Wymarzony pierścionek część XIV :) - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-18, 17:18   #931
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)

hej

Gosia praca w biurze podrozy tylko i wylacznie mnie interesuje chociaz wczesniej myslalam nad przewodnikiem, niestety malz nie podszedl do tego pomyslu zbyt entuzjastycznie

wczoraj ogladalismy "siedem dusz" i faktycznie poruszajacy film
"Oszukana" tez widzielismy ale jak dla nas fajerwerkow nie bylo i troche przydlugi film.Ogolnie nie zly ale widzialam lepsze

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 18:17   #932
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Nie martw się Poemi, jeszcze rok czasu, tak? To strasznie dużo i wiele się może pozmieniać przez ten czas. Szczególnie u Ciebie, boś szalona kobieta A odpocząc po studiach się należy.. jak psu buda! (jak mawia TŻ )
No niby rok. Ale bardzo szybko zleci, zaczynam robić dyplom, a za miesiąc już zaczynają mi się zaliczenia... Następny semestr to w ogóle szaleństwo będzie, bronić się będę chyba na początku lutego (tak by wychodziło), a po obronie od razu zaczynam następne... I kicha.

Biorę się za nadrabianie
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 18:24   #933
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Szczególnie po całym sniu pracy
Jaka??
Jaaaa...ale się czepiasz

Ta mi się np. podoba:
http://www.gamatapet.pl/public/wzory...n?cms_id=5726&
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 18:34   #934
Madlen__18
Zakorzenienie

Wrócę jeszcze do tematu bo musiałam lecieć i wam nie odpisałam.
Wiele rzeczy pewnie sobie wkręcam, ale to się dzieje z nadmiaru wolnego czasu. Ileż można sprzątać, latać po mieszkaniu ze ścierką lub siedzieć przy kompie.
Po prostu czasem po ścianach chodzę i się wkurzam, że nie mogę nigdzie sama wyjść. Męczące jest siedzenie odkąd tylko się obudzę, do 17 sama w domu, bez możliwości przełamania tego jakkolwiek.
Więc za dużo myślę
Odkryłam w sobie dużo pokładów kobiecości, tylko, że nie wiem jak je ukierunkować. Szpilki odpadają, krótkie spódniczki też. no to jak?
Inspiracji mi trzeba. Kopa. Żebym założyła jakiś ciuch i powiedziała do siebie "wow".
Czasem miewam takie zrywy, że mi się wydaje, że dobrze wyglądam:P
Wiecie, mam chyba osobowośc energicznej kobiety w szpilkach, z ustami pomalowanymi na czerwono.
Siedzi we mnie stłumiony diabełek, i chyba chce trochę uwagi.
Wiosna zawsze tak mnie roznosi, przejdzie mi samo ja myślę. Dlatego wam nie pisałam, takie babskie chandry.
(potrzebuję słońca, długich spaceró, świeżego powietrza, seksu, dobrego jedzenia, i wszystko będzie ok. No bo jak nie jak tak?)
Chcę sobie kupić butyy. Siostra kupiła za***iaszcze w CCC, tyle, że nie mogę takich nosić. Chcę botki/czólenka które nie mają 10 cm obsaców..gdzie coś takiego ładnego zanabyć?

Ps: już mi lepiej, kocham mojego Tż.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:22   #935
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
hej

Gosia praca w biurze podrozy tylko i wylacznie mnie interesuje chociaz wczesniej myslalam nad przewodnikiem, niestety malz nie podszedl do tego pomyslu zbyt entuzjastycznie

wczoraj ogladalismy "siedem dusz" i faktycznie poruszajacy film
"Oszukana" tez widzielismy ale jak dla nas fajerwerkow nie bylo i troche przydlugi film.Ogolnie nie zly ale widzialam lepsze
hej.
To ja juz teraz życzę Ci znalezienia pracy w biurze podróży. Wiem że to nie łatwe ale da się
Ja oglądanie "Oszukanej" przekładam na jutro.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Jaaaa...ale się czepiasz

Ta mi się np. podoba:
http://www.gamatapet.pl/public/wzory...n?cms_id=5726&
łooo taka czarna. W jakim pomieszczeniu chcesz taką tapetę...i z czym ją połączysz. Bo mniemam że planujesz ją położyc tylko na fragmencie sciany

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
(potrzebuję słońca, długich spaceró, świeżego powietrza, seksu, dobrego jedzenia, i wszystko będzie ok. No bo jak nie jak tak?)
Chcę sobie kupić butyy. Siostra kupiła za***iaszcze w CCC, tyle, że nie mogę takich nosić. Chcę botki/czólenka które nie mają 10 cm obsaców..gdzie coś takiego ładnego zanabyć?

Ps: już mi lepiej, kocham mojego Tż.
Madlen tego na szaro to chyba każda kobieta potrzebuje....ba każdy człowiek

Wiesz z tą kobiecością mam podobnie. Czasem mam ochotę stac się kobietą w szpilach w pełnym mejkapie i wydającą rozkazy..ale nie znosze chodzi w butach na szpilkach więc na ochocie się kończy.
Wygrywają szerokie spodnie i trampeczki.
Tak też mozna czuc sie kobieco..tylko trzeba miec to wszystko co napisałas na szaro..no i brak kompleksów.

Co do butów..przejrzyj butyk.pl. Powinnaś cos znaleźc.
Ja choruję na lakierowane czułenka.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:52   #936
kotekk81
Zakorzenienie

Haniu to ja nie dziekuje totalnie nie orientuje sie w rynku pracy i nawet nie wiem jakie wymagania maja w biurze podrozy,naprawde tak ciezko dostac tam prace?? a najbardziej to martwi mnie moj brak doswiadczenia

Stary 2009-03-18, 21:16   #937
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Ja oglądanie "Oszukanej" przekładam na jutro.
A ja właśnie ją 'pozyskuję' Też będę jutro oglądać
Pozyskuję też Fight Club, dla mnie to super film, a TŻ nie widział.

Cytat:
łooo taka czarna. W jakim pomieszczeniu chcesz taką tapetę...i z czym ją połączysz. Bo mniemam że planujesz ją położyc tylko na fragmencie sciany
No czarna, czarna...Chcę jedną ścianę w 'salonie' bardzo ciemną.
Taka czarna ściana to jedna z wizji, druga, to ściana w kolorze oberżyny, zamiast czarnej. Chcę to połączyć z resztą ścian jasnych - ecru, kość słoniowa..coś w tym stylu.
Kanapy mam wybrane białe... - do nich będą dodatki pod kolor tej 'mocnej' ściany. Meble raczej ciemne ze szklanymi elementami, ale szkło na pewno nie przezroczyste - mam jedne upatrzone na allegro, ale chciałabym je zobaczyć na żywo...no i panele... kolor ciężko określić

Cytat:
Madlen tego na szaro to chyba każda kobieta potrzebuje....ba każdy człowiek

Wiesz z tą kobiecością mam podobnie. Czasem mam ochotę stac się kobietą w szpilach w pełnym mejkapie i wydającą rozkazy..ale nie znosze chodzi w butach na szpilkach więc na ochocie się kończy.
Wygrywają szerokie spodnie i trampeczki.
Tak też mozna czuc sie kobieco..tylko trzeba miec to wszystko co napisałas na szaro..no i brak kompleksów.

Ja się nigdy nie czuję kobieco..ale już się pogodziłam z tym. Nigdy nie miałam zadatków na wampa, albo eteryczną, uroczą kobietkę...jestem typem dziewczyny-kumpla...I nawet jak noszę obcasy, albo mam mocny makijaż...i tak niewiele to zmienia...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 21:26   #938
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam . Ostatnio zmusiłam mamę do oglądania w tv i co chwila pokrzykiwałam (żeby ją zmotywować, zmęczona była i chciała iść w kimę) "patrz patrz, to jest ważne" albo "patrz, a jego na serio nie ma, to jest jego alter ego, ale jeszcze o tym nie wiesz" .

Pamiętam jak się dowiedziałam, że takie fight cluby na prawdę istnieją i szukałam w swoim mieście. Nie znalazłam. Z braku laku tłukę TŻ-a.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 21:38   #939
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu to ja nie dziekuje totalnie nie orientuje sie w rynku pracy i nawet nie wiem jakie wymagania maja w biurze podrozy,naprawde tak ciezko dostac tam prace?? a najbardziej to martwi mnie moj brak doswiadczenia
Ciężko..jest po prostu mało biur, generalnie w większości rzadko wymieniają personel, jest duża konkurencja bo ostanie lata wyprodukowały duzo magistrów turystyki. Poza tym nie ukrywam że to branża dośc zamknięta i znajomości się liczą.
No i na koniec ...wiele biur przyjmuje stażystów i to oni najczęściej poźniej dostają pracę.

..ale ja jestem dowodem na to że się da.
Kilka miesięcy czekania na odpowiednią ofertę, trochę nerwów ale się udało.
Do mojego biura szukali pracownika z doswiadczeniem (w ogłoszeniu było to zaznaczone dużymi literami) ...ktorego ja nie miałam....widocznie nie było to az takie ważne
Na co patrzą..na wygląd, wygadanie i ogólną "kumację".
No i ze tak powiem obycie ze światem...znaczy czy podróżujesz, gdzie byłas czy masz pasje typu narty, wspinaczka czy nurkowanie.
Poza tym znajomośc obsugi sprzętów biurowych, netu oczywiscie i podstawowych programów.
Wiem, wiem może się wydawac ze to kazdy potrafi..ale miałam dziewczyny na praktykach które nie umiały kserówki zrobic , a do komputera podchodziła jak pies do jeża
Stary 2009-03-18, 21:44   #940
kotekk81
Zakorzenienie

Hania no to po tym co napisalas to jestem idealnym, wrecz modelowym kandydatem, noo oprocz wygladu

u mnie w miescie jest dosc duzo bp ale sa ta raczej takie mniejsze, nazwijmy ze wrecz rodzinne bp, ale wlasnie obawiam sie skreslenia mnie juz na wstepie za brak doswiadczenia bo jak tylko przegladam oferty pracy to wymagaja mon. 3 lata doswiadczenia i zawarcie w cv w jakiej firmie sie pracowalo i na jakim stanowisku...i tu jestem spalona

Stary 2009-03-18, 21:49   #941
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie ją 'pozyskuję' Też będę jutro oglądać
ja już mam pozyskany..ale męża nie ma, a filmy nowości oglądamy razem

Fight Club to obowiązkowy film. Edukuj TŻ

Cytat:
No czarna, czarna...Chcę jedną ścianę w 'salonie' bardzo ciemną.
Taka czarna ściana to jedna z wizji, druga, to ściana w kolorze oberżyny, zamiast czarnej. Chcę to połączyć z resztą ścian jasnych - ecru, kość słoniowa..coś w tym stylu.
Kanapy mam wybrane białe... - do nich będą dodatki pod kolor tej 'mocnej' ściany. Meble raczej ciemne ze szklanymi elementami, ale szkło na pewno nie przezroczyste - mam jedne upatrzone na allegro, ale chciałabym je zobaczyć na żywo...no i panele... kolor ciężko określić
aaa to piękna wizja.
jak znajdziesz jakąś fajna oberżynę to pokaż

Ale powiem Ci ze właśnie mi zaświtało gdzie widziałam tą tapetę którą wkleiłaś- w "Dekoratorni" babeczce położyli na ścianie w sypialni i była baja

Cytat:
Ja się nigdy nie czuję kobieco..ale już się pogodziłam z tym. Nigdy nie miałam zadatków na wampa, albo eteryczną, uroczą kobietkę...jestem typem dziewczyny-kumpla...I nawet jak noszę obcasy, albo mam mocny makijaż...i tak niewiele to zmienia...
eee tam....nie wierzę że nigdy. W sypialni z TŻ pewnie troszkę się czujesz.

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Hania no to po tym co napisalas to jestem idealnym, wrecz modelowym kandydatem, noo oprocz wygladu

u mnie w miescie jest dosc duzo bp ale sa ta raczej takie mniejsze, nazwijmy ze wrecz rodzinne bp, ale wlasnie obawiam sie skreslenia mnie juz na wstepie za brak doswiadczenia bo jak tylko przegladam oferty pracy to wymagaja mon. 3 lata doswiadczenia i zawarcie w cv w jakiej firmie sie pracowalo i na jakim stanowisku...i tu jestem spalona
Nie łam się...mówię Ci to doświadczenie da się przeskoczyc.
Ja przeskoczyłam
Wysyłaj CV bez względu na to co tam w ogłoszeniu nabazgrali.
Nie oszukujmy sie o to doswiadczenie to chodzi głównie o obsługę systemów rezerwacyjnych..ktore sa jak konstrukcja cepa i jak tylko umiesz czytac w jeden dzien opanujesz wszystkie do perfekcji.
Poza tym jak umiesz kupowac bilety w necie to i umiesz wycieczki sprzedawac.
Stary 2009-03-18, 22:02   #942
kotekk81
Zakorzenienie

normalnie Hania ty to potrafisz czlowieka do pionu postawic
normalnie jak znajde moja wymarzna prace to ci sprezentuje cala game kolorystyczna lakierow do paznokci i jeszcze drina postawie az przyjade do Ciebie na rowerze z dostawa

Stary 2009-03-18, 22:09   #943
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie Hania ty to potrafisz czlowieka do pionu postawic
normalnie jak znajde moja wymarzna prace to ci sprezentuje cala game kolorystyczna lakierow do paznokci i jeszcze drina postawie az przyjade do Ciebie na rowerze z dostawa
Zawsze do usług.
Na rowerze do Kielc i to jeszcze z lakierami...szalona deklaracja
Stary 2009-03-18, 22:21   #944
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
ja już mam pozyskany..ale męża nie ma, a filmy nowości oglądamy razem

Fight Club to obowiązkowy film. Edukuj TŻ

aaa to piękna wizja.
jak znajdziesz jakąś fajna oberżynę to pokaż

Ale powiem Ci ze właśnie mi zaświtało gdzie widziałam tą tapetę którą wkleiłaś- w "Dekoratorni" babeczce położyli na ścianie w sypialni i była baja
Serio tak myślisz, czy lejesz ze mnie znowu?

Co do oberżyny, to myślałam o farbie..ale muszę rozeznać też sprawę tapet

Cytat:
eee tam....nie wierzę że nigdy. W sypialni z TŻ pewnie troszkę się czujesz
Powiem Ci szczerze, że średnio. Czasami to nawet sobie myślę, co ten TŻ we mnie widzi
Tzn. wiadomo, czuję się dobrze , ale nie jakoś super kobieco, czy tym bardziej sexy...
Stary 2009-03-18, 22:34   #945
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Serio tak myślisz, czy lejesz ze mnie znowu?

Co do oberżyny, to myślałam o farbie..ale muszę rozeznać też sprawę tapet
Serio serio ( jakby to powiedział osiołek ze Shreka)

No dobra to się pośmiałam jak głupi do sera.

A teraz tak całkiem na poważnie.
Uważam iż to bardzo dobra wizja. Podoba mi się. Myślę ze watro poszukac tapety w kolorze oberżyny.
Do białego wypoczynku byłoby super.

Cytat:
Powiem Ci szczerze, że średnio. Czasami to nawet sobie myślę, co ten TŻ we mnie widzi
Tzn. wiadomo, czuję się dobrze , ale nie jakoś super kobieco, czy tym bardziej sexy...
jezuuu co za brednie wymyslasz..chyba senna jesteś. baciki powinnaś na dobranoc dostac.
Jak to co widzi- wszystko...swoje szczęście największe i kobietę z którą świadomie się związał czyli za którą szaleje i koniec kropka

Ja też jestem bardzie kumplem jak kobietą seksu i powabu ale co jak co w łózku to kumplem nie da się byc
Skoro do sytuacji łózkowych dochodzi() musisz czuc się seksi..inaczej byc nie moze

EDIT
głupawka nocna mnie dorwała. W związku z tym musze szybko iśc spac bo nie mam jej gdzie spożytkowac
Dobranoc

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-03-18 o 22:39

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-19, 07:22   #946
L_V
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Że tak napiszę jak komentatorzy na Pudelku: PIERWSZA!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 07:30   #947
ButterBear
Zakorzenienie

Helou

Cytat:
Serio serio ( jakby to powiedział osiołek ze Shreka)

No dobra to się pośmiałam jak głupi do sera.

A teraz tak całkiem na poważnie.
Uważam iż to bardzo dobra wizja. Podoba mi się. Myślę ze watro poszukac tapety w kolorze oberżyny.
Do białego wypoczynku byłoby super.
To cieszę się, że tak myślisz...
Dziś mam właśnie taki plan - szukać oberżyny

Tylko meble znalazłam na allegro...chciałabym je zobaczyć na żywo, bo tak to trochę ryzyko...ale na żywo mogę je zobaczyć w Rzeszowie daleko mam

Cytat:
jezuuu co za brednie wymyslasz..chyba senna jesteś. baciki powinnaś na dobranoc dostac.
Jak to co widzi- wszystko...swoje szczęście największe i kobietę z którą świadomie się związał czyli za którą szaleje i koniec kropka

Ja też jestem bardzie kumplem jak kobietą seksu i powabu ale co jak co w łózku to kumplem nie da się byc
Skoro do sytuacji łózkowych dochodzi() musisz czuc się seksi..inaczej byc nie moze

EDIT
głupawka nocna mnie dorwała. W związku z tym musze szybko iśc spac bo nie mam jej gdzie spożytkowac
Dobranoc
Brednie bredniami, a pomyśl, że mój biedny TŻ musi tego wysłuchiwać codziennie, jaka jestem szpetna, głupia i mało kobieca
Ja chyba nie potrafię być 'kobietą seksu i powabu' - czuję się w takiej roli sztucznie
Stary 2009-03-19, 07:59   #948
goosia207
Zakorzenienie

Dzień Dobry,

kotekk, to ja ci życzę żeby ci się udało z tym biurem podróży

Madlen jest dużo ładnych butów na niższym obcasie.Poszukaj tam gdzie Hania ci pisała (butyk), a jeśli nie lubisz przez internet, to teraz jest mnóstwo obuwniczych sklepów.
Co do reszty.Ja też mam jakiś kryzys, dlatego jestem na SB i ćwiczę. Zrzucenie paru kilogramów mnie dowartościowuje

Wiecie, mój Tż zawsze mi mówi, że woli mnie bez makijażu (np.tylko z tuszem do rzęs).
Ceni u kobiet naturalne piękno

Cytat:
Ja też.W zimę sobie kupiłam czarne lakierowane na 7cm obcasie i czerwone lakierowane na 10cm obcasie dopiero teraz je zaczęłam nosić, bo przecież w zimę śniegu po pas.

L_V odstawiłam wszystkie kosmetyki tylko używam Vichy Aqualia i teraz widzę, że cera się polepsza plamy zniknęły, a przesuszenie (podrażnienie ?)jest już znikome.Tylko zastanawiam się czy mogę zrobić peeling żeby oczyścić skórę, czy jeszcze zaczekać

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2009-03-19 o 08:00
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 08:01   #949
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

L_V odstawiłam wszystkie kosmetyki tylko używam Vichy Aqualia i teraz widzę, że cera się polepsza plamy zniknęły, a przesuszenie (podrażnienie ?)jest już znikome.Tylko zastanawiam się czy mogę zrobić peeling żeby oczyścić skórę, czy jeszcze zaczekać
Ale tylko enzymatyczny, nic ziarnistego.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-19, 09:45   #950
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 09:53   #951
dorinka30
Zakorzenienie

Dzień dobry
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 09:54   #952
hania811
Zakorzenienie

Dzien dobry.

Nie znoszę jak wizaz szaleje

Cytat:
Helou
To cieszę się, że tak myślisz...
Dziś mam właśnie taki plan - szukać oberżyny

Tylko meble znalazłam na allegro...chciałabym je zobaczyć na żywo, bo tak to trochę ryzyko...ale na żywo mogę je zobaczyć w Rzeszowie daleko mam
Pokaż te meble
No do Rzeszowa szmat drogi- ale tak meble przez neta kupic..stracha bym miała.
Aczkolwiek mój znajomy kupował mebelki dla dzieci i jest zadowolony

Cytat:
Brednie bredniami, a pomyśl, że mój biedny TŻ musi tego wysłuchiwać codziennie, jaka jestem szpetna, głupia i mało kobieca
Ja chyba nie potrafię być 'kobietą seksu i powabu' - czuję się w takiej roli sztucznie
Czyli robisz bardzoooo źle.
Sama sobie robisz kuku.

Cytat:
Co do reszty.Ja też mam jakiś kryzys, dlatego jestem na SB i ćwiczę. Zrzucenie paru kilogramów mnie dowartościowuje

Wiecie, mój Tż zawsze mi mówi, że woli mnie bez makijażu (np.tylko z tuszem do rzęs).
Ceni u kobiet naturalne piękno
Oj tak dietka bardzo pomaga w dniach paszteta
Ja czuję sie rewela. Nie czuję że chudnę, ale czuję energię z warzywek a nie z tony makaronu- to jest super.
Chyba na dlużej wrocę do moich starych dobrych przyzwyczajeń.
W sumie to nie wiem jak mogłam tak sie zapuścić

Mój wręcz prosi w weekendy abym sie nie malowała.
Jak kupowałm tusz prawie blagał bym kupila Cliniqa bo to był jedyny tusz ktorego nie było widać
Ale nie posluchałam.
---------------------------
Dobrze że cera Ci się poprawiła.

Peeling enzymatyczny dobry na wszystko

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-03-19 o 09:56
Stary 2009-03-19, 09:55   #953
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Ale tylko enzymatyczny, nic ziarnistego.
dzięki
Stary 2009-03-19, 10:11   #954
zuzaneczka
Zakorzenienie

hej
uu ja też jakaś nie w sosie jestem, zupełny brak chęci do życia

Cytat:
pokaż pokaż!!!

niech ta zima się skończy!!!!

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 10:12   #955
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
hej
niech ta zima się skończy!!!!
hej..dawno Cię nie było.
Jeszcze chwilka, jeszcze momencik i wiosna bedzie.
Już mamy bliżej niż dalej
Stary 2009-03-19, 10:14   #956
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
hej..dawno Cię nie było.
Jeszcze chwilka, jeszcze momencik i wiosna bedzie.
Już mamy bliżej niż dalej
jestem codziennie, ale podczytuję bo mi się nawet pisać nie chce uhhh

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 10:15   #957
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
hej
Ja mam dzisiaj to samo
Stary 2009-03-19, 10:39   #958
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam dzisiaj to samo
I ja
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 10:43   #959
Madlen__18
Zakorzenienie

Cześć
Poprzeglądam butyk.pl
wiecie, co mi chyba najbardziej pomoże?
Totalny remament w szafie. Mam tyle starych ubrań, że o matko. Przez co w ogóle nie ma już miejsca, a wiem że w tamtych nie będę chodzić. Chyba pól szafy wyrzucę
Może mnie natknie dzisiaj, wezmę wielki wór na śmieci i wszystko tam wsadzę.
Od razu się lepiej poczuję.

U was też pada śnieg?
A z tym na szaro we wczorajszym poście to mi chodziło o to, żeby się nieco bardziej porozpieszczać, pogłaskać ciałko i duszę, żeby się poczuć lepiej.

Ja tu jedna z najmłodszych to was zapytam: Jak miałyście lat naście to miałyście pewnie swoj buntowniczy styl ubioru. wicie, subkultura, albo coś, nie od razu chce się nosić szpilki.
Kiedy wam przeszło?
I jak przeszło to z dnia na dzień, czy etapami?

Chyba własnie jestem w tym mmencie na dobre
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 10:43   #960
miskowa
Zakorzenienie

dziewczyny, zbieramy dziś kasę na ślub naszego kolegi z pracy. W sumie wyjdzie coś ponad 400zł. Myślicie, że lepiej się rozejrzeć za jakimś prezentem, czy dać pieniądze?
Kwota nie jest jakaś imponująca, ale prezent za to na ślub już jakiś można kupić...
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości