![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki ;)
Witam panie.
Ja ostatnio sie uspokoilam, az zaczelam sie o siebie bac :P Ale jak ostatnio mi wrocilo to strach sie bac. |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Konto usunięte
|
O, witaj, Lotta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
Mamy ze soba wiecej wspolnego niz tylko bycie nocnymi markami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Konto usunięte
|
Swoją drogą te dwie cechy (nocnomarko-nimfomanka) to urocza mieszanka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11368491]Swoją drogą te dwie cechy (nocnomarko-nimfomanka) to urocza mieszanka
![]() ![]() Oj na pewno nie raz go już obudziłaś ![]() Budzenie śpiocha to fajna rzecz, szczególnie że przeważnie nie każda jego część "śpi" ![]() Ja też siedzę do późna ostatnio.. ale już mykam, więc dobrej nocki i do jutra ![]() Teraz będę miała więcej czasu na wizaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
W sumie tez jestem spiochem, z tym ze lubie siedziec do rana a spac do poludnia. No chyba, ze mam cos ciekawego do zrobienia to wtedy inna sprawa, moge wstac.
Lubicie ogladac bardzo niegrzeczne filmy ze swoimi facetami/kochankami czy kim tam innym? Bo ja bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
oj ja też lubię takie filmiki
![]() A sex w środku nocy, jest cudowny, kiedy mieszkałam z Tż, to budził mnie tak dosyć często ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Rozeznanie
|
[quot
Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-03-17 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
a moj to zawsze spi na brzuchu jak mam ochote go obudzic i lipa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 | ||||
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11360705]Mój TŻ jest ode mnie nawet młodszy, choć o 3 miesiące
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- A nowy wizaż jest strrraszny... ![]() hihi moj tez ode mnie mlodszy o 3 miesiące ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
no to mnie tez uspokojilas ale domyslalam sie ze na poczatku jednak bedzie troche bolec bo niby wszystko zagojone ale dawno nie urzywane ![]() Cytat:
Kmee a Ty kiedy planujesz zostac mama ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#462 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też rozmawialiśmy o imionach (ale nie jakoś konkretnie) i o tym, że w sumie może się przytrafić i będzie fajnie, ale jakoś kurde wewnętrznie się tego obawiam. Wydaje mi się, że TŻ wcale nie dorośnie i będę miała dwa "kłopociki" na głowie ![]() Oliwka i Kuba są bardzo fajne ![]() Ja dziewczynki nie chcę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pocieszam się faktem, że może TŻci od których to słyszałam mają małych i dlatego tak jest ![]() Jak się przytrafi to mogę nawet w tym miesiącu ![]() A na poważnie, to jeśli się teraz nie przytrafiło, to raczej nie prędko.. szczególnie, że trzeci dzień nie odzywamy do siebie ![]() Cytat:
Ja mimo wszystko chciałabym rodzić naturalnie. W sumie natura jakoś tam nas skonstruowała, a blizny na brzuchu to nie jest fajna sprawa ![]() buuuuuuuuuu ![]() Nie wie co traci ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No, ale upiera się przy swoim ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11368529]No niestety niewiele wspólnych nocy za nami - 3 tygodnie wakacji i jakieś pojedyncze, bardzo rzadko. Ale tak, zdarzało mi się go budzić ![]() ![]() Hehehe ja to bardzo, bardzo lubię ![]() Kiedyś gdy jakiś czas mieszkaliśmy razem, jak nie było czegoś wieczorem.. to nie odpuściłam sobie rannego "wykorzystania" ![]() Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2009-03-10 o 09:02 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Ale mi się wszystko powyżej zlało.... ![]()
![]() |
#464 |
Przyczajenie
|
Witam was wszystkie
![]() Chcialam sie spytac co sondzicie o trujkonciku 2 kobiety i facet ?? prosze o szczere odpowiedzi. przepraszam za bledy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 | ||
Zakorzenienie
|
Fakt :P to ja to trochę porozdzielam u siebie
![]() Cytat:
![]() ![]() ufffff ![]() ![]() Mam nadzieję, że u mnie też tak będzie ![]() Ahh ciesze się, bo widzisz jak człowiek jeszcze taki niedoświadczony, to mu różne rzeczy do głowy przychodzą, ale ja lubię racjonalnie patrzeć na sprawy i w tym temacie też staram się zachować "rozsądek". W sumie nie boję się porodu.. ale kto to wie jak będzie na tydzień czy dwa przed ![]() Kiedyś się przekonam i Wam opowiem hehe ![]() Cytat:
![]() Nigdy nie próbowałam tego, raczej moja zazdrość by mi na to nie pozwoliła ![]() Musiałoby się to odnosić do partnera, na którym mi nie zależy ![]() PS. Nie chcę, żebyś odebrała to jako nieuprzejmość, ale jeśli wiesz, że robisz błędy to sprawdź w słowniku jak coś się pisze, albo zainstaluj sobie firefox'a, który podkreśla błędnie napisane wyrazy. Dbałość o polszczyznę, to wyraz szacunku dla czytających ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym wolała dziewczynke ale jak bedzie chłopczyk też dam rade ![]() też mam obawę że będe mieć 2 dzieciaki w domu ![]() Cytat:
![]() ![]() no najgorzej to potem jak zostanie ci taka rozklapciocha ![]() Cytat:
![]() dlaczego bo bym ja najpierw zabila zakim zdazyla by spojrzec na mojego faceta ![]() ![]()
![]() |
#467 |
Przyczajenie
|
Moge się dołączyć?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Wtajemniczenie
|
#469 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() a cesrake musialam miec mialam znieczulenie miejscowe jedyne co bolalo to zalozenie cewnika tez kocham sex w srodu nocy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- a co do plci to powiem tak ze najlepiej sie kochac kiedy ma sie sluz ok 2 tyg od puerwszegi dnia okresu bedzie chlopczyk ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#470 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a duża ,masz blizne po cesarce?
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
ok 15 cm ale ona jest niewidoczna
![]()
#472 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() czytajac słowa na lini włosów przypomniał mi się fragment mojego snu że miałam ochydnie zarośniętą cipkę i to jeszcze nawet nie cała tylko takie kępki ![]() ![]()
![]() |
#473 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli tylko będzie mnie stać na ich utrzymanie.. z jednym dałabym radę nawet jako samotna mamusia ![]() hahaha jak zawsze ![]() ![]() o weź nawet tego nie wypowiadaj ![]() ![]() Jasne! Zapraszamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To działa? Zawsze myślałam, że to wszystko to mit ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() Już wiem! jak będę musiała mieć cesarkę, to po urodzonym limicie dzieci zrobię sobie tatuaż na bliźnie i będzie gites ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
psitka ale ładnie ![]() ja tam urzywam nazwy brzoskwinka ![]() Kmee włosków na psitce ![]()
The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ravissante Czas edycji: 2009-03-10 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
używam
![]() brzoskwinka - słodko ![]() Mój TŻ mówi "futerko", chociaż nie wiem czemu, bo nic a nic futerka nie ma ![]() Ach ![]() ![]() Nie lubię.. brrr Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2009-03-10 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też nie lubie futerka ![]()
![]() |
#477 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a co do okreslen do moj uzywal kaczuszka choc brzoskwinka apetycznie lubie brzoskwinie ![]() ![]()
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie
![]() ![]() ![]() ja bylam w szoku ja bym nie ![]() ![]()
#480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.