|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
chłopiec |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 41,82% |
dziewczynka |
11 | 20,00% |
nie wiem |
21 | 38,18% |
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() my jedziemy dzisiaj cala rodzinka do mojej babci bo ma msze w kosciele urodzinowa, a potem do niej na obiad.........i to jest podwojna okazja bo siostra mojej mamy czyli moja ciocia zdala egzamin ze specjalizacji i teraz jest prawdziwym lekarzem internista!! ![]()
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
Cześć Mamusie
![]() Jeśli chodzi o rower... Moja ciotka jeździła na rowerze jak była w ciąży i to dość długo, aż pojawiły się jakieś problemy i komplikacje, zaczął ją boleć brzuch itd. Jak poszła do lekarza to dostała porządny opierdziel za ten rower... Też sama chętnie bym pojeździła... Zostają nam tylko spacerki kochane ![]() Jeśli chodzi o "nas" ![]() ![]() A ja czuję fajne puknięcia ![]() ![]() ![]() Uzależniona jestem od soku pomarańczowego i lizaków chupa chups truskawkowych ![]() Cere mam fatalną... może nie mam dużo pryszczy ale jest plackowo wysuszona do tego stopnia że wiecznie schodzi mi skóra i ma czerwone plamy... Włosy jak siano... Eh... To musi być córcia ![]() Brzuchol rośnie z dnia na dzień... czuje to jak ubieram moją kurtkę zimową i za każdym razem jest coraz ciaśniejsza własnie w pasie ![]() Podsumowując jestem ciążowa na całego ![]() A dzisiaj piękna pogoda za oknem a ja jak zwykle siedze w pracy... Na szczęście jeszcze tylko jutro i prawie tydzień urlopu ![]() Tak zaglądam tu do Was (pomimo tego, że rzadko się odzywam) i widzę, że tu zakupowo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie!
Za oknem cudna pogoda, więc pewnie wybierzemy się na spacer. eleeri mam nadzieję, że z pieskiem wszystko w porządku. Svinecka, megi b świetne ciuszki ![]()
#4954 |
Zakorzenienie
|
Szczesliwy szczesliwy
![]() Mam do nadrobienia kilka stron bo wczoraj mnie nie było... |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Ola-Unhola
|
Witajcie Brzuchatki
![]() Słoneczko pięlkne dzisiaj, musimy spacer zaliczyc. Ale się dzisiaj wyspałam, mały obudził nas dopiero o 10.15. Pewnie dlatego, że wczoraj gladiator leciał, ja oglądałam a on się bawił koło nas i suma sumarum poszedł późno spac ![]() Dziewczyny, super zakupki ![]() Sweet, cieszę się, że z maleństwem wszystko dobrze ![]() Adaikaka, fajnie, że czujesz już pierwsze "bąbelki" maluszka ![]() Wracam do śniadanka, i chyba przed ogarnięciem się małża - bo to śpioch i wyjściem na spacerek, zacznę sprzątac pokój małego ![]()
#4956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Extra!!! książkowy bobasek ![]() Czasem wyczyniam, czasem idę na łatwiznę ![]() ![]() Cytat:
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
BAN stały
|
Witajcie mamusie
![]() w szoku jestem, yślałam, że od wczoraj będę miała do nadrobienia kilka stron, a tu.. ![]() zaraz się z mężem wybieramy na miasto, jakiś spacerek, zakupy. od razu inaczej człowiek nastawiony do życia jak ma kogoś kochanego obok siebie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | ||||
Zakorzenienie
|
gratuluję zdrowych i dorodnych bobasków i pięknych ciuszków
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale na permanentny makijaż nie wiem czy się kiedyś odważe - boję się, ze coś nie wyjdzie i będę miała kłopot ale kto wie... Cytat:
więc na ciasteczka pewnie trochę później nabiorę chętki ![]() dzieki temu mogłam łatwiej nadrobić zaleglości ...
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | |
BAN stały
|
Cytat:
napisz mi proszę czy jeśli mój mąż oddałby krew w olsztynie to czy trafiłaby ona do poznania - jaka grupa jest potrzebna? możesz coś więcej napisać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Nie było mnie ostatnio, tzn bylam ale nic nie mogłam napisać bo znów cos mi sie zawiesił Wizaż na stacjonarnym komputerze. Wszystko działa jak należy tylko nie mogę nic napisać...wyskakuje mi ciągle komunikat, że odp. jest zbyt krótka. ![]() TŻ twierdzi, że napewno to wina jakiegos wirusa no i trzeba zrobić z nim porządek i wgrać nowy system. Chwilowo podłączyłam jego służbowego laptopa. Coś ciuchutko ostatnio na wątku. Gdzie podziały sie wszystkie mamusie? U nas wszystko w porządku. W piątek byłam na pobraniu krwi i miałam robione obciążenie glukozą. Tak wszyscy starszyli, że to takie niedobre a mi naprawdę smakowało ![]() ![]() Wyniki mama ma mi dzisiaj odebrać o ile będą. Mam nadzieje, że wszystko w porządku. Jutro o 18.50 mam kontrolną wizytę u lekarza, standardowe badanie, pomiar cisnienia, posłuchamy serduszka itp. Szkoda, że już bez USG. Maluszek coraz bardziej kopie, brzuch aż sie trzęsie ![]() Dziewczyny widziałam wasze zakupy... oczywiście wszystkie są super. ![]() A ja w piątek zaszłam do takiego sklepu, największego u nas w mieście z rzeczami dla dziecka, naoglądałam sie wózków, łóżeczek, chodzików...i mam jeszcze większy mętnik w głowie. ![]() Kupiłam okrycie z kapturkiem po kąpieli, płyn do kąpieli z oliwką Nivea, i patyczki higieniczne dla dzidziusia. Aha i jeszcze dla siebie dwie bluzeczki ciążkowe (rozmiar XL), po 29,99 zł w Upsie. ![]() Dziewczyny idzie wiosna!!! U nas w oczku wodnym ryby sie pobudziły z zimowego snu i sobie pływają ![]() ![]() Lece gotowac obiad. Postaram się odzywać częściej. ![]()
![]() |
#4963 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja stawiam na dziewczynkę ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2009-03-15 o 12:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cześć Brzuszki
![]() Słodkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jakie bluzeczki? ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was Mamusie i Dzidziusie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ sie złości, że korzystam z laptopa. Boi sie, że tego także zawirusuje a ma na nami waże dokumenty, programy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hejka
a u nas pogoda do kitu ![]() frida czy Ty nawet w niedziele wstajesz z kurami? ![]() Unholy fajnie masz - moj nawet jakby poszedl spac o 1 w nocy to i tak wstanie skoro swit, czesto potrafi wstac 5-6, o 8 to juz jest chyba maks p4w jakbys kiedys sie zdecydowala na makijaz to moge Ci dac namiar na age z polic, ta co mi robila, ona jest najlepsza w naszym wojewodztwie i naprawde mozna isc do niej z zamknietymi oczami, nie ma bata zeby cos wyszlo nie tak
#4967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Myślę, że jeśli zapytalibyście czy jest możliwość by ta krew trafiła do nich to by wam powiedzieli, jakie mają metody, jak to u nich między stacjami krwiodawstwa wygląda z wymianą jednostek. Spiszcie dane z tego filmu(imie, nazwisko, szpital) i trzymam kciuki.Mój mąż, szawagier, siostra i inni wokoło też idą oddać krew jutro. Początkowo była potrzebna 0rh+ a teraz każda grupa krwi jest pobierana i wymieniają na właściwa.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2009-03-15 o 12:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas pogoda super wiosenna~! ![]() ![]() Ide kończyc obiadek ... a potem Wam wkleję parę fotek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
chyba jednak zajrze w tego linka, widze, ze cos powaznego a mialam sie nie dolowac ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- obejrzalam - teraz rycze jak bobr ![]() ![]() ![]() to niesprawiedliwe katarzynko a co sie wlasciwie stalo? dlaczego ich stan jest taki krytyczny?
![]() |
#4970 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
p4w no trzeba z duzym wyprzedzeniem sie zapisywac niestety bo terminy sa hoho
#4972 | |
Zakorzenienie
|
W niedziele, w soboty, w każde święta.
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Dzisiaj znów na wątku puściutko. Ale może wieczorem coś ruszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Rzeczywiście znowu cisza. I to zawsze wtedy kiedy ja mam czas ![]() U nas ok, mój mały leniuszek zamiast coraz częściej mnie kopać to coraz bardziej leniwy ![]() ![]() ![]() A przed chwilą dzwonił kolega że możemy przyjść dzisiaj zobaczyć małego ![]() A ja dzisiaj przyjęłam sobie za punkt honoru zrobić swoją własną liste-wyprawke dla dziecka. W internecie jest ich mnóstwo, każda troche inna, większość się powtarza więc postanowiłam napisac własną. Za tydzień jade na zakupki. Przynajmniej ubranka trzeba zacząć kompletować. Edytowane przez majka versace Czas edycji: 2009-03-15 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nieee no frida toz to zboczone jest
![]() ja to potrafie do 15 spac boszz jaki ja spioch jestem i znow trzeba bedzie do dzidziola wstawac ![]() frida Ty to przynajmniej z tym problemow nie bedziesz miala ![]()
#4975 |
Zadomowienie
|
Czym się różni kaftanik od koszulki ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kaftanik zakladasz kopertowo i przewiazujesz lup zapinasz jesli jest na guzik
a koszulka to koszulka ![]()
#4977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Biorę się za sprzątanie w szafach. Trzeba powyrzucać ciuchy, w których już na pewno nie będę chodzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no a ja z kolei przed 12 nie umiem spac
nawet jak wstaje o 7 do przedszkola
#4979 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie mamusie
![]() Dziękuje Wam bardzo za miłe słowa! ![]() U mnie pogoda wiosenna, słoneczko świeci, leciutki wiaterek, ludzie koszą trawniki za domem, a ja....dopiero wstałam ![]() Idę coś wszamać, mam ochotę na kakao.(czyli standard) Aha, śnił mi się mały chłopczyk, który biegał niby u mnie za blokiem w Pl, jak mnie zobaczył to..zwymiotował, a ja z moją koleżanką stwierdziłyśmy, że jest w ciąży ![]() Zawsze miałam dziwne sny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Może to rzeczywiście na dziewczynke? ![]() A jeśli chodzi o ruchy, mnie się wydaje, że od kilku dni czuje tak niziutko w podbrzuszu, delikatne puknięcia, nigdy wcześniej czegoś takiego nie czułam, więc to chyba nie moga być..gazy ![]() ![]() A najlepsze jest to, jak wczoraj byłam u lekarza: Przychodze, lekarz się pyta: L(lekarz)J(ja) L-czuje już pani ruchy? J- tak mi się wydaje ![]() L- niemożliwe, ruchy czuje się od 18 tc. J - ![]() ![]() Ale mi coś mówi, że to TO.Skąd wczoraj bym wiedziała, że maluszek nie śpi przed wejściem do gabinetu?Bo właśnie czułam takie..puknięcia, bardzo delikatne, ale czułam. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Musze Wam coś napisać, bo mi się smutno wczoraj zrobiło. Dzwonię do mamy i mówię, jak było na wizycie, no i mówię, że mam przeczucie, że to może być dziewczynka, a moja mama " o nieee! To będzie Łucja?"Chodziło o to, że imię nie za bardzo jak dla niej. ![]() ![]() Ale co tam. Życzę miłego dzionka, a ja zmykam w końcu coś wszamać bo mi burczy w brzuchu ![]() ![]()
![]() |
#4980 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Sweet haha niezly sen
![]() co do imienia sie nie przejmuj - u mnie poza moja mama nikomu sie nie podoba marcelek a ja postanowilam, ze zrobie dzis SNICKERSA ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.