|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zona czy rodzina?
koniec temetu z mojej strony. dziekuje za wypowiedzi. moze kiedys sie odwaze cos napisac po tej burzy
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
olasia - skoro piszesz na forum, to czego sie spodziewasz? wrozek ktore zobacza to o czym nie napisalas?
a z tego co napisalas wynika, ze przesadzasz, wiec maz usiluje Cie nieco "ustawic" zeby nie narobic kwasu w rodzinie a zdajesz sie wymagac, zeby w takich durnostkach otwarcie wypowiadal wojne wlasnej matce, bo "Ty jestes wazniejsza" dlaczego zarzuty w Twoja strone? moze dlatego ze sama sobie nie masz nic do zarzucenia? i wszyscy inni sa "be" a Ty jedna pokrzywdzona? (tylo czym tak naprawde?) |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak mialabym zrobic kwas rodzinie? czym? to ja nie chcialam zeby on dzwonil... tu nie chodzi o to zeby on udowadnial przed kims kto jest wazny, to byla rozmowa miedzy mna a tz, nie chcialam zeby o tym wspominal, jjejus mi sie zrobilo troche smutno! poprostu! nic wiecej mowilam, ze to bylo nieporozumienie...
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Olasia doskonale rozumiem ze bylo ci przykro!Mi pewnie tez by bylo.niektorzy tutaj nie rozumieja pewnych rzeczy.Widac z Twoich wypowiedzi ze jestes spokojna dziewczyna,i po prostu mialas <badz masz>mały zal to tż.I ja na Twoim miejscu pewnie mialabym podobne odczucia.W koncu teraz Tż jest Twoim mezem i powinien jednak zawsze stawac po Twojej stronie,nawet jesli mysli inaczej .Kiedy zaklada sie swoja rodzine trzeba miec na uwadze bardziej swoja zone nie matke!Mysle ze jak zamieszkacie razem to tez bedzie inaczej.I mysle ze tak jak mowisz on troszke zachlysnal sie pewnie tym ze mama w koncu zaczela go zauwazac
Nie znam do konca tej sytuacji,ale i to mu pewnie przejdzie![]() A jak po wczorajszym obiadku?? ![]()
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
ja mam, jak na razie chłopaka i nie pamiętam, abyśmy byli w takiej sytuacji. na szczęście.
w sumie wszystko zależy od sytuacji.
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś miałam przez chwilę takie myśli, na chwilę przed ślubem, ale powiedziałam wyraźnie, że nie życzę sobie, żeby ją stawiał wyżej ode mnie, jeśli chce ze mną tworzyć rodzinę. Nie związała bym się z takim facetem, mam fioła na punkcie bycia numerem jeden dla mojego TŻ.
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otóż to
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

mowilam, ze to bylo nieporozumienie...