Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-16, 12:22   #631
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Ooooo.... udało mi sie zdjęcia sukni załadowac wybaczcie kiepską jakość i te "wycinanki" , ale były robione telefonem.
Na pierwszej odstaje mi biust, ponieważ jak pisałam, była za mała... no i suknia w wersji "profesjonalnej".
uwazam, ze jak suknia bedzie juz w Twoim rozmiarze to bedziesz w niej sliczna bardzo ladnie wysmukla i slicznie sie rozszerza ku dolowi i jest przy tym taka lekka i zwiewna, dobry wybor, jeszcze delikatny bukiecik i fryzurka i delikatniusia bizuteria i bedzie super, glowa do gory i wiecej wiary w siebie
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 12:30   #632
agus87
Zakorzenienie

jezeli chodzi o negocjacje ceny, to nie wiem czy bede mogla negocjowac, na umowie mam napisane 130 zl za osobe, ale powiedzial, ze do tego czasu moze troche wzrosnac cena...
a teraz to wyglada tak okropnie, ze odechciela mi sie wesela na tej sali..
jak bylismy w pazzdzierniku ogladac dekoracje to powiedziala nam kelnerka ze maly remont szef planuje, czyli zmiana tapet, kibelkow i tylne powiekszenie sali - rozbudowa o troche... ale z tylu
a tymczasem z przodu to wyglada okropnie, drzwi nawet nie ma, podlog zrobionych nic!!
jestem zalamana...
Stary 2009-03-16, 12:33   #633
kaska87
Zakorzenienie

cześć Wam

Martucha mam pytanko bardzo podobały mi się Wasze obrączki gdzie je kupiłaś

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 12:39   #634
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
jezeli chodzi o negocjacje ceny, to nie wiem czy bede mogla negocjowac, na umowie mam napisane 130 zl za osobe, ale powiedzial, ze do tego czasu moze troche wzrosnac cena...
jak bylismy w pazzdzierniku ogladac dekoracje to powiedziala nam kelnerka ze maly remont szef planuje, czyli zmiana tapet, kibelkow i tylne powiekszenie sali - rozbudowa o troche... ale z tylu
a tymczasem z przodu to wyglada okropnie, drzwi nawet nie ma, podlog zrobionych nic!!
jestem zalamana...
Ale świństwo Wam zrobił gościu! Ja na Waszym miejscu to strasznie bym się kłóciła o tę cenę, niby macie w umowie napisane, że 130 no i co z tego? A czy w umowie było napisane, że będzie remont?? Nie!
Alee do waszego ślubu jeszcze miesiąc, więc na pewno uda mu się coś wykończyć
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 12:43   #635
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
jestem zalamana...
Biedna może akurat jeszcze cos sie pozmienia na lepsze

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć Wam
cześć
Stary 2009-03-16, 13:14   #636
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Ale świństwo Wam zrobił gościu! Ja na Waszym miejscu to strasznie bym się kłóciła o tę cenę, niby macie w umowie napisane, że 130 no i co z tego? A czy w umowie było napisane, że będzie remont?? Nie!
Alee do waszego ślubu jeszcze miesiąc, więc na pewno uda mu się coś wykończyć
Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
Biedna może akurat jeszcze cos sie pozmienia na lepsze

cześć
boje sie, ze nie pozmienia sie zbyt wiele... no urcze musze wam zrobic zdjecie.... pokaze wam jak to wyglada to padniecie...moze jutro
Stary 2009-03-16, 13:17   #637
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Ooooo.... udało mi sie zdjęcia sukni załadowac wybaczcie kiepską jakość i te "wycinanki" , ale były robione telefonem.
Na pierwszej odstaje mi biust, ponieważ jak pisałam, była za mała... no i suknia w wersji "profesjonalnej".
Pięknie w niej wyglądasz Nieważne że za mała. Mam tylko jedno pytanie. Co z trenem? Odpinany czy wiązany? Bo sukienka sprawia wrażenie bardzo ciężkiej i trudno chyba będzie tańczyć.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-16, 13:22   #638
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
jestem zalamana...
wcale sie nie dziwię mój robi małą przybudówkę obok hotelu/sali i tez się boję sprawdzić jak wygląda podjazd (widziałam tylko z daleka) ... ale my mamy jeszcze 4 miesiace.

