tygodniu trochę sobie poczyniłam zakupów ..... tak w ramach oszczędzania na wyjazd wakacyjny Poniżej moje zdobycze
|
|
|
|
#3734 |
|
Zadomowienie
|
i ciąg dalszy ..... no troszku się tego uzbierało ..... ale obiecuję sobie, że jeszcze tylko pantofle biurowce klasyki zakupię i już nic więcej nie kupuję ..... no może jakieś spodnie kanty
![]() Aaaaaa nie pochwaliłam się, że mam nałóg polowania w lumpkach - uwielbiam szperać i często wyszukuję naprawdę oryginalne, nietuzinkowe perełki ..... mam kilka takich sprawdzonych sklepików, gdzie zawsze coś za grosik zakupię
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-03-04 o 23:27 |
|
|
|
#3735 | |||
|
Wtajemniczenie
|
ruch jak byśmy znowu szykowały się do ślubów
Cytat:
a co tam ![]() doleciało najlepsze jest to, że obok naszej sypialni mam łazienkę, a że cały czas prawie w łóżku jestem to do kibelka za daleko to ja nie mam przyjemne to na pewno nie było Cytat:
trza wycierać oplute monitory kompów i laptopów ![]() fajne to oszczędzanie w Twoim stylu ![]() Cytat:
![]() Dobranoc i do juterka wariatki moje kochane
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-03-04 o 23:32 |
|||
|
|
|
#3736 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc dziubeczki
Ja przekopuję Internet w celu znalezienia noclegu na sylwestra...
|
#3737 | |
|
Zadomowienie
|
izazusia a przepraszam za debilne pytanko - Ty będziesz spędzała sylwestra w stylu LEJDIS w sierpniu .....
![]() Cytat:
A Ty wiesz malutka_24 że i mi się to oszczędzanie zaczęło podobać Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-03-04 o 23:41 |
|
|
|
|
#3738 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie w sierpniu
Ale dla grupy ok 15-osobowej i tylko na 4 noclegi i za nocleg nie wiecej niż 40zł to nie lada problem
|
|
#3740 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
OMG ale żeście naskrobały. Jak za dawnych dobrych czasów
Muszę się sprężyć i w pracy i w domu i zaglądać bo póxniej mam strasznie dużo do nadrobienia. Wczoraj prasowałam - cała góra się uzbierała a później miałam jeszcze fazę na wycieranie kurzu. Umachałam się jak głupia ale za to jak mi się dobrze spało...Aaaa i być może kupimy autko ale ciii...żeby nie zapeszać... Cytat:
tylko bez paluchówCytat:
Cytat:
O Daguniu to jak my wszystkie większa (a nawet wielką) grupą będziemy szły do Ciebie na parapetówkę to zakupimy ci TV ![]() Dokładnie, nie powinno tego być i tego opowiadania typu: mój tata miał wypadek albo jestem sierotą itd. Bardzo im współczuję, ale ten program to ma być program rozrywkowy a nie "urzekła mnie Twoja historia" To jedyny tego typu program, który oglądam (żadnych tańców na lodzie czy z gwiazdami nie trawie, zresztą tak na marginesie większości "gwiazd" nawet nie znam). W YCD podziwiam tych ludzi. To niesamowite co można zrobić z własnym ciałem. Super No oczywiście ![]() Cytat:
Nie, brzytwy nie damy...jak się tak wyuczysz to jeszcze możesz nam być pomocna ![]() Cytat:
![]() Torby i spódnica i żakiet superaśne. Cytat:
![]() Kurna pół postu mi zjadło dopiszę co pamiętamGodzina ślubu - wybrałabym 16, chociaż wiem, że dla dziewczyn ze Śląska wczesna godzina to normalka. Motor nie lubię i nie chciałabym mieć (całe szczęscie mąż nie ma takich upodobań). Lubię popatrzeć ale tylko popatrzeć. Zresztą ja z tych bardziej wygodnych jestem...zjazdy nie dla mnie. Malutka elegancka przyszła mama w tym płaszczyku z Ciebie ![]() Aga nie martw sie nadmiarem alkoholu. My Ci z Kachą chętnie pomożemy ![]() Izunia przepraszam ale wymiatasz z tą ślepotą. Prawie się popłakałam, szczególnie z "pośladków" Ok spadam do pracy. Szef wzywa. Wpadne później Pa |
||||||
|
|
|
#3741 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja myślałam, że już wczoraj wieczorem wszyscy poszli spać
![]() czekoladka79 - zakochałam się w tej spódnicy http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1236205365 ![]() Cytat:
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-03-05 o 08:38 |
|
|
|
|
#3742 | |||
|
Zakorzenienie
|
No to się żeście rozpisały
, ledwo nadrobiłam, ale i tak juz wszystko zapomniałam![]() Cytat:
a mąż to chyba powinien profesjonalnym fotografem zostać, bo nieźle kadruje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() świetne zakupy miłego dnia Robale |
|||
|
|
|
#3743 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
ja tu wczoraj spędzałam wieczór romatyczny z turbinami gazowymi a wyście natrzskały 5 stron pisania - jak za starych dobrych czasów Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zaszalałaś dobrego dnia życzę
|
|
|
#3744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak ta spódnica boska poprostu ja też chce namiar na gościa z allegro ![]() A tak wogóle to witam was i życzę miłego dzionka
|
|
|
|
|
#3745 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mieszkam kolo Wodzisławia Śląskiego, a zamierzam rodzic w szpitalu w Raciborzu!! moze przyjdziesz mnie odwiedzic ????Cytat:
Cytat:
kurcze wy jestescie naprawde szalone żony!! zeby tyle naskrobac w jeden wieczor???
|
|
#3746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ello.... i jak podejrzewalam moj maz ani sie nie ruszyl ... a kuchnia sama sie narysuje....
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. A jesli chodzi o parapetowe to jestem jaka najbardziej za hehheheh. Tylko najpierw kupie zmywarke abym po tej wielkiej grupie miala w czym pozmywac |
||
|
|
|
#3747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko że teraz już z mężem w opolu mieszkam ale w rodzinne strony często jeżdżę ![]() A w ogóle Wiosna przyszła ![]()
|
|
|
|
|
#3748 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czekoladka Wariatunciu. Cytat:
![]() ciekawe ile już wykorzystane mam... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ta torebusia biała ...a spódniczka fajowska...Cytat:
A ja tylko troszke oplułam..też sie liczy do wytarcia?? ![]() Cytat:
uciekam KOCHANE.... |
|||||
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Dziolszki wlasnie w radio podali ze dzis jest dzien TESCIOWEJ.... ktora nie jest na wojennej sciezce ze swoja tesciowa niech leci z zyczeniami
.
|
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu nie wątpię że z kasicą mi byście dały radę to wypić
![]() dziękuję robaczki Cytat:
Ja będę udawać że o tym nie wiem Miłego dnia słonka, nie wiem czy zajrzę jeszcze dzisiaj do wieczorka, bo znowu terminy gonią
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

i dyskusja na ten temat
ja się pochlastam, czy ktoś ma brzytwę????

ale Cię wycałowała 

hand-made: urodzinowo na 40tkę
puścić mnie, ale już!!! 

dopiszę co pamiętam
: hot:

. A jesli chodzi o parapetowe to jestem jaka najbardziej za hehheheh. Tylko najpierw kupie zmywarke abym po tej wielkiej grupie miala w czym pozmywac
biała