|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sklep PRIMARK
Znalazlam taka stronke z informacja o promocji, ale ona jest juz nieaktualna tak?
Bo nie bardzo to rozumiem http://www.pasazer.com/czytajpr.php?lp=1129 Okres rezerwacji: 05.03.09 - 05.03.09 Okres objęty ofertą: 18.03.09 - 31.05.09 Dni objęte ofertą: od poniedziałku do czwartku oraz sobota Przedsprzedaż: 14 dni Czyli, ze te bilety mozna bylo rezerwowac tylko 5 marca? A co oznacza przedsprzedaz 14 dni? EDIT I jeszcze to, ale na stronie ich juz chyba nie ma ![]() http://www.pasazer.com/czytajpr.php?lp=1152 Edytowane przez Marua:) Czas edycji: 2009-03-15 o 13:19 |
|
|
|
#3422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ryanair oferuje 1 milion miejsc w cenie 19 PLN / 5 EUR / 5 GBP. Okres rezerwacji: 12.03.09 - 15.03.09 Okres objęty ofertą: 01.04.09 - 30.06.09 Dni objęte ofertą: od poniedziałku do czwartku oraz sobota Cena 19 zł dotyczy chyba tylko Edynburga Frankfurtu Glasgow Sztokholm od 82 zł Londyn itd. Edytowane przez Gwiazdka20 Czas edycji: 2009-03-15 o 13:48 |
|
|
|
|
#3423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko niestety nie każdy Bank ( w Deutsche Bank np nie ma możliwości) udostępnia płatności internetowe, ale jak się ma konto w Mbank plus kartę VE to jak najbardziej można zapłacić bez opłaty ![]() Aha karta Visa Electron to jest podstawowa karta dawna do konta raczej w większości Banków, więc nie ma z tym problemów
Edytowane przez jannet21 Czas edycji: 2009-03-15 o 15:26 |
|
|
|
|
#3424 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, właśnie wróciłam z Anglii, oczywiście odwiedziłam Primark i muszę wam powiedzieć, że bardzo się rozczarowałam!!! Ciuchów masa, jakość też całkiem, całkiem, ceny suuuper
ale..............jeżeli chodzi o stan wykończenia, to się załamałam.......tragedia! Rozamiar rozmiarowi nierówny, ponaciągane, pozaciągane, krzywo ścięte. Ta sama koszulka w rozmiarze 8, a druga w 10 jest mi dobra. Najbardziej mnie denerwowały to worki do ubrań, rękę mi urywało, jak zebrałam wszytsko, co chciałam kupić (mogliby dać jakieś wózki - byłoby wygodniej). Powiem szczerze, że aż takich tłumów się nie spodziewałam. Kolejna moja wyprawa do P. szykuje się najwcześniej w przyszłym roku i juz teraz wiem, że nie będę mogła tam pojechać z mężem (bo jak ja myślałam, że zwariuję (a kocham zakupy), to co dopiero mąż, którego siłą muszę do sklepu ciągnąć).---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- ahaaa, mam jeszcze pytanie..........czy Penny (czy jakoś tak) w Irlandii, ma te same ciuchy co Primark w Anglii???? |
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co ja wiem to tak, nawet na ich stronie internetowej jest cos tam napisane o tym. |
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodobała mi się jeszcze ta z kokardką w kolorze groszku(?)a jak z materiałami? warte tych 17 f? Edytowane przez praline Czas edycji: 2009-03-15 o 17:24 |
|
|
|
|
#3427 |
|
Zadomowienie
|
Ja teraz zarezerwowałam bilet tam i spowrotem do Londynu za 78zł wiec według mnie cena też korzystna
) Trzeba szukać i czekać na kolejne promocje
|
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na kiedy? Czyli 39 w jedna strone? +oplaty czy juz bez oplat? Ja przegladam codziennie i takiego lotu nie widze.. :O
Edytowane przez Marua:) Czas edycji: 2009-03-15 o 18:29 |
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, nie zrobię zdjęcia na sobie, bo nie mam tutaj dużego lustra, a TŻ choruje na ospę wietrzną i się ewakuował z domu. Nie ma mi kto zrobić fotki. Materiał jest sztywny, niegniecący raczej. Ładnie się układa, ma fajne te kieszenie, jest dobrze wykończona i (co bardzo ważne!) ma wszyty dobry zamek błyskawiczny, a nie taki cieniutki, który często się zacina i psuje. Moim zdaniem sukienka jest warta 17 f. Tej drugiej się tak dokładnie nie przyglądałam, ale jest ona z cieńszego materiału, bardziej gniecącego i chyba lekko połyskującego. Jakie są ceny na ebayu?
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z rozmiarami masz rację, sama mam dwie takie same bluzki rozmiar 10 z tym, ze jedna jest czarna a druga biala. Obmierzylam je i okazuje sie, ze roznia sie dlugoscia , obwodem pod pachami i obwodem w pasie... A co do wozkow, to nie wyobrazam sobei primarka z wozkami, nie bylo by wtedy w ogole miejsca do chodzenia! Zwlaszcza w weekendy. |
|
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam nawet za 40 f To niestety nie na moja kieszeń...nie lubię przepłacać a jakbyś określiła rozmiarówkę? typowa? Przepraszam, że Cię tak męczę moja droga |
|
|
|
|
#3432 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie spac ?
|
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- ahaaa, mam jeszcze pytanie..........czy Penny (czy jakoś tak) w Irlandii, ma te same ciuchy co Primark w Anglii????[/quote] nie. asortyment w danym czasie jest inny w obu krajach. może nieliczne wyjątki są. pamiętam jak ja byłam to np. ta znana wszędzie torebka z guzikiem była i chyba nadal nawet jest w anglii a u mnie w irlandii jej nie było.
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ah no wlasnie z polodnia Polski jest wiecej tanich lotow, tak zauwazylam Ale bez sensu mi jest jechac z kujawsko pomorskiego az do Katowci bo to co zaoszczedze na locie to wydam na dojazd....
|
|
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmiarówka moim zdaniem jest zawyżona, ja wzięłam sukienkę o rozmiar mniejszą, niż zawsze noszę, bo standardowy rozmiar brzydko się układał na biodrach i z przodu robiło mi się takie zgrubienie, jakbym miała 'coś' w majtkach. ;P Aha, no i nie męczysz mnie wcale a wcale.
|
|
#3437 |
|
Zadomowienie
|
Dziewuszki wróciłam z Anglii, z Chatam, w primarku spędziłam 3 z 5 przed południ. Chętnie pomogę rozwiąć wasze wątpliwościm starałam się wszystko dokładnie oglądać. Pomogę znaleść odpowiedzi na nurtujące Was pytania odnośnie primarkowskiego asortymentu. Buziiii
|
#3438 |
|
Przyczajenie
|
Cześć. Ile w Primarku kosztują te bluzki? http://allegro.pl/item582945665_kolo...e_rozm_36.html
|
|
|
|
#3439 |
|
Zadomowienie
|
fatalne te bluzki są :P
|
|
|
|
#3440 |
|
Przyczajenie
|
fatalne w jakim sensie? jakościowym, czy Ci się po prostu nie podobają?
|
|
|
|
#3441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3443 |
|
BAN stały
|
zakochałam sie w tych torbach
![]() ile one kosztują? i jakie sa jeszcze kolory? ![]() (moze ktoś by mi zakupił jedną i wysłał? )
|
|
|
|
#3444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
sa jeszcze podobne do tych ale o wiele wieksze i po 8f |
||
|
|
|
#3445 |
|
Zadomowienie
|
z tych torebek była czarna najfajniejsza ale rzeczywiście są lipnej jakości
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Hawa a pamietasz może ile kosztowały te buty:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1236791548 i czy te są w sprzedaży? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1236791623 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1236791548 |
|
|
|
#3447 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dziewczyny możecie polecić jakiś niedrogi nocleg w Londynie? Zastanawiam się czy nie wybrać się tam na weekend majowy,bo właśnie mam ochotę na jakąś taką wyprawę
|
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj bede w Primarku to zerkne dokladnie. |
|
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
A kiedy sa wyprzedaze w Primarku i kiedy wchodzi jesienna kolekcja?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

znalazłam nawet za 40 f
To niestety nie na moja kieszeń...nie lubię przepłacać

)