Kiedy byłaś tam ostatnio? rozmawiałaś z właścicielem?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 13:35   #639
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

Od rana pisze prace, a raczej probuje ja pisac bo robie wszystkoe zeby tylko jej nie pisac... ;p
Napisalam mnostwo maili do wykladowcow bo musze pewne sprawy z nimi zalatwiac, pogadalam sobie na gg z moim panem fotografem-przerazilam go ze fryzjera mam na 8 hiii ma byc u mnie od przygotowan a przyjedzie z okolic Krakowa wiec troche wczesnie bedzie musial wstac ;p ale uspokoil mnie ze bedzie OK przy okazji opowiedzialam mu jak wyglada u nas slub strazaka jak straz pozarna robi szpaler przed kosciolem i odporwadza mlodych - spodobalao mu sie to bo jeszcze na takim slubie nie byl wiec bedzie mala atrakcja
No poza tym robie mnostwo innych rzeczy zeby tylko nie pisac tej strasznej metodologii gryyy

Zaaaabcia - mi jakos bardziej do gustu przypadka suknia 2. Ślicznie wyhaftowana! Chyba dlatego ze nie przepoadam za takimi marszczeniami na spodnicy, mam wrazenie ze one wlasnie pogrubiaja... Ale gora w tej pierwszej jest sliczna! Moze taki mix - taka gora jak w 1 bo ladnie eksponuje i trzyma biust i dol zwiewny, lekki ale raczej prostu bez tych marszczen...

agus87 - Nie martw sie na zapas! jedz do wlasciciela i pogadaj za ile ma zamiar skonczyc ten remont przypominajac znaczaco za ok miesiac masz tam slub! i ma byc pieknie! A jesli bedzie sie wymigiwac i remont nie bedzie zakonczony to na prawde domagaj sie obnizenia ceny!
Ale badzmy dobrej mysli - trzymam kciuki zeby bylo OK!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 13:54   #640
zaaaabcia
Zakorzenienie

witam kochane
dziekuje slicznie za wszystkie komentarze dotyczace moich zdjec .. a wiec tak jak juz mowilam .. nie skusilam sie na zadna ... bo zadna nie ma tego czegosc a czas mnie goni coraz bardziej ze wczesniej glupia nie zaczelam sie rozgladac
jesli chodzi o pierwsza suknia to tak ... gorset mi sie strasznie podoba wlasnie cos takiego chcialam a dol ... nie bardzo wlasnie .. za duze tego jak dla mnie .. jak by byl dlugo bardziej delikatny to bym sie nawet nie zastanawiala jesli chodzi o druga suknie ..to niby to jest moj rozmiar .. ale wlasnie tak jak piszecie biust mi sie wylewa a tenm pierwszy gorset tak fajnie wszystko kryje nie? no ale nie bylo tej mojej UPRAGNIONEJ sukni dlatego dzis dalej jade szukac mam wolne w szkole wiec musze to jakos wykorzystac jesli chodzi o jozefinke to mialam suknie w takim stylu na slubie siostry TZeta i wydawalo mi sie ze jeszcze bardziej mnie pogrubiala no nic dzisiaj zakupow ciag dalszy znowu porobie zdjeci i dam wam do oceny dobra?

dziekuje za komplement na temat wlosow
a ktos pytala jaka jest moja wymarzona suknia ... to ta ktora daje w zalaczniku ....
mam nadzieje ze dzisiaj ja zmierze trzymajcie kciuki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6[1].jpg (23,3 KB, 75 załadowań)

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 13:59   #641
Zakorzenienie

Zaaabcia - trzymam kciuki zebys znalazla to swoja wymarzona

Moje zdanie na temat józefinki-tak pogrubiaja! szukaj moze czegos z taka gora jak w sukni 1 ale z prostszym dolem bez takich marszczen. I czekamy juz na zdjecia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-16, 14:08   #642
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Zaaabcia - trzymam kciuki zebys znalazla to swoja wymarzona

Moje zdanie na temat józefinki-tak pogrubiaja! szukaj moze czegos z taka gora jak w sukni 1 ale z prostszym dolem bez takich marszczen. I czekamy juz na zdjecia
dokladnie !! wygladalam jak w 6 miesiacu ciazy w niej

racja gora taka jak w pierwszej ale dok skromnejszy !!
ok lece pod prysznic a pozniej dalej na zakupy

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 14:19   #643
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Żaaabcia Piękna ta Twoja wymarzona suknia ona ma własnie chyba obnizony stan, prawda?? co to za firma??
Stary 2009-03-16, 14:22   #644
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
ładnie tylko wydaje mi sie ze powinnas miec przy swojej ciut dluzsze szeleczki bo tu wydaje sie za wysoko dekold podniesiony tzn gora sukni
dokładnie tak jak piszesz!

