Nimfomanki ;) - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-09, 22:44   #451
lotta6
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki ;)

Witam panie.
Ja ostatnio sie uspokoilam, az zaczelam sie o siebie bac :P
Ale jak ostatnio mi wrocilo to strach sie bac.
lotta6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 23:03   #452
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

O, witaj, Lotta Miła niespodzianka w tym wątku
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 23:21   #453
lotta6
Zakorzenienie

Mamy ze soba wiecej wspolnego niz tylko bycie nocnymi markami
Stary 2009-03-09, 23:25   #454
Konto usunięte

Swoją drogą te dwie cechy (nocnomarko-nimfomanka) to urocza mieszanka Gorzej, że mój TŻ jest śpiochem
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 23:34   #455
Kmee
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11368491]Swoją drogą te dwie cechy (nocnomarko-nimfomanka) to urocza mieszanka Gorzej, że mój TŻ jest śpiochem [/quote]
Oj na pewno nie raz go już obudziłaś
Budzenie śpiocha to fajna rzecz, szczególnie że przeważnie nie każda jego część "śpi"
Ja też siedzę do późna ostatnio.. ale już mykam, więc dobrej nocki i do jutra
Teraz będę miała więcej czasu na wizaż
Kmee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 23:35   #456
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
Oj na pewno nie raz go już obudziłaś
Budzenie śpiocha to fajna rzecz, szczególnie że przeważnie nie każda jego część "śpi"
Ja też siedzę do późna ostatnio.. ale już mykam, więc dobrej nocki i do jutra
Teraz będę miała więcej czasu na wizaż
No niestety niewiele wspólnych nocy za nami - 3 tygodnie wakacji i jakieś pojedyncze, bardzo rzadko. Ale tak, zdarzało mi się go budzić Przynajmniej... hmmm... częściowo
Stary 2009-03-09, 23:47   #457
lotta6
Zakorzenienie

W sumie tez jestem spiochem, z tym ze lubie siedziec do rana a spac do poludnia. No chyba, ze mam cos ciekawego do zrobienia to wtedy inna sprawa, moge wstac.

Lubicie ogladac bardzo niegrzeczne filmy ze swoimi facetami/kochankami czy kim tam innym? Bo ja bardzo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-10, 01:18   #458
black-bubu
Zakorzenienie

oj ja też lubię takie filmiki

A sex w środku nocy, jest cudowny, kiedy mieszkałam z Tż, to budził mnie tak dosyć często
black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 06:14   #459
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

[quot

Edytowane przez UnbelievableGirl
Czas edycji: 2009-03-17 o 18:07
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 06:25   #460
gosiaczek6
Zakorzenienie

a moj to zawsze spi na brzuchu jak mam ochote go obudzic i lipa
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 06:59   #461
Ravissante
Wtajemniczenie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11360705]Mój TŻ jest ode mnie nawet młodszy, choć o 3 miesiące Ale powiem Wam, że zwykle to on zaczyna temat, jak to będzie po studiach, że oświadczy mi się przed wyjazdem do szkoły strażackiej, ślub kiedy wróci, jakieś małe mieszkanko na początek, potem po moich studiach dzieci, starszy syn i młodsza córka...

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

A nowy wizaż jest strrraszny... [/QUOTE]

hihi moj tez ode mnie mlodszy o 3 miesiące i też przeważnie on planuje jak bedzie wygladalo nasze zycie razem jaki bedzie nasz dom itd. przynajmniej sie angazuje i nawet mamy juz imiona dla dzieci jesli syn to Kuba jesli córka to Oliwia

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
wiec jak wiecie do 6 tyg nie powinno sie bo sie wszystko goi i wraca do ,,normy" a potem bylam na wizycie i powiedzial ze moge wszystko(przy karmieniu nie kazda metoda antykosepcji jest wskazana)
a po 6 sprobowalismy i na poczatku byla porazka tak bolalao nie za bardzo mogol wejsc czulam sie jak za pierwszym razemtroszke bolalo i pomalutku pomalutku jakos poszlo potem doznania byly cudowne ale powiem Wam(przerwalismy jak bylam ok 7 mieisiaca bo sie balismy o dzidziusia ale wtedy jest taka ochota jak nigdy wiezcie mi cos okropnego az trudno sie bylo powstrzymac) oficialnie mozna do porodu ale wiadomo ze to roznie bywa a do normy wrocilo ok po miesiacah takze ciezko ale po ciazy ( i seksie w trakcie) jest duzo lepiej potrafimy czecsiej w ciagu jednej nocy

ja ni mam jeszcze 30 ale w czasie ciazy lepiej

no to mnie tez uspokojilas ale domyslalam sie ze na poczatku jednak bedzie troche bolec bo niby wszystko zagojone ale dawno nie urzywane haha

Cytat:
Ha, to mnie uspokoiłaś. Szczerze trochę się martwiłam tym tematem "po porodzie", że będzie gorzej czy coś

Kmee a Ty kiedy planujesz zostac mama ?

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
dziękuję Ci, teraz już nie boję się AŻ tak porodu i tego co będzie po
damy rade choc jak ost nasza babka na uczelni z treningu interpersonalnego powiedziala nam ze na porodówce wyrzyczała się za wszystkie czasy to pomyślałam this is great ideea

Cytat:
sam porod to inna kestia ja mialam cesarke ale potem na poczatku bylo nie tak bo bolalo ale potem .....hmmmpoez ja przynajmniej u mnie

a ja sie czesto zastanawiam do czego mozna porownac porod naturalny w sensie bolu moja mama powiedziala ze jej sie zdawalo jakby ja rozdzierano od srodka

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-10, 08:57   #462
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ravissante Pokaż wiadomość
hihi moj tez ode mnie mlodszy o 3 miesiące i też przeważnie on planuje jak bedzie wygladalo nasze zycie razem jaki bedzie nasz dom itd. przynajmniej sie angazuje i nawet mamy juz imiona dla dzieci jesli syn to Kuba jesli córka to Oliwia
Mój dwa lata.. i może dlatego jest tak jak jest
My też rozmawialiśmy o imionach (ale nie jakoś konkretnie) i o tym, że w sumie może się przytrafić i będzie fajnie, ale jakoś kurde wewnętrznie się tego obawiam.
Wydaje mi się, że TŻ wcale nie dorośnie i będę miała dwa "kłopociki" na głowie
Oliwka i Kuba są bardzo fajne
Ja dziewczynki nie chcę chcę synka

Cytat:
no to mnie tez uspokojilas ale domyslalam sie ze na poczatku jednak bedzie troche bolec bo niby wszystko zagojone ale dawno nie używane haha
Żeby tylko całkiem nie zarosło chociaż z tego co słyszałam to potem jest "za luźno"
Pocieszam się faktem, że może TŻci od których to słyszałam mają małych i dlatego tak jest

Cytat:
Jak się przytrafi to mogę nawet w tym miesiącu
A na poważnie, to jeśli się teraz nie przytrafiło, to raczej nie prędko.. szczególnie, że trzeci dzień nie odzywamy do siebie

Cytat:
damy rade choc jak ost nasza babka na uczelni z treningu interpersonalnego powiedziala nam ze na porodówce wyrzyczała się za wszystkie czasy to pomyślałam this is great ideea
a ja sie czesto zastanawiam do czego mozna porownac porod naturalny w sensie bolu moja mama powiedziala ze jej sie zdawalo jakby ja rozdzierano od srodka
Eee i tak pewnie każda kobieta przeżywa to inaczej.
Ja mimo wszystko chciałabym rodzić naturalnie.
W sumie natura jakoś tam nas skonstruowała, a blizny na brzuchu to nie jest fajna sprawa

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
a moj to zawsze spi na brzuchu jak mam ochote go obudzic i lipa
buuuuuuuuuu
Nie wie co traci

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
A sex w środku nocy, jest cudowny, kiedy mieszkałam z Tż, to budził mnie tak dosyć często
Cytat:
Napisane przez lotta6 Pokaż wiadomość
W sumie tez jestem spiochem, z tym ze lubie siedziec do rana a spac do poludnia. No chyba, ze mam cos ciekawego do zrobienia to wtedy inna sprawa, moge wstac.
Lubicie ogladac bardzo niegrzeczne filmy ze swoimi facetami/kochankami czy kim tam innym? Bo ja bardzo
My jakoś nigdy nie oglądaliśmy, TŻ twardo stoi przy zdaniu, że "jego to nie interesuje i nie potrzebuje oglądać, bo sam ma fajniejsze rzeczy we własnym łóżku" To bardzo miłe i słodziutkie, ale w sumie zawsze mnie tym dziwił.. no przecież wiem jacy są faceci.. a przecież ja sama czasem coś obejrzę, żeby się doedukować, albo zaczerpnąć inspirację..
No, ale upiera się przy swoim

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11368529]No niestety niewiele wspólnych nocy za nami - 3 tygodnie wakacji i jakieś pojedyncze, bardzo rzadko. Ale tak, zdarzało mi się go budzić Przynajmniej... hmmm... częściowo [/quote]
Hehehe ja to bardzo, bardzo lubię
Kiedyś gdy jakiś czas mieszkaliśmy razem, jak nie było czegoś wieczorem.. to nie odpuściłam sobie rannego "wykorzystania"

Edytowane przez Kmee
Czas edycji: 2009-03-10 o 09:02
Stary 2009-03-10, 09:04   #463
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
My też rozmawialiśmy o imionach (ale nie jakoś konkretnie) i o tym, że w sumie może się przytrafić i będzie fajnie, ale jakoś kurde wewnętrznie się tego obawiam. Wydaje mi się, że TŻ wcale nie dorośnie i będę miała dwa "kłopociki" na głowie

A dlaczego??Dziewczynki są suuper-będąc w ciazy nawet nie wyobrażałam sobie,że moge mieć chłopca...A mam terez taką małą ślicznotke,która biega po całym domu...a syn... moze kiedyś...

Żeby tylko całkiem nie zarosło chociaż z tego co słyszałam to właśnie jest "za luźno"

Wcale nie jest.... jest lux
Pocieszam się faktem, że może TŻ kobiet, które to mówiły mają małych i dlatego tak jest

A na poważnie, to jeśli się teraz nie przytrafiło, to raczej nie prędko.. szczególnie, że od 3 dni zupełnie się nie odzywamy do siebie

Eee i tak pewnie każda kobieta przeżywa to inaczej, jednak mimo wszystko chciałabym rodzić naturalnie. W sumie natura nas do tego jakośtam skonstrułowała, a blizny na brzuchu to nie jest fajna sprawa

MASZ ZUPEŁNA RACJĘ

buuuuuuuuuu
Nie wie co traci

My jakoś nigdy nie oglądaliśmy, TŻ twardo stoi przy zdaniu, że "jego to nie interesuje i nie potrzebuje oglądać, bo sam ma fajniejsze rzeczy we własnym łóżku" To bardzo miłe i słodziudkie, ale w sumie zawsze mnie tym dziwił.. no przecież wiem jacy są faceci.. a przecież ja sama czasem coś obejrzę, żeby się doedukować, albo zaczerpnąć inspirację..

Hehehe ja to bardzo, bardzo lubię Jak przez jakiś czas mieszkaliśmy razem, to jak nie było czegoś wieczorem, to nie odpuściłam sobie rannego "wykorzystania"

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Ale mi się wszystko powyżej zlało....
Stary 2009-03-10, 09:05   #464
paulincia19933
Przyczajenie

Witam was wszystkie

Chcialam sie spytac co sondzicie o trujkonciku 2 kobiety i facet ?? prosze o szczere odpowiedzi.
przepraszam za bledy
paulincia19933 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 10:20   #465
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Ale mi się wszystko powyżej zlało....
Fakt :P to ja to trochę porozdzielam u siebie

Cytat:
A dlaczego??Dziewczynki są suuper-będąc w ciazy nawet nie wyobrażałam sobie,że moge mieć chłopca...A mam terez taką małą ślicznotke,która biega po całym domu...a syn... moze kiedyś...
aaa, bo ja wolę bawić się samochodzikami, kupować klocki lego... strasznie, strasznie chcę chłopczyka i żeby był podobny do tatusia

Cytat:
Wcale nie jest.... jest lux
ufffff na taką odpowiedź czekałam
Mam nadzieję, że u mnie też tak będzie

Cytat:
MASZ ZUPEŁNA RACJĘ
Ahh ciesze się, bo widzisz jak człowiek jeszcze taki niedoświadczony, to mu różne rzeczy do głowy przychodzą, ale ja lubię racjonalnie patrzeć na sprawy i w tym temacie też staram się zachować "rozsądek". W sumie nie boję się porodu.. ale kto to wie jak będzie na tydzień czy dwa przed
Kiedyś się przekonam i Wam opowiem hehe

Cytat:
Napisane przez paulincia19933 Pokaż wiadomość
Witam was wszystkie
Chcialam sie spytac co sondzicie o trujkonciku 2 kobiety i facet ?? prosze o szczere odpowiedzi.
przepraszam za bledy
Witamy
Nigdy nie próbowałam tego, raczej moja zazdrość by mi na to nie pozwoliła
Musiałoby się to odnosić do partnera, na którym mi nie zależy

PS. Nie chcę, żebyś odebrała to jako nieuprzejmość, ale jeśli wiesz, że robisz błędy to sprawdź w słowniku jak coś się pisze, albo zainstaluj sobie firefox'a, który podkreśla błędnie napisane wyrazy. Dbałość o polszczyznę, to wyraz szacunku dla czytających

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-10, 11:10   #466
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
My też rozmawialiśmy o imionach (ale nie jakoś konkretnie) i o tym, że w sumie może się przytrafić i będzie fajnie, ale jakoś kurde wewnętrznie się tego obawiam.

ja bym wolała dziewczynke ale jak bedzie chłopczyk też dam rade
też mam obawę że będe mieć 2 dzieciaki w domu

Cytat:
Żeby tylko całkiem nie zarosło chociaż z tego co słyszałam to potem jest "za luźno"
Pocieszam się faktem, że może TŻci od których to słyszałam mają małych i dlatego tak jest
jesteś niemożliwa
no najgorzej to potem jak zostanie ci taka rozklapciocha

Cytat:
Napisane przez paulincia19933 Pokaż wiadomość
Witam was wszystkie

przepraszam za bledy
nie nie nie
dlaczego bo bym ja najpierw zabila zakim zdazyla by spojrzec na mojego faceta

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Stary 2009-03-10, 11:14   #467
Naciatko
Przyczajenie

Moge się dołączyć?
Naciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 11:15   #468
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Naciatko Pokaż wiadomość
Moge się dołączyć?
tak Natalko

Stary 2009-03-10, 11:20   #469
majula
Zakorzenienie

Cytat:
No to pięknie ku**wa
Ja tu już się ucieszyłam, a Ty taki myk zrobiłaś no wiesz
Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
aha to zmienia postać rzeczy, bo czyli nie masz TAM wielkiej, ogromniastej dziury..
hmm, może jednak jeszcze bardziej się boję
a cesarke miałaś tak z własnej woli czy musiałaś mieć?(mam nadzieje ze to nic wielkiego, ale jak coś nie odpowiadaj)

ja lubię, ale sama

aaaa...nie idę do szkoły, ale do Tżta do łóżka
Cytat:

no to mnie tez uspokojilas ale domyslalam sie ze na poczatku jednak bedzie troche bolec bo niby wszystko zagojone ale dawno nie urzywane haha

Cytat:

A na poważnie, to jeśli się teraz nie przytrafiło, to raczej nie prędko.. szczególnie, że trzeci dzień nie odzywamy do siebie

Eee i tak pewnie każda kobieta przeżywa to inaczej.
Ja mimo wszystko chciałabym rodzić naturalnie.
W sumie natura jakoś tam nas skonstruowała, a blizny na brzuchu to nie jest fajna sprawa

buuuuuuuuuu
Nie wie co traci

My jakoś nigdy nie oglądaliśmy, TŻ twardo stoi przy zdaniu, że "jego to nie interesuje i nie potrzebuje oglądać, bo sam ma fajniejsze rzeczy we własnym łóżku" To bardzo miłe i słodziutkie, ale w sumie zawsze mnie tym dziwił.. no przecież wiem jacy są faceci.. a przecież ja sama czasem coś obejrzę, żeby się doedukować, albo zaczerpnąć inspirację..

Hehehe ja to bardzo, bardzo lubię
Kiedyś gdy jakiś czas mieszkaliśmy razem, jak nie było czegoś wieczorem.. to nie odpuściłam sobie rannego "wykorzystania"
Cesarka to nic strasznego ja sie czulam po niej jakbym nie rodzila jakbym nie miala operacji super polacam kazdemu takiporod pozatym to ja mam synka i zawsze chcialam miec synka
a cesrake musialam miec mialam znieczulenie miejscowe jedyne co bolalo to zalozenie cewnika
tez kocham sex w srodu nocy

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

a co do plci to powiem tak ze najlepiej sie kochac kiedy ma sie sluz ok 2 tyg od puerwszegi dnia okresu bedzie chlopczyk a dziewczynka poznije i przed sprawdza sie
majula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-10, 11:32   #470
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
Cesarka to nic strasznego ja sie czulam po niej jakbym nie rodzila jakbym nie miala operacji super polacam kazdemu takiporod pozatym to ja mam synka i zawsze chcialam miec synka
a cesrake musialam miec mialam znieczulenie miejscowe jedyne co bolalo to zalozenie cewnika
tez kocham sex w srodu nocy

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

a co do plci to powiem tak ze najlepiej sie kochac kiedy ma sie sluz ok 2 tyg od puerwszegi dnia okresu bedzie chlopczyk a dziewczynka poznije i przed sprawdza sie

a duża ,masz blizne po cesarce?

Stary 2009-03-10, 13:16   #471
majula
Zakorzenienie

Cytat:
a duża ,masz blizne po cesarce?
ok 15 cm ale ona jest niewidoczna bo kazde majtki ja zaslaniaja nawet te niskie znajduje sie na lini wlosow
Stary 2009-03-10, 13:29   #472
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
ok 15 cm ale ona jest niewidoczna bo kazde majtki ja zaslaniaja nawet te niskie znajduje sie na lini wlosow
aha

czytajac słowa na lini włosów przypomniał mi się fragment mojego snu że miałam ochydnie zarośniętą cipkę i to jeszcze nawet nie cała tylko takie kępki

Stary 2009-03-10, 13:32   #473
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym wolała dziewczynke ale jak bedzie chłopczyk też dam rade
też mam obawę że będę mieć 2 dzieciaki w domu
Ja mogłabym spokojnie mieć dwa albo nawet trzy
Jeśli tylko będzie mnie stać na ich utrzymanie.. z jednym dałabym radę nawet jako samotna mamusia

Cytat:
jesteś niemożliwa
hahaha jak zawsze

Cytat:
no najgorzej to potem jak zostanie ci taka rozklapciocha
o weź nawet tego nie wypowiadaj może jak są operacje przywracania błony dziewiczej to są i operacje zwężania psitki

Cytat:
Napisane przez Naciatko Pokaż wiadomość
Moge się dołączyć?
Jasne! Zapraszamy

Cytat:
Cesarka to nic strasznego ja sie czulam po niej jakbym nie rodzila jakbym nie miala operacji super polacam kazdemu taki porod
Ja tam właśnie jakoś sentymentalnie podchodzę, chciałabym wiedzieć, ze rodzę

Cytat:
Czekaj czekaj, rozpisz to dokładniej... 19-20-21 dni od pierwszego dnia okresu będzie ok?
To działa? Zawsze myślałam, że to wszystko to mit

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
czytajac słowa na lini włosów przypomniał mi się fragment mojego snu że miałam ochydnie zarośniętą cipkę i to jeszcze nawet nie cała tylko takie kępki
Właśnie, właśnie.. jakich włosów
Już wiem! jak będę musiała mieć cesarkę, to po urodzonym limicie dzieci zrobię sobie tatuaż na bliźnie i będzie gites

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-10, 13:33   #474
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
J

o weź nawet tego nie wypowiadaj może jak są operacje przywracania błony dziewiczej to są i operacje zwężania psitki

psitka ale ładnie
ja tam urzywam nazwy brzoskwinka

Kmee włosków na psitce

Edytowane przez Ravissante
Czas edycji: 2009-03-10 o 13:35
Stary 2009-03-10, 13:41   #475
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
psitka ale ładnie
ja tam urzywam nazwy brzoskwinka
używam
brzoskwinka - słodko
Mój TŻ mówi "futerko", chociaż nie wiem czemu, bo nic a nic futerka nie ma

Cytat:
Kmee włosków na psitce
Ach nie posiadam takowych i tępię jak tylko się pojawią
Nie lubię.. brrr

Edytowane przez Kmee
Czas edycji: 2009-03-10 o 13:43
Stary 2009-03-10, 13:54   #476
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
używam
brzoskwinka - słodko

Nie lubię.. brrr
futerko haha nice
też nie lubie futerka

Stary 2009-03-10, 14:21   #477
majula
Zakorzenienie

Cytat:
aha

Cytat:
Ja mogłabym spokojnie mieć dwa albo nawet trzy
Jeśli tylko będzie mnie stać na ich utrzymanie.. z jednym dałabym radę nawet jako samotna mamusia

hahaha jak zawsze

Jasne! Zapraszamy

Ja tam właśnie jakoś sentymentalnie podchodzę, chciałabym wiedzieć, ze rodzę

Czekaj czekaj, rozpisz to dokładniej... 19-20-21 dni od pierwszego dnia okresu będzie ok?
To działa? Zawsze myślałam, że to wszystko to mit

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Właśnie, właśnie.. jakich włosów
Już wiem! jak będę musiała mieć cesarkę, to po urodzonym limicie dzieci zrobię sobie tatuaż na bliźnie i będzie gites
Cytat:
używam
brzoskwinka - słodko

Nie lubię.. brrr
Cytat:
futerko haha nice
też nie lubie futerka
Mi to bylo obojetne byle nie bolalo i dzidzius byl zdrowy w kazdym razie mi sie podobalo to okreslenie na lini pochozdo od kolzanki
a co do okreslen do moj uzywal kaczuszka choc brzoskwinka apetycznie lubie brzoskwinie
Stary 2009-03-10, 14:28   #478
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Mi to bylo obojetne byle nie bolalo i dzidzius byl zdrowy
Jak mus to mus i nie ma dyskusji
Stary 2009-03-10, 14:31   #479
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Jak mus to mus i nie ma dyskusji
zgadzam sie a wlasnie czytalyscie artykul (chyba w Cosmo) na temat tego ze sa ludzie co nie sa ani homo ani hetero i dla nich nie ma sexu nie czuja jego potzreby
ja bylam w szoku ja bym nie wytrzymala (jedyny wyjatek koniec ciazy) tygodnia co dopiero tyle lat
Stary 2009-03-10, 14:33   #480
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
zgadzam sie a wlasnie czytalyscie artykul (chyba w Cosmo) na temat tego ze sa ludzie co nie sa ani homo ani hetero i dla nich nie ma sexu nie czuja jego potzreby
ja bylam w szoku ja bym nie wytrzymala (jedyny wyjatek koniec ciazy) tygodnia co dopiero tyle lat
szok też bym nie wytrzymała

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości