![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
hej
Gosia praca w biurze podrozy tylko i wylacznie mnie interesuje chociaz wczesniej myslalam nad przewodnikiem, niestety malz nie podszedl do tego pomyslu zbyt entuzjastycznie ![]() wczoraj ogladalismy "siedem dusz" i faktycznie poruszajacy film ![]() "Oszukana" tez widzielismy ale jak dla nas fajerwerkow nie bylo i troche przydlugi film.Ogolnie nie zly ale widzialam lepsze |
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biorę się za nadrabianie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Jaaaa...ale się czepiasz
![]() Ta mi się np. podoba: http://www.gamatapet.pl/public/wzory...n?cms_id=5726& |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Wrócę jeszcze do tematu bo musiałam lecieć i wam nie odpisałam.
Wiele rzeczy pewnie sobie wkręcam, ale to się dzieje z nadmiaru wolnego czasu. Ileż można sprzątać, latać po mieszkaniu ze ścierką lub siedzieć przy kompie. Po prostu czasem po ścianach chodzę i się wkurzam, że nie mogę nigdzie sama wyjść. Męczące jest siedzenie odkąd tylko się obudzę, do 17 sama w domu, bez możliwości przełamania tego jakkolwiek. Więc za dużo myślę ![]() Odkryłam w sobie dużo pokładów kobiecości, tylko, że nie wiem jak je ukierunkować. Szpilki odpadają, krótkie spódniczki też. no to jak? Inspiracji mi trzeba. Kopa. Żebym założyła jakiś ciuch i powiedziała do siebie "wow". Czasem miewam takie zrywy, że mi się wydaje, że dobrze wyglądam:P Wiecie, mam chyba osobowośc energicznej kobiety w szpilkach, z ustami pomalowanymi na czerwono. Siedzi we mnie stłumiony diabełek, i chyba chce trochę uwagi. Wiosna zawsze tak mnie roznosi, przejdzie mi samo ja myślę. Dlatego wam nie pisałam, takie babskie chandry. (potrzebuję słońca, długich spaceró, świeżego powietrza, seksu, dobrego jedzenia, i wszystko będzie ok. No bo jak nie jak tak?) Chcę sobie kupić butyy. Siostra kupiła za***iaszcze w CCC, tyle, że nie mogę takich nosić. Chcę botki/czólenka które nie mają 10 cm obsaców..gdzie coś takiego ładnego zanabyć? Ps: już mi lepiej, kocham mojego Tż.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja juz teraz życzę Ci znalezienia pracy w biurze podróży. Wiem że to nie łatwe ale da się ![]() Ja oglądanie "Oszukanej" przekładam na jutro. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz z tą kobiecością mam podobnie. Czasem mam ochotę stac się kobietą w szpilach w pełnym mejkapie i wydającą rozkazy ![]() ![]() Wygrywają szerokie spodnie i trampeczki. Tak też mozna czuc sie kobieco..tylko trzeba miec to wszystko co napisałas na szaro ![]() ![]() Co do butów..przejrzyj butyk.pl. Powinnaś cos znaleźc. Ja choruję na lakierowane czułenka.
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Haniu to ja nie dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | ||
Zakorzenienie
|
A ja właśnie ją 'pozyskuję'
![]() ![]() Pozyskuję też Fight Club, dla mnie to super film, a TŻ nie widział. Cytat:
Taka czarna ściana to jedna z wizji, druga, to ściana w kolorze oberżyny, zamiast czarnej. Chcę to połączyć z resztą ścian jasnych - ecru, kość słoniowa..coś w tym stylu. Kanapy mam wybrane białe... - do nich będą dodatki pod kolor tej 'mocnej' ściany. Meble raczej ciemne ze szklanymi elementami, ale szkło na pewno nie przezroczyste - mam jedne upatrzone na allegro, ale chciałabym je zobaczyć na żywo...no i panele... kolor ciężko określić ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętam jak się dowiedziałam, że takie fight cluby na prawdę istnieją i szukałam w swoim mieście. Nie znalazłam. Z braku laku tłukę TŻ-a. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i na koniec ...wiele biur przyjmuje stażystów i to oni najczęściej poźniej dostają pracę. ..ale ja jestem dowodem na to że się da ![]() Kilka miesięcy czekania na odpowiednią ofertę, trochę nerwów ale się udało. Do mojego biura szukali pracownika z doswiadczeniem (w ogłoszeniu było to zaznaczone dużymi literami) ...ktorego ja nie miałam ![]() ![]() Na co patrzą..na wygląd, wygadanie i ogólną "kumację". No i ze tak powiem obycie ze światem...znaczy czy podróżujesz, gdzie byłas czy masz pasje typu narty, wspinaczka czy nurkowanie. Poza tym znajomośc obsugi sprzętów biurowych, netu oczywiscie i podstawowych programów. Wiem, wiem może się wydawac ze to kazdy potrafi..ale miałam dziewczyny na praktykach które nie umiały kserówki zrobic , a do komputera podchodziła jak pies do jeża ![]()
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Hania no to po tym co napisalas to jestem idealnym, wrecz modelowym kandydatem, noo oprocz wygladu
![]() u mnie w miescie jest dosc duzo bp ale sa ta raczej takie mniejsze, nazwijmy ze wrecz rodzinne bp, ale wlasnie obawiam sie skreslenia mnie juz na wstepie za brak doswiadczenia bo jak tylko przegladam oferty pracy to wymagaja mon. 3 lata doswiadczenia i zawarcie w cv w jakiej firmie sie pracowalo i na jakim stanowisku...i tu jestem spalona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fight Club to obowiązkowy film. Edukuj TŻ ![]() Cytat:
jak znajdziesz jakąś fajna oberżynę to pokaż ![]() Ale powiem Ci ze właśnie mi zaświtało gdzie widziałam tą tapetę którą wkleiłaś- w "Dekoratorni" babeczce położyli na ścianie w sypialni i była baja ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
Ja przeskoczyłam ![]() Wysyłaj CV bez względu na to co tam w ogłoszeniu nabazgrali. Nie oszukujmy sie o to doswiadczenie to chodzi głównie o obsługę systemów rezerwacyjnych..ktore sa jak konstrukcja cepa i jak tylko umiesz czytac w jeden dzien opanujesz wszystkie do perfekcji ![]() Poza tym jak umiesz kupowac bilety w necie to i umiesz wycieczki sprzedawac. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
normalnie Hania ty to potrafisz czlowieka do pionu postawic
![]() normalnie jak znajde moja wymarzna prace to ci sprezentuje cala game kolorystyczna lakierow do paznokci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na rowerze do Kielc i to jeszcze z lakierami ![]() ![]()
![]() |
#944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do oberżyny, to myślałam o farbie..ale muszę rozeznać też sprawę tapet ![]() Cytat:
![]() Tzn. wiadomo, czuję się dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dobra to się pośmiałam jak głupi do sera. A teraz tak całkiem na poważnie. Uważam iż to bardzo dobra wizja ![]() ![]() Do białego wypoczynku byłoby super. Cytat:
Jak to co widzi- wszystko...swoje szczęście największe i kobietę z którą świadomie się związał ![]() ![]() Ja też jestem bardzie kumplem jak kobietą seksu i powabu ![]() ![]() Skoro do sytuacji łózkowych dochodzi( ![]() ![]() EDIT głupawka nocna mnie dorwała ![]() Dobranoc ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-18 o 22:39 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Że tak napiszę jak komentatorzy na Pudelku: PIERWSZA! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | ||
Zakorzenienie
|
Helou
![]() Cytat:
Dziś mam właśnie taki plan - szukać oberżyny ![]() Tylko meble znalazłam na allegro...chciałabym je zobaczyć na żywo, bo tak to trochę ryzyko...ale na żywo mogę je zobaczyć w Rzeszowie ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja chyba nie potrafię być 'kobietą seksu i powabu' - czuję się w takiej roli sztucznie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry,
kotekk, to ja ci życzę żeby ci się udało z tym biurem podróży ![]() Madlen jest dużo ładnych butów na niższym obcasie.Poszukaj tam gdzie Hania ci pisała (butyk), a jeśli nie lubisz przez internet, to teraz jest mnóstwo obuwniczych sklepów. Co do reszty.Ja też mam jakiś kryzys, dlatego jestem na SB ![]() ![]() Wiecie, mój Tż zawsze mi mówi, że woli mnie bez makijażu (np.tylko z tuszem do rzęs). Ceni u kobiet naturalne piękno ![]() Cytat:
![]() L_V odstawiłam wszystkie kosmetyki tylko używam Vichy Aqualia i teraz widzę, że cera się polepsza ![]() ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-03-19 o 08:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Ale tylko enzymatyczny, nic ziarnistego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Nie znoszę jak wizaz szaleje ![]() Cytat:
![]() No do Rzeszowa szmat drogi- ale tak meble przez neta kupic ![]() Aczkolwiek mój znajomy kupował mebelki dla dzieci i jest zadowolony ![]() Cytat:
Sama sobie robisz kuku ![]() Cytat:
![]() Ja czuję sie rewela. Nie czuję że chudnę, ale czuję energię z warzywek a nie z tony makaronu- to jest super. Chyba na dlużej wrocę do moich starych dobrych przyzwyczajeń. ![]() W sumie to nie wiem jak mogłam tak sie zapuścić ![]() Mój wręcz prosi w weekendy abym sie nie malowała. Jak kupowałm tusz prawie blagał bym kupila Cliniqa bo to był jedyny tusz ktorego nie było widać ![]() Ale nie posluchałam. --------------------------- Dobrze że cera Ci się poprawiła. Peeling enzymatyczny dobry na wszystko ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-19 o 09:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
hej
uu ja też jakaś nie w sosie jestem, zupełny brak chęci do życia ![]() Cytat:
niech ta zima się skończy!!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze chwilka, jeszcze momencik i wiosna bedzie. Już mamy bliżej niż dalej ![]()
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
jestem codziennie, ale podczytuję bo mi się nawet pisać nie chce uhhh
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Poprzeglądam butyk.pl wiecie, co mi chyba najbardziej pomoże? Totalny remament w szafie. Mam tyle starych ubrań, że o matko. Przez co w ogóle nie ma już miejsca, a wiem że w tamtych nie będę chodzić. Chyba pól szafy wyrzucę ![]() Może mnie natknie dzisiaj, wezmę wielki wór na śmieci i wszystko tam wsadzę. Od razu się lepiej poczuję. U was też pada śnieg? ![]() A z tym na szaro we wczorajszym poście to mi chodziło o to, żeby się nieco bardziej porozpieszczać, pogłaskać ciałko i duszę, żeby się poczuć lepiej. Ja tu jedna z najmłodszych to was zapytam: Jak miałyście lat naście to miałyście pewnie swoj buntowniczy styl ubioru. wicie, subkultura, albo coś, nie od razu chce się nosić szpilki. Kiedy wam przeszło? I jak przeszło to z dnia na dzień, czy etapami? Chyba własnie jestem w tym mmencie na dobre ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, zbieramy dziś kasę na ślub naszego kolegi z pracy. W sumie wyjdzie coś ponad 400zł. Myślicie, że lepiej się rozejrzeć za jakimś prezentem, czy dać pieniądze?
Kwota nie jest jakaś imponująca, ale prezent za to na ślub już jakiś można kupić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.