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
uwazam, ze jak suknia bedzie juz w Twoim rozmiarze to bedziesz w niej sliczna bardzo ladnie wysmukla i slicznie sie rozszerza ku dolowi i jest przy tym taka lekka i zwiewna, dobry wybor, jeszcze delikatny bukiecik i fryzurka i delikatniusia bizuteria i bedzie super, glowa do gory i wiecej wiary w siebie
naprawde??? kurcze .. nie wiedziałam, że takie wrażenie sprawia

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Pięknie w niej wyglądasz Nieważne że za mała. Mam tylko jedno pytanie. Co z trenem? Odpinany czy wiązany? Bo sukienka sprawia wrażenie bardzo ciężkiej i trudno chyba będzie tańczyć.
tren jest podpinany. wbrew pozorom, ta suknia jest najlżejsza ze wszystkich jakie mierzyłam. panie w salonie mi powiedziały, że przy ostatniej przymiarce podpinają każdą sukienkę idywidualnie i tego uczą . naprawde jest lekka i faaaajna
jest satynowa i ma zarzucony woal haftowany i wysadzany błyszczącymi kamykami - dlatego tak wyszczupla - przez te dwa pasy z przodu i dwa z tyłu.

a moje wymarzone suknie - obym je znalazła to te załaczone.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg annais.jpg (40,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cosmo 7172.jpg (19,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg demetrios 9693.jpg (136,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hamlet_1.jpg (13,4 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2009-03-16 o 14:27 Powód: dorzucono zdjęcia
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 14:43   #645
baja_86
Zakorzenienie

Czesc

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
bylam dzisiaj na pierwszej wyprawie po suknie ... i oczywiscie nic nie wybralam .. podobaja mi sie 2 ... sama nie wiem jaka chce .. moze wy mi doradzicie w ktorej mi lepiej? jutro znowu wybieram sie na zakupow ciag dalszy

ta pierwsza polecila mi pani ktora mnie obslugiwala .. powiedziala ze ten kroj najlepiej zatuszuje moje niedoskonalosci ... w zyciu bym nie pomyslala ze bede sie w niej dobrze czula

dodam ze gdy ogladalam suknie z tego sklepu na necie ani 1 ani 2 suknia nie wpadly mi w oko .. ta suknia ktora najbardziej mi sie podobala nie byla w tym sklepie dlatego tez jutro jade do innego miasta zobaczyc
pierwsza lepiej lezy, ale druga jest ładniejsza. Gdyby dało się zrobić górę z pierwszej, a dół z drugiej to było by fajnie. Mam nadzieję, że znajdziesz dziś jakas, która Cię do końca zachwyci, powodzenia

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Ustalilismy wczoraj godzinę slubu 15.00
I w ogóle był to organizacyjny weekend, ustalilismy kto z kim przy stołach
my też o 15 gratki

Cytat:
śliczna ta sukienka
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 14:55   #646
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
wcale sie nie dziwię mój robi małą przybudówkę obok hotelu/sali i tez się boję sprawdzić jak wygląda podjazd (widziałam tylko z daleka) ... ale my mamy jeszcze 4 miesiace.

Kiedy byłaś tam ostatnio? rozmawiałaś z właścicielem?
no j tamtedy przejezdzam codziennie, bo jk jade z tztem do pracy to widze, bo sala jest niedaleko mojego domu....
nie rozmawialam z wlascicielem...tz nie chce jechac bo twierdzi, ze nic nie da rozmowa...
sali i tak nie zmienie, bo wszystko reszte zajete, a syszelismy od pewnej osoby, ze ma byc wyremontowana ale nie otynkowana na nasz slub, przed nami inna para ma i juz musi byc zrobione
a nie wiem czy wnetrze jest zrobione czy nie

Cytat:
czesc

agus87 - Nie martw sie na zapas! jedz do wlasciciela i pogadaj za ile ma zamiar skonczyc ten remont przypominajac znaczaco za ok miesiac masz tam slub! i ma byc pieknie! A jesli bedzie sie wymigiwac i remont nie bedzie zakonczony to na prawde domagaj sie obnizenia ceny!
Ale badzmy dobrej mysli - trzymam kciuki zeby bylo OK!
no jesli przypuscmy nie zdazy z remontem w sensie ze nie otynkuje sali to bede sie domagac obnizenia ceny, i tak bede i tak bede

wlasnie sie dowiedzialam, ze odwiedzila moi rodzicow ciocia z wujkiem, ktorych praktycznie skreslilam z listy, ze nie rpzyjda na wesele, a okazalo sie ze przyjda i jego syn z zona i dwojka dzieci tez mieszkaja poza moim miastem na wsi, ale przyjada, nie beda tancowac, bo moj kuzyn mial przeszczep watroby, ale ciesze sie, ze beda
Stary 2009-03-16, 15:00   #647
Zakorzenienie

Ja na razie zmykam, ide na Babiniec
Jest u nas w ośrodku kultury impreza z okazji zaleglego Dnia Kobiet Bedzie pokaz fryzur, pokaz mody (dziewczyny z sredniej szkoly odziezowej bede pokazyawac swoje sukienki), wystawa zdjec i poczestunek W zeszlym roku tez takie cos bylo o ibylo bardzo sympatycznie.
Stary 2009-03-16, 15:20   #648
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
nie rozmawialam z wlascicielem...tz nie chce jechac bo twierdzi, ze nic nie da rozmowa...
sali i tak nie zmienie, bo wszystko reszte zajete, a syszelismy od pewnej osoby, ze ma byc wyremontowana ale nie otynkowana na nasz slub, przed nami inna para ma i juz musi byc zrobione
a nie wiem czy wnetrze jest zrobione czy nie
Nie ważne, czy coś da rozmowa czy nie... pojedź, zobacz środek i moze się okaże że jest lepiej niz myślisz. Moze będzie piękne wnętrze i jutro będziesz tu skakać na forum A moze pogadacie z właścicielem zeby jakos zakrył nieotynkowane miejsca np. tiulem (albo Wy zakryjecie a on obniży kasę)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 15:43   #649
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Ja na razie zmykam, ide na Babiniec
Jest u nas w ośrodku kultury impreza z okazji zaleglego Dnia Kobiet Bedzie pokaz fryzur, pokaz mody (dziewczyny z sredniej szkoly odziezowej bede pokazyawac swoje sukienki), wystawa zdjec i poczestunek W zeszlym roku tez takie cos bylo o ibylo bardzo sympatycznie.
fajnie szkoda, że u mnie w miescie nie organizują tego typu imprez...

Cytat:
Nie ważne, czy coś da rozmowa czy nie... pojedź, zobacz środek i moze się okaże że jest lepiej niz myślisz. Moze będzie piękne wnętrze i jutro będziesz tu skakać na forum A moze pogadacie z właścicielem zeby jakos zakrył nieotynkowane miejsca np. tiulem (albo Wy zakryjecie a on obniży kasę)
popieram to też jakieś wyjście jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-16, 16:24   #650
Sysunia_d
Zakorzenienie

W koncu dostałam zaproszenia Tak wiec rodzice moga wysylac poczta do dalszej rodzinki a w maju bede jeszcze raz prosic osobiscie.

Znalazłam takie butki , jesli sie okaze ze kolor pasuje do mojej sukni to bez sekundy zastanowienia je kupuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 278606.jpg (10,3 KB, 24 załadowań)

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2009-03-16 o 16:26
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 16:50   #651
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
W koncu dostałam zaproszenia Tak wiec rodzice moga wysylac poczta do dalszej rodzinki a w maju bede jeszcze raz prosic osobiscie.

Znalazłam takie butki , jesli sie okaze ze kolor pasuje do mojej sukni to bez sekundy zastanowienia je kupuje
ja bym jednak się zastanowiła, bałabym się, że mnie podeptają za mocno w takich sandałkach. Jesli masz szczupłą stopę to istnieje ryzyko, że będą ci palce do przodu uciekać w tych butach- ja tak akurat mam zamówisz, że przez internet czy gdzies w sklepie takie widziałaś?

Ja chyba kupię takie buty, jakoś do końca do mnie nie przemawiają, ale cena u producenta stosunkowo niska bo 91 zł, wiec można zaryzykować
http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...t&id_ass=2125&
Stary 2009-03-16, 17:04   #652
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
namowilam tzta, jade tam zaraz do niego podpytac sie pozniej jade na silownie i po m jak milosc wam zdam relacje jak tam i co tam, dzieki kochana
Stary 2009-03-16, 17:08   #653
azzis
Zakorzenienie

Podejście 2-gie

Wklejam fotki fryzury

Nie patrzcie na brokat Fryzjerka mi bez mojej wiedzy sypnęła...
I to z boku złote to też tylko taka prowizora
No i jeszcze stroik na torta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzurka1.jpg (21,1 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzurka2.jpg (41,1 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stroik.jpg (25,5 KB, 73 załadowań)

Edytowane przez azzis
Czas edycji: 2009-03-16 o 17:28
azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 17:36   #654
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:

Cudne, piękniutkie Gdzie je znalazłaś? Masz jakieś namiary?
Stary 2009-03-16, 17:38   #655
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Podejście 2-gie

Wklejam fotki fryzury

fryzurka o niebo lepsza niż ta poprzednio Jedyne co bym zrobiła, to mocniej rozdzieliła loki, by były bardziej naturalne.
A stroik na tort straszny, nie podoba mi się
Stary 2009-03-16, 17:42   #656
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
fryzurka o niebo lepsza niż ta poprzednio Jedyne co bym zrobiła, to mocniej rozdzieliła loki, by były bardziej naturalne.
A stroik na tort straszny, nie podoba mi się
Mi też się nie podoba
Ale TŻ się uparł na stroik na tort

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 17:46   #657
atomufka
Zakorzenienie

Red face Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

czesc dziewczyny.kupiłam dziś butki ślubne złoty kolor ,choć na zdjęciu tego nie widać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02405.jpg (141,4 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02406.jpg (144,7 KB, 21 załadowań)

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 17:51   #658
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

śliczne sa
Cytat:
Podejście 2-gie

Wklejam fotki fryzury

azzis ja sama nie wiem, ale mi sie tamta poprzednia fryzurka podobała, to ta sama frzyjerka zrobiła Ci ją? a mogłabyś wkleić zdjecia dla porównania tej wcześniejszej i dzisiejszej? ta tez jest ładna, ale to nie jest chyba takie samo upiecie jak wtedy?

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny.kupiłam dziś butki ślubne złoty kolor ,choć na zdjęciu tego nie widać
sliczne są

Dziewczyny prosze doradźcie mi, jakie ma powinnam mieć buty skoro slub jest 24 października????W czerwcu mam pierwszą przymiarke i babka kazała mi już przynieść uty, a ja nawet nie wiem za jakimi mam się rozgladac, bo pora roku nie jest zbyt ciepła. Mysle o pełnych szpilkach. Bo kozaczków jakiś fajnych nei widziałam, no a sandały odpadaja, chyba, że na przebranie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 17:53   #659
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też się nie podoba
Ale TŻ się uparł na stroik na tort
a nie możecie mieć takiej standardowej figurki pary młodej?
Stary 2009-03-16, 17:55   #660
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
śliczne sa

azzis ja sama nie wiem, ale mi sie tamta poprzednia fryzurka podobała, to ta sama frzyjerka zrobiła Ci ją? a mogłabyś wkleić zdjecia dla porównania tej wcześniejszej i dzisiejszej? ta tez jest ładna, ale to nie jest chyba takie samo upiecie jak wtedy?

sliczne są

Dziewczyny prosze doradźcie mi, jakie ma powinnam mieć buty skoro slub jest 24 października????W czerwcu mam pierwszą przymiarke i babka kazała mi już przynieść uty, a ja nawet nie wiem za jakimi mam się rozgladac, bo pora roku nie jest zbyt ciepła. Mysle o pełnych szpilkach. Bo kozaczków jakiś fajnych nei widziałam, no a sandały odpadaja, chyba, że na przebranie
dzięki
Ja bym na Twoim miejscu kupiła pełne szpilki

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości