Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-06, 09:57   #4891
malinka612
Raczkowanie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

heh, czyli nie tylko ja tego nie oglądam;P
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 10:00   #4892
polka746
Raczkowanie

Arrow Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
a jemu aż ręka zaczęła z wściekłości latać .
hmm jakoś to dziwnie zabrzmiało, nie panuje nad nerwami?
na dobry wieczór, na długi wieczór,
na zgodne ciepłe ścielenie łóżek,
na nieustanne sobą zdziwienie,
na gniew i krzywdę i przebaczenie
wybieram Ciebie.
polka746 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 10:01   #4893
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polka746 Pokaż wiadomość
hmm jakoś to dziwnie zabrzmiało, nie panuje nad nerwami?
Nie wiem, mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy bo mi nie za przyjemnie się zrobiło...
Stary 2009-03-06, 10:05   #4894
polka746
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiem, mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy bo mi nie za przyjemnie się zrobiło...
ja bardzo zwracam na to uwagę jak ktoś nie panuje nad nerwami, bo mam nie miłe wspomnienia z wczesnych lat..
a zwykle zaczyna sie to niewinnie
wybieram Ciebie.
Stary 2009-03-06, 10:06   #4895
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, byłam z Kluską... ale atmosfera między nami była jakaś mocno skwaszona... Nie mam pojęcia czemu Tzn domyślam się... Bo ja nie byłam w najlepszym nastroju, powiedziałam mu o tym, wyjaśniłam dlaczego, no to i on zaczął się "kwasić"... Hmm czyli nadal wychodzi na to, że nie mam prawa mieć gorszego humoru... A i jedna rzecz jeszcze mi nie daje spokoju: jechaliśmy tramwajem, ja go spytałam czemu jest taki, a jemu aż ręka zaczęła z wściekłości latać
Oczywiście żadnej kłótni nie było, ale trochę dziwnie bo nie widzieliśmy się od poniedziałku i myślałam, że będzie fajnie a tu taka lipa...
Cytat:
ej ale ta ręka nie zaczęła latać w Twoim kierunku mam nadzieję

i nie rozumiem do końca co jest grane u Was... przecież było super

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 10:10   #4896
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
ej ale ta ręka nie zaczęła latać w Twoim kierunku mam nadzieję

i nie rozumiem do końca co jest grane u Was... przecież było super
Nie no, po prostu zaczęła mu latać, nie w moim kierunku, bo gdyby tak było to już nie byłby moją Kluską, tylko Panem Piotrem
No nadal (chyba) jest dobrze, nie kłóciliśmy się, tylko jakoś tak dziwnie było, jakbyśmy zupełnie nie cieszyli się ze spotkania... Kluska cały dzień był na uczelni- może to dlatego?
Tak szczerze mówiąc to nie chce mi się w to wnikać nawet Ja po prostu już przestałam się przejmować...
Stary 2009-03-06, 10:13   #4897
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka612 Pokaż wiadomość
heh, czyli nie tylko ja tego nie oglądam;P
To po co chcesz iść?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 10:14   #4898
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie no, po prostu zaczęła mu latać, nie w moim kierunku, bo gdyby tak było to już nie byłby moją Kluską, tylko Panem Piotrem
No nadal (chyba) jest dobrze, nie kłóciliśmy się, tylko jakoś tak dziwnie było, jakbyśmy zupełnie nie cieszyli się ze spotkania... Kluska cały dzień był na uczelni- może to dlatego?
Tak szczerze mówiąc to nie chce mi się w to wnikać nawet Ja po prostu już przestałam się przejmować...
no to całe szczęście, że dalej jest Kluską

czyli co, zły dzień po prostu? Luffka co Ty gadasz, że przestałaś się już przejmować he

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-03-06, 10:17   #4899
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
no to całe szczęście, że dalej jest Kluską

czyli co, zły dzień po prostu? Luffka co Ty gadasz, że przestałaś się już przejmować he
Przestałam się przejmować= przestałam roztrząsać, szukać drugiego dna, wyciągać pochopne wnioski Zły dzień i tyle
Stary 2009-03-06, 10:25   #4900
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Przestałam się przejmować= przestałam roztrząsać, szukać drugiego dna, wyciągać pochopne wnioski Zły dzień i tyle
aaaaa czaję w sumie racja. Bo my kobiety lubimy doszukiwać się problemów...

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-03-06, 10:37   #4901
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaa czaję w sumie racja. Bo my kobiety lubimy doszukiwać się problemów...
No właśnie I to obraca się przeciwko nam zawsze....
Ja w ramach miłego poranka złapałam za depilator O masakra! Bo przez zimę golę maszynką, ale jak się zbliża wiosna/lato to zaczynam depilować... W sumie żałuję, że w zimę też nie wyrywałam, bo teraz by tak nie bolało....
Stary 2009-03-06, 10:42   #4902
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie I to obraca się przeciwko nam zawsze....
Ja w ramach miłego poranka złapałam za depilator O masakra! Bo przez zimę golę maszynką, ale jak się zbliża wiosna/lato to zaczynam depilować... W sumie żałuję, że w zimę też nie wyrywałam, bo teraz by tak nie bolało....
aaaaa nie cierpię depilować się po takim czasie... i w ogóle jakoś chyba wolę maszynką, bo szybciej to idzie, aczkolwiek później wkurzają te kiełki, które wyrastają po depilatorze jednak jest inaczej.
Raz sobie przejechałam po kilku kłaczkach na .... i bolało jak cholera hehe

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-03-06, 10:46   #4903
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaa nie cierpię depilować się po takim czasie... i w ogóle jakoś chyba wolę maszynką, bo szybciej to idzie, aczkolwiek później wkurzają te kiełki, które wyrastają po depilatorze jednak jest inaczej.
Raz sobie przejechałam po kilku kłaczkach na .... i bolało jak cholera hehe
Żebym miała całkiem gładkie nogi, to musiałabym golić prawie codziennie... Po depilatorze wystarczy poprawiać raz na 2 tyg... To ogromna różnica, więc stwierdziłam, że tym razem nie odpuszczę!
Ja kiedyś sobie chciałam wydepilować pachę depilatorem i zemdlałam
Stary 2009-03-06, 10:51   #4904
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Żebym miała całkiem gładkie nogi, to musiałabym golić prawie codziennie... Po depilatorze wystarczy poprawiać raz na 2 tyg... To ogromna różnica, więc stwierdziłam, że tym razem nie odpuszczę!
Ja kiedyś sobie chciałam wydepilować pachę depilatorem i zemdlałam
serio zemdlałaś? ja o pasze nie mówiłam w sumie ;p

no właśnie, właśnie maszynka działa na 1 góra 2dni.
a jaki masz depilator? bo ja mam chyba trochę kiepski i może dlatego tak nie lubię nim robić. Prezent od TŻta heh

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-03-06, 10:51   #4905
Grapefrutka
Zakorzenienie

WITAM WSZYSTKIE „STARE” I NOWE ZAZDROŚNICE!!!!!

hehehe musze wam powiedzieć że się na was zawiodłam bo miałam nadzieje że tu już III część będzie a tu co? lipa

Nie odzywałam się nie niestety nie miałam neta, normalnie wkurzyłam się jak nie wiem jak byłam w PL dzwonił do mnie koleś, że przyjechał z paczką i czy jestem w domu, odpowiedziałam mu, że nie i przez dwa tygodnie mnie nie będzie i się spytałam czy może zostawić paczkę u właścicielki mieszkania i powiedział, że oczywiście i że tam ją zostawi, jak sie pytałam cz będzie potrzebny stary modem to wszyscy mi powtarzali ze nie, więc nie dawałam go właścicielce. We wtorek do domu dotarliśmy po 18 bo samolot był opóźniony 2 godziny, najpierw była taka mgła że nic nie było widać a później padł im system naprowadzania więc ponad półtorej godziny siedzieliśmy zamknięci w samolocie. W środę z rana poszłam do właścicielki zadowolona, że będę mieć neta a tu, co?? ona mi mówi, że koleś przesyłki nie zostawił, bo nie mógł, bo musiał zabrać ten stary........ Więc się pytam o co caman? Poszłam do dostawcy Internetu i oni mi mówią, że oni paczki nie mają i że muszę zadzwonić do centrali żeby pewnie zamówić jeszcze raz wróciłam do domu zadzwoniłam, dobrze, że nie wyrzuciłam mojego nr zamówienia, bo podałam im ten nr i się okazało, że oni paczkę wysłali kurierem (swoją drogą fajny kurier skoro paczka szła ponad tydzień) i kurier dalej ma tą paczkę, bo do nich ona nie wróciła. Dostałam nr tel do firmy kurierskiej ale jak się później okazało był to nr fax, poszłam do koleżanki na Internet żeby sprawdzić czy nie mają gdzieś w okolicy siedziby albo chociaż nr tel spisać. Adres znalazłam, ale za Chiny ludowe nie wiedziałam gdzie jest taka ulica w moim mieście, więc zadzwoniłam koleś mi wytłumaczył jak so nich dojść i tak otrzymała w końcu mój śliczniutki, nowiutki modem, który działa bez mazutu! Nalatałam się za tym, ale przynajmniej teraz będę mieć już spokój i mogę się cieszyć dostępem do świata żywych.

Co do TŻ’ta to nie jestem zaręczona i wcale nie świętowałam żadnego miesiąca miodowego, i są bardzo małe szanse żeby się to zmieniło w najbliższym czasie TŻ nawet zapomniał że w niedziele jest dzień kobiet. Ja tak jak sobie obiecałam nie mówię nic o ślubie czy zaręczynach, czekam na jego ruch. Na razie widzę, że jest dużo spokojniejszy i na lotnisku mi powtarzał, że się bardzo cieszy, że wracamy na wyspę do naszego mieszkanka, widziałam, że powrót na wyspę przyniósł mu ulgę, bo jest z dala od zaręczynowo-ślubnych newsów. Ja się skupiam teraz na szukaniu pracy, te trzy dni poświęciłam na sprzątanie, pranie i załatwianie tego nieszczęsnego internetu a teraz czas na weekendowy odpoczynek i od poniedziałku ostre szukanie pracy, tzn może nie tak do końca bo dzisiaj musze iść zanieść podanie w jedno miejsce a w poniedziałek, wtorek i środę idę znowu siedzieć z Olcią bo mnie koleżanka prosiła. W sumie dobrze bo na sam początek troszkę kaski wpadnie.

Nadrobiłam wszystko i powiem wam że naprawdę jestem zawiedziona że tak mało tego było ale dziękuję wszystkim które się o mnie wypytywały i martwiły bardzo miło mi się zrobiło jak to czytałam choć żałuje że nie spełniły się wasze przypuszczenia.

Z tego, co pisałyście to odniosę się do jednego, bo o dzieciach jeszcze nie myślę, choć coś czuję, że za niedługo moja macica będzie wariować a blogów nie piszę, ale
Fotografia –moja pasja!!
Jestem szczęśliwą posiadaczką Nikona D40 z dwoma obiektywami (to jest moje dziecko ) i dwoma kartami po 4 GB każda, jakieś półtora roku temu dałam za ten zestaw ok. 2000 zł ale że było to moje marzenie to cena nie grała roli muszę jednak zaopatrzyć się w kilka filtrów bo czasem by mi się bardzo przydały ale jak na razie działam na gołych obiektywach i bardzo nie narzekam. Na wizażu mam swój wątek ze zdjęciami (tylko jakoś nie cieszy się on zbytnim zainteresowaniem, więc dość dawno się tam nie udzielałam ) ale ma też swoje konto na DigArcie jeśli któraś ma ochotę obejrzeć moją skromną na razie galerię to prześlę linka na PW

ale mi się powieść skleciła, przepraszam, jeśli ktoś usnął czytając to
normalnie spam jak się patrzy
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 10:56   #4906
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
WITAM WSZYSTKIE „STARE” I NOWE ZAZDROŚNICE!!!!!

