|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
brak pomysłu ubrania na ślub - proszę o natchnienie
niedługo wybieram się na ślub i oprócz tego, że chciałabym ubrać czekoladowe biodrówki w kantke, nie mam pojęcia co założyć, (chciałam znaleźć zdjęcia w necie takich spodni, ale nawet to mi się nie udało
)myslałam o tym, żeby bluzka na górę była jakiegoś żywego koloru (np wszechobecny turkus), ale nie mam pojęcia co do jej kroju, a poza tym nie wiem czy na takie cuś ubrać marynarke czy co? i jeszcze jeśli spodnie byłyby czekoladowe, bluzka turkusowa, to jakiego koloru miałaby być ta marynarka bo żaden mi nie pasuje, może Wy mi coś podpowiecie |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: brak pomysłu ubrania na ślub - proszę o natchnienie
Nie wiem czy juz masz bluzke i marynarke, czy dopiero zamierzasz kupic
Jesli chcesz kupic to moze pojdz w strone wiosennych trendow gdzie modna bedzie biel, zielen, czerwien - wszystkie te kolory doskonale wygladaja z czekolada |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: brak pomysłu ubrania na ślub - proszę o natchnienie
hm..........a może cos takiego(tylko z kolorkami podrzuconymi przez czarowincegosie)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

)

Jesli chcesz kupic to moze pojdz w strone wiosennych trendow gdzie modna bedzie biel, zielen, czerwien - wszystkie te kolory doskonale wygladaja z czekolada