hehehe musze wam powiedzieć że się na was zawiodłam bo miałam nadzieje że tu już III część będzie a tu co? lipa

Nie odzywałam się nie niestety nie miałam neta, normalnie wkurzyłam się jak nie wiem jak byłam w PL dzwonił do mnie koleś, że przyjechał z paczką i czy jestem w domu, odpowiedziałam mu, że nie i przez dwa tygodnie mnie nie będzie i się spytałam czy może zostawić paczkę u właścicielki mieszkania i powiedział, że oczywiście i że tam ją zostawi, jak sie pytałam cz będzie potrzebny stary modem to wszyscy mi powtarzali ze nie, więc nie dawałam go właścicielce. We wtorek do domu dotarliśmy po 18 bo samolot był opóźniony 2 godziny, najpierw była taka mgła że nic nie było widać a później padł im system naprowadzania więc ponad półtorej godziny siedzieliśmy zamknięci w samolocie. W środę z rana poszłam do właścicielki zadowolona, że będę mieć neta a tu, co?? ona mi mówi, że koleś przesyłki nie zostawił, bo nie mógł, bo musiał zabrać ten stary........ Więc się pytam o co caman? Poszłam do dostawcy Internetu i oni mi mówią, że oni paczki nie mają i że muszę zadzwonić do centrali żeby pewnie zamówić jeszcze raz wróciłam do domu zadzwoniłam, dobrze, że nie wyrzuciłam mojego nr zamówienia, bo podałam im ten nr i się okazało, że oni paczkę wysłali kurierem (swoją drogą fajny kurier skoro paczka szła ponad tydzień) i kurier dalej ma tą paczkę, bo do nich ona nie wróciła. Dostałam nr tel do firmy kurierskiej ale jak się później okazało był to nr fax, poszłam do koleżanki na Internet żeby sprawdzić czy nie mają gdzieś w okolicy siedziby albo chociaż nr tel spisać. Adres znalazłam, ale za Chiny ludowe nie wiedziałam gdzie jest taka ulica w moim mieście, więc zadzwoniłam koleś mi wytłumaczył jak so nich dojść i tak otrzymała w końcu mój śliczniutki, nowiutki modem, który działa bez mazutu! Nalatałam się za tym, ale przynajmniej teraz będę mieć już spokój i mogę się cieszyć dostępem do świata żywych.

Co do TŻ’ta to nie jestem zaręczona i wcale nie świętowałam żadnego miesiąca miodowego, i są bardzo małe szanse żeby się to zmieniło w najbliższym czasie TŻ nawet zapomniał że w niedziele jest dzień kobiet. Ja tak jak sobie obiecałam nie mówię nic o ślubie czy zaręczynach, czekam na jego ruch. Na razie widzę, że jest dużo spokojniejszy i na lotnisku mi powtarzał, że się bardzo cieszy, że wracamy na wyspę do naszego mieszkanka, widziałam, że powrót na wyspę przyniósł mu ulgę, bo jest z dala od zaręczynowo-ślubnych newsów. Ja się skupiam teraz na szukaniu pracy, te trzy dni poświęciłam na sprzątanie, pranie i załatwianie tego nieszczęsnego internetu a teraz czas na weekendowy odpoczynek i od poniedziałku ostre szukanie pracy, tzn może nie tak do końca bo dzisiaj musze iść zanieść podanie w jedno miejsce a w poniedziałek, wtorek i środę idę znowu siedzieć z Olcią bo mnie koleżanka prosiła. W sumie dobrze bo na sam początek troszkę kaski wpadnie.

Nadrobiłam wszystko i powiem wam że naprawdę jestem zawiedziona że tak mało tego było ale dziękuję wszystkim które się o mnie wypytywały i martwiły bardzo miło mi się zrobiło jak to czytałam choć żałuje że nie spełniły się wasze przypuszczenia.

Z tego, co pisałyście to odniosę się do jednego, bo o dzieciach jeszcze nie myślę, choć coś czuję, że za niedługo moja macica będzie wariować a blogów nie piszę, ale
Fotografia –moja pasja!!
Jestem szczęśliwą posiadaczką Nikona D40 z dwoma obiektywami (to jest moje dziecko ) i dwoma kartami po 4 GB każda, jakieś półtora roku temu dałam za ten zestaw ok. 2000 zł ale że było to moje marzenie to cena nie grała roli muszę jednak zaopatrzyć się w kilka filtrów bo czasem by mi się bardzo przydały ale jak na razie działam na gołych obiektywach i bardzo nie narzekam. Na wizażu mam swój wątek ze zdjęciami (tylko jakoś nie cieszy się on zbytnim zainteresowaniem, więc dość dawno się tam nie udzielałam ) ale ma też swoje konto na DigArcie jeśli któraś ma ochotę obejrzeć moją skromną na razie galerię to prześlę linka na PW

Grape wróciła
fajnie, że jesteś, bo martwiłyśmy się o Ciebie ! Ale podejrzenia o problemy z netem były słuszne jak widać.

Teraz już będzie ok.

Co do TŻta... w sumie na razie nic nie mówię, zobaczymy jak będzie za kilka dni. Podpadł mi chłopak strasznie i przyglądam mu się bacznie

sporo kasiory wydałaś na aparat, podziwiam, że ktoś ma taką pasję i tak się stara, żeby ją realizować

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-03-06, 10:58   #4907
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
serio zemdlałaś? ja o pasze nie mówiłam w sumie ;p

no właśnie, właśnie maszynka działa na 1 góra 2dni.
a jaki masz depilator? bo ja mam chyba trochę kiepski i może dlatego tak nie lubię nim robić. Prezent od TŻta heh
Ja mam Brauna jakiegoś masująceg z cudani różnymi
TAM też sobie depilowałam, oczywiście nie wszystko, ale nawet nie bolało tak bardzo ale to dawno temu, jak była odważna
Cytat:
Fotografia –moja pasja!!

No nareszcie!!!!!!!
Cieszę się, że jesteś
Dawaj mi wszystkie linki - i do wątku na wizażu i do Digarta
Stary 2009-03-06, 11:05   #4908
polka746
Raczkowanie

Grapefrutka fajnie że już jesteś
wybieram Ciebie.
Stary 2009-03-06, 11:06   #4909
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam Brauna jakiegoś masująceg z cudani różnymi
TAM też sobie depilowałam, oczywiście nie wszystko, ale nawet nie bolało tak bardzo ale to dawno temu, jak była odważna

No nareszcie!!!!!!!
Cieszę się, że jesteś
Dawaj mi wszystkie linki - i do wątku na wizażu i do Digarta
dziękuję
poszło

co do TŻ'ta to się zobaczy jak na razie zachowuje się wzorowo nie może się ode mnie oderwać aż chwilami mi głupio bo już daaaaaaaawno się tak nie zachowywał
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-06, 11:12   #4910
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję
poszło

co do TŻ'ta to się zobaczy jak na razie zachowuje się wzorowo nie może się ode mnie oderwać aż chwilami mi głupio bo już daaaaaaaawno się tak nie zachowywał
Cieszę się, że z TZ jest dobrze Należało Ci się to po ostatnich przejściach
Stary 2009-03-06, 11:17   #4911
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się, że z TZ jest dobrze Należało Ci się to po ostatnich przejściach
zobaczymy jak długo to potrwa ja bym chciała jak najdłużej ale przy nim to nigdy nic nie wiadomo jak na razie to chodzi i główkuje co z dniem kobiet bo zupełnie o tym zapomniał, sama mu przypomniałam przypadkiem na lotnisku

ale z tego co wyczytałam to znowu u Ciebie jakieś zawirowania były/są......
ehhhhh...... samce
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-03-06, 11:19   #4912
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
zobaczymy jak długo to potrwa ja bym chciała jak najdłużej ale przy nim to nigdy nic nie wiadomo jak na razie to chodzi i główkuje co z dniem kobiet bo zupełnie o tym zapomniał, sama mu przypomniałam przypadkiem na lotnisku

ehhhhh...... samce
E tam, takie zawirowania jak są u mnie to się nie liczą Nie kłócimy się, po prostu był gorszy dzień Zobaczymy jak będzie dziś gadał
Stary 2009-03-06, 11:22   #4913
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:

ehhhhh...... samce
mam nadzieję, że jak najdłużej

ja też chcę link na PW :P

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-03-06, 11:23   #4914
malinka612
Raczkowanie

Wybrać się wybiorę bo będą konkursy z nagrodami, a nuż się uda coś wygrać No i w mojej dziurze to jakby nie było atrakcja.

Grape, miło Cię znów widzieć Ja też chcę linki i zobaczyć Twoje zdjęcia.

Niech mi któraś podeśle linka do zdjęć 'brzuszkowych'. Jakoś przegapiłam a bardzo chcę zobaczyć.

Edytowane przez malinka612
Czas edycji: 2009-03-06 o 11:24
Stary 2009-03-06, 11:34   #4915
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję, że jak najdłużej

ja też chcę link na PW :P
też mam nadzieje, że będzie tak jak najdłużej, bo czuje się/traktuje mnie jak na początku związku a to bardzo miłe jest

Cytat:
Napisane przez malinka612 Pokaż wiadomość
Grape, miło Cię znów widzieć Ja też chcę linki i zobaczyć Twoje zdjęcia.
dziękuję mnie tez jest bardzo miło z wami znowu gadać

Napisze wam nawet że jak się dowiedziałam że mogę znowu tydzień czekać na nowy modem to prawie się popłakałam i byłam gotowa zerwać z nimi umowę i wziąć Internet od innego ”dostawcy” bo nie wyobrażałam sobie tygodnia bez was moje kochane zazdrośnice

edit:
jesssssu pasowało by się może już ubrać i iść z tym podaniem.....
ale mnie z wami tam dobrze i tak się za wami stęskniłam
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2009-03-06 o 11:39
Stary 2009-03-06, 11:41   #4916
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
jesssssu pasowało by się może już ubrać i iść z tym podaniem.....
ale mnie z wami tam dobrze i tak się za wami stęskniłam
haha, ja od godziny wybieram się na miasto w celu zakupu nowego cyckonosza i też jakoś nie mogę się wybrać
Stary 2009-03-06, 11:46   #4917
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
haha, ja od godziny wybieram się na miasto w celu zakupu nowego cyckonosza i też jakoś nie mogę się wybrać
cyckonosze to ostatnio sobie dwa kupiłam bo się zdecydować nie mogłam na jeden
tzn w sumie były 4 ale na tyle kasy nie miałam więc po ciężkiej selekcji zostały dwa więc na jakiś czas musze się powstrzymać żeby TŻ się nie rzucał za bardzo
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-06, 11:48   #4918
malinka612
Raczkowanie

Ja ostatnio sobie kupiłam, TŻ oszalał na jego widok Ale i tak muszę sobie jeszcze jeden sprawić- taki wiosenny
Stary 2009-03-06, 11:50   #4919
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
cyckonosze to ostatnio sobie dwa kupiłam bo się zdecydować nie mogłam na jeden
tzn w sumie były 4 ale na tyle kasy nie miałam więc po ciężkiej selekcji zostały dwa więc na jakiś czas musze się powstrzymać żeby TŻ się nie rzucał za bardzo
Ja chciałam kupić taki koronkowy, prześwitujący Do tej pory nosiłam raczej takie zabudowane, bo mam małe cyce i chciałam je trochę powiększać, ale teraz stwierdziłam, że taka prześwitująca koroneczka wystająca zza bluzeczki będzie fajnie wyglądać
Stary 2009-03-06, 11:52   #4920
Claris
Zakorzenienie

Grape fajnie, że się w końcu odezwałaś Cieszę, że dotarłaś cała i zdrowa.

Skumajcie, że mieszkam w mieście, uchyliłam okno od pokoju, żeby wiosny naleciało i słyszę, że kogut pieje Skąd on się tu wziął, chyba na ogródkach działkowych ktoś hoduje
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości